Kızlar karnımız kocaman allah askına sizede misafir gelyomu. Bıktım dun kapı çaldı bi açtım 3 evin baynları toplanmış hadi gidelim zeynebe diye neyse habersiz gelmeleri aç gelmeleri birde benden kısır yapamı istemeleri hadi onu geçtim çay doldururken şey oldu eşimin halası senin çayını içmemek lazım gunah karnın burnunda diyo karşısında oturan 4 bayan dusunun en genci 20 en yaslısı 35 yaşında onların çaylarıda itmiş bu arada çay dolduruyorum o 4 bayandan biri demezmi olsun olsun doğumu kolay olur bişeycik olmaz bu aradada ben eğilp kalkarken öluyorum ki ellerimde uyuşma olduğu için ellerimin yuzde 70 ini hissetmiyorum bişey demedim tanrı misafiri ama hakkımı helal etmiyorum
Çok merak ediyoum keni kızları olsa böyle yaparlarmı ben iyi niyetimden sesimi çıkarmıyosam bunlar nie böyle yapıyo allah buyuk gun gelir onlarında basına gelir değilmi okadar kızdımkı anlatamam sizine paylaşmak istedim
Çok merak ediyoum keni kızları olsa böyle yaparlarmı ben iyi niyetimden sesimi çıkarmıyosam bunlar nie böyle yapıyo allah buyuk gun gelir onlarında basına gelir değilmi okadar kızdımkı anlatamam sizine paylaşmak istedim