2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
Kızlar karnımız kocaman allah askına sizede misafir gelyomu. Bıktım dun kapı çaldı bi açtım 3 evin baynları toplanmış hadi gidelim zeynebe diye neyse habersiz gelmeleri aç gelmeleri birde benden kısır yapamı istemeleri hadi onu geçtim çay doldururken şey oldu eşimin halası senin çayını içmemek lazım gunah karnın burnunda diyo karşısında oturan 4 bayan dusunun en genci 20 en yaslısı 35 yaşında onların çaylarıda itmiş bu arada çay dolduruyorum o 4 bayandan biri demezmi olsun olsun doğumu kolay olur bişeycik olmaz bu aradada ben eğilp kalkarken öluyorum ki ellerimde uyuşma olduğu için ellerimin yuzde 70 ini hissetmiyorum bişey demedim tanrı misafiri ama hakkımı helal etmiyorum

Çok merak ediyoum keni kızları olsa böyle yaparlarmı ben iyi niyetimden sesimi çıkarmıyosam bunlar nie böyle yapıyo allah buyuk gun gelir onlarında basına gelir değilmi okadar kızdımkı anlatamam sizine paylaşmak istedim

Aada benen bir ne daha bende erkenden doğsun istiyorum 3.5 kilo olsun istiyorum sezeryan istiyorum ama ameliyathanenin sevimli biyer olmasını istiyorum hemen uyanıp oğlumun yuzunu görmek istiyorum amaaaaan ne çok şey istiyom ben yaa
Ama gerçekten sanki değil 2 ben 5 seneir hamileyim sanki bide ergören aaaa sn daha doğurmadınmı diye soruyo bana allahım yarebbim ya kolaysa sen çıkar diyesim geliyo

Aynindan ben de istiyorum.

Kızlar karnımız kocaman allah askına sizede misafir gelyomu. Bıktım dun kapı çaldı bi açtım 3 evin baynları toplanmış hadi gidelim zeynebe diye neyse habersiz gelmeleri aç gelmeleri birde benden kısır yapamı istemeleri hadi onu geçtim çay doldururken şey oldu eşimin halası senin çayını içmemek lazım gunah karnın burnunda diyo karşısında oturan 4 bayan dusunun en genci 20 en yaslısı 35 yaşında onların çaylarıda itmiş bu arada çay dolduruyorum o 4 bayandan biri demezmi olsun olsun doğumu kolay olur bişeycik olmaz bu aradada ben eğilp kalkarken öluyorum ki ellerimde uyuşma olduğu için ellerimin yuzde 70 ini hissetmiyorum bişey demedim tanrı misafiri ama hakkımı helal etmiyorum

Çok merak ediyoum keni kızları olsa böyle yaparlarmı ben iyi niyetimden sesimi çıkarmıyosam bunlar nie böyle yapıyo allah buyuk gun gelir onlarında basına gelir değilmi okadar kızdımkı anlatamam sizine paylaşmak istedim

Gelmiyorlar. Gelseler de canimin cektigi seyleri yapip gelirlerdi. Gercekten ayip etmisler.

Aada benen bir ne daha bende erkenden doğsun istiyorum 3.5 kilo olsun istiyorum sezeryan istiyorum ama ameliyathanenin sevimli biyer olmasını istiyorum hemen uyanıp oğlumun yuzunu görmek istiyorum amaaaaan ne çok şey istiyom ben yaa
Ama gerçekten sanki değil 2 ben 5 seneir hamileyim sanki bide ergören aaaa sn daha doğurmadınmı diye soruyo bana allahım yarebbim ya kolaysa sen çıkar diyesim geliyo

aynen canım aynen gunler gecmek bılmıyor artık ... kılosunu falan takmıorum artık 2,5 u gecsın yeter .. :)

aynen canım aynen gunler gecmek bılmıyor artık ... kılosunu falan takmıorum artık 2,5 u gecsın yeter .. :)

Yarın doğum yapsakda kurtulsak bi an önce :))))))) ben kiloyu çok takıyom mantığım sağlıklı olsun yeter diyo kalbim içimden bi tosun paşa çıksın istiyo rabbim gönlumuze göre versin

cnm ben medicalparkta 30 tlye giriyorum.her giriş için 30 ar tl.sanırım bazı hastanelerde paket şeklinde oluyormuş belki senin öyledir.her nstye giriştemi 120 tl diye sor istersen

medicalparkta doğum ücreti ne kadar SKRN sordun mu hiç,
ve tabi medicalparkta mı doğum yapmayı planlıyorsun,
ben İzmir medicalparkta doğum yapmayı planlıyorum, hastaneye gitme imkanım olmadı, kız da telefonda söylemedi doğum ücretini,
herhalde her medicalparkta standarttır doğum ücretelri,
sen hangi şehirdekine gidiyorsun,
doktorun da orda mı ve tabi memnun musun...

izmir karşıyakada doğum için iyi bir kadın, kadın doğum doktoru önerisi olan var mı arkadaşlar?
ve tabi ne kadar istiyorlar doğuma girmek için.
ben Mitra Özdemiri duydum araştırmalarım sonucu,
şu an yurtdışında yaşıyorum, İzmirde doğum yapmayı planlıyorum,
ama tabi henüz muayeneye gelme imkanım olmadı

inanmıyorum böyle insanlara ya bunlar yaşamamıslar mı bu sıkıntıları yazık gercekten sen iyi niyetinden iki canınla hizmetını yapmıssın ama bence bidaha yaparlarsa çay koy kötüyüm kusura bakmayın de sonucta kolay deıl o halde iş yapmak.

kızlar ya ben bu gidişimde doktora sormayı unuttum bırakıyımmı dıye, hamıleliğimin basından berı kan hapını ve vıtamını kullanıyorum sizde kullanıyormusunuz hala benım gıbı?

adanam canım prensesin odasına bayıldm sağlıklı günlerde huzur içinde kullanın inşallah.
Ebah hoşgeldin telaşlarin tamamlandı ne güzel artık yavruslari beklemek kaldı geriye:)
güvenim kusura bakma ama çok edepsiz düşüncesiz insanlarmis onların sana yapması gerekiyor oysakii Allah yardimcin olsun..

kraftın park yatağını aldım ve kurdum çok şık duruyor üstünde sineklik tülüde var germeli.içinede pamuk yatak en pahalısı ve iisi bu zaten

tek kelimeyle bayıldım! kızının kıyafetlerimi desem yatağımı dolabımı hepsi birbirinden tatlı duruyor annenin emzirme koltuğunuda kıskandım kendine kıyak geçmişsin aferin canım :KK54::KK54::KK54:

iğne batması bendede bAşladı acaba doğum sancısıda bölemi başlıyor çok merak ediyorum yarın dra sorucam canım ağrı girdiğinde oramı avuçlayıp bastırıyorum geçer gibi oluyor:KK50:

ebahcığım hoş geldin inanki bugün ciddi anlamda aklımdaydın :KK19: kalp-kalbe karşı misali :KK16: ahh canım bnede çok korkuyorum kordon dolanmasından muayenelerde çıkmadı öyle bir durum dr. olsa bile korkma demişti bana :KK34: sende rahat ol inşallah az kaldı sıkıntısız doğum yaşayacaksın :KK49::emir_bebek::nazar:

amin tatlım bence haberler filan izleme :KK20: zaten bebeğinin kilosuna takıntılısın yeteri kadar :KK19: ağrımadık başımızı ağrıtmayalım :KK42:

bendede oluyor tatlım geçen cumartesi kontrolde dr. uma ilettim normal dedi bu duruma :KK28:

canım son zamanlarda o kadar akkımdaydın ki merak etmiştim :KK28: hoş geldin demek haftaya cuma yani 15 şubatta meleğin kucağında olacak sıkıntısız doğum yaşarsın inşallah :KK49::emir_bebek::nazar:

bende panik atak biriyim ve aşırı heyecanlı :KK52:

ama epidural de de bele yapılan o iğneyi yapan kişinin profesyonel olması lazım :KK3: sıkıntıları sonradan oluyormuş yoksa :18: ne bileyim ya hem ben acayip huylu biriyim acı hissedilmese de karnımızdaki el hareketlerini filan hissediyormuşuz :18::KK19:

hep aklımda ve duamdaydın ve devam tatlım dualara :KK19::KK49::emir_bebek::nazar:
eternet cim sor yarıonda burdada paylaş benim kontrolüm salı günü bende daha çok bebek hareket edince oluyo

doktorun çatı muayenesinden bebeğin kilosundan sonra normal yapabileceğini söylerse ve sen de yapabileceğini düşünüyosan direkt normali dene bence canım, ben doktoruma sormuştum epidurali tavsiye etmiyo ve bi doğum seçeneği olarak sunulmasını yanlış buluyo, ancak doğum esnasında biz gerekli görürsek sizi buna yönlendiririz dedi, peki epidural normal mi sezeryan mı diye sorduğumuzda da tabi ki epidural normal dedi yine de, ameliyat her halukarda son seçenek olmalı diyo... be kendim de her şekilde doğumdan korkuyorum tabi ama akışına bıraktım düşünmeden bakalım doktor uygun görecek mi normal için...

bebegin kilosuna boyuna haftaya bakacagiz burada ultrasona giremiyorum doktorda hic bilmiyorum suan bebisimin durumunu bu yuzden :KK19:
bakalim ne diyecek haftaya doktor
4D ultrasona girdim 3 kere ama keyfi oldugu icin boy kilo soylemiyorlar fakat hep sisko diyorlar :KK16:
ki ben bir sorun olmadigi takdirde kesinlikle sezeryan istemiyorum :KK50:
sanirim son anda karar verecegim bende agrinin beni zorlayip zorlamamasina gore

kızlar ya ben bu gidişimde doktora sormayı unuttum bırakıyımmı dıye, hamıleliğimin basından berı kan hapını ve vıtamını kullanıyorum sizde kullanıyormusunuz hala benım gıbı?

Ben hala kullaniyorum. Kansizim zaten kesmeyi dusunmuyorum. Vitamini lohusalikta da icersin dedi doktor. Kan ilacini da lohusalikta icicem ben.

KIZLAR YA SİZDEKİ ULTRASON KAĞITLARINDA TTD DİYE Bİ TERİM VAR MI:KK53: ben bu hafra farklı bi doktorfa gittim ya bunun kağıdında 2 farklı terim var diğerleriyle karşılaştırınca
BPD: 88 mm 35+1 bu baş çevresi
TTD: 98MM 37+0 bu ne:KK53:
APDT: 95 MM bu da ne:KK53:
AC: 300MM 34+1 bu karın çevresi
FL:69MM 35+0 buda uyluık kemiği yani 69*7= 48.3cm boyu var
bu kırmızıyla yazdıklarımın ne olduğunu bilen var mı canlar:44::44::44:

arkadaşlar ya ben 5 haziran son adet gördüm 35 haftalık olmam lazım ilk aylarda 1 hafta gerideydim şimdi ise 2 hafta gerideyim yani bebeğin baş çevresi 34 haftalık ayak kemik ölçümleri 32 haftalık ve martın 26 sında doğum görünüyor bebeğimin kilosu 2,250 gram doktor 3 kilo doğar diyor çok üzüldüm ya ve aklım karıştı baş çevresi 34 se 34 haftalığımdır ama ayak kemikleri ölçümü 32 hangi haftayı takip edeceğimi şaşırdım ve bebeğimin kilosuna üzüldüm :KK43:

X