benim bel ağrım henüz başlamadı canım.inş çok artmaz seninde
inşallah başlamaz canım sende çok kötü çünkü. valla bilmiyorum canım inşallah artmaz ama bir de bel fıtığı olunca korkmuyo da değilim. acaba doğum nasıl olacak etkileyecek mi falan diye.
hepinize şimdilik iyi akşamlar malum işyerinden ayrılma vaktimiz gelmiş yavaş yavaş hazırlanalım.
ama epidural de de bele yapılan o iğneyi yapan kişinin profesyonel olması lazımsıkıntıları sonradan oluyormuş yoksa :18: ne bileyim ya hem ben acayip huylu biriyim acı hissedilmese de karnımızdaki el hareketlerini filan hissediyormuşuz :18:
canım kusura bakmasifaa, ah şu yetersiz mesaj sayısıben hala özel mesaj atamayanlardanım...
buralardaysan eğer benim bilgilerim şöyle:
ANNENİN YAŞI 32
YAŞADIĞI ŞEHİR istanbul
SON ADET TARİHİ 4 haziran
BEKLENEN DOĞUM TARİHİ 11 mart (ama doktor 1 martta alırız demişti)
KAÇINCI BEBEK ilk
CİNSİYET erkek
BEBEĞİN İSİMİ can
yaşasınnnn ben de mi listede olucam şimdi
evet canım ekip , personel çok önemli ya doğum hikayelerini zaman zaman okuyan biriyimTabiki anestezi uzmanı çok önemli ben bu yüzden ilk doğumumu yaptığım yerde yapıyorum bu doğumumuda.Hiçbir sıkıntısını görmedim çok şükür inş.bundada görmem.Herkes demekki farklı yaşıyor el hareketi değilde sadece bebeği çıkarırken beni biraz sallanacaksın diye uyardılar tabi ben biilmiyordum bebeği çıkarttıklarını sallantıdan sonra ağlama seni geldi:)Sağ sol yaparak çıakrttıkları için bebişi sallanıyorsun sadece.Herkesin hakkında nasıl hayırlıysa o olsun inanın planla olmuyor ben 9 ay 14 gün bekledim normal doğuracam diye ama nasip olmadı.Acil sezeryana alındım.Kahvaltı ettiğim için epidural yapıldı iyikide yapılmış.Yani tamamen kendi yolunu buluyor bi şekilde.
yaa ben bu mesajını niye şimdi gördümmmmselam kızlar
dün dr kontrolümüz vardı
oğlum doğum pozisyonunu almış
kan verdim ultrasona girdim.. suyumuzda plasentamızda iyi
nstye girdim 2-3 kez sancım çıktı doğum normal gözüküyor
dr 8 şubata randevu verdi
37 haftalık oacağız o zaman hayırlısı bakalım
selam canım hoş geldin o düşük sancılar hemen-hemen hepimizde çıkıyorselam canlar, nasılsınız?
Bu hafta herkes işi bırakıyor heralde, geçmişler olsun o zaman bol bol dinlenmeler.
Ebah cee yapıp kaçıyosun daha sık haber ver kendinden.
Adanam Oda takımına bayıldım. çok huzur verici ve sade.. sadeliğe bayılıyorum
ben biraz önce doktora gittim, düzensiz 1-2 sancım cıktı ama önemli değilmiş. Usgye girmedim, daha gecen hafta baktık bu hafta gerek yok dedihaftaya bakacakmış tekrar. İlacı da gunde 3 defadan 2 ye indirdi haftaya tamamen bırakıyoruz dedi. Sonra bebiş gelirse gelsinmiş. Ama gelme sen 38 görelim diye tembih ettim kızıma. Bence ben 40 ı bile görürüm.
Bir de kötü, negatif haberleri paylaşmayalım kızlar. Bu haftalarda daha cok morale ihtiyacımız var. Hayatta elbet olumsuzluklar var ama su an bu gebelik hallerinde, bu tarz bebekler ile ilgili olumsuz haberler psikolojimizi 10 kat fazla etkiler, hiç gerek yok daha fazla stres olmaya, değil mi?
ebahcığım hoş geldin inanki bugün ciddi anlamda aklımdaydınkalp-kalbe karşı misali ahh canım bnede çok korkuyorum kordon dolanmasından muayenelerde çıkmadı öyle bir durum dr. olsa bile korkma demişti bana sende rahat ol inşallah az kaldı sıkıntısız doğum yaşayacaksın
amin tatlım bence haberler filan izlemezaten bebeğinin kilosuna takıntılısın yeteri kadar ağrımadık başımızı ağrıtmayalım
bendede oluyor tatlım geçen cumartesi kontrolde dr. uma ilettim normal dedi bu duruma
canım son zamanlarda o kadar akkımdaydın ki merak etmiştimhoş geldin demek haftaya cuma yani 15 şubatta meleğin kucağında olacak sıkıntısız doğum yaşarsın inşallah
bende panik atak biriyim ve aşırı heyecanlı
ama epidural de de bele yapılan o iğneyi yapan kişinin profesyonel olması lazımsıkıntıları sonradan oluyormuş yoksa :18: ne bileyim ya hem ben acayip huylu biriyim acı hissedilmese de karnımızdaki el hareketlerini filan hissediyormuşuz :18:
hep aklımda ve duamdaydın ve devam tatlım dualara
evet canım spinal ve epidural dan acayip tırsıyorum en temizi genel anestesi sanırımbende çok korkuyorum, yapan çok iyi bile olsa o an ordan geçen sinirler vs durumu çok önemli ben ilk başta düşünüyordum ama olumsuz vakkalardan sonra vazgeçtim, ya normal ya genel anestezi
mide yanması başladı çok fenaaa.şurup içen varmı yanma için?ve işe yarıyormu kızlar dr veriyormuş yarın bakalım verecekmi görücez
kızlar doktorum 34. Haftadan sonra nst'ye gireceğimi söyledi ancak hastanede ki fiyatı çok pahalı 120 tl, sizler hangi hastanede ne kadara giriyorsunuz ?
Kızlar doktorum 34. haftadan sonra nst'ye gireceğimi söyledi ancak hastanede ki fiyatı çok pahalı 120 tl, sizler hangi hastanede ne kadara giriyorsunuz ?
merhaba arkadaşlar bu hafta 35 haftamdı izne çıktım evde yapmam gereken okadar çok şey vardıki bebişin eşyaları yıka ütüle evin genel temizliği derken kızımın eşyalarını ayarladım sıra geldi eve sizler neler yapıyorsunuz. Bikaç resim çektim eşyalarını yerleştirirken
Eki Görüntüle 627027 Eki Görüntüle 627028 Eki Görüntüle 627029 Eki Görüntüle 627017
herkese selam ... kızlar nst ıcın paramı verıosunuz neden ole acaba bnm hastanemde almadılar para ssk gecıo ondanmı acaba ?
adanalı canım odan cok tatlı bayıldım huzurla uyusun kızın ıns ...
cok yazmasamda her gun muhakkak okuorum burayıda ... cantam ve ben hazırız bakalım ne zmn gelmeye karar verıcek oglum banada sankı 40 ı bulucak gıbı gelıo ama ne yalan solım cok sıkıldım hamılelıkten artık 38 de falan gelsın ıstıorum hem meraktan hem ozlemden hemde ssankı 9 ay degılde 2 senedır hamıleymısım gıbı gelıyo artık sanırım tum hazırlıklar bıtıpte yapıcak bısı kalmayınca beklemek zor gelıo artık :)