2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472

sifaa, ah şu yetersiz mesaj sayısı ben hala özel mesaj atamayanlardanım...
buralardaysan eğer benim bilgilerim şöyle:

ANNENİN YAŞI 32
YAŞADIĞI ŞEHİR istanbul
SON ADET TARİHİ 4 haziran
BEKLENEN DOĞUM TARİHİ 11 mart (ama doktor 1 martta alırız demişti)
KAÇINCI BEBEK ilk
CİNSİYET erkek
BEBEĞİN İSİMİ can

yaşasınnnn ben de mi listede olucam şimdi

Tabiki anestezi uzmanı çok önemli ben bu yüzden ilk doğumumu yaptığım yerde yapıyorum bu doğumumuda.Hiçbir sıkıntısını görmedim çok şükür inş.bundada görmem.Herkes demekki farklı yaşıyor el hareketi değilde sadece bebeği çıkarırken beni biraz sallanacaksın diye uyardılar tabi ben biilmiyordum bebeği çıkarttıklarını sallantıdan sonra ağlama seni geldi:)Sağ sol yaparak çıakrttıkları için bebişi sallanıyorsun sadece.Herkesin hakkında nasıl hayırlıysa o olsun inanın planla olmuyor ben 9 ay 14 gün bekledim normal doğuracam diye ama nasip olmadı.Acil sezeryana alındım.Kahvaltı ettiğim için epidural yapıldı iyikide yapılmış.Yani tamamen kendi yolunu buluyor bi şekilde.

canım kusura bakma özel mesaj yazarken mesaj sayına dikkat etmemişim olsun hemen buradan ulaştım ekliyorumm hemen

evet canım ekip , personel çok önemli ya doğum hikayelerini zaman zaman okuyan biriyim orada yazanlar oldu da el hareketlerini hissettim filan bende etkilenmiştim haklısın canım aslında şartlanmamak inşallah hepimiz sıkıntsızca kucağımıza alalım sağlıklı -hayırlı evlatlarımızı ve vaktinde inşallah

yaa ben bu mesajını niye şimdi gördümmmm ayyy yoksa yarın doğuracakmısın Sürmeliiiiiiii hadi sıkıntısız geçsin doğumun inşallah sağlıklıca alırsın kucağına inşallah bebişini dualarımdasın

selam canlar, nasılsınız?
Bu hafta herkes işi bırakıyor heralde, geçmişler olsun o zaman bol bol dinlenmeler.
Ebah cee yapıp kaçıyosun daha sık haber ver kendinden.
Adanam Oda takımına bayıldım. çok huzur verici ve sade.. sadeliğe bayılıyorum

ben biraz önce doktora gittim, düzensiz 1-2 sancım cıktı ama önemli değilmiş. Usgye girmedim, daha gecen hafta baktık bu hafta gerek yok dedi haftaya bakacakmış tekrar. İlacı da gunde 3 defadan 2 ye indirdi haftaya tamamen bırakıyoruz dedi. Sonra bebiş gelirse gelsinmiş. Ama gelme sen 38 görelim diye tembih ettim kızıma. Bence ben 40 ı bile görürüm.

Bir de kötü, negatif haberleri paylaşmayalım kızlar. Bu haftalarda daha cok morale ihtiyacımız var. Hayatta elbet olumsuzluklar var ama su an bu gebelik hallerinde, bu tarz bebekler ile ilgili olumsuz haberler psikolojimizi 10 kat fazla etkiler, hiç gerek yok daha fazla stres olmaya, değil mi?

Son düzenleme:
adanam bu arada yazmaya fırsat bulamadımm cici kızının odasına bende bayıldımm çok ama çok güzel huzur ve sağlık içinde büyüsün inşallah güle -güle kullanın

selam canım hoş geldin o düşük sancılar hemen-hemen hepimizde çıkıyor aynen canım bende 2 haftada bir usg ye giriyorum ama her hafta nst inşallah en erken 38 de gelirler bencede canım ben bu yüzden haberler izlemiyorum

bende çok korkuyorum, yapan çok iyi bile olsa o an ordan geçen sinirler vs durumu çok önemli ben ilk başta düşünüyordum ama olumsuz vakkalardan sonra vazgeçtim, ya normal ya genel anestezi

bende çok korkuyorum, yapan çok iyi bile olsa o an ordan geçen sinirler vs durumu çok önemli ben ilk başta düşünüyordum ama olumsuz vakkalardan sonra vazgeçtim, ya normal ya genel anestezi
evet canım spinal ve epidural dan acayip tırsıyorum en temizi genel anestesi sanırım hepimizin doğumu sıkıntızca nasip olsun o mis gibi cennet kokulu bebişlerimizi sağlıklıca kucaklarımıza alalım inşallah

mide yanması başladı çok fenaaa .şurup içen varmı yanma için?ve işe yarıyormu kızlar dr veriyormuş yarın bakalım verecekmi görücez

benimde arada bir yanıyor, renni içiyorum geçiyor az kaldı bebeklerimize kavuşmamıza son şikayetler bunlar

bize müsade yemek saati tabi iştahım yok ama acayip midem kazınıyor bu aralar çok sık acıkıyorum şu bulantı-kusma sorunum olmasa keyifle yemek yesem neyse sizi de etkilemeyim öpüldünüz iyi akşamlar hoş sohbetler

Kızlar doktorum 34. haftadan sonra nst'ye gireceğimi söyledi ancak hastanede ki fiyatı çok pahalı 120 tl, sizler hangi hastanede ne kadara giriyorsunuz ?

kızlar doktorum 34. Haftadan sonra nst'ye gireceğimi söyledi ancak hastanede ki fiyatı çok pahalı 120 tl, sizler hangi hastanede ne kadara giriyorsunuz ?

cnm ben medicalparkta 30 tlye giriyorum.her giriş için 30 ar tl.sanırım bazı hastanelerde paket şeklinde oluyormuş belki senin öyledir.her nstye giriştemi 120 tl diye sor istersen

merhaba arkadaşlar bu hafta 35 haftamdı izne çıktım evde yapmam gereken okadar çok şey vardıki bebişin eşyaları yıka ütüle evin genel temizliği derken kızımın eşyalarını ayarladım sıra geldi eve sizler neler yapıyorsunuz. bikaç resim çektim eşyalarını yerleştirirken

hepsi çok güzel cnm.güzel,sağlıklı günlerde giysin inş

herkese selam ... kızlar nst ıcın paramı verıosunuz neden ole acaba bnm hastanemde almadılar para ssk gecıo ondanmı acaba ?

adanalı canım odan cok tatlı bayıldım huzurla uyusun kızın ıns ...

cok yazmasamda her gun muhakkak okuorum burayıda ... cantam ve ben hazırız bakalım ne zmn gelmeye karar verıcek oglum banada sankı 40 ı bulucak gıbı gelıo ama ne yalan solım cok sıkıldım hamılelıkten artık 38 de falan gelsın ıstıorum hem meraktan hem ozlemden hemde ssankı 9 ay degılde 2 senedır hamıleymısım gıbı gelıyo artık sanırım tum hazırlıklar bıtıpte yapıcak bısı kalmayınca beklemek zor gelıo artık :)

Aada benen bir ne daha bende erkenden doğsun istiyorum 3.5 kilo olsun istiyorum sezeryan istiyorum ama ameliyathanenin sevimli biyer olmasını istiyorum hemen uyanıp oğlumun yuzunu görmek istiyorum amaaaaan ne çok şey istiyom ben yaa
Ama gerçekten sanki değil 2 ben 5 seneir hamileyim sanki bide ergören aaaa sn daha doğurmadınmı diye soruyo bana allahım yarebbim ya kolaysa sen çıkar diyesim geliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…