2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
merhaba güzel anneler,
hastanede yattığım gün o kadar cok nstye baglandımki, burda ucretli olsa bir doğum parası ederdi heralde:) Belgin42 de bahsetmiş, konyada muayene ucretleri baya dusuk, herseye para alan bi baskent var. bende oraya gidiyorum:) ama yinede maximum 85 lira filan ödediğim oldu. İstanbuldaki bi arkadaşım doktoruyla anlaşmıştı. ücretli olan bi çok seyi devlette yaptırıp sonuçları doktoruna götürüyordu. oyle birsey yapılabilir belki.
bu arada sancılarım 120 yi görmüştü. ama serumlardan sonra 60lara düştü. korkuyorum normal doğumdan artık, sezeryan dese diye doktorun gözünün içine bakar oldum

pekı bısı daha merak ettım dogum fıyatını sordunmu hc? birde sen ankaradaydın yanlş hatrlamıyorsam degılmı?

Evet ankaradayim. Dogum 2800 sezeryan. 2500 normal dogum. Yanlis hatirlamiyorsam.

kahve işini arkadaşım da söylemişti
yaşlı bir ebe söylemiş ona da
denedim, ne ense ne baş ağrısı yaşadım dedi
aklımın bir köşesine yazdım ben de

Kafeinli kafeinsiz fark eder mi?

park yatağın içine yatak işini epeydir araştırıyordum
ama internetten araştırmalarımdan bir sonuç çıkaramadım
çünkü herkes kendi kullandığına ya da sattığını iyi diyor
ben de kullananlardan fikir aldım
yeni doğana visko önerilmiyor
vücudun şeklini aldıkları için
pamuk yatak, ismi bile sempatik, sağlıklı geliyor ama
bir süre sonra o da çocuğun vücut şeklini alıyormuş
hatta arkaşaşım bebeğin kafasının oyuntusunun bile yatağa çıktığını söyledi
ben iki ay için sünger yatak alacağım
iki kat çarşaf sereceğim üstüne
zaten aldığım yan yatış yastığımız da sünger
iki ay üst katta sünger yatakta yatacaklar
sonra da bebekler alt kata indiklerinde yarı ortapedik yatak alacağım
benim fikrim böyle arkadaşlar

kızlar ya ben epiduralle spinal arasındaki farkın ne olduğunu bilmiyorum aynı diilmi ya bilen varmı?

kahve işini arkadaşım da söylemişti
yaşlı bir ebe söylemiş ona da
denedim, ne ense ne baş ağrısı yaşadım dedi
aklımın bir köşesine yazdım ben de

aynen bende odaya gelir gelmez kahve içmeye başladım zaten çok seviyorum hamilelikte içmemiştim dr kahve iç dediğinde çok sevindim hiç baş yada kas ağrım olmadı benim de

Evet ankaradayim. Dogum 2800 sezeryan. 2500 normal dogum. Yanlis hatirlamiyorsam.

yuhh. neden bu kadar fark var acaba.! normal dogum 623 sezeryan 581 tl dedıler ve 1 gecelık oda parasıda dahıl bunun ııcıne. ilk bebekte normal dogum ucretı daha fazla oluyor demıstı oradakı görevlı sebebını anlayamadım ama bu fıyatları vermıstı bana...

ben kızıma visco kullanmıştım. bi zararı olduğunu bilmiyodum. vücut şeklini almasında nasıl bi zarar olabilirki? pamukta muhtemelen orası göçüp kalır yatak bi süre sonra yamuk yumuk oluyor bizde pamuk döşek var ordan biliyorum yattığın yer göçüyor sonra düzelmiyor her yattığında aynı oyuğun içine düşüyosun ama visco da yataktan kalkınca eski haline dönüyor. öyle oyuk falan olmuyor. yine de zararlımı acaba?

selam kizlar.ve minicik bebisler.nasilsiniz.ben iyiyim cok sukur.bebisimde iyiyim diye tekmeliyor beni.
ADANAM masallah odaniz cok guzel.ALLAH saglikli sihhatli gunler gostersin.gule gule kullansin minik kizin.
PORSELENIN dogumuna 1 haftami kalmis.ben cok heyecanlandim yahuinsallah saglikla kucagina alir bebegini.
tam okuyamadim gecmisi.baska haber varmi:44::44::44::44:

bilmemki :-( boyle bi ihtimal mi varki?

canım benim de yorgan ve yastık yün
niye alerji yapsın ki
tenine temas etmeyecek ki zaten
bir de yün zaten çok sağlıklıdır

yaaaaaa arkadaşlar biz biraz abartıyoruz
ayyyyy biz kim bilir nerelerde yattık
eskiden bunlar mı vardı değil mi?
abartmamak lazım sanki fazla

ya kizlar hani yatak icin sunger pamuk muhabbeti varya...benim annem yatak yorgani kendi yapti yunden... yün olmaz mi yani?
canım bana da annem ısrarla yün sağlıktır dedi bende ince yün yatak yaptım beşiğe ve de yastığı da yün den hazırladım yorgan yapmayı beceremeyeceğim için annem yaptırdı zaten ama ben hazır yorgan da aldım yedekli kullanırım artık bence yün sağlıklıdır annelerimizin var bir bildiği

bilmemki :-( boyle bi ihtimal mi varki?
kimi bebekler örgü kıyafetlerden alerji olup gyinmek istemiyorlarmış ama yatak yorgan ne bileyim yastık v.s. rahat 2 kat kumaşla kaplı ne bileyim direkt olarak yünü farketmezler ki alerji yaşamazlar diye düşünüyorum güle güle kullanalım inşallah

bem kizima hangi yatak aldigimi bilmiyorum.buraya yeni gelmistik.magazaya girdik en iyi bebek yatagi hangisi dedik.gosterdiler aldikdilimiz filanda iyi digildi o zamanlar.gerci simdide iyi degilkismetse bu kizimda o yatakda yaticak

visko yeni doğanda önerilmiyor canım
sebebi de bebeklerin omurga yapıları tam gelişmediği içinmiş
miş diyorum çünkü okuduklarımı ve duyduklarımı söylüyorum
tecrübe etmedim ukalalık etmek istemem canım

az önce sırtıma sırtımın alt kısmına ve belime öyle değişik ağrılar girdi ki doğum sancısı mı diye korktum :18: anlamaya çalıştım ( nerden anlayacaksam ) neyse ki geçti pc yi bu yüzden açtım doğum sancıları hakkında topiklerdeydim :18: ALLAH ım hepimizin yar ve yardımcısı olsun

Sezeryan sizin orda normal doguma gore daha ucuzmus. Burda tam tersi sezeryan pahali

benim arkadaşımın kızında var aalerjik astım
dr odadaki yün ne varsa kaldırın demişti yün halı yün yatak yorgan yastık yün kıyafet ne varsa..
allerjik astım da doğar doğmaz çıkan bişey değil bildiğim kadarıyla. ama en sağlıklı olan yün diye biliyorum eğer bi sağlık sorunu yoksa. tv de falan izlemiştim internette okumuştum en iyisi yün.

Sezeryan sizin orda normal doguma gore daha ucuzmus. Burda tam tersi sezeryan pahali
bende bildireyim bari doğum ücretini ben Kayseri deyim kontrollerimi devam ettiğim ve de doğum düşündüğüm özel hastanede mesai saatiyse eğer 400 tl mesai dışı saat se 500 tl hem normal hem sezeryan fiyatları aynı :2: dr. muayene ücreti ise 35 tl nst için extra ödeme yok darısı başınıza

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…