pekı bısı daha merak ettım dogum fıyatını sordunmu hc? birde sen ankaradaydın yanlş hatrlamıyorsam degılmı?
kahve işini arkadaşım da söylemişti
yaşlı bir ebe söylemiş ona da
denedim, ne ense ne baş ağrısı yaşadım dedi
aklımın bir köşesine yazdım ben de
kahve işini arkadaşım da söylemişti
yaşlı bir ebe söylemiş ona da
denedim, ne ense ne baş ağrısı yaşadım dedi
aklımın bir köşesine yazdım ben de
Kafeinli kafeinsiz fark eder mi?
Evet ankaradayim. Dogum 2800 sezeryan. 2500 normal dogum. Yanlis hatirlamiyorsam.
yün alerji falan yapmasın cnm ya
ben kızıma visco kullanmıştım. bi zararı olduğunu bilmiyodum. vücut şeklini almasında nasıl bi zarar olabilirki? pamukta muhtemelen orası göçüp kalır yatak bi süre sonra yamuk yumuk oluyor bizde pamuk döşek var ordan biliyorum yattığın yer göçüyor sonra düzelmiyor her yattığında aynı oyuğun içine düşüyosunpark yatağın içine yatak işini epeydir araştırıyordum
ama internetten araştırmalarımdan bir sonuç çıkaramadım
çünkü herkes kendi kullandığına ya da sattığını iyi diyor
ben de kullananlardan fikir aldım
yeni doğana visko önerilmiyor
vücudun şeklini aldıkları için
pamuk yatak, ismi bile sempatik, sağlıklı geliyor ama
bir süre sonra o da çocuğun vücut şeklini alıyormuş
hatta arkaşaşım bebeğin kafasının oyuntusunun bile yatağa çıktığını söyledi
ben iki ay için sünger yatak alacağım
iki kat çarşaf sereceğim üstüne
zaten aldığım yan yatış yastığımız da sünger
iki ay üst katta sünger yatakta yatacaklar
sonra da bebekler alt kata indiklerinde yarı ortapedik yatak alacağım
benim fikrim böyle arkadaşlar
bilmemki :-( boyle bi ihtimal mi varki?
bilmemki :-( boyle bi ihtimal mi varki?[/QUOT
inş olmaz cnm benim var yüne elleyemem bile o yüzdenn aklıma geldı yanı :)
canım bana da annem ısrarla yün sağlıktır dediya kizlar hani yatak icin sunger pamuk muhabbeti varya...benim annem yatak yorgani kendi yapti yunden... yün olmaz mi yani?
kimi bebekler örgü kıyafetlerden alerji olup gyinmek istemiyorlarmış ama yatak yorgan ne bileyim yastık v.s. rahat 2 kat kumaşla kaplı ne bileyim direkt olarak yünü farketmezler ki alerji yaşamazlar diye düşünüyorum güle güle kullanalım inşallahbilmemki :-( boyle bi ihtimal mi varki?
canım benim de yorgan ve yastık yün
niye alerji yapsın ki
tenine temas etmeyecek ki zaten
bir de yün zaten çok sağlıklıdır
yaaaaaa arkadaşlar biz biraz abartıyoruz
ayyyyy biz kim bilir nerelerde yattık
eskiden bunlar mı vardı değil mi?
abartmamak lazım sanki fazla
ben kızıma visco kullanmıştım. bi zararı olduğunu bilmiyodum. vücut şeklini almasında nasıl bi zarar olabilirki? pamukta muhtemelen orası göçüp kalır yatak bi süre sonra yamuk yumuk oluyor bizde pamuk döşek var ordan biliyorum yattığın yer göçüyor sonra düzelmiyor her yattığında aynı oyuğun içine düşüyosunama visco da yataktan kalkınca eski haline dönüyor. öyle oyuk falan olmuyor. yine de zararlımı acaba?
yuhh. neden bu kadar fark var acaba.! normal dogum 623 sezeryan 581 tl dedıler ve 1 gecelık oda parasıda dahıl bunun ııcıne. ilk bebekte normal dogum ucretı daha fazla oluyor demıstı oradakı görevlı sebebını anlayamadım ama bu fıyatları vermıstı bana...
bende bildireyim bari doğum ücretiniSezeryan sizin orda normal doguma gore daha ucuzmus. Burda tam tersi sezeryan pahali