Esin neden istifa edecek ki? Once isini ayarlasin ondan sonra istifa etsin bence. Bir de bebek geliyor zor olabilir yani.
Ohh ne guzel bir hafta daha mi tatil var. Sen o dedigin haftada git doktora gec olmaz bence.
Saglik ocagindaki sonuclarini gotur bence. Benim de B12 m dusuk. Buna ne hapi veriyorlar acaba? Kan degerin nasilmis?
Agdaya gelicek olursam. Hamilelikten once gidiyordum. Hamilelikte hic gitmedim agdaya. Kendimi cok kasiyorum ondan. Ilk baslarda eldivenle aldim. Simdi de venus marka kadinlara ozel jilet var onla aliyorum. Dogumdan sonra giderim agdaya ancak.
Sezeryan dogum istedigimi ayrintili yazicam birazdan.
işte arada bir esiyor canım bu adama. tabi önce ayarlarım diyo da sanki daha iyi olacak sanıyor işte. neyse doğumdan sonra akıllanacağını umuyorum. bugun endişelendiriyorsun beni dedim sen içini rahat tut dedi sanırım vazgeçti. ilerisi için de içim rahat olsun mu dedim evet olsun diyor hamileyim diye demiyorsun di mi dedim hayır dedi ama bakalım yine de umudum yok. istemediğimi belirttim ama benim eşim biraz kafasını koyduğunu yapan biridir. benim istememem önemli mi inan bilmiyorum. şu an yapamaz da ilerisi için güvenemiyorum inşallah dediği doğrudur da vazgeçmiştir.
biraz önce doktoru aradım geç olmaz dedi 36.hafta için. peki dedim ondan sonra hangi haftada geleceğim? her hafta dedio sonuçları da söyledim. şekerim yoktu nıormalde ama bir haftadır çok tatlı yiyorum 142 çıktı dedim çok değil bizim için sınır 140 150 dedi. kan değerime de trombosit 129 Halbuki koruda 10 gün önce kan verdim 162 idi trombosit hemoglobin normal ama. söyledim gelince bir hatırlat tekrarlayalım dedi. b12 benim hamilelikten önce de düşüktü 190dı dahiliye uzmanı ilaç ile zor yükselir diyip iğne vermişti. 5 gün iğne vurulmuştum 250lere çıkmıştı. şimdi 157 ondan da düşük. senin kaç? bana bu doktorum ilaç vermişti de arada bir içiyordum. nasılsa demir ilacının içinde b12 var diye. demek ki yetmiyormuş biraz önce verdiği b12yi de içtim.
ağdada dediğin gibi ben de çok geriliyorum. hatta en son gittiğimde karnım bir sivrilmişti inanamazsın. sürekli de ağdadan sonra jilet acaba güçlendirir mi tüyleri ? olmazsa ben de son 1 kez daha giderim doğuma doğru da senin aldığın jileti alırım. çünkü muayeneler sıklaşıyor denk getiremem ki ağdayı.
çok yazdım di mi db55
aşk olsun canım yaaa küstüm
bir önceki mesajıma bakarak şimdi yine diyeceksin "Yine mi karışıklık yaaaa"ne yapıyım ama yaaa
kadının aradığı eş:
esmer uzun boylu geniş omuzlu devlet memuru
evet arkadaşım haklısın uzun zamandır giremiyorum demekki evde girmek iştekinden daha zormuş
bende senden fikir alarak istemiştim zaten ama bursada bu tür malzemeler satan bir yer var geçen gün gittim külah küçüktü içine lokum sığmaz sanırım....şimdi baktım birmax'a google arattırdım çok güzel şeyler var...ben mevlütte vermeyi düşünüyorum...hastenede çikolata ve lohusa şerbeti vericem....senin yolculuk yarınmıydı??
sonsy, canım normal doğum dedin aklıma geldi ben sezeryan olcam ama bi arkadaşımın yaşadığı sıkıntıyı paylaşcam sizinle, dr unuz yada heöşirenizi uyarın derim bu konuda, kız normal doğum yaptı ve dikişlerini çok kötü atmışlar.başlarda da demişti ama ona öyle geldi sanmıştım, kızı 2 yaşında ve vajen estetiği olmam gerek çok feci durumda orası, ilişkiden zevk alamıyoruz eşimlede sıkıntılar yaşıyoruz o dahi hissediyor ordaki paçavra dikişi diyor.dikiş atılırken uyarın mutlaka.bu arada biz 4 yıldır o istifa olayına giremedik, benim eşimde tsk da.ama sivil bizimki.bu yıl artık olayların şekli değişecek inş değişmesi için zorlayacağız olmadı istifa durumunda kalabilri ama bilmiyorum ya çok zor istifa, kolay mı girdikki çabuk vazgeçelim.ben anlamıyorum mantıklarını ya.
2013, Meriçimde haklı dimi :) horon zor, kız deniyorum şimdi yine bi dinleteyim bana mı öyle geldi diye, yine vuruyo.bu çocuğun müzik zevki değişik, piç şarkılarıda çok seviyor. annemlerle eşim dalga geçiyo anasından geçmiş piçlik diye, benimde az bi dilimde vardır yani :)) bak sevdiği bi şarkının sözlerine ..
Bayıldım kaş çatışına
Bayıldım çapkın baygın bakışına
Yangın çıkarsa hoş olur da yanında
Tutuşmak tutuşmak
Bayıldım iç çekişine
Bayıldım bittim öldüm gülüşüne
Aşkım tutarsa hoş olurdu sana
Sarılmak sarılmak
Pantalonunu sevdim
Çıkar onu bebeğim
Hadi gel bize gidelim
Gömleğini çok sevdim
Çöz onu meleğim
Hadi gel bize gidelim
Seninle gel karışalım
Yeminsiz dertsiz aşka alışalım
Kalbim yanarsa hoş olurdu sana
Sarılmak sarılmak
Sezeryan istememde cok sebep var. Ama suan ben de kararsiz kaldim. Herseyden onemlisi bebegimin saglikli dogmasi.
1. Normal dogumla ilgili bebegin zarar gormesiyle ilgili haberler gormustum. Bebegime bir sey olur diye korkularim var.
2. Normal dogumda bebek her zaman haftasinda gelmeyebiliyor. Miyad gecmesi olabiliyor. Teyzemin kizinda oyle oldu. Kakasini yemis vs Kotu seyler yani. Bebekte hasar kaldi.
3.Evliligimin ilk zamanlarinda vajinismus gibiydim. Muayenelerde de kendimi cok kasiyorum. Ve dogumdan cok korkuyorum. Kandan bahsetseniz tansiyonum duser. Asla oyle videolar izleyemem. Bu yuzden normal dogum yapmaya cesaretim yok.
4.Sezeryan dogumda bebegime daha cabuk kavusacagimdan dolayi.
5. Alttan dikis atilinca benim pimpirikli yapimdan kaynakli olarak, cinsel iliskiden korkacagim dusuncesi.
Tum bunlari bir kenara atabilirm tabi. Onemli olan normal dogursam da bebegimin zarar gormeyecegine inanmam. Bir suru cekincelerim var.
Sezeryan cok mu iyi diyeceksiniz. Son cikan haberlerde onun da pek iyi olmadigini gordum. Ama bir sekilde cikacak bebegimiz degil mi.
Göbekdaşlrımm nasılsınızz ?? Neler yapıyorsunuzz...yüzdük yüzdükte kuyruğuna geldik sonundaa..size kendimden bahsedeyim.ağrılarım kasılmalarım cok olduğundan devlette acillik olmuştum alttan muayene çığlıklar koptu bende yine kesinlikle normal doğum yapamayacağımı farketti ebe..neyse nst ye bağlandım 5dk.da bir ağrı olduğu cıktı hafifte acıklık varmış.orda kalmak istemedim ve korkudan ağrılarımda geçti..ertesi gün dr.aradı 10 gün öncesinde pazartesi gününe sezeryan günü verdi.düşündük taşındık 37 haftalık diye erken olduğu için vazgectim..balıkesire gittik özel sevgi hastanesine..oda haftaya cuma gününe gün verdi yani 39 haftam dolmuş 5 günde almış olacak allahın izniyle..bana epudural sezeryanı önerdi.:18::18:tamamen bayılmaktan daha iyiymiş,zaten arastırdık herkesede aynı şekilde doğum yaptırıyor..işinde uzman yanii..kızlar dua edin 1 hafta kaldııııı yavruma kavusmamaa allahım hepimizin yardımcısı olsun inşallahhhhallaha emnet olunnn hoşçakalınnn
haklısın ama kötü hiçbişey düşünmemek lazım. benim canım acayip tatlıdır, senin gibi kan kelimesi bile tansiyonumu düşürür. her kan aldırışımda kafamı çeviririm diğer tarafa "ben iğneden korkuyorum da görmeyeyim" derim. bazı iyi hemşireler de hemen beni sohbet ile oyalar o arada kanı alır
ama doğum ile ilgili hiçbişey düşünmek istemiyorum. bir şekilde katlanırım diyorum. doktorlar işini bilir diyorum. güvenmeyi seçiyorum. zaten olmazsa sezaryene alır diyorum ve bekliyorum...
gittiğin hastane iyi bir hastane içini rahat tut. önce normal dene diyeceğim ama kendini cesaretli görmüyorsan tabi deneme. benim korkum var ama cesaret de ediyorum. ama eminim çok kötü şeyler de yaşarım :18: ama illa ki geçecek bir şekilde diyorum. herkes kendini daha iyi tanır tabi. sen kendin için hangisini iyi görüyorsan onu seç
ne guzel kavusacaksin bebegine.Ben de 6 mart ta dogurcam ins. Ben epiduralden korkuyorum. Tmamen bayiltin beni diycem.
işte arada bir esiyor canım bu adama. tabi önce ayarlarım diyo da sanki daha iyi olacak sanıyor işte. neyse doğumdan sonra akıllanacağını umuyorum. bugun endişelendiriyorsun beni dedim sen içini rahat tut dedi sanırım vazgeçti. ilerisi için de içim rahat olsun mu dedim evet olsun diyor hamileyim diye demiyorsun di mi dedim hayır dedi ama bakalım yine de umudum yok. istemediğimi belirttim ama benim eşim biraz kafasını koyduğunu yapan biridir. benim istememem önemli mi inan bilmiyorum. şu an yapamaz da ilerisi için güvenemiyorum inşallah dediği doğrudur da vazgeçmiştir.
biraz önce doktoru aradım geç olmaz dedi 36.hafta için. peki dedim ondan sonra hangi haftada geleceğim? her hafta dedio sonuçları da söyledim. şekerim yoktu nıormalde ama bir haftadır çok tatlı yiyorum 142 çıktı dedim çok değil bizim için sınır 140 150 dedi. kan değerime de trombosit 129 Halbuki koruda 10 gün önce kan verdim 162 idi trombosit hemoglobin normal ama. söyledim gelince bir hatırlat tekrarlayalım dedi. b12 benim hamilelikten önce de düşüktü 190dı dahiliye uzmanı ilaç ile zor yükselir diyip iğne vermişti. 5 gün iğne vurulmuştum 250lere çıkmıştı. şimdi 157 ondan da düşük. senin kaç? bana bu doktorum ilaç vermişti de arada bir içiyordum. nasılsa demir ilacının içinde b12 var diye. demek ki yetmiyormuş biraz önce verdiği b12yi de içtim.
ağdada dediğin gibi ben de çok geriliyorum. hatta en son gittiğimde karnım bir sivrilmişti inanamazsın. sürekli de ağdadan sonra jilet acaba güçlendirir mi tüyleri ? olmazsa ben de son 1 kez daha giderim doğuma doğru da senin aldığın jileti alırım. çünkü muayeneler sıklaşıyor denk getiremem ki ağdayı.
çok yazdım di mi db55[/QUO
tokluk şekerin mi 142 çıktı.benimde hep tokluk o civarlarda çıkıyor.açlık da 90-95 arası. diyette yapmıyorum valla götürüyorum tatlıları
kraftın park yatağını aldım ve kurdum çok şık duruyor üstünde sineklik tülüde var germeli.içinede pamuk yatak en pahalısı ve iisi bu zaten
tek kelimeyle bayıldım! kızının kıyafetlerimi desem yatağımı dolabımı hepsi birbirinden tatlı duruyor annenin emzirme koltuğunuda kıskandım kendine kıyak geçmişsin aferin canım
iğne batması bendede bAşladı acaba doğum sancısıda bölemi başlıyor çok merak ediyorum yarın dra sorucam canım ağrı girdiğinde oramı avuçlayıp bastırıyorum geçer gibi oluyor
Sezeryan istememde cok sebep var. Ama suan ben de kararsiz kaldim. Herseyden onemlisi bebegimin saglikli dogmasi.
1. Normal dogumla ilgili bebegin zarar gormesiyle ilgili haberler gormustum. Bebegime bir sey olur diye korkularim var.
2. Normal dogumda bebek her zaman haftasinda gelmeyebiliyor. Miyad gecmesi olabiliyor. Teyzemin kizinda oyle oldu. Kakasini yemis vs Kotu seyler yani. Bebekte hasar kaldi.
3.Evliligimin ilk zamanlarinda vajinismus gibiydim. Muayenelerde de kendimi cok kasiyorum. Ve dogumdan cok korkuyorum. Kandan bahsetseniz tansiyonum duser. Asla oyle videolar izleyemem. Bu yuzden normal dogum yapmaya cesaretim yok.
5. Alttan dikis atilinca benim pimpirikli yapimdan kaynakli olarak, cinsel iliskiden korkacagim dusuncesi.
Tum bunlari bir kenara atabilirm tabi. Onemli olan normal dogursam da bebegimin zarar gormeyecegine inanmam. Bir suru cekincelerim var.
Sezeryan cok mu iyi diyeceksiniz. Son cikan haberlerde onun da pek iyi olmadigini gordum. Ama bir sekilde cikacak bebegimiz degil mi.
çok heycanlı gerçekten ya, bi hafta kalmış resmencanım başında biri oluyormuş sürekli konusturuyormus seni avantaj olarak hem ayılma faslı olmuyor zorlanmıyorsun hemde bebeğe az miktarda olsa narkoz gidiyormuş öyle olunca..benim için uyugun olan bu nasıl olsa bir şekilde cıkacak :))) birazcık heyecanlanıcam amaaaa
Ne guzel kavusacaksin bebegine.Ben de 6 mart ta dogurcam ins. Ben epiduralden korkuyorum. Tmamen bayiltin beni diycem.
canım teşekküür ederm..bu arada kraft park yatağı pamuk yatak içinden mi çıktı yoksa yaptırdın mı? bende kraft aldım kutuyu açmadım daha kurunca koyacak yer yok çünkü =( yoksa bende anneme diktirmeyi düşünyrm pamuk yatak ..
canım ya aynı benden bahsediyorsun sen =)))) bende bebeğin zarar görmesinden çok ama çok korkyrm... normal doğumda bebek geç gelyr 40 haftayı doldurup üstüne birde sezeryan olanlar var!!! 3. ve 5. maddelerde beni anlatyr he he =))))) normal doğumda stres olurum diye kokyrm ben hamilelkten önce smear testi yaptırmaya gitmiştim bayan doktor olmasına rağmen steres oldum doktor bile ilallah etti...normalde stre olurm büyük ihtimalle..
çok heycanlı gerçekten ya, bi hafta kalmış resmenAllah sağlıkla sıhhatle kucağına almak nasip etsin.. Bizi habersiz bırakma ilk fırsatta haberdar et, nasıl geçti, bebişin nasıl...
hepinizin dualarınıza ihtiyacım var kızlar ben cok panik atak biriyim .. Oğlum için sakin olmam şart rabbim yardım etsin inşallah..1 hafta cok azz kaldııı bütün duyguları yaşıyorummm heyecan,korku,sevinç hepsi bir aradaainşallah doğumumu buraya sizlerle paylaşırımm mutlu bir şekildee ...
benim bel ağrım henüz başlamadı canım.inş çok artmaz senindealemsin valla :)
bizim bel ağrılarımız çok olmaya başladı. yatarken dönmekte çok zorlanıyorum. bir öneriniz var mı?
kızım da sağolsun hiçbir pozisyonu beğenmiyor sağ-sol-sırtüstü hepsinde basıyor tekmeleri :)
hasta kilodu denen şey mi acep ?kızlar bugun markette depend ultra emici kilot inceledim. acaba hastaneye giderken ondan mı alsak. belki orkid yerine onunla daha rahat ederiz. sitesinde ücretsiz numune gönderme linki var. ben doldurdum. bakalım güzelse alınabilir.
gavisconu önerdi bana dr um ama daha hiç kullanmadımmide yanması başladı çok fenaaa.şurup içen varmı yanma için?ve işe yarıyormu kızlar dr veriyormuş yarın bakalım verecekmi görücez
bende sendenim, benimki mecburi sezeryan olcaktı inan kaçışım oldu içten içe tırsıyomuşum meğer özellikle vajinusmusvari durum bende de var.Sezeryan istememde cok sebep var. Ama suan ben de kararsiz kaldim. Herseyden onemlisi bebegimin saglikli dogmasi.
canım allah yardımcın olsun sağlıcakla kavuş kızına, çok az kaldı ne güzel :)Göbekdaşlrımm nasılsınızz ?? Neler yapıyorsunuzz...yüzdük yüzdükte kuyruğuna geldik sonundaa..size kendimden bahsedeyim.ağrılarım kasılmalarım cok olduğundan devlette acillik olmuştum alttan muayene çığlıklar koptu bende yine kesinlikle normal doğum yapamayacağımı farketti ebe..neyse nst ye bağlandım 5dk.da bir ağrı olduğu cıktı hafifte acıklık varmış.orda kalmak istemedim ve korkudan ağrılarımda geçti..ertesi gün dr.aradı 10 gün öncesinde pazartesi gününe sezeryan günü verdi.düşündük taşındık 37 haftalık diye erken olduğu için vazgectim..balıkesire gittik özel sevgi hastanesine..oda haftaya cuma gününe gün verdi yani 39 haftam dolmuş 5 günde almış olacak allahın izniyle..bana epudural sezeryanı önerdi.:18::18:tamamen bayılmaktan daha iyiymiş,zaten arastırdık herkesede aynı şekilde doğum yaptırıyor..işinde uzman yanii..kızlar dua edin 1 hafta kaldııııı yavruma kavusmamaa allahım hepimizin yardımcısı olsun inşallahhhhallaha emnet olunnn hoşçakalınnn
bende sana :)):
Yaaa hatun bayılıyorum sana yahiç duymamıştım piç şarkısıs
Porselen kaç gündür yoklamalar yapıyoruz hep yok yazılıyorsun ona göreİşin şakası merak ettik seni
aa seninkide mi netleşti canım, takipte ediyorum ama kaçırmışım orayı.süper yaNe guzel kavusacaksin bebegine.Ben de 6 mart ta dogurcam ins. Ben epiduralden korkuyorum. Tmamen bayiltin beni diycem.
tamam canım soracağım bir ilaç adı vermezse alayımmı diyeBen gaviscon kullanıyorum bide benm midem de bi suru yaravar reflum var mide fıtığım var midemde mikrop var duşun neler çekiyorum midemden rabbim şifa versin hepimize ama gaviscon çok azda olsa iyi geliyor en azından uyuyana kadar idare ediyo beni inş doktorun sanada verir cnm
hepinizin dualarınıza ihtiyacım var kızlar ben cok panik atak biriyim .. Oğlum için sakin olmam şart rabbim yardım etsin inşallah..1 hafta cok azz kaldııı bütün duyguları yaşıyorummm heyecan,korku,sevinç hepsi bir aradaainşallah doğumumu buraya sizlerle paylaşırımm mutlu bir şekildee ...
ebahcığım hoş geldin inanki bugün ciddi anlamda aklımdaydınmerhaba mart anneleri ve bebekleri
uzun zaman sonra aranıza tekrar katıldım,
geçmişe şöyle bir göz attım herkesin herşeyi hazır.
ben ocak başında izine ayrılmıştım evdeyim dinleniyorum
kızımın odası eşyaları hastane çantamız herşeyimiz hazır,
hatta makyaj malzemelerini bile bavula koydum oradan çıkartıp kullanıyorum evdeki ceyo terliklerimi temizledim çantama koydum,fotoğraf mak.ışığımın odasında duruyor kapı süsü v.s. çantaların yanında,yalnızca fön makinam çantaya konulacak onuda sürekli kullandığım için daha koyamadım.
erken doğum geç doğum şuan düşünmüyorum kızımın canı ne zaman isterse gelsin herşeyi hazır ama şuan doğumda yanımda olacak kimse yok....en azından p.tesi gününe kadar beklesin kızım....babam rahatsız hastaneye yattı dün annem onun yanında kayınvalidem bende ama o da eşimin oğlu ile uğraşıyor,eşim c.tesi yada pazar oğlunu geri götürmek için yola çıkacak o gün evde yok...allah yardımcım olsun da p.tesi gününe kadar birşey olmasın...erken doğum riskim yok ama ne olacağını bilemeyiz....
yarın kontrolümüz var en son kontrolde sanırım ev taşıma sırasında stresten ve yeterli beslenememekten 11 gün geriydi kızımın gelişimi....zaten boynunda 3 tur kordon var...yarın ne durumda öğrenicez kordonu beni korkutuyor ama doktor 5 tur dolanmış kordonlu bebeğe normal doğum yaptırdım yeterki suyun yeterli olsun dedi....
bizden bu kadar kızlar....herkesin iyi haberlerini bekliyoruz heyecanla....
amin tatlım bence haberler filan izlemebende çok üzüldüm ALLAHIM KORUSUN BEBEKLERİMİZİ VE BİZİ ne kadar zor bi durum korkuyorum valla böyle olaylar oldukça
bendede oluyor tatlım geçen cumartesi kontrolde dr. uma ilettim normal dedi bu durumabenim rahmime sanki iğneler batıyo gibi oluyo bide sırt ağrılarım çok çoğaldı:84::84:
canım son zamanlarda o kadar akkımdaydın ki merak etmiştimGöbekdaşlrımm nasılsınızz ?? Neler yapıyorsunuzz...yüzdük yüzdükte kuyruğuna geldik sonundaa..size kendimden bahsedeyim.ağrılarım kasılmalarım cok olduğundan devlette acillik olmuştum alttan muayene çığlıklar koptu bende yine kesinlikle normal doğum yapamayacağımı farketti ebe..neyse nst ye bağlandım 5dk.da bir ağrı olduğu cıktı hafifte acıklık varmış.orda kalmak istemedim ve korkudan ağrılarımda geçti..ertesi gün dr.aradı 10 gün öncesinde pazartesi gününe sezeryan günü verdi.düşündük taşındık 37 haftalık diye erken olduğu için vazgectim..balıkesire gittik özel sevgi hastanesine..oda haftaya cuma gününe gün verdi yani 39 haftam dolmuş 5 günde almış olacak allahın izniyle..bana epudural sezeryanı önerdi.:18::18:tamamen bayılmaktan daha iyiymiş,zaten arastırdık herkesede aynı şekilde doğum yaptırıyor..işinde uzman yanii..kızlar dua edin 1 hafta kaldııııı yavruma kavusmamaa allahım hepimizin yardımcısı olsun inşallahhhhallaha emnet olunnn hoşçakalınnn
bende panik atak biriyim ve aşırı heyecanlıcanım başında biri oluyormuş sürekli konusturuyormus seni avantaj olarak hem ayılma faslı olmuyor zorlanmıyorsun hemde bebeğe az miktarda olsa narkoz gidiyormuş öyle olunca..benim için uyugun olan bu nasıl olsa bir şekilde cıkacak :))) birazcık heyecanlanıcam amaaaa
ama epidural de de bele yapılan o iğneyi yapan kişinin profesyonel olması lazımKızlar ben ilk doğumumu epidural oldum bunuda inş.8 martta epidural sezeryanla doğuracam.Hiç korkulacak bişey değil inanın.Ablam 2 genel sezeryan oldu bana hala derki sen sezeryanmı oldun nasıl olduda o kadar rahat çıktın doğumdan der.İğnesi asla acımıyor zaten siz daha doğum başlamadı sanıyorsunuzki bebeğiniz ağlamaya başlıyor.Ayrıca ilk ağrılarıda uyuşmanız 1-2 saat geçmediği için hissetmiyorsunuz.Benim sütümde hemen geldi.
Ayrıca baş ağrısı olmaması için mutlaka nescafe yada kahve içmeliymişiniz.Benim doktorum hemen içirdi ve başımda belimde hiç ağrı olmadı.Tabi herkes kendini daha iyi tanır bilir dayanamazsanız stres olursanız tabiki geneli tercih edin.
hep aklımda ve duamdaydın ve devam tatlım dualarahepinizin dualarınıza ihtiyacım var kızlar ben cok panik atak biriyim .. Oğlum için sakin olmam şart rabbim yardım etsin inşallah..1 hafta cok azz kaldııı bütün duyguları yaşıyorummm heyecan,korku,sevinç hepsi bir aradaainşallah doğumumu buraya sizlerle paylaşırımm mutlu bir şekildee ...