kızlar ben bebişkomun kıyafetlerini ütüledim dolabına yerleştirdim dolap ,içi için kapitoneden örtüler diktirdim.. bebişkomun halı ve perde hariç herşey tamam =) çok fazla kıyafeti yok ama sağlık olsun he hee =) perde olarak zebra toz pembesi siparş vermştm yarın gelcekti bugün aradılar ellerinde kalmamış falan filan başka beğenin diye..sinir oldu sormayın !! halı işi çok zor olack beğenemyrm bişey =))) kızlar artık bebişim gelsin istiyrm odasınıda ayarlaynca bebeğimi daha çok istyrm gelmeini =))) kıyafetleri ortaya çıktıya off ne güzel bir duyguymuşşş =)
ne güzel canım yerleşmişsin, bende hala sorunlar devam ediyo, yıkayıp ütüleyip katladık ama öyle üstüste duruyolar bi çarşafın üstünde dolabında, kapitonelerde sorun olmuştu ya annem düzeltsin diye bu sabah geri götürdü, bi de ben telefonda konuşayım dedim kadın beni konuşturmadan bi hakaretler görseniz sizinle aynı dili konuşamıycam deyip kapattım sonra sinirimden ağladım nasıl moralim bozuldu zaten iyi değilim erken doğum riskim var bişey yetişmiyo aksilikler üstüste, herşey yerleşince halı bakıcaktım güya o da kaldı şimdilik eski halıyı serdim, ben de odasına girip girip bakıyorum çok mutlu oluyorum ama daha gelmesinler be adanam, birazcık daha büyüsünler 38 hafta olsun ari, hem biz de iyice hazır olalım, tabi en başta hayırlısı...
bencede nil bu arada bana önerilen ılgın ve selin isimleri hoşuma gitti kociş gelsin önüne sunucam hemen çünkü son kararı o vercekmiş
ren oluyo bazen zaten çok şey yiyemiyorumbebiş rahatsız oluyo hemen
3 günde bir yapıyorumyetiyo sağdan soldanda ve
kız seni vallahi kıskandım ben oh ne güzell benimkide yapar ama keyfi gelince demek seninki evin ahçısı gibi öle koca dostlar başına kıskandımm
evet tekli olanlarını nerden bulurum mothercareda varmı varsa ne kadar ben bi ara eczaneye sordum 20 tl idi 20 adet olanı hasta çamaşırı idi oda bence 4-5 tane alsak yeter paket almadım o yüzden boşuna masraf
canım eczanedekilee kendinden emizi hasat külod olabilir, bizim bu tek kullanımlık çamaşır dediklerimiz bi nevi külot sadece içine ayrıca pedini koymanı gerektiren bişey, sadece kumaş değil, selülozik bi malzemeden kağıt gibi hani tela diye bi kumaş olur ya onun incesi gibi, kullanıp atıyosun, ben ondan almıştım ama şimdi hasta külodu daha mantıklı geliyo hiç almadıysan onu al bence, marketlerde de var o ama hasta bezi ve hasta külodu diye 2 çeşit var karıştırma ben karıştırmışım yanlış aldım değiştiricem şimdi, onlar da 8li 10lu falan oluyo sanırım, ve 2 gün kalırsan hastanede tam gelir bence,ev için de normal hamile külodu aldım...
bence çıkar kutulardan yıka ütüle öyle kaldır bi kenara, taşınırken öyle götürürsün canım, bebeklerimizin ne zamn geliceği belli olmuyo...
kizlar dogumlariniz nasil olacak :44:
ben epidural normal dusunuyorum ama epidural konusunda emin olamiyorum
sonrasinda bel agrisi vs kaliyor diyorlar epidural kaynakli
sizinde fikirlerinizi alabilir miyim ?
doktorun çatı muayenesinden bebeğin kilosundan sonra normal yapabileceğini söylerse ve sen de yapabileceğini düşünüyosan direkt normali dene bence canım, ben doktoruma sormuştum epidurali tavsiye etmiyo ve bi doğum seçeneği olarak sunulmasını yanlış buluyo, ancak doğum esnasında biz gerekli görürsek sizi buna yönlendiririz dedi, peki epidural normal mi sezeryan mı diye sorduğumuzda da tabi ki epidural normal dedi yine de, ameliyat her halukarda son seçenek olmalı diyo... be kendim de her şekilde doğumdan korkuyorum tabi ama akışına bıraktım düşünmeden bakalım doktor uygun görecek mi normal için...
Kızlar günaydın...
Benim de son 2 günüm işte... Yarın kapanışı önemli bir denetim geçirerek yapıcam. Umarım stresten erken doğurmam.
herşey hazır son detaylar kaldı ..bebek şekeri için eminönünden küçük kutulardan aldım üzerinde kurdela ve nazar boncuğu var.24 adet 15 tl idi. içlerine lokum koyucam ..
Hastanede başka bişey dağıtmamam gerek var mı karar veremiyorum..mevlütte de mıknatıslı bebek şekeri vericem.acaba hastanede de versem mi?
bu arada bnm de akıntılarım çok fazla bazen suyum geldi sanıyorum..
bence mıknatıslı olanları mevlütte ver canım, ben de sepete saplanmış çubuklu bebeklerden vericem hastanede, hazır o, bi de üzerinde bebek figürü olan kağıda sarılı çikolatalar var ya pastanelerde onlardan alıncak hemen o gün, tepsisini çantama koyucam o tepside onlar da ikram edilir, bi de hastanemiz lohusa şerbeti ikram ediyo, mıknatıslı bebeklerden de mevlütte dağıtıcam ben...
merhaba kızlar ben park beşik aldım ama kırışık oluyor biliyorsunuz ütüleyen varmı onu nasıl düzelticezzz??????
bende park beşik yok ama bence o kırışıklıklar sadece kumaşa değdirmeden buhar püskürterek ütüleyen tanklı ütüler var ya onlarla ütülenir anca, o ütülerden olan bi tanıdığınızdan ödünç alıp öyle yapın bence...
bişey daha sormak istiyorum yatak olarak ne aldınız kafam karıstı herkes farklı seyler söylüyor... bazısı visco uygun degıl omurga için diyor sert olmasın pamuk yada ormal sünger diyor....sizler doktorlardan tavsıye aldınızmıııı
ben ilk ay yatıcağı beşiğine pamuk yatak yapmaya karar verdim, 6 aydan sonra da yarı ortapedik yaylı bi yatak alıcam karyolasına...