2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
iyi akşamlar güzel mart anneleri....
bende yeni üyeyim ama epeydir takip ediyorum yorumlarınızı önerilerinizi sıkıntı ve çarelerinizi dikkatle okuyorum.
bazen ay aynı ben diyorum.bir oğlum var 4.5 yaşında:)kızımızı da merakla bekliyorum 36.haftamıza girdik adı berfin yaren olucak inş.
hazırlıklarda tamam 4 mart ı bekliyoruz sezeryan old.için günü belli:)Allah kolay doğumlar versin öptüm hepinizi

Ayy kızlar üzerimden kocamaaaaaan bir yükü attım sonunda..:) Yakışıklı prensimizin beşiğini ve uyku setini aldık...Mdf ve sunta tercih etmediğim için ahşap olanlara yöneliyordum,onlarında fiyatı yüksek olduğu için kesemize göre olanını ve içime sineni bulmak için 1 aydır dolanıyordum neredeyse..:KK1:
Sonunda koşuşturma bitti...Bebek arabasında da karar kıldık sayılır...Onu da Saraçhane'den alacağız nasipse...
Ne zor işlermiş bunlar yaa...
Artık prensi dört gözle bekliyoruuuuuuuzzzzzz...:KK52:

bende sonunda uyku setini aldım aradım aradım buldum :) bugun cici kızımın cibinliğinide taktım bir halısı eksik kaldı oda gelincee taaam olucak

kızlarr merabaa :) allahım hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin insallahh :)) daha öncede isim konusunda yazmıstım hala karar veremedim sizce SILA NİL nasıl olur :/ ? tek basına sıla yada nil de olabilir..bitürlü karar veremiyorumm

canım sadece NİL olsun harika br isim...eltimin kızının adı olmasaydı bende NİL koyacaktım =))) sağlık olsunnnn =)

cok dogru tavsiyeler, bi tek avaziniz ciktigi kadar bagirin kismina katilmiyorum, sanci sirasinda enerjiyi bagirip cagirmaya harcamamak lazim, yapilacak en dogru sey bol bol derin nefes almak, sonra zaten bir iki saate sesi de kisilir insanin, sonra bide bogaz agrisiyla ugras:KK45:

canim gecmesen de hic sorun olmaz, saglikli bebeklerin miyadindaki dogum kilolari 2.5 ile 4 arasi oluyo, benim bir arkadasimin kizi 40.haftada 2.400 dogdu, kuveze filan da alinmadi, simdi 5 yasinda tosun gibi, onemli olan dogum sonrasi iyi beslenmeleri, hic kafani takma sen-:KK34:

canim benim de kucuk kizim da kronik orta kulak iltihabi var, allerjisiyle alakali bizimki, eger agri var akinti yoksa kulak zari delinmemis demektir ama bir an once antibiyotige baslanmasi lazim, bizim artik agri yok cunku kulak zarimiz delik, iltihap direk disari akiyo, bu arada kulak zarinin delinmesiyle de sagir olunmuyo, kendi kendine iyilesiyo bir sure sonra, gecmis olsun kizina

ay canim demek yakinda dogum hikayeni okuyabiliriz:KK9:bir hafta daha durursa 'erken' olmaz sadece dogum olur merak etme, ha bide acilman varmiymis, yani eger servikste bir acilma yoksa, ki bunun 4cm olmasi lazim, senin ne kadar sancin olursa olsun dogum baslamaz, neyse tabi doktorun daha iy biliyordur, sana iyi dinlenmeler, guzel haberlerini bekliyoruz

açılmayı hiç kontrol etmedi canım bidahaki muayeneye kadar sabretsin inşallah, sorarım o zamn doktora, sadece o sancı gibi kasılmaları 2 gündür daha sık hissediyorum...

geçmişi oku oku boynum tutuldu tek tek cvp yazamayacağım hepinize sevgilerimizi gönderiyoruz kızım ve ben.benimde sancılarım ufaktan başladı artık yatıyorum korkudan o yüzden bir gün dışarı çısam 2 gün paso uzanıyorum .benimde kafama takılan şu kızıma adıma yakın bir isimkoyalım dedik benim adım sinem kızımın senem olacak .annem uyarmıştı koymayın karışır sonra anlarsın bak geç nolur diye ben yok dedim sevdim bu ismi senem koyucam.ama şimdi kafam karışık çünkü daha doğmadan bunu bikaçkez yaşadım beniyenitanıyanlar sinem yerine senem dedi vs.. sizce napsam değiştirsemmi kızıma ihanet etmiş gibi hissedicem sanki ne diyorsunuz ben göbişimi senem diye seviyodum alışmışmıdırki bebişim bu sese :KK17: değiştir diyenler isim önerisinde bulunabilirlermi belki çok beğenir koyarım kızlar fikirlerinizi bekliyorummm:KK54::KK54:

senem isminin anlamını biraz daha araştır bence canım, put adı falan diye duymuştum isim olarak uygun değil diye biliyorum...

senin ve bebeğin için en hayırlı haberlerini alırız inşallah

canım benimkinin yanlardan da yapıştırma yerleri var
hasta bezi , hasta kilotu
aman ne karışık şeyler bunlar yaaaaaaaaaaa

canım doktorunu ara sor bence
bu saatten sonra her belirtiyi önemsemeliyiz, ciddiye almalıyız tatlım
çok geçmiş olsun

çok teşekkür ederim canım... hepimiz hep hayırlı haberlerimizi paylaşalım inşallah...

:KK9::KK9::KK9:
Kesin hamilesinnnnn.....
Garantiiiiiii:KK9:

Çatlaklar benim yukarı doğru çıkmaya başladııııııı:KK52::KK30::KK30:

Göbeğimin şişliğinden başka fazlalık da olmadı amaaaa çatladımmmmmmmmm. :KK30:

Arabanı güle güle kullan tatlım.

Hazırlıklar da bitti
Ohhhhhh:KK16:

:KK9::KK9: umutsuz ev kadınlarında Elif var ya onun çocukları da soruyordu. Babası da gece yatarken aramıza şeker koyduk sonra siz oldunuz diyordu. Eeeee çocuklarda aralarına şeker koymuştu veee çocukları olmuştu
. Karıncadannnnn :KK9::KK9:

Güle güle kullanın tatlımmmmm:KK55::KK55::KK55:
Pek güzelmişşşş

Ayyyy Şule teyzesiiiii.... Niye bebeğine kusmuk yediriyorsunnnn :KK9:
Ben de kontrole yeğenim de geldi 4 yaşında Mesut U görmeye gideceğiz dedim. Çocuk heyecan yaptı bugün Mesut mu geliyo diyeeee:KK9:

Ayyyy..... Yerim ben o çocuklarıııııı:KK9:

CANDAŞ teyzesiiii benin paşa sağda.. Bi deeee paşamın adı Mesut teyzesiiiii.... Melih değil araya kaynamasın :KK34:

Bu arada bilimsel açıklamalar kısmını beğendim :KK9:
Aslında biz de bu yöntemi kullanabiliriz

Ayyy
Ben de görüyorum amaaaa söylemiyorum
Akrep burcu bir koca benim ki acayip kıskançççççç....

Çok güzelmişşşş... Kaç tl ye aldınn

He heeeeeeeee:KK9:
Demek bayağı varmış rüya görennn:KK9:

Geçmiş olsun canım inşallah sağlıcakla alırsın bebeğini kucağına hayırlı zamanda

Veee sude ameliyata girerken kk dan ayrılmaz..
Anbean kk da dır. Onu burdan hiç bi şi ayırmaz :KK9:

Ay kendi ismine benzetmeye çalışma benceee
Senin ki nerede ise aynısı olmuş

Ohhhhhh
Maşallaaaahhhhhhhh :nazar:
Hem sana hem bebeğe hem eşine hem de senin iş yapma azmineeee

çok teşekkür ederim canım hepimiz hayırlısıyla hayırlı zamanda sağlıkla alalım inşallah...

canım geçmiş olsun inşallah zamanında gelir bebeğin gerçi pek bişey kalmamış yat dinlen bol bol

nasıl oldun? acaba bebek çok hareket ettiği için mi ağrın var ki?

saol canım. sabah babası götürdü kbb doktoruna orta kulak iltihabı demiş tahmin ettiğim gibi antibiyotik vermiş tabi.. akşam başlarız artık. evet akıntı yok henüz.

teşekür ederim canım, daha küçük ama teyzesi, 35.haftası yarın biticek, doktorumuz da öyle dedi, yine de hayırlısı tabi...

herkese selamlar, yeni ciciler alanlar güle güle kullanın, hasta olanlar bir an önce iyileşin.
2013 hocam, kıvırcıııık BURDAAAAAAAAAAAAAAAA:KK76::KK76::KK76:

canım güle güle kullan pijamanı, ne güzel hazırlıklarında tamam. Bu arada dun okuduklarıma üzüldüm sen,n işin çook zor tatlım ama az kaldı, hem pozitif şeyler, ikizlerinle geçireceğin musmutlu günlerini düşün :)))

benimde oluyor, bel ağrısı faln başladı ve kalçalarım acıyor. Mide yanması berbat dun akşam boğuluyordum eşimin ödü koptu, asit resmen boğuyodu beni. GAVİSCON şişesini dayadım sinirden.

canım dinlenince rahim baya bir rahatşıyor, mutlaka dinlenn geçmiş olsun

canım geçmezse doktora git ya da ara. geçmiş olsun, benim de su an midem bulanıyor

sanırım ben de daha önce yazmısştım sana ama olsun tekrar yazmaktan bi şey çıkmaz çünkü çok seviyorum kızımın ismini dillendirmeyi şu an. NİL,NİL,NİL:KK9::KK9::KK9:

Bence cok güzell, söyledikçe daha cok ısındım ben

teşekkür ederim canım dinlenmeye çalışıyorum ama evde tek balına hep yat yat çok sıkılıyo insan, buraya da alışmışım, giremeden yapamadım, yemekten sonra yine dinlenirim artık...

canım bu tek kullanımlık kilot nerde satılıyo

ben havuzlu handan almıştım canım...

kızlar ben bebişkomun kıyafetlerini ütüledim dolabına yerleştirdim dolap ,içi için kapitoneden örtüler diktirdim.. bebişkomun halı ve perde hariç herşey tamam =) çok fazla kıyafeti yok ama sağlık olsun he hee =) perde olarak zebra toz pembesi siparş vermştm yarın gelcekti bugün aradılar ellerinde kalmamış falan filan başka beğenin diye..sinir oldu sormayın !! halı işi çok zor olack beğenemyrm bişey =))) kızlar artık bebişim gelsin istiyrm odasınıda ayarlaynca bebeğimi daha çok istyrm gelmeini =))) kıyafetleri ortaya çıktıya off ne güzel bir duyguymuşşş =)

bence sadece nil :)
bencede nil bu arada bana önerilen ılgın ve selin isimleri hoşuma gitti kociş gelsin önüne sunucam hemen çünkü son kararı o vercekmiş:KK9:

kızlar siz yemek yapmıyo musunuz yaa
ren oluyo bazen zaten çok şey yiyemiyorumbebiş rahatsız oluyo hemen :nazar:
3 günde bir yapıyorumyetiyo sağdan soldanda ve

benim yemekleri evliliğimizin başından beri eşim yapıyo..bolu lu eli yatkın yemek yapmayı seviyo bende afıyetle yıyorummmmm:KK56::KK56:
kız seni vallahi kıskandım ben oh ne güzell benimkide yapar ama keyfi gelince demek seninki evin ahçısı gibi öle koca dostlar başına kıskandımm

Kizlar bu kullan at kilotlar nasil oluyor. Ilk kez duyuyorum.:KK53:
evet tekli olanlarını nerden bulurum mothercareda varmı varsa ne kadar ben bi ara eczaneye sordum 20 tl idi 20 adet olanı hasta çamaşırı idi oda bence 4-5 tane alsak yeter paket almadım o yüzden boşuna masraf :KK49:

kızlar ben bebişkomun kıyafetlerini ütüledim dolabına yerleştirdim dolap ,içi için kapitoneden örtüler diktirdim.. bebişkomun halı ve perde hariç herşey tamam =) çok fazla kıyafeti yok ama sağlık olsun he hee =) perde olarak zebra toz pembesi siparş vermştm yarın gelcekti bugün aradılar ellerinde kalmamış falan filan başka beğenin diye..sinir oldu sormayın !! halı işi çok zor olack beğenemyrm bişey =))) kızlar artık bebişim gelsin istiyrm odasınıda ayarlaynca bebeğimi daha çok istyrm gelmeini =))) kıyafetleri ortaya çıktıya off ne güzel bir duyguymuşşş =)
canım bende bebişimin park yatağını kurdum çok tatlı duruyo kırmızı kırmızı bende istiyorum bi an önce gelmesiniiiii zaten alttan alttan vurmaya başladı bana özellikle akşamları canımı yakıyo bazen kızoşum:KK16:

kızlar slm lar geçmişi hiiiiiiç okuyamadım yarın artık inş iyisinizdir çarşıdan yeni girdik eve ve ayaklarım şişmiş üzerine basamaıyorum artık dışarda son günlerim diye tadını çıkarmaya çalışıyorum durmadan alış veriş yapıyorum her yönden sanki kıtlık çıkacakmış doğumdan sonra dışarı çakamassam evde hiç bir şey kalmayacakmış gibi stok yapıp duruyorum :) inş herkes iyidir ha birde kzımın bebek şekerlerini ve sepetini aldım bu gün aldığım biblolar çeşit çeşit her çeşitten birer tane dolaba astım bile bir 5-6 tane oldu herhalde:)

cnm allah kavustursun ya cok zor gercekten.. eş olmadan olmuyor:KK50:

cnm hamılelıgım için ara verdım onun dısında aynı saatte cıkıyorduk zaten..eve gelır gelmez ıkımızde mutfaga gecerız o yemek yaparken bende cıkan bulasıgı toplar masayı hazırlarım.. yemek bıtınce bulasıkları akıtırım eşimde makınaya yerlestırır..her konuda yardımcımdır sagolsun..ayrıca temizlik bana ütü eşime ait:KK9:

cnm masallah kuzuna...guzel dıleklerın için amin....

hoşgeldin.. oo bi ankaralı daha katıldı aramıza:KK34: göksu deyince eryamandaki göksu parkı aklıma geldi:KK9:

canım sadece Ankarada yaşıyorum. aslında Adanalıyım :) evet Göksu diyince Ankaradakiler hep öyle düşünüyor ama biz Akdenizdeki nehirden esinlendik :)

canım ben dora ısmını cok begenıyorum kızım olsaydı dora
ısmını vermek ısterdımmm...

kuduranlarrrr :KK70: alemsınızzzz cok guldum biz cok ıstıozda korkuyoruz olamıo yanııı :KK70::KK70:
ben bıkac hafta once bole sama sapan ruyalar gorodum ve cok utanıodum sonunda kurtuldum D:

akıntım var demıstım yaaa ebe bugun normal olabılr dedı belkı ıltıhap toplamıstır kendını ole atmıstır felan dedı pek ustunde durmadı yanıı doğurda gel artı dedıD::KK70:

nasilsiniz kizlar.benim kizim bu gun cok haraketli masallah:KK16::KK16::KK16:donduyunu dusunuyorum.cunki tekmeleri bu gun furekli yukardaydi.dune kadar kasiklarima vuruyordu:44::44::44:ya ben tasinmak istiyorum artik offffff,:KK14::KK14::KK14:artik hazirlanmak istiyorum.:KK43::KK43:kuzumun her seyi oyle kutuda duruyor:KK14::KK14::KK14:

canım sadece Ankarada yaşıyorum. aslında Adanalıyım :) evet Göksu diyince Ankaradakiler hep öyle düşünüyor ama biz Akdenizdeki nehirden esinlendik :)

harbiden ya akdenizdeki göksu,aksu,seyhan,ceyhan nehirlerinin hepsi isim niteliğinde :KK34:

Çok güzelmişşşş... Kaç tl ye aldınn

canım dagiden 99 tl ye aldım.

aaaaa ben senin ikizlerin ismini bilmiyorumm:KK50: sen ne koyacaksınn cnm ya merak ettim şimdi
canım rabbim nasip ederse oğlanın adı eren yavuz
kızın adı ise zeynep deniz
zeynep olan yer elif de olabilir
orada hala mutabık değiliz

ben de senin kuzunun adını bilmiyorum
ne olacak kısmetse ismi

papatyam :) olsun onlarda unutmasın makineyi sizinkinin tadıda başka olur, doğum fotocusu kaça peki konuştun mu ? benimde kuzenim ve eşi profesyonel, eşine çektireyim diyodum biraz boş boğaz şimdi beni çıplakta görecek saçmalar diye vazgeçtim tabi duygusal sebeplerde var onlarada hiç vermesem 400 verirdim, ama bilmi,yroum son an nolur adağım filanda var onun yerine adak alırım dedim, kardeşimde profesyonel.makineyi alırız doğumdan sonra ben çekerim dedi ama bakalım benim örnek fotlarda mevcut :) canım pijama gayet hoş, lohusa için değil dimi ? nerden aldın ? bende bi tane aldım güzelde, ama bi de normal pijama alcam korayda beendim yakasınıda açtırcam fotolarda güzel çıkalım dimi ? bide beyaz lacost yaka uzun kol penye diktircem o da sırf fotolar için: ))

canım hastanenin fotoğrafçısı varmış ( başkent hastanesi )
o olur herhalde
250 lira imiş

canım pijama lohusa pijaması değil, normal pijama
s bedeni bana şimdi bile oluyor,
düğmeler biraz sıkıyor ama doğumdan sonra tam olur herhalde
dagi den aldım canım

zaten seni hep kokoş hayal ediyorum nedense:KK12::KK12::KK12::KK12:

$549379_476677322380002_344690181_n.jpg midem , başım , belim , sırtım , ah ahhh ayacıklarım fenayım yani :KK5: iyi geceler kızlar yatayım bari :KK37:

Merhaba kızlar uzun zamandır yazamamıstım sıze
kosusturma ıcınde gecıyor gunler doguma cok az kaldı :KK49:

Artık kontrolllerımız haftada bır oluyor ve haftaya carsamba ultrasona gırecegım 36. Haftamızdayız kızımın boyunu kılosunu ogrenebılecegım :KK16:
Her kontrolde ultrasona gıremıyor olmam cok kotu sınır oluyorum :KK19:
Napalım mınıgım ıyı olsunda baska bırsey ıstemem

X