- 16 Ekim 2012
- 311
- 36
- 32
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ah birde bilgisayarı olsa naklen yayın yapacak hakkaten anlaşıldı. Sudee ya şu net işini çöz vallahi ne yapıcaz sensiz
Sanırım bende kudurdum
sonsy, bende kullan at çamaşırını mother carden almıştım 5 li paket 2,5 lira filandı yanılmıyosam.
sude, canım valla sormayı unutmuşum meraklanmıtım bende, şükür hala bebeğin karnındaymış :) inş naklen yayında doğum yapmak nasip olur :))
edlin, canım çok şanslısın eşin yemekleri yapıyomuş ne güzel. bende 4 yıldır şans mı desem şansszlık mı :)) annemin evinde olduğum için annem yapıyo, of bi eşim gelsede yaşasam her gün o eziyeti :)
2013, bu 3 gece iyi değerlendir canım sonrasına çok ara vercez bak :)) doğuma kadar + lohusalk bitene kadar
supersin ya demek catir catir dogurdun
gecmis olsun ailene canim, ya benim de canim neler istiyo ama genelde olmaz seyler, ozellikle cikolata, yiyorum sonra da uzuluyorum yine bisuru zararli seyi gonderdim bebegime diye
ay bu tek kullanimlik camasir isi ne guzel fikir, keske bende bulsam da alsam ilk gun icin
Ayaktayken bebegim cok agirlik yapiyor ve tansiyonum dusuyor. Bulantilarim da gecmedi hala. O yuzden yatiyorum hep. Hic enerji harcamadigim halde cok acikiyorum bir de hareket etsem neler olur acaba?
kızımın adını da yazmışsın tabloya teşekkür ederim mutlu oldum çok ama yaşım 1 arttı şifacım ya 30 oldum
Canim dogdugun aya gelince artir yasini. Ben oyle yapicam
cemreeee Nil için neden derin bir isim dedin açıklaman lazım şimdi merak ettim :))))))))))
ben her iki tarafta da aktifim canım hiç aratmam kendimi, yata yata yapacak bi şey yok sizle konusuyorum akşama kadar
merhaba güzel mart anneleri hamileliğimin başından beri sizleri takip ediyorum. ama bir türlü yazamadım. bende mart annesi olacağım inşallah.
şu an kızımla 33. haftamızdayız her şey çok güzel ilerliyor. inşallah en güzel şekilde bebişlerimize kavuşuruz.
sizleri sürekli takip ettiğimden hepinizi tanıdım o kadar çok ortak noktamız var ki sizlerden çok şey öğrendim.
tüm annelere sağlıklı güzel günler diliyorum....
benim yemekleri evliliğimizin başından beri eşim yapıyo..bolu lu eli yatkın yemek yapmayı seviyo bende afıyetle yıyorummmmm
Tek kullanimlik kilot degil ki hamile kilodu o heryerde satilir. Ben toker bebeden aldim.
Ah be canım hergün yapıyorum. Hem öğlen hem akşam evde yiyoruz.
Hoşgeldin canım. Paylaşımlarını ve güzel haberlerini bekliyoruz.
Ah birde bilgisayarı olsa naklen yayın yapacak hakkaten anlaşıldı. Sudee ya şu net işini çöz vallahi ne yapıcaz sensiz
Sanırım bende kudurdum
Dr randevumuzdan şimdi geldim, doktorumu değiştirdiğim için çok mutluyum , oğlum 2,100 gr olmuş gayet sağlıklı suyunda azalma yada artış yok toplam 9 kilo almışım 2 hafta sonra hem nts'ye giricem hemde tekrar kontrolümüz var, hastanenin doğum katını hatta doğum hanesini bile gördüm hep büyük ama korkutucu biryer olarak hayal ederdim, ama gayet güzel yani korkutucu bir yer değil hatta deniz manzaralı , hep söylüyorum ama doğuma kadar bunu hep dile getirmek istiyorum Allah hepimize zamanında sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah bide normal doğum nasip etsin ( AMİN)
ay canım keşke öyle olsa geldim geçtim bile Kasımdı siteye üye olduğumda yaz ayıydı 29 idim. üye bilgilerinde o kalmıştı sanırım.
çünkü kasım 82liyim 30 bitti 31den gün aldım. ama 30um di mi :) 30dan sonra da insan söylemek bile istemiyormuş valla ah ah 20li yaşlaaaar
Öğleyi niye evde yiyorsunuz tatlım kiii
sonsy, canım benim eşim Çorlu da çalışıyor 4 yıldır evliyiz 1 ay sonra ataması geldi o gün bugünde ayrıyız hatta 4 yılıda geçti, 4 yıl 2 ay :) kurum kaynaklı yaomıyolar tayinin, ben zaten gidemiyorum kitte işçiyim ordaki yerimiz kapandı gidersem özel şirkete özel bi devlet kadrosuyla giderim o da genel müdürlükte olduğum için, onada gidemem teknikerim eve en erken 8 de girerim arazide olurum hergün + eşim ilçede ben merkezde çalışmak zorundayız yol parasıda dünya para mesafede epey var.1 dokundun 1000 ah işittin resmen :))
2013, amin canım ya inş.demek sezon çoktan kapandı ah canım ya :))
belgin :) bi ağır tadıyla rüyayada daldırmıyolar demek :)) benim eşim hep dışarda .. allahtan senin öyle durumun yok çok nadir görürüm bende ama bu ay sıklaştı uyanınca utanıyorumda annemlerden suç işlemiş gibi :)) pijama için üzüldüm bende ya, geçen yıl bende ciddi kazık yemiştim mangodan.bi elbise aldım 79 tl ye bide indirimdeydi, 1 ay sonra kaç kez indirimden sonra 19 tl ye düşmüştü.içim acımıştı valla
sude, canım çok şükür bir an korktuk doğuruysun diye :)) doğum hikayelerine bakcaktık nerdeyse dermişim :)) demek bu aylarda hepimizin kudurma zamanı :))
bacılar ben kaçar :)) hepinizi yarın görmek ümidiyle öpüyorum :))
Cinsiyeti yazmışsın canım kaçırmışım ben orayııı :26:
cnm allah kavustursun ya cok zor gercekten.. eş olmadan olmuyorsonsy, bende kullan at çamaşırını mother carden almıştım 5 li paket 2,5 lira filandı yanılmıyosam.
sude, canım valla sormayı unutmuşum meraklanmıtım bende, şükür hala bebeğin karnındaymış :) inş naklen yayında doğum yapmak nasip olur :))
edlin, canım çok şanslısın eşin yemekleri yapıyomuş ne güzel. bende 4 yıldır şans mı desem şansszlık mı :)) annemin evinde olduğum için annem yapıyo, of bi eşim gelsede yaşasam her gün o eziyeti :)
2013, bu 3 gece iyi değerlendir canım sonrasına çok ara vercez bak :)) doğuma kadar + lohusalk bitene kadar
cnm hamılelıgım için ara verdım onun dısında aynı saatte cıkıyorduk zaten..eve gelır gelmez ıkımızde mutfaga gecerız o yemek yaparken bende cıkan bulasıgı toplar masayı hazırlarım.. yemek bıtınce bulasıkları akıtırım eşimde makınaya yerlestırır..her konuda yardımcımdır sagolsun..ayrıca temizlik bana ütü eşime aitbenim annem yakınımda oturuyor arada bir ona gidiyoruz yemeğe ama ben de evde her gün olmasa da 2 günde 1 yapıyorum. benim de ters dönmedi daha erken haftamız son haftalarda dönüyormuş. dursunlar daha boşver :)
ooo maşallaah. benim eşim de anlıyo yemekten yapar da adam işten gelince bi de yemek mi yapacak diye ben yapıyorum. kız senin adam işten geliyo bi de her gün yemek mi yapıyo
senin de eşin işten geliyo yemek yapıyo demek. canım çok hareketsiz de kalma iyi değil. yani biraz da hareketli olmamız lazım. hem keyifli oluyor bişeylerle uğraşmak.
sen bi de son haftalara kadar çalıştın bravo valla canım. bizim gibi evde de yatmadın
iyiyim candascım sağol sen nasılsın ?
çamaşır iyiymiş ben de alıyım diyorum. nasıl güzel mi?
cnm masallah kuzuna...guzel dıleklerın için amin....Dr randevumuzdan şimdi geldim, doktorumu değiştirdiğim için çok mutluyum , oğlum 2,100 gr olmuş gayet sağlıklı suyunda azalma yada artış yok toplam 9 kilo almışım 2 hafta sonra hem nts'ye giricem hemde tekrar kontrolümüz var, hastanenin doğum katını hatta doğum hanesini bile gördüm hep büyük ama korkutucu biryer olarak hayal ederdim, ama gayet güzel yani korkutucu bir yer değil hatta deniz manzaralı , hep söylüyorum ama doğuma kadar bunu hep dile getirmek istiyorum Allah hepimize zamanında sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah bide normal doğum nasip etsin ( AMİN)
sağol canım. Ankaradayım ilk bebeğim, adı Göksu olacak kızımın inşallah.
ve hala çalışıyorum maalesef daha izne ayrılmamıza 25 gün var ((