- 14 Ocak 2012
- 903
- 30
kızlarr merabaa :) allahım hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin insallahh :)) daha öncede isim konusunda yazmıstım hala karar veremedim sizce SILA NİL nasıl olur :/ ? tek basına sıla yada nil de olabilir..bitürlü karar veremiyorumm
cemreeeeee dolabı pijamayla doldurdun hala fiyat soruyosun yaaayeter artıkın... fazlası israf annem az frene bas
2013 hocam, kıvırcıııık BURDAAAAAAAAAAAAAAAA
Sıla olmasın be yaaa
Çok sıla çekmesin sonra
Nil güzellll amaaa o da derin bir isim ama güzel Nil
Efferim sana katıl böyle yoklamayaİşyerinde face kapalı. Haftaya izin başlıyor. İki taraflı tutatcam yoklamayı. Malum SAT' ımız en geç bizim doğum yapacağımız gösteriyor. Bari işe yarayalım
nasıl oldun? acaba bebek çok hareket ettiği için mi ağrın var ki?
canım geçmezse doktora git ya da ara. geçmiş olsun, benim de su an midem bulanıyor
Hay Allah nerden çıktı şimdi bu birden bire. Canım koltukta olmaz şöyle güzelce yat dinlen geçmezse doktorla konuş. Bize de haber ver
Sudee bize doğumdan naklen yayın yapacak. Şimdi açılma 4 cm yok 6 oldu. anammm sancım arttı. Hoppp benim kuzu pırtladı
kızlar siz yemek yapmıyo musunuz yaa
canım bu tek kullanımlık kilot nerde satılıyo
merhaba güzel mart anneleri hamileliğimin başından beri sizleri takip ediyorum. ama bir türlü yazamadım. bende mart annesi olacağım inşallah.
şu an kızımla 33. haftamızdayız her şey çok güzel ilerliyor. inşallah en güzel şekilde bebişlerimize kavuşuruz.
sizleri sürekli takip ettiğimden hepinizi tanıdım o kadar çok ortak noktamız var ki sizlerden çok şey öğrendim.
tüm annelere sağlıklı güzel günler diliyorum....
SAĞOLUN KIZLAR HEPİNİZ ŞİMDİ DAHA İYİYİM. YALANCI SANCIYDI DİMEK Kİİ
DERDİM YEMEK YEMEKTİ SANIRIM GİTTİM TIKINTIM DÜZELDİM BİDE 2 DKK KOŞTAŞA
KAÇTIM ABAJURUMU ALDIM
VALLA BU GİDİŞLE BEN SİZE NAKLEN YAYIN YAPACAM BELLİ OLDUU...
KIZLAR SUYUM GELDİİ DOĞUMA GİRİYORUMM..
KIZLAR ÇATIR ÇATIR DOĞURDUM BEN DARISI BAŞINIZA
subhaneke dinimiz amin. inşallah böle doğum yaparım ya.
anamm yazamadım bi :))
2013, maşallah canım sizede :) demek vicdan yaptın rüyayı, kız yapma rüya o sadece :)) şakası bi yana bende görmüştüm bi iki, cidden fena oluyo insan.ama bu aralar eşimi görüyorum çk kötü şeyler yapıyruz :26: :26: adamın yokluğunda kudurdummu neee
benim annem yakınımda oturuyor arada bir ona gidiyoruz yemeğe ama ben de evde her gün olmasa da 2 günde 1 yapıyorum. benim de ters dönmedi daha erken haftamız son haftalarda dönüyormuş. dursunlar daha boşver :)ben yapmıyordum annem gitti yapmaya başladım.düdüklüye fasulye attım pişiyorzaten ayakta fazla duramıyorum kızımda ters dönmedi hala oturamıyorum full yatıyorum
benim yemekleri evliliğimizin başından beri eşim yapıyo..bolu lu eli yatkın yemek yapmayı seviyo bende afıyetle yıyorummmmm
Ben yapamiyorum, cok yoruluyorum esim yapiyor sagolsun. Ama dolaptaki yemek bozulmus. Kendime bir seyler hazirlayim dedim. Onu da yakmisim. Yani hazir seylere kaldim. Canim neler cekiyor bir bilseniz.
Ama halim yok
Annemler ayin 16 sinda gelecekler ama babam da annem de hasta. Babam grip annem bronsit olmus. Ne olacak bilmiyorum.
Bana hastalik gecmesinden de korkuyorum. Grip olursam sezeryan yapmiyormus ya doktorlar. Oyle iste.
sen bi de son haftalara kadar çalıştın bravo valla canım. bizim gibi evde de yatmadınAh be canım hergün yapıyorum. Hem öğlen hem akşam evde yiyoruz.
sonsy, bende kullan at çamaşırını mother carden almıştım 5 li paket 2,5 lira filandı yanılmıyosam.
2013, bu 3 gece iyi değerlendir canım sonrasına çok ara vercez bak :)) doğuma kadar + lohusalk bitene kadar
SAĞOLUN KIZLAR HEPİNİZ ŞİMDİ DAHA İYİYİM. YALANCI SANCIYDI DİMEK Kİİ
DERDİM YEMEK YEMEKTİ SANIRIM GİTTİM TIKINTIM DÜZELDİM BİDE 2 DKK KOŞTAŞA
KAÇTIM ABAJURUMU ALDIM
VALLA BU GİDİŞLE BEN SİZE NAKLEN YAYIN YAPACAM BELLİ OLDUU...
KIZLAR SUYUM GELDİİ DOĞUMA GİRİYORUMM..
KIZLAR ÇATIR ÇATIR DOĞURDUM BEN DARISI BAŞINIZA
subhaneke dinimiz amin. inşallah böle doğum yaparım ya.
Ben yapamiyorum, cok yoruluyorum esim yapiyor sagolsun. Ama dolaptaki yemek bozulmus. Kendime bir seyler hazirlayim dedim. Onu da yakmisim. Yani hazir seylere kaldim. Canim neler cekiyor bir bilseniz.
Ama halim yok
Annemler ayin 16 sinda gelecekler ama babam da annem de hasta. Babam grip annem bronsit olmus. Ne olacak bilmiyorum.
Bana hastalik gecmesinden de korkuyorum. Grip olursam sezeryan yapmiyormus ya doktorlar. Oyle iste.
sonsy, bende kullan at çamaşırını mother carden almıştım 5 li paket 2,5 lira filandı yanılmıyosam.
sude, canım valla sormayı unutmuşum meraklanmıtım bende, şükür hala bebeğin karnındaymış :) inş naklen yayında doğum yapmak nasip olur :))
edlin, canım çok şanslısın eşin yemekleri yapıyomuş ne güzel. bende 4 yıldır şans mı desem şansszlık mı :)) annemin evinde olduğum için annem yapıyo, of bi eşim gelsede yaşasam her gün o eziyeti :)
2013, bu 3 gece iyi değerlendir canım sonrasına çok ara vercez bak :)) doğuma kadar + lohusalk bitene kadar