2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472

inan çok zorlanıyorum, yürümek bile işkence olmaya başladı
sızlanmak istemiyorum bu günleri çok bekledim çünkü
ama ne bileyim işte
canım resim yükleyeceğim ama inanki daha bir tane bile hamile resmim yok doğru düzgün

Kızlar benim bebeğim sürekli ya sağ tarafımı şişiriyor yada sol, yani artık poposunu ayağını ne varsa yukarı doğu itiyor tabi buda nefesimi kesiyor onunla konuşuyorum pozısyon değiştiriyorum ama hep yapıyor sizde aynı durum var mı ?

süpersin paylaşım için çok teşekkürler, İnşallah hepmiz bir avazda kurtuluruz, Allahın izniyle

yok kiz niye kiriliyimgercekten cok naz yAPTIben dogum yaptigimda insallah hepiniz bebislerle mesgul olacaksiniz.arada bakarsiniz bebisimin cinsiyetini siylerim.
hadi bakalım inş :)) nazlı kızın nazlı oğlun olursa asıl şok o zman :)
maşallah canım çok güzel haberler bunlar.
dikkat etmek lazım canım ama bu devirde herkesi uyaramıyosun.(2013 cüm topiğe değil lafım heee:) hemen tersleyip savunmaya geçiyolar sonuçta isme kötü demiyoruz ki uyarıyoruz.bende iilk kızım olcak sanıyodum o zman Emek NAs ı çok beğenmiştik, eşim cami hocasına sordu 2 tane, biri çok güzel demiş, diğer Nas insan anlamında demiş.hala o isme takıldım eğer ilerd e bi kızım olursa detaylı araştırıp güzel bi manası varsa koymak isterim.bu arada sizin isminiz belli miydi?

kizim icin REYYAN ismini dusunuyorum,nasil sizcve:26::26::26:
çok güzel canım bence.
canım maşallah yavrunun kilosuna yat dinlen madem erken riskiniz var.allah yardımcınız olsun şimdiden.
Sağol canım benimmm benimde aklım hep burda kalıcakk

inşallah ara ara girdiğimde hepinizden iyi haberler alırım... seviyorumm siziiiii
bizde seni

canım 2013 e katılıyorum hiç duymamıştık senden.
Allah yardımcın olsun kolaymı ya biz tekte zorlanıyoruz.
sen nasıl zorlanmıycan.
haftasonu randevu da bi kız vardı allahım nasıl zor yürüyo bi naz ediyo,
benden birkaç hafta büyüktür ama.annemde onu görünce hatta ordakileri görünce
dediki bi şunlara bak bi sana, sen koştur koştur gidiyosun deli gbi, bebek var gibi değil.
bide şunlara bak nasıl dikkatliler.az dikkatli ol filan.
dedim 2. yi istiyorum onuda ikiz istiyroum şimdiden naz edersem o zman naparım.
haklısın böyle olman daha iyi filan muhabbeti geçti
her darlandığımda sen aklıma geliyosun şükret kızım haline diyroum tekle naz olmaz.

biraz önce muayenehaneden aradılar, kan ve idrar testi vermiştim değerler normal ama hoca boş su iç dedi, sormadım ama enfeksiyon olsa derdi herhalde dimi ?

bilmiyoum cnm idrarda brz iltihap var bol bol su iç diyor her defasında bende içiyorum :) bilmiyorum bıraz ticaride olabılır her tahlıl onlar ıcın para demek.:S

Son düzenleme:
bilmiyoum cnm idrarda brz iltihap var bol bol su iç diyor her defasında bende içiyorum :) bilmiyorum bıraz ticaride olabılır her tahlıl onlar ıcın para demek.:S

hımm anladım, bizim öyle bi durumda yok muayenehaneye gidiyorum ve testlerim başka yerde yaptırıyor, muhtemelen enfeksiyona yaın bişey varsa enfeskiyonsada hafif varda demedi.çok saol cevabın için.

bugün ben de isyanlardayım hatta dün akşamdan beri.. sen nasıl olmayasın.. ama az kaldı canım 15 gün fazla değil bol bol dinlen.kitap falan okusan? zaman geçer kafan dağılır hiç olmazsa..

canım benim bebiş kafası yukarda. ilkinde ayaklar yukardaydı daha rahattım. şimdi hiç nefes aldırmıyor çok sinir bozucu..

Canım çok çok haklısın. Sızlanmak demiyelimde takatin kalmadı diyelim. Hani Allah kurtarsın derlerya hakketen hamileye söylencek güzel bir dilekmiş. Canım ben mümkünse bebişlerin kucağında olduğu resmi istiyom Benimde hamilelik resmim yok. Kocişe söylşeyimde çeksin artık...

Hayata bakış açınla alakalı canım o. Bende hiç bir zaman ne mızmız oldum ne kendimi naza çektim. gerçi bazen keşke yapabilsem dedim ama kişilik değişmiyor. Canım bence iltihap olsaydı sana söylerlerdi. İhmal edilcek birşey değil.

yenikullanıcı ve loloas cnm cvplarınız için teşekkür ederim.. kuru temızleme yada doğumdan sonra leğene basıp tozunu alma seklınde yapabılırım..makına bıraz sakat galıba..sıkma esnasında kopabılır..

papatya kuzum benım şikayet etmen normal.. artık yavrular agırlastı..riskli haftaları atlattık çok şükür..daha ne olsun.. canımı sıkmayacam uzulmeyecem dıye kendını zorlama cnm..bu daha çok insanı catlatır.. aglayasın varsa otur agla öyle bir hafiflersinki... bişeycik olmaz yavrucuklarına...içinden geldiği gibi hareket et... kıyamam size

merhaba güzel anneler...
dun kontrole gitmistim, doktor beni yatısa aldı. hastanelerden neden nefret ettiğimi bi kere daha anladım. yanımda dogum hastası vardı ondan daha fazla sancı cıkıyordu bende. simdi iyiyiz ama doktor artık gelirse durduramam dedi. bebeğim daha 2700 gr, iri filan dedi ama kendimi hazır hissetmiyorum. insallah gununu bekler cocugum. rahım agzı uzunlugu 27 mm dedi, bu kadar asagıda olması beni cok korkutuyor((

cnm benimkide sürekli solda.. babamız oğlum azıcıkta sağa kaysan burda durduğun yetmezmı fılan dıyoama benım oğlum solu seviyor

ayaklar sürekli midemde cnm..midemi tepikleyip duruyo yada kaburgamı zorluyo..ama henüz nefes sıkıntısı yasamıyorum..

cok gecmıs olsun cnm..rahım de acılma mı olmuş? sancın kaç çıktı? rabbım yardımcı olsun hayırlısını versın... saglıklı olsun ama inş kuzun az daha sabreder annesi..

Kızlar öncelikle hepinize sağlıklı ve kolay doğumlar diliyorum.. Ben de 2012 Ağustos annesiyim ve daha önce kendi kızım da dahil olmak üzere bir çok arkadaşa bebek şekeri, kapı süsü, bebek kurabiyeleri yaptım. Sizler de
isteğinize göre şekillenen, piyasada bulunmayan, size özel bebek şekerleri, kapı süsleri, bebek kurabiyeleri örneklerimiz için http://kurabiyeagaci.blogspot.com/'a bakabilir, talepleriniz için kurabiyeagaci@gmail.com'a mail veya bana özelden mesaj gönderebilirsiniz. Son günlerinizde Allah kolaylıklar versin.

Canım geçmiş olsun. Hiç üzülme. Bizim facedeki arkadaşımız 30. haftasında doğum yaptı. Masal bebeğimiz 1800 varmıyıdı yokmuydu tam hatırlamıyorum ama 2 kg kesinlikle yoktu. Sen tehlikeli haftalarıda geçtin. Kilosuda çok iyi. 40 haftada 2.700 doğum yapanlar var. Sakın kendini strese sokupa bebişini üzme. O zamanını bilir annesi

Ay evet Sude öyle bir çözüm bul. Dediğim gibi sensiz olmaz

sağol bebeğimm bendee sizi okumadan edemem

ahahhahaha koptummmmm

bende hiç inanmam öyle şeylere

bendee çok merak ediyorummmmm seniii

cnm çok geçmiş olsun.inş yavrun biraz daha sabreder

maşallah canım kilosu iyiymiş üzme kendini.inşallah vaktinde doğar biraz aceleci galiba annesi.allah yardımcın olsun inşallah

Kızlar ben bayadır Senkar' ı görmüyorum

Artık doğumlar yaklaştı. İnsan telaş yapıyor birini göremeyince. Hergün yoklama yapmak lazım Hergün çok fazla vaktiniz olmasa da ben burdayım iyiyim deyin kızlar. Yoksa yok yazarım haaaa

Burada bu kadar öğretmen varken yok yazmak bana düşermi bilmem ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…