Sude, canım çocukta almış cevabıi tabş buda hoş değil ama neyse şükür iyisiniz ya.bence 35. hafta ideal zaman, bende 37 de ayrılcam.annemlerleyim ya sıkıntım olmuyo oda filanda yapmayacağım için son ana dek çalışabiirm, birde sabahları babam bırakıyo işe, otobüs sıkıntımda yok.bakalım gittiği kadar.inş netin çabuk bağlanır ya özleriz seni çünkü (
..
Reyyan ismi çok güzel benimde listemde varkizim icin REYYAN ismini dusunuyorum,nasil sizcve:26::26::26:
ahh Sudemm yerin belli belli olacak üzüldüm be net işi yatmışSağol canım benimmmbenimde aklım hep burda kalıcakk
inşallah ara ara girdiğimde hepinizden iyi haberler alırım... seviyorumm siziiiii
Reyyan ismi çok güzel benimde listemde varanlamını biliyorsun demi oruç tutanların gireceği cennet kapısıymış çok hoş bi isim tabi biz de kesin koyarız demedik ama sıcak bakıyorum bu isme
kızlar bişey sorcam alakasız ama kusura bakmayın.. hani şu salon perdeleri varya kalın fonlu olan..onların uçlarında küpe gibi sarkan boncuk detayları oluyor.. bunu yıkamak niçin makinaya attıgımızda o boncuklar kırılıyor yada kopuyormu? nasıl yıkamamız gerekıyor.. fıkrı olan var mı?
geldik dr dan. ayyy içim rahatladı valla. ilk baştan beri neden bu dr a gitmemişiz dedim. adam çok iyiydi. baya inceledi. daha önce başka hastaneye gidiyoduk memnun kalmadık artık dedik olsun olur öyle şeyler dedidurumu iyiymiş bebişin rahatı da yerindeymiş suyu da normale dönmüş. ayın 20 si gibi yaparız ameliyatı dedi :) haftaya salı çağırdı tekrar gidicez
selam annişler :)
kontrolümüz vardı bizimde.çok şükür herşey yolunda.suyumuz iyi.bende 13,5 kilo almışım toplamda.
son aylar daha hızlı ilerler derler kilo alımı ama benimde yavaşladı.iştahım azaldı diye heralde..
ama bebiş alıyor çok şükür kilo.. 3000 gr olmuş.doktorumuz "bay yanak" dedi
normal doğuma engel olabilecek bir sorun yokmuş.
38.haftada rahimi ölçeriz kaç cm dedi.çatı kontrolü yaparız dedi. :18:
artık çok az kaldı diyip durdu beni iyice heyecanlandırdı saolsun doktorumuz.. :))
bugün kontrolü olan başka arkadaşlarda vardı.inşallah onlarında bebişleri iyidir.
geçmişi okuyamadım..yazıp gidicem hemen.yemeğe götürcekmiş kocacık beni
nerden çıktı bilemiyorum.özel bi günde değil ama
sanırım bebiş doğduktan sonra uzun bi süre yalnız kalamıcaz diye iyi değerlendirelim istedi son günleri..
herkese iyi akşamlar
günaydın kızlarrr,
benimde son 4 günüm iş yerinde çok şükür, ama benim için kötü haber
evde internetim yok ve bağlatamıyorum ttnete başvurdum ama tesisatımda problem çıktı.
yalın internetle ilgili. o yüzden şimdilik askıya alındı sözleşmemi iptal ettireceğim.
en kötüsü sizinle konuşamıcam hergün okuyordum arada bir girsem neler kaçırmış olucam off off...
bu arada sürekli adet sancısı gibi ağrım oluyor.
canım gecmiş olsun. bu yalnacı sancılar iyi kandırıyolar biziGünaydın bütün bebiş anneleri umarım herkesler iyidir ve sağlıklıdır.Geçen gece felaket bir bel ağrısı yaşadım öyle ki kendimi yataktan attım.Eşim her hareket ettirmeye çalıştığında ben çığlık çığlığaydım.Mecburen doktoru aradı gecenin 3ünde .Durumu anlatınca doktor doğum başladı sanmış hemen hastaneye gidin demiş zar zor da olsa inleye inleye gittik hastaneye ismi söyler söylemez doğumhaneye çıkardılar beni sandalyeyle meğer doktorumuz geleceğimizi haber vermiş onlara,neyse ebe hanım çatı muayenesi yaptı ve henüz açılma olmadığını dolayısıyla korkulacakta bişey olmadığını söyledi ardından nst ye bağlayıp bebğin kalp atışlarını ve sancı sıklığını kontrol etti çok şükür ordada herhangi bi sıkıntı olmayınca hem bizi rahatlatıp hemde doktorumuzu aradı ve onuda rahatlattı.Bu bel ağrıları da doğuma hazırlayıcı yalancı sancılarmış.Çok şükür Gönül'üm iyi kızlar Rabbim hayırlısıyla kucağımızda görmeyi nasip etsin onları.
günaydın kızlar
yazılarınızı tam okuyamadım ama sanırım beni merak eden olmamış
neyse ben yinede anlatim
cumartesi doktora gittiğimde sancım çıkmadı
doktor yinede tedbir almak için celestone iğne verdi bebeği 2 hafta daha tutabilirsek eerken doğmuş sayılmaz dedi
antibiyotikte verdi
yat dinlen sürekli kendini yorma dedi
o gece o kadar çok sancım olduki doğum sancısı gibiydi sanki
fakat düzensiz olduğu için hastaneye gitmeye gerek görmedim öylece çektim sancıyı
2 gündür daha hafif sancılarım oluyo
sürekli yatıyorum hiç bi iş yapmıyorum çünkü
demekki kendimi çok yoruyomuşum dinlenmek iyi geldi bana
yine arada belim kasıklarım ve bacağa vuran ağrılar oluyo ama daha kısa sürüyo
pazar günü kontrolüm var bakalım dokto ne dicek
ayrıca çok hastaneye baktım içime sinen olmadı bende araştırma hastanesinde doğurmaya karar verdim
doğuma kadar bu doktoruma gidicem doğumda devlet hastanesine
inşallah özel oda tutma gibi bi şansım olur olmassada nasip artık
devletin doktorlarına daha çok güveniyorum
sizlerde iyisinizdir inşallah bebişleri öpüyorum
araştırma hastaneleri genelde iyi olur canım. Ben de burda özelde doğurucam ama erken gelirse tek endişem küvez myuhabbeti. Gecelik 200 euro maşallah, ama Tr de olsam devleti denerdim burda aklımdan bile geçmezz. Merak ettiğim özle hastaneler sırf para için gerek olmasa bile bebeği küveze alırlar mı? o kadar vicdanszı olmazlar heralde değil mi?etrafıma bakıyorum erken doğum yapanlar doğumu riskli olanlar özeli değilde devleti tercih ediyor
devlette yoğun bakım bebek yoğun bakımı tam teşekküllü
tamam özel bi ilgi olmuyo tabiki ama zaten doğum esnasında gidicem
doğuma kadar kendi doktorumun kontrolü altında olucam
benim gittiğim hastanede yoğun bakım falan yok zaten çoğu özel hastanede acil bi durum olursa tam teşekküllü devlet hastanesine sevk ediyolarmış
sevk edilmeyi bekleyene kadar gider devlette doğururum
görümcemin gelini 33 haftada sancılanmış 2 sene önce gittiği özel hsataneler riski kabul etmemiş hastaneye almamış
düşünün yani kaç tane özel hastaneye gitmişler
en sonunda benim gideceğim hastaneye gitmişler orda doğumu oldu 1 ay bebek yoğun bakımda kaldı şimdi maşşallah çok iyi durumu
yani devlet hastanesi çok daha güvenilir
ilgiyide evde eşim versin artık
ben d eo kadar dedim dinleticem falan bir iki kere anca dinletmişimdir. Eskiden müziksiz duramayan ben su an hiç bir sese tahammulum yok. neden acabahepinize günaydın :) nasılsınız güzel anneler :) ya ben düşünüyorumda o kadar klasik müzik dinleticem onu yapıcam bunu yapıcam dediğim hiçbişeyi yapamadım. ya bunları yapamadım diye bebeğim huysuz sinirli bi bebek olursa. hep okuyoruz ya.
gunaydinlar canlar.nasilsiniz,minik kuzularda iyidir,masallah ben dun cok zor bir gun gecirdim 6 kere kustum.
oohhh maşallah bebişine. Sağlıkla al kucağına inşallahgüzel bir ankara sabahından günaydın arkadaşlar gerçi günü ortaladım ben sabah 7den beri ayaktayız bebişimizi görmeye gittik maşallah büyümüşüz yarım kilo almışım onu da bebeişime vermişim :) 2500 gr olmuş 1 hafta önden gidiyoruz bakalım ilk kez nstye girdim o da iyi çıktı şükür doğumhaneye baktık gayet güzel ve temiz ferah odalar sıkıntısız kavuşuruz hepimiz de inşallah bizden haberler bu kadar..güle güle
selam herkeseee
kızlar şimdi kontrolden geldim bebişimiz 33 hafta 2700 olmus boyuda suyuda gayet iyi dedi ama biraz aşagıda agrıların normal bıraz erken gelebilir dinlen yat dedihavada mis gibi antalyada kontrolden sonra bıraz yürüyüş yaparım diye heveslenmiştim kocam panıkledı doooğru eve getırdı sizler ne alemdesiniz bu arada kasık ağrıları bel ağrıları olanlar normalmıs kızlar panık yapmayın magnezyum ,kalsıyum iç dedi, basur içinde krem verdı 15 gun sonra yıne cagırdı bırde kan idrar tahlılı yıne ıstedı artık hep verıcezmı doğuma kadar ya kan kalmadı ?
oyy yesinler onu. Maşşallah, bizimki de bayan dudak görünüyor, angelına julie olacak benim kızım diyorum babası bunalıma giriyor, kimseye vermeyecek ya kızını. Çirkin olsun diyo ya deliiiiii
selam herkeseee
kızlar şimdi kontrolden geldim bebişimiz 33 hafta 2700 olmus boyuda suyuda gayet iyi dedi ama biraz aşagıda agrıların normal bıraz erken gelebilir dinlen yat dedihavada mis gibi antalyada kontrolden sonra bıraz yürüyüş yaparım diye heveslenmiştim kocam panıkledı doooğru eve getırdı sizler ne alemdesiniz bu arada kasık ağrıları bel ağrıları olanlar normalmıs kızlar panık yapmayın magnezyum ,kalsıyum iç dedi, basur içinde krem verdı 15 gun sonra yıne cagırdı bırde kan idrar tahlılı yıne ıstedı artık hep verıcezmı doğuma kadar ya kan kalmadı ?
selam herkeseee
senin kızınada maşallah canımseninkide "bayan yanak" olmaya aday o zaman
inşallah eşinlede en kısa zamanda kavuşursunuz :) Allah gönlünüze göre versin..
Ecrin adı için Allahın hediyesi diyolar Ecren değil bence, ama bu anlam doğru değil kızlar koymayın bence,anlamının Allahın hediyesi olması için tek kelimeden oluşmaması Allah kelimesinin de geçmesi gerekiyo mantıken, Yasin suresinde 'Ecrin Kerim' diye geçiyo bu kelime ve Kerim Allahın 99 adından biri, yani ikisi yanyana geldiğinde allahın verdiği karşılığı, mükafatı, hediyesi gibi bi anlamı oluyomuş, ben araştırmıştım bu ismi, tek başına kelimenin kökü Ecr, bu da karşılık ücret anlamında, in takı olarak geliyo yani 'karşılığı, hediyesi,mükafatı' diye seslenilmiş oluyo... zaten son bikaç yılda popüler olan isimlerden bu da, Kuranda geçiyo diye güzel güzel anlamlar yazıyolar isim sözlüklerine ama inanmayın, zaten bu kadar güzel anlamlı isim Kuranda geçiyo olsa bunca yıl hiç konmaz mıydı, hiç 40-50 yaşında Ecrin diye birini tanıyo musunuz :) bence isim sözlüklerindeki anlamlara inamayın ve Diyanete sorun ben öyle yapıyorum bıkmadan cvp veriyolar :) Ayrıca Kuranda geçiyo diye her kelime isim olarak kullanılamazmış, bilginiz olsun...
kizim icin REYYAN ismini dusunuyorum,nasil sizcve:26::26::26:
komşuda internet var aslında ordan kablomu çektirsem
sanırım en güzel çözüm bu olurrrr
nasılsınız bu sabah.. kızlar dün 9.ayıma giriş yaptım ya, sanki bebek de bunu hissetmiş gibi dün tüm gün boyunca kıpır kıpr kıpır, hiç uyumadı desem yeridir. akşam özellikle eşim bile çok şaşırdı, elini ayağını falan çıkarıyo resmen. maşallah diyelim de...
benim de içim rahatladı şimdi. dr çok önemli son zamanlarda. ilgisiz olduklarında strese giriyo insan. ben değiştirmefalan dedim ama, iyi değiştirmissin o zaman. :)) ayy senin de ay kaldı ya, valla herkes gün almaya başladıııı.
Allahım benim de sancılarım erken gelirse elim ayağıma dolaşır, ne çanta hazırladım, ne de kıyafetleri yıkadım.
sen de mi, inşallah memnun kalırsın. güzel haberler ver bize..
bugün biraz yorucam kendimi kızlar ister istemez. evi biraz temizlemem lazım. ark.lar gelicek, bişiler hazırlicam, off çok hantallaştım ya..
kendinize dikkat edin...
hepinize günaydın :) nasılsınız güzel anneler :) ya ben düşünüyorumda o kadar klasik müzik dinleticem onu yapıcam bunu yapıcam dediğim hiçbişeyi yapamadım. ya bunları yapamadım diye bebeğim huysuz sinirli bi bebek olursa. hep okuyoruz ya.
Günaydın canlarımmmmmyeni uyandık sayılır ama hala uykum var Bebeğim de sabah sabah hıçkırık tuttu ne çok hıçkırıyo bu çocuk ya :89:
Allahım yarepppiiiiiimmmmmmm bizim galiba karnımız acıktımutfağa uçuyorum kızlar güzel bi gün dilerim hepinize :87:
günaydın kızlarrr ben gecmısı okuyamamıstım kım bebegını kaybettı
yaaa sok olsum sımdıı Allah ım yardımcısı olsunnn
lolo canım sukur iyisiniz bendece dınlen bakalım benımde akıntım vardı degısık bıseydı yanı yarın doktora gıdecem ben nısan sandım ama bakalım ınsallh ıltıhap felan degıldır
kizim icin REYYAN ismini dusunuyorum,nasil sizcve:26::26::26:
selam herkeseee
bugün çok canım sıkılıyor, gerginim,
canım hiçbir şey yapmak istemiyor,
boş boş yatıyorum
karnım iyice aşağı indi, yürürken zorlanıyorum,
sürekli tuvalete gidiyorum azıcık çiş için
ben artık çok zorlanıyorum yaaaaaaa
oturup ağlamak istiyorum
boş boş yatıyorum
oturup ağlamak istiyorum
güzel bir ankara sabahından günaydın arkadaşlar gerçi günü ortaladım ben sabah 7den beri ayaktayız bebişimizi görmeye gittik maşallah büyümüşüz yarım kilo almışım onu da bebeişime vermişim :) 2500 gr olmuş 1 hafta önden gidiyoruz bakalım ilk kez nstye girdim o da iyi çıktı şükür doğumhaneye baktık gayet güzel ve temiz ferah odalar sıkıntısız kavuşuruz hepimiz de inşallah bizden haberler bu kadar..güle güle
boş boş yatıyorum
oturup ağlamak istiyorum[/QUOTE
Zaman zaman banada oluyor oturup ağlamak istiyorum sadece ama az kaldı diyorum sonra kendime Allahıma şükredip az kaldı bugünlerde gecicek oğlum kucağıma gelecek kokusunu içime çekicem diyorum, Allah Hepimizin yardımcısı olsun Sağlıklı zamanında hayırlı doğumlar nasip etsin