- 15 Temmuz 2008
- 355
- 0
- 42
hepinize günaydın :) nasılsınız güzel anneler :) ya ben düşünüyorumda o kadar klasik müzik dinleticem onu yapıcam bunu yapıcam dediğim hiçbişeyi yapamadım. ya bunları yapamadım diye bebeğim huysuz sinirli bi bebek olursa. hep okuyoruz ya.
Günaydın kızlar, prensler prensesler günaydın :) Nasılsınzı ?
puppa, bay yanağa maşallah ya koca delikanlı olmuş.dr amcasındanda hiatbı kapmış.eşinide tebrik ederim düşünceli bi davranış olmuş yemek muhabbeti.
.
Canım gözün aydın. Maşallah Bay YanağaBenim kızım da öyle yanaklar tombul tpmbul
Günaydın anne ve minişleri.burd ayazılmıştıya bir anne bebeğini kaybetmiş kendiside yoğun bakımda demiştiniz ya ondan mı etkilendim nedir bilmem dün çok kötü bir rüya gördüm.allahım hepimizin yavrularını bizlere bağışlasın.
Sude, canım çocukta almış cevabıi tabş buda hoş değil ama neyse şükür iyisiniz ya.bence 35. hafta ideal zaman, bende 37 de ayrılcam.annemlerleyim ya sıkıntım olmuyo oda filanda yapmayacağım için son ana dek çalışabiirm, birde sabahları babam bırakıyo işe, otobüs sıkıntımda yok.bakalım gittiği kadar.inş netin çabuk bağlanır ya özleriz seni çünkü (
2013, bencede maşallah yavrulara, ay vete nazlıma sakın kırılma seninki sadece nazlı bi bebk o manada dedim :) demek ecren miş ismi :)
loloas, şubat annelerinden bir arkadaş bebeğini kaybetmiş bende okumadım.allah sabır versin inş..
güzel bir ankara sabahından günaydın arkadaşlar gerçi günü ortaladım ben sabah 7den beri ayaktayız bebişimizi görmeye gittik maşallah büyümüşüz yarım kilo almışım onu da bebeişime vermişim :) 2500 gr olmuş 1 hafta önden gidiyoruz bakalım ilk kez nstye girdim o da iyi çıktı şükür doğumhaneye baktık gayet güzel ve temiz ferah odalar sıkıntısız kavuşuruz hepimiz de inşallah bizden haberler bu kadar..güle güle
güzel bir ankara sabahından günaydın arkadaşlar gerçi günü ortaladım ben sabah 7den beri ayaktayız bebişimizi görmeye gittik maşallah büyümüşüz yarım kilo almışım onu da bebeişime vermişim :) 2500 gr olmuş 1 hafta önden gidiyoruz bakalım ilk kez nstye girdim o da iyi çıktı şükür doğumhaneye baktık gayet güzel ve temiz ferah odalar sıkıntısız kavuşuruz hepimiz de inşallah bizden haberler bu kadar..güle güle
Merhaba anneler
Benim bi sorum var 33.haftadayım 3 gündür ağrım var. Yeri nasıl tarif etsem bilemedim. tam iç çamaşırımın bacaklarımla birleştiği yerde iki yanda ağrı var yürürken sanki çok spor yapmışım ve hamlamışım gibi. Ne yapsam doktora gitsem mi? Bunu yaşayan var mı?
Günaydınnnn. Ay zaman ne kadar azalmış böyle. Nişan mı geliyor? muhabbetleri başlamış. Hadi hayırlısı
Canım gözün aydın. Maşallah Bay YanağaBenim kızım da öyle yanaklar tombul tpmbul
Oh canım çok şükür geç oldu ama içine sinen bir doktor olduHadi bakalım. Ayyy 20 si ne ne kaldı:18::18:
Canım sağol bilgiler süper mutlaka faydalanacağım. Şu emzirme olayında bende yanımda kimseyi istemiyorum. Hem çekiniyorum hemde istemiyom işte yaHele kayın valide falan Severim kendisini ama yanında emzirmek düşüncesi
Günaydın canım. Kızımda sabaha kadar çok hareketliydi. Sen o göbüşten el ayak izini görebilenlerdenmisin? Biz daha göremedik. Sadece çıkıntı ve yamulma....
Sağol Candaşım. ne yapalım sorunumuz bu olsun değilmi. Ama 28 Şubatda eşimin tayini çıkması için dua etmenizi istiyeceğim
Kızlar geçen Ecren ismini duydum. Güzel geldi. Manası Allahın hediyesi demekmiş. Sons araştırmaya devam ediyorsan düşünebilirsin
kızlar bişey sorcam alakasız ama kusura bakmayın.. hani şu salon perdeleri varya kalın fonlu olan..onların uçlarında küpe gibi sarkan boncuk detayları oluyor.. bunu yıkamak niçin makinaya attıgımızda o boncuklar kırılıyor yada kopuyormu? nasıl yıkamamız gerekıyor.. fıkrı olan var mı?