2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
Mrh herkese.dün gece bende de bi karın ağrısı vardı.Stresliydim ve acaip sinirliydim.Dedim doğum mu olack yoksaAllaha şükür hafifledi ama karnımda sertlik var geçmedi ya. bu gün doktora gideyim diyorum biraz şüphelendim.Erken doğum tehlikesi var bende.Bişey yoksa bile içim rahatlar en azından

slm kızlar artık tam takip edemiyorum sayfaları oturamıyorum bilgisayarın başında iki gündür ayağım şişiyorsızlıyor sizlerde iyisinizdir inş kendinize dikkat edin

Günaydın canlarımmmmm yeni uyandık sayılır ama hala uykum var Bebeğim de sabah sabah hıçkırık tuttu ne çok hıçkırıyo bu çocuk ya :89:
Allahım yarepppiiiiiimmmmmmm bizim galiba karnımız acıktı mutfağa uçuyorum kızlar güzel bi gün dilerim hepinize :87:

günaydın kızlarrr ben gecmısı okuyamamıstım kım bebegını kaybettı
yaaa sok olsum sımdıı Allah ım yardımcısı olsunnn

lolo canım sukur iyisiniz bendece dınlen bakalım benımde akıntım vardı degısık bıseydı yanı yarın doktora gıdecem ben nısan sandım ama bakalım ınsallh ıltıhap felan degıldır

gunaydinlar canlar.nasilsiniz,minik kuzularda iyidir,masallahben dun cok zor bir gun gecirdim 6 kere kustum.

cnm benim kardeşim klasik muzik dinleyerek doğmadı ama erkek cocugu olmasına ragmen cok sakın bı cocuktu...
ben bol bol oyun havası dınlıyıorum bi ankaralı olarak.. yavrumda içimde kıpır kıpır ritim tutuyo

çok tşk ederiz cnm.zaten oğluşumuzun ismini henüz netleştirmedik.iyi oldu bu isim.dünden beri "bay yanak" diyoruz

Canım gözün aydın. Maşallah Bay Yanağa Benim kızım da öyle yanaklar tombul tpmbul

senin kızınada maşallah canım seninkide "bayan yanak" olmaya aday o zaman
inşallah eşinlede en kısa zamanda kavuşursunuz :) Allah gönlünüze göre versin..

canım bunları düşünmemek lazım ama elde değil haklısın..hamile olduğumuz için daha bir etkileniyoruz olaylardan.
doğum yapana kadar endişeler devam edicek hepimizde.. ama inşallah mutlu sonla biticek bütün doğum hikayeleri.
Allah yardımcımız olsun...pozitif düşünelim pozitif olsunnn :)))

Sude, canım çocukta almış cevabıi tabş buda hoş değil ama neyse şükür iyisiniz ya.bence 35. hafta ideal zaman, bende 37 de ayrılcam.annemlerleyim ya sıkıntım olmuyo oda filanda yapmayacağım için son ana dek çalışabiirm, birde sabahları babam bırakıyo işe, otobüs sıkıntımda yok.bakalım gittiği kadar.inş netin çabuk bağlanır ya özleriz seni çünkü (

2013, bencede maşallah yavrulara, ay vete nazlıma sakın kırılma seninki sadece nazlı bi bebk o manada dedim :) demek ecren miş ismi :)

loloas, şubat annelerinden bir arkadaş bebeğini kaybetmiş bende okumadım.allah sabır versin inş..

Yeni Doğan Bebek Bakımı Resimli, Resimlerle Bebek Nasıl En Doğru Şekilde Bakılır, Bebek Ve Çocukların Hayatını Kurturacak Bakım Yöntemleri, Resimli Bebek Bakım Ve Hayat Kurtarma Yöntemleri,

Bazılarımızın bildiği, bazılarımızın bildiği sandığı ve birçoğumuzun da bilmediği temel bebek ve çocuk bakımını resimlerle birlikte Kadınlar Kulübü okuyucuların istifadesine sunuyoruz

BEBEK MASAJI

Masaja Başlarken

Bebek masajı rahatlatıcı, eğlenceli olduğu kadar onunla ilişki kurmak için biçilmez bir kaftandır Masajı banyosundan sonra ya da karyolasında kundaklıyken yapabilirsiniz Başlamadan önce, ona elleriniz gösterin ki masaja razı olduğunu göstersin (Eğer ilgilenmiyorsa ya kafasını çevirir ya da ters döner)
Elinize yenebilir yağlardan örneğin zeytinyağı ya da tatlı badem yağından ılık ellerinize birkaç damla damlatın ve bebeğin ayak tabanlarında başlayın Kendinden emin, nazik ve yavaş hareketlerle topuktan parmaklara doğru ovalayın
Bebeğin ayaklarına doğru uzun yumuşak okşamalarla devam edin Dizlerin üstünden uyluklara ve kalçaların üstüne kadar çıkın İki bacağı aynı anda yapabileceğiniz gibi teker teker de yapabilirsiniz

Vücut masajı

Bebeğin omuzlarında başlayarak yumuşak harekelerle göğsüne doğru inerek masajınıza başlayın
Kollara omuzlardan dirseklere doğru masaj uygulayın Bebeğin ellerinin yağlanmamasına özen gösterin Eğer yağlanırsa ağzına götürmeden önce ellerini silin
Eğer bebeğin karnı yumuşaksa (sert ve dolu değilse) göbeğin etrafında saat yönünde dairesel hareketlerle masaj yapın

Yüz ve sırt masajı

Bebeğin yüzüne masaj yapmak için parmak uçlarınızı kullanın Alnının ortasından yüzünün dışarısında ve yanaklarına doğru okşayın
Eğer bebek ön tarafına yaptığınız masajdan sonra rahatlamışsa, onu karnı üstüne çevirin ve uzun ve yumuşak hareketlere kafasından topuklarına doğru masaj yapın Kaynakwh webhatticom:
Saygılı olun ve eğer bebek rahatsız olduysa ya da hoşlanmıyorsa masajı durdurun Eğer çok gerginseniz ve bebek sinirli ya da huysuzsa masajdan kaçınmak en iyisidir

Kaynak: forumlord.net

yok kiz niye kiriliyimgercekten cok naz yAPTIben dogum yaptigimda insallah hepiniz bebislerle mesgul olacaksiniz.arada bakarsiniz bebisimin cinsiyetini siylerim.

arkadaslar merhaba 19 martta bende bebısımı kucagıma alacagım ınsallah eksıklerımızı tamamlıyuoruz artık kızlar sunuda unutmayın aman bunuda alın buda guzel oluyo aklınıza gelmez belkı dedıgınız neler var paylasırsanız sevınırım kızlar

güzel bir ankara sabahından günaydın arkadaşlar gerçi günü ortaladım ben sabah 7den beri ayaktayız bebişimizi görmeye gittik maşallah büyümüşüz yarım kilo almışım onu da bebeişime vermişim :) 2500 gr olmuş 1 hafta önden gidiyoruz bakalım ilk kez nstye girdim o da iyi çıktı şükür doğumhaneye baktık gayet güzel ve temiz ferah odalar sıkıntısız kavuşuruz hepimiz de inşallah bizden haberler bu kadar..güle güle

kızlar bişey sorcam alakasız ama kusura bakmayın.. hani şu salon perdeleri varya kalın fonlu olan..onların uçlarında küpe gibi sarkan boncuk detayları oluyor.. bunu yıkamak niçin makinaya attıgımızda o boncuklar kırılıyor yada kopuyormu? nasıl yıkamamız gerekıyor.. fıkrı olan var mı?

cnm maşallah yavruna.. hep böyle güzel haberlerini al annesi...

maşallah sanada bebeğinede cnm.hep böyle güzel haberler duyalım inş

masallah yavruna.insallah guzel haberlerin hep devami gelir

bende sadece sol tarafta tarif ettiğin ağrı var ve sabahları kalkarken falan çok ağrıyo, 2 ay önce epilasyon yaparken çatımı çok zorladığım için diye tahmin ediyodum doktoruma hiç sormadım ama belki de bebeğim hep solda benim o da baskı yaptığı için olabilir...

Ecrin adı için Allahın hediyesi diyolar Ecren değil bence, ama bu anlam doğru değil kızlar koymayın bence,anlamının Allahın hediyesi olması için tek kelimeden oluşmaması Allah kelimesinin de geçmesi gerekiyo mantıken, Yasin suresinde 'Ecrin Kerim' diye geçiyo bu kelime ve Kerim Allahın 99 adından biri, yani ikisi yanyana geldiğinde allahın verdiği karşılığı, mükafatı, hediyesi gibi bi anlamı oluyomuş, ben araştırmıştım bu ismi, tek başına kelimenin kökü Ecr, bu da karşılık ücret anlamında, in takı olarak geliyo yani 'karşılığı, hediyesi,mükafatı' diye seslenilmiş oluyo... zaten son bikaç yılda popüler olan isimlerden bu da, Kuranda geçiyo diye güzel güzel anlamlar yazıyolar isim sözlüklerine ama inanmayın, zaten bu kadar güzel anlamlı isim Kuranda geçiyo olsa bunca yıl hiç konmaz mıydı, hiç 40-50 yaşında Ecrin diye birini tanıyo musunuz :) bence isim sözlüklerindeki anlamlara inamayın ve Diyanete sorun ben öyle yapıyorum bıkmadan cvp veriyolar :) Ayrıca Kuranda geçiyo diye her kelime isim olarak kullanılamazmış, bilginiz olsun...

bence riske atma kuru temizlemeye ver canım... makinada yıkıycaksan da hassas programda düşük devirde falan yıka ki hızlı çevirmesin kopmasın boncuklar...

kizim icin REYYAN ismini dusunuyorum,nasil sizcve:26::26::26:

selam herkeseee
kızlar şimdi kontrolden geldim bebişimiz 33 hafta 2700 olmus boyuda suyuda gayet iyi dedi ama biraz aşagıda agrıların normal bıraz erken gelebilir dinlen yat dedi havada mis gibi antalyada kontrolden sonra bıraz yürüyüş yaparım diye heveslenmiştim kocam panıkledı doooğru eve getırdı sizler ne alemdesiniz bu arada kasık ağrıları bel ağrıları olanlar normalmıs kızlar panık yapmayın magnezyum ,kalsıyum iç dedi, basur içinde krem verdı 15 gun sonra yıne cagırdı bırde kan idrar tahlılı yıne ıstedı artık hep verıcezmı doğuma kadar ya kan kalmadı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…