2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
Kızlar ben bayadır Senkar' ı görmüyorum:KK50::KK50:

Artık doğumlar yaklaştı. İnsan telaş yapıyor birini göremeyince. Hergün yoklama yapmak lazım :KK52::KK52::KK52: Hergün çok fazla vaktiniz olmasa da ben burdayım iyiyim deyin kızlar. Yoksa yok yazarım haaaa:KK1::KK9::KK9:

Burada bu kadar öğretmen varken yok yazmak bana düşermi bilmem ama:KK9::KK9::KK9:

haklısın cnm yani haklılığın öğretmenlik konusunda degıl ben burdayım konusun da :KK9::KK9: bende porseleni merak edıyorum doğum yapmış olabılır:18:

haklısın cnm yani haklılığın öğretmenlik konusunda degıl ben burdayım konusun da :KK9::KK9: bende porseleni merak edıyorum doğum yapmış olabılır:18:

evet doğru söylüyorsun dünde aklıma porselen takılmıştı:KK53:

aynı durumdayim karnım ıyıce asagıda yuruyuse çıkınca geri gelmek zorunda kalıyorum tuvalet ıhtıyacı da cabasi :KK43:( geceleri hiiic uyuyamıyorum hicbir sekilde rahat edemiyorum serseme döndüm. artik son sıkıntılar bunlar da gececek sağlıkla kucağimiza alinca unutucak hepsini İnşallah....

hımm anladım, bizim öyle bi durumda yok muayenehaneye gidiyorum ve testlerim başka yerde yaptırıyor, muhtemelen enfeksiyona yaın bişey varsa enfeskiyonsada hafif varda demedi.çok saol cevabın için.

yoktur herhalde cnm ama bu akıntılar varya sanırım tahlılde çıkıo ve bol su içilerek atılıo bendede akıntı oluyo sendede varsa ondan demiştir belkı.

sudee, 2013, candaş, ozokun, edlin

kızlar ilginiz için çok teşekkür ediyorum
zor bir gündü benim için ama yapacak bir şey yok
sabretmekten başka

sırf siz istediniz diye buradan resim de paylaşacağım en kısa zamanda
sözzzzzzz
öptüm hepinizi

Hayata bakış açınla alakalı canım o. Bende hiç bir zaman ne mızmız oldum ne kendimi naza çektim. gerçi bazen keşke yapabilsem dedim ama kişilik değişmiyor. Canım bence iltihap olsaydı sana söylerlerdi. İhmal edilcek birşey değil.
bencede iyiki böyleyiz ya, o hayat zor olan.evet insan bazen nazlı olsaydım diyebiliyo ama olsun en güzeli bizimki :=) iltihap değildir sanırım ya
cnm benimkide sürekli solda.. babamız oğlum azıcıkta sağa kaysan burda durduğun yetmezmı fılan dıyo:KK9:ama benım oğlum solu seviyor:KK55:

ayaklar sürekli midemde cnm..midemi tepikleyip duruyo yada kaburgamı zorluyo..ama henüz nefes sıkıntısı yasamıyorum..:KK50:
yaa ilkkez bi erkek bebeğin solda durduğunu duydum sağda olurlarmış filan, bizimki hep sağda.şimdiye dek 2 kez sola kaydı o da geçenhafta.
merhaba güzel anneler...
dun kontrole gitmistim, doktor beni yatısa aldı. hastanelerden neden nefret ettiğimi bi kere daha anladım. yanımda dogum hastası vardı ondan daha fazla sancı cıkıyordu bende. simdi iyiyiz ama doktor artık gelirse durduramam dedi. bebeğim daha 2700 gr, iri filan dedi ama kendimi hazır hissetmiyorum. insallah gununu bekler cocugum. rahım agzı uzunlugu 27 mm dedi, bu kadar asagıda olması beni cok korkutuyor:KK43:((
canım inş sağlıcakla kavuşursun yavruna.rahim ağzı sıkıntılı mı peki ?
Kızlar ben bayadır Senkar' ı görmüyorum:KK50::KK50:

Artık doğumlar yaklaştı. İnsan telaş yapıyor birini göremeyince. Hergün yoklama yapmak lazım :KK52::KK52::KK52: Hergün çok fazla vaktiniz olmasa da ben burdayım iyiyim deyin kızlar. Yoksa yok yazarım haaaa:KK1::KK9::KK9:

Burada bu kadar öğretmen varken yok yazmak bana düşermi bilmem ama:KK9::KK9::KK9:
ya bende kaç gündür sana sorcam ark ın adı neydi hatırlayamadım bankacı olduğunu çok kilo aldım filan dediğini biliyorum öyle sorcaktımda unutmuşum bak nerde acaba cidden ? iyidir inş oğluda kendide.

yoktur herhalde cnm ama bu akıntılar varya sanırım tahlılde çıkıo ve bol su içilerek atılıo bendede akıntı oluyo sendede varsa ondan demiştir belkı.
çok saol canım artırcam artık suyu napalım kötü bişey değildir tahmini

Son düzenleme:
cnm benım bende oğlan bebegın sagı sevdığını bılmıyordum:44: senden öğrendim.. iyi ikimizde birbirimize bişey öğretmiş olduk:KK9::KK9:

cnm benım bende oğlan bebegın sagı sevdığını bılmıyordum:44: senden öğrendim.. iyi ikimizde birbirimize bişey öğretmiş olduk:KK9::KK9:

bencede :)) annem diyo,, kardeşlerim 1 kız 1 erkek ikiz, erkek olan sağdaymış hep bende hep soldaymışım filan.bilgi paylaşımı ettik :))

herkese iyi akşamlar kızlar biz kaçıyoruz yavaştan

Ya Allah bismillah
Bir günün sonunda ancaaaaaa yakalayabildim sizi canlar
Öncelikle dünden doktora giden arkadaşlara selam ediyoruz oğlumla.
Belgin sıkıntıları atlatmışsın, sonuşlar da güzel cıkmış maşaallah diyeyim 41 kere :nazar:
kayınvalide de güzel kıyak geçmişlerrrr darısı bizim başımızızaaaa:KK9:

Puppa cım sana maşallah bay yanak a da maşallahhhhhh :nazar: eşine de maşallah
Ya benim eşim dese dışarıda yemek yiyelim diyeee pek sevinemem galibaaaa
İçim mi geçti benim neee???
:KK53:

günaydın kızlar
yazılarınızı tam okuyamadım ama sanırım beni merak eden olmamış
neyse ben yinede anlatim

cumartesi doktora gittiğimde sancım çıkmadı
doktor yinede tedbir almak için celestone iğne verdi bebeği 2 hafta daha tutabilirsek eerken doğmuş sayılmaz dedi
antibiyotikte verdi
yat dinlen sürekli kendini yorma dedi

o gece o kadar çok sancım olduki doğum sancısı gibiydi sanki
fakat düzensiz olduğu için hastaneye gitmeye gerek görmedim öylece çektim sancıyı
2 gündür daha hafif sancılarım oluyo
sürekli yatıyorum hiç bi iş yapmıyorum çünkü
demekki kendimi çok yoruyomuşum dinlenmek iyi geldi bana
yine arada belim kasıklarım ve bacağa vuran ağrılar oluyo ama daha kısa sürüyo
pazar günü kontrolüm var bakalım dokto ne dicek

ayrıca çok hastaneye baktım içime sinen olmadı bende araştırma hastanesinde doğurmaya karar verdim
doğuma kadar bu doktoruma gidicem doğumda devlet hastanesine
inşallah özel oda tutma gibi bi şansım olur olmassada nasip artık
devletin doktorlarına daha çok güveniyorum

sizlerde iyisinizdir inşallah bebişleri öpüyorum

Canım devlet hastanesinin artısı oluyo çok zaman
Yeni doğan bebekte özellikle
O yüzden bir tıp merkezinde değil de üniversite hastanesini tercih etmek lazım
Ama bizim doktor da hastanesini bırakamaz çünkü hastane eşinin :KK9:

Çok geçmiş olsun tatlım

günaydın kızlarrr,

benimde son 4 günüm iş yerinde çok şükür, ama benim için kötü haber

evde internetim yok ve bağlatamıyorum ttnete başvurdum ama tesisatımda problem çıktı.

yalın internetle ilgili. o yüzden şimdilik askıya alındı sözleşmemi iptal ettireceğim.

en kötüsü sizinle konuşamıcam hergün okuyordum arada bir girsem neler kaçırmış olucam off off...

bu arada sürekli adet sancısı gibi ağrım oluyor.

candaşcım sağolasın, hiç tahmin etmedik vuracağını daha 3 yaşında. zatti annesi bi tane patlattı üzüldüm onada :KK17:

ben bu hafta ayrılıyorum canım 35. te ayrılmış olacağım daha bekleyemicem çok yoğun ve yorucu dinlenicem evde. eksiklerim

var yetti valla çalış çalış :KK1: sen ne zaman ayrılıcaksın ?
Komşudan Çek sen neyi komşudan
Hem daha hesaplı :KK9:
Buraları sensiz komaaaaa :KK34:

Ben de sancı filan yok normal mi bu durum acabaaaaaaaa :44:

hepinize günaydın :) nasılsınız güzel anneler :) ya ben düşünüyorumda o kadar klasik müzik dinleticem onu yapıcam bunu yapıcam dediğim hiçbişeyi yapamadım. ya bunları yapamadım diye bebeğim huysuz sinirli bi bebek olursa. hep okuyoruz ya.

Ohoooo
Her çocuk kendi karakterini oluşturuyor tatlım yaaaaa
Hele ki yapmam gerekiyor diye yapmak yani gayr i fitri olması çocuğa ters düşebilir özokunun dediği gibi yaramaz bi şi olabilirrr

gunaydinlar canlar.:KK3::KK3::KK3::KK3:nasilsiniz,minik kuzularda iyidir,masallah:KK16::KK16:ben dun cok zor bir gun gecirdim 6 kere kustum.:KK14::KK14::KK14:

kizim icin REYYAN ismini dusunuyorum,nasil sizcve:26::26::26:

Çok geçmiş olsun tatlımmmmmmm hala kuşamların devam ediyor ama az kaldıııııııı annesi

Reyyan çok güzel bi isim. Ama erkek ismi de aklında bulunsun ne olur olmaz

selam herkeseee
kızlar şimdi kontrolden geldim bebişimiz 33 hafta 2700 olmus boyuda suyuda gayet iyi dedi ama biraz aşagıda agrıların normal bıraz erken gelebilir dinlen yat dedi :KK43: havada mis gibi antalyada kontrolden sonra bıraz yürüyüş yaparım diye heveslenmiştim kocam panıkledı doooğru eve getırdı :KK43: sizler ne alemdesiniz bu arada kasık ağrıları bel ağrıları olanlar normalmıs kızlar panık yapmayın magnezyum ,kalsıyum iç dedi, basur içinde krem verdı 15 gun sonra yıne cagırdı bırde kan idrar tahlılı yıne ıstedı artık hep verıcezmı doğuma kadar ya kan kalmadı:KK43: ?

Maşallah annesi size:nazar::nazar::nazar:
Gelse de inşallah size sıkıntı çıkarmaz

bugün çok canım sıkılıyor, gerginim,
canım hiçbir şey yapmak istemiyor,
boş boş yatıyorum
karnım iyice aşağı indi, yürürken zorlanıyorum,
sürekli tuvalete gidiyorum azıcık çiş için
ben artık çok zorlanıyorum yaaaaaaa
oturup ağlamak istiyorum

Kıızzzzz Can'ın mı sıkıldı senin
Tabi bitirdin işi gücü hazırlığı
Sıkılırsın şimdiiiiiii :KK9:
Gel ecik bana yardım et de aklın dağılsın :KK9:

Kızlar benim bebeğim sürekli ya sağ tarafımı şişiriyor yada sol, yani artık poposunu ayağını ne varsa yukarı doğu itiyor tabi buda nefesimi kesiyor onunla konuşuyorum pozısyon değiştiriyorum ama hep yapıyor sizde aynı durum var mı ?

Ben de var
Benim paşa sağ köşeyi mesken tuttu
Çıkınca sanırım karnım da yamuk kalacak :KK9:

merhaba güzel anneler...
dun kontrole gitmistim, doktor beni yatısa aldı. hastanelerden neden nefret ettiğimi bi kere daha anladım. yanımda dogum hastası vardı ondan daha fazla sancı cıkıyordu bende. simdi iyiyiz ama doktor artık gelirse durduramam dedi. bebeğim daha 2700 gr, iri filan dedi ama kendimi hazır hissetmiyorum. insallah gununu bekler cocugum. rahım agzı uzunlugu 27 mm dedi, bu kadar asagıda olması beni cok korkutuyor:KK43:((

Yatarsan inşallah iki haftayı da rahat atlatırsın gibime geliyor tatlım
Zaten iki hafta sonra da doğumlar başlıyoooooooo:KK52::KK53:

bencede iyiki böyleyiz ya, o hayat zor olan.evet insan bazen nazlı olsaydım diyebiliyo ama olsun en güzeli bizimki :=) iltihap değildir sanırım ya

yaa ilkkez bi erkek bebeğin solda durduğunu duydum sağda olurlarmış filan, bizimki hep sağda.şimdiye dek 2 kez sola kaydı o da geçenhafta.

canım inş sağlıcakla kavuşursun yavruna.rahim ağzı sıkıntılı mı peki ?

ya bende kaç gündür sana sorcam ark ın adı neydi hatırlayamadım bankacı olduğunu çok kilo aldım filan dediğini biliyorum öyle sorcaktımda unutmuşum bak nerde acaba cidden ? iyidir inş oğluda kendide.

çok saol canım artırcam artık suyu napalım kötü bişey değildir tahmini

Ben de ilk kez erkeklerin sağ da takıldıklarını duydummmm
Benim paşa da sağda hepppppp :emir_bebek:

çok sagolun kızlar güzel dilekleriniz için...
rahim ağzım kapalı ama böyle devam ederse suyumu patlatabilirmiş, suyum patlarsa da doğacak artık başka bi şansı yok.
eve cıktım simdi yatıcam ve suyu gözlücem bakalım artık hayırlısı...

biz de geldik doktordan
2500 gr 49 cm omuş beyefendiiiii:KK55:
Yüzünü önden göstermedi yandan da 4 boyutlu fotosu güzel çıkmadııııı
Bizim de normalmiş her şey
Normal hayatına dönebilirsiniz dedi. Proluton bitti artık. Clexane devam :KK50:

Yürüyüş yapabilirsin dedi:KK9::KK8:
Doğum egzersizi diye bir. Şey yok dedi. Öyle şeylerin doğuma faydası almaz dedi.
37, 38. Haftalarda çatı muayenesi yapacakmış

Artık herkes habire doktora gidiyor yetişemiyoruz artık ya huuuuu :KK55::KK55::KK55::KK55:
Bir gün gelecek doğumlara da yetişemeyeceğizzzzz :KK55::KK55::KK55:
Artık muhabbetler değişecek
Emdi mi emmedi mi
Kaçıncı günde süt geldi
Benim veled emzik almadı:KK9:
Kakasının rengi nasıl :KK9:
Ayyyy paşamın totosunu yerim bennnn:KK56:

SLM KIZLAR, bugün biz de dr gittim. eş ile bebeğin kafası yan yanaymış, yatışa devam dedi. ben bugün yarın alır diye düşünmüştüm, ama neyseki 18inde gel yatış yapalım dedi.ama kanama olursa acil gel dedi. bebişim 2800 çıktı, bu hafta hurma, muz vb çok yedim çok da dikkat ettim geçen haftadan bu yana sadece 100 g almış. üzüldüm:KK43::KK17: oysa ben 1 haftada 2 kg almışım.:KK43::KK43::KK43: haftaya 11inde doğum öncesi 3 hafta izni için gidice bakalım küçük bey 3000g olur. bu arada dr dedim kilo alması için ne yapabilirim. d r kg gayet iyi 2500g bebek ile 5000g bebek arasında fark yok bizim için diyor, boş kilonun bebek için hiçbir anlamı yok diyor, önemli olan doğduktan sonra anne sütüyle besleyipkilo aldırmak, şeklinde konuştu.
bu arada benim de oğluşum solda, büyük oğlumda yerini tam kestiremezdik ordan oraya kayardı.bu sadece vuruş yapıp duruyor.
hepimize sabırlar diliyorum. ben sık yazmasam da her yazılanı takip edip okuyorum. burası ortak sıkıntılar ve sorunlara çözümlerle dolu olduğu için çok faydalı oluyor.:KK16::KK16:

şifacım harbıden erkek sagı severmiş..ya ben ılk bastan beri kız hıssedıyordum erkek oldugunu duyunca cok saşırmıştım.. bazen eşime diyorum biz oğlan bekliyoruz ama kız dogacak diye :KK70:DD aklıma gelen basıma geliyomuş bide :KK70: hazırlıklar hep erkek bide soldaaaaa:KK9::KK9::KK9:

cemrecimmm haberlere sevindik kuzum.. tosuncuk harbıden normale dönmüş galiba yoksa simdiye 3 kılo olmalıydı:KK9:
benımde prulotun son 1 kaldı..34te kesmiş olcaz iğneyi.. ayyy ben şeyden korkuyorum bendeki aleti 36da cıkaracakmıs dr ve doğumu bekleyecekmısız... doğum degılde bu aletı cıkartmak korkutuyo..çıkarınca bebekte arkasından çıkacakmış gibi... ben bu aletle yaşamaya alişmiştım:KK9:

bugün çok canım sıkılıyor, gerginim,
canım hiçbir şey yapmak istemiyor,
boş boş yatıyorum
karnım iyice aşağı indi, yürürken zorlanıyorum,
sürekli tuvalete gidiyorum azıcık çiş için
ben artık çok zorlanıyorum yaaaaaaa
oturup ağlamak istiyorum

allah sabır versin dayanma gücü versin papatya...hayırlısıyla kucağına alırsın ikizlerini inşallah.
bunca sıkıntı unutulur gider..

Puppa cım sana maşallah bay yanak a da maşallahhhhhh :nazar: eşine de maşallah
Ya benim eşim dese dışarıda yemek yiyelim diyeee pek sevinemem galibaaaa
İçim mi geçti benim neee???

çok tşk ederiz cnm..valla içimiz geçmesin erken daha yaaa :KK55:

biz de geldik doktordan
2500 gr 49 cm omuş beyefendiiiii:KK55:
Yüzünü önden göstermedi yandan da 4 boyutlu fotosu güzel çıkmadııııı
Bizim de normalmiş her şey
Normal hayatına dönebilirsiniz dedi. Proluton bitti artık. Clexane devam :KK50:

Yürüyüş yapabilirsin dedi:KK9::KK8:
Doğum egzersizi diye bir. Şey yok dedi. Öyle şeylerin doğuma faydası almaz dedi.
37, 38. Haftalarda çatı muayenesi yapacakmış

sizede maşallahh Cemremmmmm.hep güzel haberlerini al inşallah paşanın :nazar:
benim doktorda 38.haftada yaparız dedi çatı muayenesi.haftaya kontrole gidicem tekrar.bakalım yapar belkii :26:

benim kız da sağda duruyo hep hatta karnım sağa doğru yamuk yumuk :KK70: acaba dr göremedimi benimki erkek mi :KK52: :KK52:

erkek bebekler sağı mı sever solu mu ?
benimki çok sık yer değiştiriyo hem sağda hem solda gayet rahat takılıyo :KK53::KK53:
karnım çok büyümediği için sığamıyo çocuum heralde içeri..her yönü deniyo rahat etmek için..bi sağda bi solda :KK9: :KK9:

şifacım harbıden erkek sagı severmiş..ya ben ılk bastan beri kız hıssedıyordum erkek oldugunu duyunca cok saşırmıştım.. bazen eşime diyorum biz oğlan bekliyoruz ama kız dogacak diye :KK70:DD aklıma gelen basıma geliyomuş bide :KK70: hazırlıklar hep erkek bide soldaaaaa:KK9::KK9::KK9:

cemrecimmm haberlere sevindik kuzum.. tosuncuk harbıden normale dönmüş galiba yoksa simdiye 3 kılo olmalıydı:KK9:
benımde prulotun son 1 kaldı..34te kesmiş olcaz iğneyi.. ayyy ben şeyden korkuyorum bendeki aleti 36da cıkaracakmıs dr ve doğumu bekleyecekmısız... doğum degılde bu aletı cıkartmak korkutuyo..çıkarınca bebekte arkasından çıkacakmış gibi... ben bu aletle yaşamaya alişmiştım:KK9:

Annem diyo ki eski kadr cok yemiyormuşum ondanmışş
Yok kz çıkmaz merak etme çıksa da bi şi olmaz
Allah tan dikiş değil dikiş olsa da zr olurduuuuu

allah sabır versin dayanma gücü versin papatya...hayırlısıyla kucağına alırsın ikizlerini inşallah.
bunca sıkıntı unutulur gider..

çok tşk ederiz cnm..valla içimiz geçmesin erken daha yaaa :KK55:

sizede maşallahh Cemremmmmm.hep güzel haberlerini al inşallah paşanın :nazar:
benim doktorda 38.haftada yaparız dedi çatı muayenesi.haftaya kontrole gidicem tekrar.bakalım yapar belkii :26:

Evet daha erken daha yaaaa

SLM KIZLAR, bugün biz de dr gittim. eş ile bebeğin kafası yan yanaymış, yatışa devam dedi. ben bugün yarın alır diye düşünmüştüm, ama neyseki 18inde gel yatış yapalım dedi.ama kanama olursa acil gel dedi. bebişim 2800 çıktı, bu hafta hurma, muz vb çok yedim çok da dikkat ettim geçen haftadan bu yana sadece 100 g almış. üzüldüm:KK43::KK17: oysa ben 1 haftada 2 kg almışım.:KK43::KK43::KK43: haftaya 11inde doğum öncesi 3 hafta izni için gidice bakalım küçük bey 3000g olur. bu arada dr dedim kilo alması için ne yapabilirim. d r kg gayet iyi 2500g bebek ile 5000g bebek arasında fark yok bizim için diyor, boş kilonun bebek için hiçbir anlamı yok diyor, önemli olan doğduktan sonra anne sütüyle besleyipkilo aldırmak, şeklinde konuştu.
bu arada benim de oğluşum solda, büyük oğlumda yerini tam kestiremezdik ordan oraya kayardı.bu sadece vuruş yapıp duruyor.
hepimize sabırlar diliyorum. ben sık yazmasam da her yazılanı takip edip okuyorum. burası ortak sıkıntılar ve sorunlara çözümlerle dolu olduğu için çok faydalı oluyor.:KK16::KK16:

:KK17::KK17::KK17:ay ne düşük ne karışık cümleler kurmuşum ya:KK66: eeeeee bi yandan 6 yaşındaki oğluma cevap vermeye uğraşıp bir yandan da yazarsan öyle olur:KK17::26:

X