Ya Allah bismillah
Bir günün sonunda ancaaaaaa yakalayabildim sizi canlar
Öncelikle dünden doktora giden arkadaşlara selam ediyoruz oğlumla.
Belgin sıkıntıları atlatmışsın, sonuşlar da güzel cıkmış maşaallah diyeyim 41 kere
kayınvalide de güzel kıyak geçmişlerrrr darısı bizim başımızızaaaa
Puppa cım sana maşallah bay yanak a da maşallahhhhhh
eşine de maşallah
Ya benim eşim dese dışarıda yemek yiyelim diyeee pek sevinemem galibaaaa
İçim mi geçti benim neee???
günaydın kızlar
yazılarınızı tam okuyamadım ama sanırım beni merak eden olmamış
neyse ben yinede anlatim
cumartesi doktora gittiğimde sancım çıkmadı
doktor yinede tedbir almak için celestone iğne verdi bebeği 2 hafta daha tutabilirsek eerken doğmuş sayılmaz dedi
antibiyotikte verdi
yat dinlen sürekli kendini yorma dedi
o gece o kadar çok sancım olduki doğum sancısı gibiydi sanki
fakat düzensiz olduğu için hastaneye gitmeye gerek görmedim öylece çektim sancıyı
2 gündür daha hafif sancılarım oluyo
sürekli yatıyorum hiç bi iş yapmıyorum çünkü
demekki kendimi çok yoruyomuşum dinlenmek iyi geldi bana
yine arada belim kasıklarım ve bacağa vuran ağrılar oluyo ama daha kısa sürüyo
pazar günü kontrolüm var bakalım dokto ne dicek
ayrıca çok hastaneye baktım içime sinen olmadı bende araştırma hastanesinde doğurmaya karar verdim
doğuma kadar bu doktoruma gidicem doğumda devlet hastanesine
inşallah özel oda tutma gibi bi şansım olur olmassada nasip artık
devletin doktorlarına daha çok güveniyorum
sizlerde iyisinizdir inşallah bebişleri öpüyorum
Canım devlet hastanesinin artısı oluyo çok zaman
Yeni doğan bebekte özellikle
O yüzden bir tıp merkezinde değil de üniversite hastanesini tercih etmek lazım
Ama bizim doktor da hastanesini bırakamaz çünkü hastane eşinin
Çok geçmiş olsun tatlım
günaydın kızlarrr,
benimde son 4 günüm iş yerinde çok şükür, ama benim için kötü haber
evde internetim yok ve bağlatamıyorum ttnete başvurdum ama tesisatımda problem çıktı.
yalın internetle ilgili. o yüzden şimdilik askıya alındı sözleşmemi iptal ettireceğim.
en kötüsü sizinle konuşamıcam hergün okuyordum arada bir girsem neler kaçırmış olucam off off...
bu arada sürekli adet sancısı gibi ağrım oluyor.
candaşcım sağolasın, hiç tahmin etmedik vuracağını daha 3 yaşında. zatti annesi bi tane patlattı üzüldüm onada
ben bu hafta ayrılıyorum canım 35. te ayrılmış olacağım daha bekleyemicem çok yoğun ve yorucu dinlenicem evde. eksiklerim
var yetti valla çalış çalış
sen ne zaman ayrılıcaksın ?
Komşudan Çek sen neyi komşudan
Hem daha hesaplı
Buraları sensiz komaaaaa
Ben de sancı filan yok normal mi bu durum acabaaaaaaaa :44:
hepinize günaydın :) nasılsınız güzel anneler :) ya ben düşünüyorumda o kadar klasik müzik dinleticem onu yapıcam bunu yapıcam dediğim hiçbişeyi yapamadım. ya bunları yapamadım diye bebeğim huysuz sinirli bi bebek olursa. hep okuyoruz ya.
Ohoooo
Her çocuk kendi karakterini oluşturuyor tatlım yaaaaa
Hele ki yapmam gerekiyor diye yapmak yani gayr i fitri olması çocuğa ters düşebilir özokunun dediği gibi yaramaz bi şi olabilirrr
kizim icin REYYAN ismini dusunuyorum,nasil sizcve:26::26::26:
Çok geçmiş olsun tatlımmmmmmm hala kuşamların devam ediyor ama az kaldıııııııı annesi
Reyyan çok güzel bi isim. Ama erkek ismi de aklında bulunsun ne olur olmaz
selam herkeseee
kızlar şimdi kontrolden geldim bebişimiz 33 hafta 2700 olmus boyuda suyuda gayet iyi dedi ama biraz aşagıda agrıların normal bıraz erken gelebilir dinlen yat dedi
havada mis gibi antalyada kontrolden sonra bıraz yürüyüş yaparım diye heveslenmiştim kocam panıkledı doooğru eve getırdı
sizler ne alemdesiniz bu arada kasık ağrıları bel ağrıları olanlar normalmıs kızlar panık yapmayın magnezyum ,kalsıyum iç dedi, basur içinde krem verdı 15 gun sonra yıne cagırdı bırde kan idrar tahlılı yıne ıstedı artık hep verıcezmı doğuma kadar ya kan kalmadı
?
Maşallah annesi size
Gelse de inşallah size sıkıntı çıkarmaz
bugün çok canım sıkılıyor, gerginim,
canım hiçbir şey yapmak istemiyor,
boş boş yatıyorum
karnım iyice aşağı indi, yürürken zorlanıyorum,
sürekli tuvalete gidiyorum azıcık çiş için
ben artık çok zorlanıyorum yaaaaaaa
oturup ağlamak istiyorum
Kıızzzzz Can'ın mı sıkıldı senin
Tabi bitirdin işi gücü hazırlığı
Sıkılırsın şimdiiiiiii
Gel ecik bana yardım et de aklın dağılsın
Kızlar benim bebeğim sürekli ya sağ tarafımı şişiriyor yada sol, yani artık poposunu ayağını ne varsa yukarı doğu itiyor tabi buda nefesimi kesiyor onunla konuşuyorum pozısyon değiştiriyorum ama hep yapıyor sizde aynı durum var mı ?
Ben de var
Benim paşa sağ köşeyi mesken tuttu
Çıkınca sanırım karnım da yamuk kalacak
merhaba güzel anneler...
dun kontrole gitmistim, doktor beni yatısa aldı. hastanelerden neden nefret ettiğimi bi kere daha anladım. yanımda dogum hastası vardı ondan daha fazla sancı cıkıyordu bende. simdi iyiyiz ama doktor artık gelirse durduramam dedi. bebeğim daha 2700 gr, iri filan dedi ama kendimi hazır hissetmiyorum. insallah gununu bekler cocugum. rahım agzı uzunlugu 27 mm dedi, bu kadar asagıda olması beni cok korkutuyor
((
Yatarsan inşallah iki haftayı da rahat atlatırsın gibime geliyor tatlım
Zaten iki hafta sonra da doğumlar başlıyoooooooo
bencede iyiki böyleyiz ya, o hayat zor olan.evet insan bazen nazlı olsaydım diyebiliyo ama olsun en güzeli bizimki :=) iltihap değildir sanırım ya
yaa ilkkez bi erkek bebeğin solda durduğunu duydum sağda olurlarmış filan, bizimki hep sağda.şimdiye dek 2 kez sola kaydı o da geçenhafta.
canım inş sağlıcakla kavuşursun yavruna.rahim ağzı sıkıntılı mı peki ?
ya bende kaç gündür sana sorcam ark ın adı neydi hatırlayamadım bankacı olduğunu çok kilo aldım filan dediğini biliyorum öyle sorcaktımda unutmuşum bak nerde acaba cidden ? iyidir inş oğluda kendide.
çok saol canım artırcam artık suyu napalım kötü bişey değildir tahmini
Ben de ilk kez erkeklerin sağ da takıldıklarını duydummmm
Benim paşa da sağda hepppppp