2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
Sude, canım çocukta almış cevabıi tabş buda hoş değil ama neyse şükür iyisiniz ya.bence 35. hafta ideal zaman, bende 37 de ayrılcam.annemlerleyim ya sıkıntım olmuyo oda filanda yapmayacağım için son ana dek çalışabiirm, birde sabahları babam bırakıyo işe, otobüs sıkıntımda yok.bakalım gittiği kadar.inş netin çabuk bağlanır ya özleriz seni çünkü (

..

Sağol canım benimmm :KK16::KK16: benimde aklım hep burda kalıcakk :KK25:

inşallah ara ara girdiğimde hepinizden iyi haberler alırım... seviyorumm siziiiii

kizim icin REYYAN ismini dusunuyorum,nasil sizcve:26::26::26:
Reyyan ismi çok güzel benimde listemde var :KK3: anlamını biliyorsun demi :KK34: oruç tutanların gireceği cennet kapısıymış :KK28: çok hoş bi isim tabi biz de kesin koyarız demedik ama sıcak bakıyorum bu isme :KK31:

Sağol canım benimmm :KK16::KK16: benimde aklım hep burda kalıcakk :KK25:

inşallah ara ara girdiğimde hepinizden iyi haberler alırım... seviyorumm siziiiii
ahh Sudemm yerin belli belli olacak üzüldüm be net işi yatmış :KK5: özleneceksin inşlalah ara ara da olsa sık-sık girersin :KK54::KK19:

Reyyan ismi çok güzel benimde listemde var :KK3: anlamını biliyorsun demi :KK34: oruç tutanların gireceği cennet kapısıymış :KK28: çok hoş bi isim tabi biz de kesin koyarız demedik ama sıcak bakıyorum bu isme :KK31:

evvet canim biliyorum.kulaga cok hos geliyor gercekden:KK16::KK16::KK16:

kızlar bişey sorcam alakasız ama kusura bakmayın.. hani şu salon perdeleri varya kalın fonlu olan..onların uçlarında küpe gibi sarkan boncuk detayları oluyor.. bunu yıkamak niçin makinaya attıgımızda o boncuklar kırılıyor yada kopuyormu? nasıl yıkamamız gerekıyor.. fıkrı olan var mı?

canım zebraları mı soyluyorsun katlamalı olanları onlarsa onlar cıtcıtlı oluo dıe bılıyorum .... ama benımkı normal perde fonu yanı ustte ole parca var ben hep elımde yıkadıım leyene bastım zaten tozlanıyor sadce ama sımdı ypamayız tabı bence ıcıne katla yada torbaları oluyor torban yok sanırım katlayarak carcafa sarabılırsın bohca yaparsoın yanı yada yastık kılıfına koy canım yada nevresımın ıcınee :KK70::KK70: suan bunlar geldı aklıma:KK70::KK70:

geldik dr dan. ayyy içim rahatladı valla. ilk baştan beri neden bu dr a gitmemişiz dedim. adam çok iyiydi. baya inceledi. daha önce başka hastaneye gidiyoduk memnun kalmadık artık dedik olsun olur öyle şeyler dedi :KK9: durumu iyiymiş bebişin rahatı da yerindeymiş suyu da normale dönmüş. ayın 20 si gibi yaparız ameliyatı dedi :) haftaya salı çağırdı tekrar gidicez

canım çok sevindim iti gecmesine, hadi bakalım çok çok az kaldı bebişe he. anam ne heyecanlı

selam annişler :)
kontrolümüz vardı bizimde.çok şükür herşey yolunda.suyumuz iyi.bende 13,5 kilo almışım toplamda.
son aylar daha hızlı ilerler derler kilo alımı ama benimde yavaşladı.iştahım azaldı diye heralde..
ama bebiş alıyor çok şükür kilo.. 3000 gr olmuş.doktorumuz "bay yanak" dedi :KK1:
normal doğuma engel olabilecek bir sorun yokmuş.
38.haftada rahimi ölçeriz kaç cm dedi.çatı kontrolü yaparız dedi. :18:
artık çok az kaldı diyip durdu beni iyice heyecanlandırdı saolsun doktorumuz.. :))

bugün kontrolü olan başka arkadaşlarda vardı.inşallah onlarında bebişleri iyidir.
geçmişi okuyamadım..yazıp gidicem hemen.yemeğe götürcekmiş kocacık beni
nerden çıktı bilemiyorum.özel bi günde değil ama
sanırım bebiş doğduktan sonra uzun bi süre yalnız kalamıcaz diye iyi değerlendirelim istedi son günleri.. :KK16:

herkese iyi akşamlar :emir_bebek:

oyy yesinler onu. Maşşallah, bizimki de bayan dudak görünüyor, angelına julie olacak benim kızım diyorum babası bunalıma giriyor, kimseye vermeyecek ya kızını. Çirkin olsun diyo ya deliiiiii :KK1::KK1:

günaydın kızlarrr,

benimde son 4 günüm iş yerinde çok şükür, ama benim için kötü haber

evde internetim yok ve bağlatamıyorum ttnete başvurdum ama tesisatımda problem çıktı.

yalın internetle ilgili. o yüzden şimdilik askıya alındı sözleşmemi iptal ettireceğim.

en kötüsü sizinle konuşamıcam hergün okuyordum arada bir girsem neler kaçırmış olucam off off...

bu arada sürekli adet sancısı gibi ağrım oluyor.

Aaaaaa Sude olmadı bu ama hemen bi çözüm üret, bebişler mercimek kadar bile değildi başladık bu yola sona geldik, yokum diyosun merak ederiz biz. vınn falan al ne bileyim

Günaydın bütün bebiş anneleri umarım herkesler iyidir ve sağlıklıdır.Geçen gece felaket bir bel ağrısı yaşadım öyle ki kendimi yataktan attım.Eşim her hareket ettirmeye çalıştığında ben çığlık çığlığaydım.Mecburen doktoru aradı gecenin 3ünde .Durumu anlatınca doktor doğum başladı sanmış hemen hastaneye gidin demiş zar zor da olsa inleye inleye gittik hastaneye ismi söyler söylemez doğumhaneye çıkardılar beni sandalyeyle meğer doktorumuz geleceğimizi haber vermiş onlara,neyse ebe hanım çatı muayenesi yaptı ve henüz açılma olmadığını dolayısıyla korkulacakta bişey olmadığını söyledi ardından nst ye bağlayıp bebğin kalp atışlarını ve sancı sıklığını kontrol etti çok şükür ordada herhangi bi sıkıntı olmayınca hem bizi rahatlatıp hemde doktorumuzu aradı ve onuda rahatlattı :KK70:.Bu bel ağrıları da doğuma hazırlayıcı yalancı sancılarmış.Çok şükür Gönül'üm iyi kızlar Rabbim hayırlısıyla kucağımızda görmeyi nasip etsin onları.
canım gecmiş olsun. bu yalnacı sancılar iyi kandırıyolar bizi
günaydın kızlar
yazılarınızı tam okuyamadım ama sanırım beni merak eden olmamış
neyse ben yinede anlatim

cumartesi doktora gittiğimde sancım çıkmadı
doktor yinede tedbir almak için celestone iğne verdi bebeği 2 hafta daha tutabilirsek eerken doğmuş sayılmaz dedi
antibiyotikte verdi
yat dinlen sürekli kendini yorma dedi

o gece o kadar çok sancım olduki doğum sancısı gibiydi sanki
fakat düzensiz olduğu için hastaneye gitmeye gerek görmedim öylece çektim sancıyı
2 gündür daha hafif sancılarım oluyo
sürekli yatıyorum hiç bi iş yapmıyorum çünkü
demekki kendimi çok yoruyomuşum dinlenmek iyi geldi bana
yine arada belim kasıklarım ve bacağa vuran ağrılar oluyo ama daha kısa sürüyo
pazar günü kontrolüm var bakalım dokto ne dicek

ayrıca çok hastaneye baktım içime sinen olmadı bende araştırma hastanesinde doğurmaya karar verdim
doğuma kadar bu doktoruma gidicem doğumda devlet hastanesine
inşallah özel oda tutma gibi bi şansım olur olmassada nasip artık
devletin doktorlarına daha çok güveniyorum

sizlerde iyisinizdir inşallah bebişleri öpüyorum

etrafıma bakıyorum erken doğum yapanlar doğumu riskli olanlar özeli değilde devleti tercih ediyor

devlette yoğun bakım bebek yoğun bakımı tam teşekküllü
tamam özel bi ilgi olmuyo tabiki ama zaten doğum esnasında gidicem
doğuma kadar kendi doktorumun kontrolü altında olucam

benim gittiğim hastanede yoğun bakım falan yok zaten çoğu özel hastanede acil bi durum olursa tam teşekküllü devlet hastanesine sevk ediyolarmış
sevk edilmeyi bekleyene kadar gider devlette doğururum
görümcemin gelini 33 haftada sancılanmış 2 sene önce gittiği özel hsataneler riski kabul etmemiş hastaneye almamış
düşünün yani kaç tane özel hastaneye gitmişler
en sonunda benim gideceğim hastaneye gitmişler orda doğumu oldu 1 ay bebek yoğun bakımda kaldı şimdi maşşallah çok iyi durumu
yani devlet hastanesi çok daha güvenilir
ilgiyide evde eşim versin artık
araştırma hastaneleri genelde iyi olur canım. Ben de burda özelde doğurucam ama erken gelirse tek endişem küvez myuhabbeti. Gecelik 200 euro maşallah, ama Tr de olsam devleti denerdim burda aklımdan bile geçmezz. Merak ettiğim özle hastaneler sırf para için gerek olmasa bile bebeği küveze alırlar mı? o kadar vicdanszı olmazlar heralde değil mi?

hepinize günaydın :) nasılsınız güzel anneler :) ya ben düşünüyorumda o kadar klasik müzik dinleticem onu yapıcam bunu yapıcam dediğim hiçbişeyi yapamadım. ya bunları yapamadım diye bebeğim huysuz sinirli bi bebek olursa. hep okuyoruz ya.
ben d eo kadar dedim dinleticem falan bir iki kere anca dinletmişimdir. Eskiden müziksiz duramayan ben su an hiç bir sese tahammulum yok. neden acaba
gunaydinlar canlar.:KK3::KK3::KK3::KK3:nasilsiniz,minik kuzularda iyidir,masallah:KK16::KK16:ben dun cok zor bir gun gecirdim 6 kere kustum.:KK14::KK14::KK14:

ahh be canım bi sen bi ŞİFA içinşz dışınıza çıktı kaç aydır. Hayret ama neden hala devam eder ki
güzel bir ankara sabahından günaydın arkadaşlar gerçi günü ortaladım ben sabah 7den beri ayaktayız bebişimizi görmeye gittik maşallah büyümüşüz yarım kilo almışım onu da bebeişime vermişim :) 2500 gr olmuş 1 hafta önden gidiyoruz bakalım ilk kez nstye girdim o da iyi çıktı şükür doğumhaneye baktık gayet güzel ve temiz ferah odalar sıkıntısız kavuşuruz hepimiz de inşallah bizden haberler bu kadar..güle güle
oohhh maşallah bebişine. Sağlıkla al kucağına inşallah:nazar:
selam herkeseee
kızlar şimdi kontrolden geldim bebişimiz 33 hafta 2700 olmus boyuda suyuda gayet iyi dedi ama biraz aşagıda agrıların normal bıraz erken gelebilir dinlen yat dedi :KK43: havada mis gibi antalyada kontrolden sonra bıraz yürüyüş yaparım diye heveslenmiştim kocam panıkledı doooğru eve getırdı :KK43: sizler ne alemdesiniz bu arada kasık ağrıları bel ağrıları olanlar normalmıs kızlar panık yapmayın magnezyum ,kalsıyum iç dedi, basur içinde krem verdı 15 gun sonra yıne cagırdı bırde kan idrar tahlılı yıne ıstedı artık hep verıcezmı doğuma kadar ya kan kalmadı:KK43: ?

maşallahhh bebişine, haftasına göre kşlosu baya iyi. iri bebek olacak galiba benimki gibi. SAĞLIKLA İNŞALLAH:nazar:

ŞİFA cım o masaj bilgileri çok işimize yarayacak, sağol canım.
PAPATYAM senin paylaştığın tavsiyeler daha bi çok ihtiyacımız olacak galiba:KK9::KK9:

oyy yesinler onu. Maşşallah, bizimki de bayan dudak görünüyor, angelına julie olacak benim kızım diyorum babası bunalıma giriyor, kimseye vermeyecek ya kızını. Çirkin olsun diyo ya deliiiiii :KK1::KK1:

baba kız aşkı şimdiden başladı o zaman.ee kıskançlıklarda başladı tabii :KK9:
bende oğlumla aşk yaşıcam kıskandımm :KK17:

bayan dudak hanfendiyede maşallah diyelim o zaman :nazar::nazar:
kocaman oldular vallaa... o yanakları dudakları öpsek doya doya :KK16:

selam herkeseee
kızlar şimdi kontrolden geldim bebişimiz 33 hafta 2700 olmus boyuda suyuda gayet iyi dedi ama biraz aşagıda agrıların normal bıraz erken gelebilir dinlen yat dedi :KK43: havada mis gibi antalyada kontrolden sonra bıraz yürüyüş yaparım diye heveslenmiştim kocam panıkledı doooğru eve getırdı :KK43: sizler ne alemdesiniz bu arada kasık ağrıları bel ağrıları olanlar normalmıs kızlar panık yapmayın magnezyum ,kalsıyum iç dedi, basur içinde krem verdı 15 gun sonra yıne cagırdı bırde kan idrar tahlılı yıne ıstedı artık hep verıcezmı doğuma kadar ya kan kalmadı:KK43: ?

maşallah bebişinede sanada.bu topiğin bebeklerinin çoğu tombik olacak heralde:)

selam herkeseee

maşallah bebeğine :nazar:
ağrılardan kaçış yok artık..bende 32.haftadan beri çekiyorum bu bel ve kasık ağrılarını az kaldı sabrediyoruz :))

$guvenli-uyku-icin.jpg Güvenli Uyku İçin

şifaa, kıvırcığım hepiniz çok sağolun kızlar emin olun ben çok daha üzgünüm,

komşuda internet var aslında ordan kablomu çektirsem :KK53:

sanırım en güzel çözüm bu olurrrr :KK9::KK9::KK9:

allam ben internetsiz naparım :KK33:

bu arada nst için benim hastenede de 10 TL aldı şerefsizler o kadar muayene

ücreti ödüyoruz gözleri doymuyo. doğum ücretleri de zamlanmışş :KK19:

kızlar araştırırken netten bu yazıyı buldum paylaşmak istedim belki yardımcı olur:)

Rahat ve sorunsuz bir doğum geçirmek için işte size püf noktaları...

1- Verilmiş Tarihe 10 Gün Daha Ekleyin

Günlüğünüze yazın. Eğer biri sorarsa o gün sizin doğuracağınız gün. Genelde kadınlar bebeğin hamile kaldıktan 40 hafta sonra geleceğini düşünürler. Ama o tarih gelip geçtiğinde hepsi strese girer, duygusal çöküntü yaşarlar. Aile bireylerini arayıp gelişmeleri sorunca da bir korku hissederler. Bu durumlardan en tehlikeli olanı, umudunu yitiren bir annenin doğum yapması. İşte verilen tarihe 10 gün eklemek, doğum başlangıcıyla olabilecek sorunları kabul etmenizi sağlar. İşleri yoluna sokmak için hintyağına başvurmanıza bile engel olur! Geciken her doğum için doktorlar biraz huzursuz olurlar. Bu nedenle de size büyük ihtimalle sancı iğnesi teklif ederler. Doktorunuz böyle bir şeyi önerirse bunun nedenini sorun. Eğer güçlü biriyseniz büyük olasılıkla sancı iğnesi yerine beklemenizi tavsiye edecektir. Doğum eğer kendi rutin doğasında ilerlerse daha kısa ve kolaydır. Uzmanlar, annelere doğumun olması gereken günden sonra geçen her günü bonus olarak görmelerini ve bebek doğduktan sonra yapamayacakları şeyleri yapmalarını tavsiye ediyor.

2- Dayanabileceğiniz Noktaya Kadar Dayanın

Anneannelerimizden bu yana işe yarayan bir yöntem. Sancılarınız başladığınızda etrafınızı telaşa vermeyin. Ancak kendinizi de kapılar arkasına kilitlemeyin. Bunların yerine sanki hayat normal devam ediyormuş gibi davranın. Hatta bir film koyup izleyin. Erken doğumlarda sancıların şiddeti daha azdır ve dayanılabilirlerdir. Uzun süre devam edebilirler. Çoğunlukla 24 saatten fazla... Bu durumda eğer vücudunuz sizin katılımınızı talep etmiyorsa, bunun için acele etmeyin. Sancılarınıza aldırmayın, dayanabildiğiniz kadar dayanın. Sancınız yokmuş gibi davranın. Enerjinizi, gerçekten ihtiyacınız olacak anlar için saklayın.

3- Kalabildiğiniz Kadar Evde Kalın

Ne kadar sakin ve rahat olursanız vücudunuz da o kadar fazla yaşamsal doğum hormonu salgılar. Sancılar artar ve sonra doğum gerçekleşir. Evdeyken her şey yolundaysa, doğum öncesine kadar evde kalın. Peki, ne zaman hastaneye gitmek gerek? Bunun için kesin bir cevap veremeyiz. Doğru yol izlediğinizde, ağrılarınız, risk, doğumun yavaşlaması gibi olasılıklar en aza iner. Eğer doğum gerçekleşmiyorsa, ortam değişimi ya da hastaneye gitmek iyi bir fi kir olabilir. Bunu en iyi siz anlarsınız.

4- Hastaneye Gittikten Sonra Acele Etmeyin

Artık hastaneye gitme zamanının geldiğine eminsiniz. Birden tüm sistemler gitti. Eşiniz telefonla konuşuyor, valizleri hazırlamaya çalışıyor, size montunuzu giymenizde yardım ediyor. Peki ya siz? Hastaneye gitme hazırlıkları hamileler için çok dikkat dağıtıcı olabilir. Bu noktada çok sakin hareket etmelisiniz. Her sancıda tüm dikkat dağılacak ve beklenen an 'bam' diye gelecek! Eşiniz arabayı çalıştırma, hastanenin yolunu bulma çabalarını daha da karıştıracak. E o da ister istemez panikleyip işlere yardım etmekten çok kendine yardımcı arayacak. Öyleyse şimdiden eşinizi hazırlayın. Hastaneye gitmeden önce zamana ihtiyacınız olacak. Telefonun hızlı arama tuşlarına gerekli numaraları kaydedin. Valizler hazır olsun.

5- Bekleme Odasından Uzak Durun

Hastaneye geldiniz ve yanınızda eşinizle bekleme odasına gittiniz. Sakince bir koltuğa oturup sancılarınızı kontrol etmeye çalışıyorsunuz. Hem de herkesin önünde, ışıkların altında... Büyük yanlış! Doğum sancıları hep hastaneye gidince başlar. Tedirginlik oranı artar ve bu da salgılanacak olan oksitoksin hormonunu olumsuz etkiler. Bunun anlamı da sancıların gelmesini ertelemesi demektir. Anne adayı odaklanıp nefes alıp vererek sancılarını kontrol edemiyorsa rahatsızlık baş gösterir. İşte o zaman problemin kesinlikle kendinde olmadığını, çevresi yüzünden böyle olduğunu kendine telkin edebilir. Normal ilerleyen bir doğum için hamilemizin özelinin olması gerekir. Her şey doğal olmalı ve kontrol edilebilmeli. Hafif aydınlatılmış, birinin sizi gözetlemediği, eşinizin size destek verebileceği bir yer bulun. Ya da kendinizi battal boy bir yorgan ya da battaniyeye sarın. Dış dünyaya kendinizi kapatın, hatta kulak tıkacı, göz maskesi takın. Ancak bu şekilde tüm dikkatinizi sancılarınıza verebilir ve düzgün ritminizin bozulmamasını sağlayabilirsiniz.

6- Emzikli Bir Su Şişesi Kullanın

Sancılar sırasında en önemli şeylerden biri de bol su içmeniz. Peki, bardaktan içerken oluşabilecek sakarlıklardan nasıl korunursunuz? Emzikli bir su şişesi en kolay yoldur. Ama dikkatli olun. Günümüzde bu sancılar sırasında gerektiğinden daha fazla su içiliyor ve bunu kimse fark etmiyor. Bu konuda yanınızdaki yakınınızın sizi gözlemlemesini ve uyarmasını rica edin.

7- Serviksinizin Ne Kadar Açıldığını Görmezden Gelin

Uzmanlar birine serviksinizin ne kadar açıldığını sorarsanız, sancıların nasıl ilerleyeceği hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz diyor. Her doktor, serviksin açıklık derecesine göre farklı sonuç çıkarır. Bir kadının serviksi 3 cm'den 10 cm'ye kadar açılabilir. Doğum öncesi 3 saat içinde 9 cm'ye kadar açılabilir ve sonraki 5 saat daha doğum yapamayabilir. Bu olanların tümünü bir yarış gibi görmek yerine tamamen sancılarınıza odaklanın. Bu performans baskınızı yükseltir ve adrenalin salgılarsanız, doğumunuz da kolay olur.

8- Avazınız Çıktığı Kadar Bağırın!

Her hamilenin doğumda kaçınamadığı ortak bir noktası var; çığlık atmak. Sancılar artmaya başladığı anda hafif iniltiler, gırtlaktan çıkan garip inlemelere dönüşür. Birçok kadın, bu inlemelerin kendilerine yardımcı olduklarını söyler. Bırakın sesler sizin sancınızı azaltmaya yardım etsin. Uzmanlar, nefes ve beraberinde çıkan seslerin çok doğal reaksiyonlar olduğunu söylüyor. Nefes alıp bağırdığınız zaman içinizi boşaltırsınız. Nabzınızın artışı, gelen sancıyla düzenlenir.

senin kızınada maşallah canım :nazar: seninkide "bayan yanak" olmaya aday o zaman :KK9:
inşallah eşinlede en kısa zamanda kavuşursunuz :) Allah gönlünüze göre versin..

AMİNNN Canım. Sağolasın:KK42:

Ecrin adı için Allahın hediyesi diyolar Ecren değil bence, ama bu anlam doğru değil kızlar koymayın bence,anlamının Allahın hediyesi olması için tek kelimeden oluşmaması Allah kelimesinin de geçmesi gerekiyo mantıken, Yasin suresinde 'Ecrin Kerim' diye geçiyo bu kelime ve Kerim Allahın 99 adından biri, yani ikisi yanyana geldiğinde allahın verdiği karşılığı, mükafatı, hediyesi gibi bi anlamı oluyomuş, ben araştırmıştım bu ismi, tek başına kelimenin kökü Ecr, bu da karşılık ücret anlamında, in takı olarak geliyo yani 'karşılığı, hediyesi,mükafatı' diye seslenilmiş oluyo... zaten son bikaç yılda popüler olan isimlerden bu da, Kuranda geçiyo diye güzel güzel anlamlar yazıyolar isim sözlüklerine ama inanmayın, zaten bu kadar güzel anlamlı isim Kuranda geçiyo olsa bunca yıl hiç konmaz mıydı, hiç 40-50 yaşında Ecrin diye birini tanıyo musunuz :) bence isim sözlüklerindeki anlamlara inamayın ve Diyanete sorun ben öyle yapıyorum bıkmadan cvp veriyolar :) Ayrıca Kuranda geçiyo diye her kelime isim olarak kullanılamazmış, bilginiz olsun...

Sağol canım bilgi için. Bende senin gibi düşünüyorum. Hafta sonu tanıştığım kişi söylemişti o ismi. Kızının adı ecrenmiş. Ben üstüne araştırmadım ama Sons isim arayışındaydı ona fikir olsun diye söyledim. Allah izin verirse benim kızım adı hazır. :KK16: Elif İlkim:KK16:

komşuda internet var aslında ordan kablomu çektirsem :KK53:

sanırım en güzel çözüm bu olurrrr :KK9::KK9::KK9:

Ay evet Sude öyle bir çözüm bul. Dediğim gibi sensiz olmaz:KK50::KK50:

Nazlıma bir tane daha Rayyanımız var çok güzel bir isim. Ama kız ismi bu :KK9::KK9::KK9: Tabi bu kadar nazlı olan kız olur değilmi:KK9:

Şifam bilgiler süper çok sağol arkadaşım.:KK9::KK9: Ay o minicik ayaklara masaj yapıcan göbüşü okşucan o da kıkır kıkır gülecek. Yerim ben onu ya:KK1::KK1::KK1:

Papatyam nereyesun:44:

nasılsınız bu sabah.. kızlar dün 9.ayıma giriş yaptım ya, sanki bebek de bunu hissetmiş gibi dün tüm gün boyunca kıpır kıpr kıpır, hiç uyumadı desem yeridir. akşam özellikle eşim bile çok şaşırdı, elini ayağını falan çıkarıyo resmen. maşallah diyelim de...

benim de içim rahatladı şimdi. dr çok önemli son zamanlarda. ilgisiz olduklarında strese giriyo insan. ben değiştirmefalan dedim ama, iyi değiştirmissin o zaman. :)) ayy senin de ay kaldı ya, valla herkes gün almaya başladıııı.
Allahım benim de sancılarım erken gelirse elim ayağıma dolaşır, ne çanta hazırladım, ne de kıyafetleri yıkadım.

sen de mi, inşallah memnun kalırsın. güzel haberler ver bize..

bugün biraz yorucam kendimi kızlar ister istemez. evi biraz temizlemem lazım. ark.lar gelicek, bişiler hazırlicam, off çok hantallaştım ya..
kendinize dikkat edin...

fazla yorma canım kendini gelenler hamile olduğunu biliyo sonuçta ona göre gelsinler :KK34:
hepinize günaydın :) nasılsınız güzel anneler :) ya ben düşünüyorumda o kadar klasik müzik dinleticem onu yapıcam bunu yapıcam dediğim hiçbişeyi yapamadım. ya bunları yapamadım diye bebeğim huysuz sinirli bi bebek olursa. hep okuyoruz ya.

canım takma hiç ben kızıma hamileyken ha bire klasik müzik dinlerdim. doğduktan sonra çocuk hem çok huysuzdu apartmanı ayağa kaldırırdı hem de klasik müzik duyduğu zaman feryadı basıyodu. beyin gelişimine ne kadar katkısı oldu bilinmez ama sakinliğine hiç katkısı olmadı o kesin :KK1: :KK14:

Günaydın canlarımmmmm :KK16: :KK16: yeni uyandık sayılır ama hala uykum var :KK75: Bebeğim de sabah sabah hıçkırık tuttu :KK9: ne çok hıçkırıyo bu çocuk ya :89:
Allahım yarepppiiiiiimmmmmmm bizim galiba karnımız acıktı :KK9: :KK56: mutfağa uçuyorum kızlar :KK55: :KK55: güzel bi gün dilerim hepinize :87: :KK12:

evet ya benimki de çok hıçkırıyo üzülüyorum valla :emir_bebek:

günaydın kızlarrr ben gecmısı okuyamamıstım kım bebegını kaybettı
:KK5::KK5: yaaa sok olsum sımdıı Allah ım yardımcısı olsunnn

lolo canım sukur iyisiniz bendece dınlen bakalım benımde akıntım vardı degısık bıseydı yanı yarın doktora gıdecem ben nısan sandım ama bakalım ınsallh ıltıhap felan degıldır

sen daha gitmedinmiiiii

arkadaşımın kızının ismi reyyan ben beğeniyorum da arkadaş şikayetçi hep yanlış anlaşılmasından. reyhan falan diyorlarmış hep

selam herkeseee

bende tansiyon olduğu için 15 günde biir veriyorum da senden niye istiyo ki her hafta?

bugün çok canım sıkılıyor, gerginim,
canım hiçbir şey yapmak istemiyor,
boş boş yatıyorum
karnım iyice aşağı indi, yürürken zorlanıyorum,
sürekli tuvalete gidiyorum azıcık çiş için
ben artık çok zorlanıyorum yaaaaaaa
oturup ağlamak istiyorum

boş boş yatıyorum
oturup ağlamak istiyorum

Sızlanmak ve sen:KK50: Hiç bir araya gelmemişti bugüne kadar:KK30: Canım biz zorlanıyoruz sen iki katı. Rabbim yardımcın olsun. Ama bak çok az kaldı. Sağ koluna birini sol koluna birini alıcan. Ne büyük mutluluk:KK16::KK16: Bu arada artık genelden paylaşmak istemezsen özeldende olsa resmini göndermeni istiyorum. Üçünüzü bir arada görmek istiyorum :nazar::nazar::nazar:

Son düzenleme:
boş boş yatıyorum
oturup ağlamak istiyorum

biz 1 taneyle hep mızmızlanıyorken sen şikayetsizdin.bu halin şaşırttı beni.zor tabiki.ama hastanede 2 adet meleği sana ilk getirdikleri anı hayal et eminim bütün sıkıntın geçecektir.

güzel bir ankara sabahından günaydın arkadaşlar gerçi günü ortaladım ben sabah 7den beri ayaktayız bebişimizi görmeye gittik maşallah büyümüşüz yarım kilo almışım onu da bebeişime vermişim :) 2500 gr olmuş 1 hafta önden gidiyoruz bakalım ilk kez nstye girdim o da iyi çıktı şükür doğumhaneye baktık gayet güzel ve temiz ferah odalar sıkıntısız kavuşuruz hepimiz de inşallah bizden haberler bu kadar..güle güle

Maşallah bebeşine Allah hepimize sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah

boş boş yatıyorum
oturup ağlamak istiyorum
[/QUOTE

Zaman zaman banada oluyor oturup ağlamak istiyorum sadece ama az kaldı diyorum sonra kendime Allahıma şükredip az kaldı bugünlerde gecicek oğlum kucağıma gelecek kokusunu içime çekicem diyorum, Allah Hepimizin yardımcısı olsun Sağlıklı zamanında hayırlı doğumlar nasip etsin

X