2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
ya bişi sorucam,
bu alttan yapılan çatı muayenesi var ya, onu doktorumuz mu yapacak ve de eldivenlerine kaygan bişi sürüyolar mı : S

kızlar selam, yoklama vermeye geldim ben de
annem burda, iki gündür bebeğin bütüüüün kıyafetleri yıkanıyo, yarın da ütüleme işine geçicek, hastane çantası hazırlıcak.
bugün de alışverişe çıktık, gidip eksiklerimizi tamamladık, arabamız yatağımız falan yoktu, onları ve diğer ufak şeyleri aldık. dolabımız yok sadece, onu da bi arkadaş alıcam demişti, onu bekliyoruz.
kısacası, sanırım 2-3 güne biz hazırız
tabi bende bu süreci anlamayan bi koca var, hala her şey için erken olduğunu düşünüyo, ona göre yatak da dolap da hepsi doğunca alınabilir şeyler... ben de sıkıldım ona laf anlatmaktan he he diyip geçiyorum
bugün son sağlık ocağı kontrolüne de gittim, artık doğumdan sonra bebekle bekliyorum seni dedi,vay anam ya, yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik resmen

papatya, ben de yazdıklarını okuyunca bi tuhaf oldum. sen bu topiğin nazar boncuğusun, hep pozitifsin, hepimizin yaşadığının 2 katını yaşıyosun ama hep buraya yazıp bize de manevi destek oluyosun... senin ilk kez isyan ettiğini görmek hepimizi üzdü galiba biraz, ama senin ne kadar güçlü ve dayanıklı olduğunu biliyoruz ve sana inanıyoruz, o minişler kalabilecekleri en uzuuuuun süre karnında kalıcaklar ve doğunca da annelerini hiiiiç üzmicekler

iyi akşa<mlar kızlar ben bugün doktordaydık evede geç geldik anca girebildim geçmişi okuyim dedim ama yok bitmicek aam bu ne bebeğimin gelişimi 10 gün geriden geliyomuş hareketleri nasıl diye sordu çok güzel deyince o çok iyi işte bundan sonra dikkat etmen gereken tek şey hareketleri dedi 2300 gr olmuş oğluşum suyu iyiymiş tansiyonumla ntsde iyi çıktı artık doğsada pek bi sorun olcağını sanmıyorum dedi işte böyle kızlar ayın 12 sinde tekrar kontrolüm var anlıcanız hale geriden geliyo oğluşom 34. hasftada 1900dü 36. haftada 2300 doğuma kadar 3kiloyu geçermiyiz ki

canım dr un normal diyosa takma kilosunu bugün kim yazmıştı 2,5 kilo da 5 kilo da bir bizim için demiş dr u. önemli olan sağlıklı olması

maşallah sana da kuzuna da
cemre senin yazdıklarını okuyunca pire hikayesi geldi aklıma
pire kendi cüssesi dikkate alındığında
ağırlığına göre en uzağa zıplayan hayvandır
pireyi kavanoza koyup, kapağı kapattığımızda
pire her zıpladığında kafası kavanoz kapağına çarpıyor
ve zamanla pire kapağa çarpmayacak derecede zıplamayı öğreniyor
sonra kapağı açıyorlar ama pire o kadar yükseğe zıplayamıyor, çünkü alşmış
daha alçak zıplamaya
seni, kendimi ve edlini bu pire hikayesine benzetiyorum
doktorlar bize serbestsiniz dese bile yapacak bir şey bulamayacağız
çünkü yapmaya yapmaya unuttuk

sadece o aletle kendini güvende hissediyorsun ama
korkma hiçbir şey olmayacak
zaten olsa bile kuzun epey bi büyüdü

Yoklama vermeye geldim, ben buradayım. Durumum da aynen budur:
Eki Görüntüle 625208

canım ben de bu durumdayım

ohhh ohhhh işler bitiyor maşallah
sıra kuzuya geliyor desene

canım bugün beni bi yokladılar, geçti, gitti çok şükür

sağlıklısınız ya canım şükret, sağlığı yerinde
kilosu da hiç azımsanmayacak durumda
sola yatmaya ve dinlenmeye devam canım

kafana takma gecer cnm inşallah geçmese bıle doğunca anne sütüyle kocaman olur bebişlerimiz :)

öncelikle rabbim hepinizi sag salim kurtarsın sizden bişey rica etmek için geldim benim bir arkadasım bebek istiyor ama olmuyor hamilelerin duası kabul olurmus duanızda onada yer verirseniz cok sevinirim .şimdiden Allah razı olsun...

canım maşallah oğluşu gördün mutlu oldun. yoksa bizi unuttuydun

gözün aydın canım size de koccaman

canım sağlıklı ya önemli olan o. kızların dediği gibi 2.5 5 arası normal. benim kardeşim 2.800 doğmuştu. sonra anne sütü besliyor. nasıl tombalak olmuştu birden

ohhh şükür işte papatyam geçmiş gitmiş.. ama bu akşamda ben başladım canım sıkılıyor demeye...

Allah yardımcısı olsun canım. Ben tüp bebek ile hamileyim.Benim gibi arkadaşlar var. önemli olan moral. İnşallah istediği zaman kavuşur bebişine.

Yoklamaya katılan arkadaşlar sağ olun iyi haberlerinizi bekliyoruz

kendi doktorum şehir dışımdaydı bugün bir başka doktora gittik , kızım 1840 gram olmuş doktor zayıf buldu. Ksık ağrılarım vardı normalmiş nst'ye girdim hiç sancı çıkmadı. Doktor bol bol ye dedi. Kendi doktorum aman yeme kilo alma derken şimdi şaşkınımm

Sen ye diyene kulak ver canim.

Toplam 12 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 12 ziyaretçi)
sifaa*

yapayalnız bıraktınız beni buralarda 12 ziyaretçi ile sessiz sessiz takılayım bari

sifaa*

yapayalnız bıraktınız beni buralarda 12 ziyaretçi ile sessiz sessiz takılayım bari

Sen gorunmezsin ki. Gorunmuyorsun altta. Asil ben nerdeyim burdaydim ben.:26:

bencede ye boşver kendi dr unu

sifaa*

bak ben geldim sen gittin ama olmazki

Aramızda Kabızlık sorunu yaşayanlar vardı diye hatırladım ekledim hemen

ohhh şükür işte papatyam geçmiş gitmiş.. ama bu akşamda ben başladım canım sıkılıyor demeye...

Yoklamaya katılan arkadaşlar sağ olun iyi haberlerinizi bekliyoruz

canım sen şimdi eşinden ayrılacaksın ya onun kasveti çöktü sanırım üzerine
ama istanbul da yapacaklarını düşün
elifin hazırlıklarını düşün, evinizi tekrar yaşanılır bir alana dönüştüreceksin onu düşün,
eşinin tayininin istanbul a çıktığını düşün ve mutlu ol canım
çünkü bu ruh hali geçici canım ( kendimden biliyorum )
tecrübeyle sabit

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…