- 4 Şubat 2009
- 1.187
- 1
iyi akşa<mlar kızlar ben bugün doktordaydık evede geç geldik anca girebildim geçmişi okuyim dedim ama yok bitmicek aam bu ne bebeğimin gelişimi 10 gün geriden geliyomuş hareketleri nasıl diye sordu çok güzel deyince o çok iyi işte bundan sonra dikkat etmen gereken tek şey hareketleri dedi 2300 gr olmuş oğluşum suyu iyiymiş tansiyonumla ntsde iyi çıktı artık doğsada pek bi sorun olcağını sanmıyorum dedi işte böyle kızlar ayın 12 sinde tekrar kontrolüm var anlıcanız hale geriden geliyo oğluşom 34. hasftada 1900dü 36. haftada 2300doğuma kadar 3kiloyu geçermiyiz ki
biz de geldik doktordan
2500 gr 49 cm omuş beyefendiiiii
Yüzünü önden göstermedi yandan da 4 boyutlu fotosu güzel çıkmadııııı
Bizim de normalmiş her şey
Normal hayatına dönebilirsiniz dedi. Proluton bitti artık. Clexane devam
şifacım harbıden erkek sagı severmiş..ya ben ılk bastan beri kız hıssedıyordum erkek oldugunu duyunca cok saşırmıştım.. bazen eşime diyorum biz oğlan bekliyoruz ama kız dogacak diyeDD aklıma gelen basıma geliyomuş bide hazırlıklar hep erkek bide soldaaaaa
cemrecimmm haberlere sevindik kuzum.. tosuncuk harbıden normale dönmüş galiba yoksa simdiye 3 kılo olmalıydı
benımde prulotun son 1 kaldı..34te kesmiş olcaz iğneyi.. ayyy ben şeyden korkuyorum bendeki aleti 36da cıkaracakmıs dr ve doğumu bekleyecekmısız... doğum degılde bu aletı cıkartmak korkutuyo..çıkarınca bebekte arkasından çıkacakmış gibi... ben bu aletle yaşamaya alişmiştım
Yoklama vermeye geldim, ben buradayım. Durumum da aynen budur:
Eki Görüntüle 625208
kızlar selam, yoklama vermeye geldim ben de
annem burda, iki gündür bebeğin bütüüüün kıyafetleri yıkanıyo, yarın da ütüleme işine geçicek, hastane çantası hazırlıcak.
bugün de alışverişe çıktık, gidip eksiklerimizi tamamladık, arabamız yatağımız falan yoktu, onları ve diğer ufak şeyleri aldık. dolabımız yok sadece, onu da bi arkadaş alıcam demişti, onu bekliyoruz.
kısacası, sanırım 2-3 güne biz hazırız
tabi bende bu süreci anlamayan bi koca var, hala her şey için erken olduğunu düşünüyo, ona göre yatak da dolap da hepsi doğunca alınabilir şeyler... ben de sıkıldım ona laf anlatmaktan he he diyip geçiyorum
bugün son sağlık ocağı kontrolüne de gittim, artık doğumdan sonra bebekle bekliyorum seni dedi,vay anam ya, yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik resmen
papatya, ben de yazdıklarını okuyunca bi tuhaf oldum. sen bu topiğin nazar boncuğusun, hep pozitifsin, hepimizin yaşadığının 2 katını yaşıyosun ama hep buraya yazıp bize de manevi destek oluyosun... senin ilk kez isyan ettiğini görmek hepimizi üzdü galiba biraz, ama senin ne kadar güçlü ve dayanıklı olduğunu biliyoruz ve sana inanıyoruz, o minişler kalabilecekleri en uzuuuuun süre karnında kalıcaklar ve doğunca da annelerini hiiiiç üzmicekler
iyi akşa<mlar kızlar ben bugün doktordaydık evede geç geldik anca girebildim geçmişi okuyim dedim ama yok bitmicek aam bu ne bebeğimin gelişimi 10 gün geriden geliyomuş hareketleri nasıl diye sordu çok güzel deyince o çok iyi işte bundan sonra dikkat etmen gereken tek şey hareketleri dedi 2300 gr olmuş oğluşum suyu iyiymiş tansiyonumla ntsde iyi çıktı artık doğsada pek bi sorun olcağını sanmıyorum dedi işte böyle kızlar ayın 12 sinde tekrar kontrolüm var anlıcanız hale geriden geliyo oğluşom 34. hasftada 1900dü 36. haftada 2300doğuma kadar 3kiloyu geçermiyiz ki
biz de geldik doktordan
2500 gr 49 cm omuş beyefendiiiii
Yüzünü önden göstermedi yandan da 4 boyutlu fotosu güzel çıkmadııııı
Bizim de normalmiş her şey
Normal hayatına dönebilirsiniz dedi. Proluton bitti artık. Clexane devam
Yürüyüş yapabilirsin dedi
Doğum egzersizi diye bir. Şey yok dedi. Öyle şeylerin doğuma faydası almaz dedi.
37, 38. Haftalarda çatı muayenesi yapacakmış
SLM KIZLAR, bugün biz de dr gittim. eş ile bebeğin kafası yan yanaymış, yatışa devam dedi. ben bugün yarın alır diye düşünmüştüm, ama neyseki 18inde gel yatış yapalım dedi.ama kanama olursa acil gel dedi. bebişim 2800 çıktı, bu hafta hurma, muz vb çok yedim çok da dikkat ettim geçen haftadan bu yana sadece 100 g almış. üzüldümoysa ben 1 haftada 2 kg almışım. haftaya 11inde doğum öncesi 3 hafta izni için gidice bakalım küçük bey 3000g olur. bu arada dr dedim kilo alması için ne yapabilirim. d r kg gayet iyi 2500g bebek ile 5000g bebek arasında fark yok bizim için diyor, boş kilonun bebek için hiçbir anlamı yok diyor, önemli olan doğduktan sonra anne sütüyle besleyipkilo aldırmak, şeklinde konuştu.
bu arada benim de oğluşum solda, büyük oğlumda yerini tam kestiremezdik ordan oraya kayardı.bu sadece vuruş yapıp duruyor.
hepimize sabırlar diliyorum. ben sık yazmasam da her yazılanı takip edip okuyorum. burası ortak sıkıntılar ve sorunlara çözümlerle dolu olduğu için çok faydalı oluyor.
canım sağlıklı ya önemli olan o. kızların dediği gibi 2.5 5 arası normal. benim kardeşim 2.800 doğmuştu. sonra anne sütü besliyor. nasıl tombalak olmuştu birdeniyi akşa<mlar kızlar ben bugün doktordaydık evede geç geldik anca girebildim geçmişi okuyim dedim ama yok bitmicek aam bu ne bebeğimin gelişimi 10 gün geriden geliyomuş hareketleri nasıl diye sordu çok güzel deyince o çok iyi işte bundan sonra dikkat etmen gereken tek şey hareketleri dedi 2300 gr olmuş oğluşum suyu iyiymiş tansiyonumla ntsde iyi çıktı artık doğsada pek bi sorun olcağını sanmıyorum dedi işte böyle kızlar ayın 12 sinde tekrar kontrolüm var anlıcanız hale geriden geliyo oğluşom 34. hasftada 1900dü 36. haftada 2300doğuma kadar 3kiloyu geçermiyiz ki
maşallah sana da kuzuna da
cemre senin yazdıklarını okuyunca pire hikayesi geldi aklıma
pire kendi cüssesi dikkate alındığında
ağırlığına göre en uzağa zıplayan hayvandır
pireyi kavanoza koyup, kapağı kapattığımızda
pire her zıpladığında kafası kavanoz kapağına çarpıyor
ve zamanla pire kapağa çarpmayacak derecede zıplamayı öğreniyor
sonra kapağı açıyorlar ama pire o kadar yükseğe zıplayamıyor, çünkü alşmış
daha alçak zıplamaya
seni, kendimi ve edlini bu pire hikayesine benzetiyorum
doktorlar bize serbestsiniz dese bile yapacak bir şey bulamayacağız
çünkü yapmaya yapmaya unuttuk
sadece o aletle kendini güvende hissediyorsun ama
korkma hiçbir şey olmayacak
zaten olsa bile kuzun epey bi büyüdü
canım ben de bu durumdayım
ohhh ohhhh işler bitiyor maşallah
sıra kuzuya geliyor desene
canım bugün beni bi yokladılar, geçti, gitti çok şükür
sağlıklısınız ya canım şükret, sağlığı yerinde
kilosu da hiç azımsanmayacak durumda
sola yatmaya ve dinlenmeye devam canım
öncelikle rabbim hepinizi sag salim kurtarsın sizden bişey rica etmek için geldim benim bir arkadasım bebek istiyor ama olmuyor hamilelerin duası kabul olurmus duanızda onada yer verirseniz cok sevinirim .şimdiden Allah razı olsun...
kendi doktorum şehir dışımdaydı bugün bir başka doktora gittik , kızım 1840 gram olmuş doktor zayıf buldu. Ksık ağrılarım vardı normalmiş nst'ye girdim hiç sancı çıkmadı. Doktor bol bol ye dedi. Kendi doktorum aman yeme kilo alma derken şimdi şaşkınımm
Toplam 12 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 12 ziyaretçi)
sifaa*
yapayalnız bıraktınız beni buralarda12 ziyaretçi ile sessiz sessiz takılayım bari
kendi doktorum şehir dışımdaydı bugün bir başka doktora gittik , kızım 1840 gram olmuş doktor zayıf buldu. Ksık ağrılarım vardı normalmiş nst'ye girdim hiç sancı çıkmadı. Doktor bol bol ye dedi. Kendi doktorum aman yeme kilo alma derken şimdi şaşkınımm
Toplam 12 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 12 ziyaretçi)
sifaa*
yapayalnız bıraktınız beni buralarda12 ziyaretçi ile sessiz sessiz takılayım bari
ben görünmez olsam da altta üye sayısından belli oluyorum işteSen gorunmezsin ki. Gorunmuyorsun altta. Asil ben nerdeyim burdaydim ben.:26:
gel gel hoş geldin tatlımbencede ye boşver kendi dr unu
bak ben geldim sen gittin ama olmazki
ohhhşükür işte papatyam geçmiş gitmiş.. ama bu akşamda ben başladım canım sıkılıyor demeye...
Yoklamaya katılan arkadaşlar sağ oluniyi haberlerinizi bekliyoruz