sıktım kendimi ama yokkkk fenayım artık lavabo beni beklermalesef sıklaştı yine bugünlerde kusma sorunum ve banaaa müsade kızlar öpüldünüz yine olmadı sohbetin dibini göremedim sizlere hoş sohbetler iyi geceler şimdiden ALLAH rahatlık versin
sıktım kendimi ama yokkkk fenayım artık lavabo beni beklermalesef sıklaştı yine bugünlerde kusma sorunum ve banaaa müsade kızlar öpüldünüz yine olmadı sohbetin dibini göremedim sizlere hoş sohbetler iyi geceler şimdiden ALLAH rahatlık versin
iyi geceler gececi grup beni de aranıza alınçok değişiğim 2 gündür karnımda değişik kasılmalar tepecikler falan çıkıyo anlayamadım bi de belimden kasığıma doğru değişik kasılmalar yaşıyorum kürek kemiğimi de artık kasılmadan hissetmiyorum fakat acı yok bu arada papatyacım çok sevindim senin adına sen bu gidişle 37+ doğurursun görümcem de ikizlerini öyle doğurmuş muhabbeti gecince aklıma sen geldin
Hosgeldin.
Anlattigin kasilmalar bende de oluyor. Nasil anlatsam sanki bebegim ayagini sol tarafima dayamis da geriniyormus gibi bi kac yerde gerginlik ve sislik oluyor.
Neyse kizlar esime sarilarak onu uyandirmaya karar verdim arin tatil ne de olsa.
inşallah şifacım, hepimizinki zamanında gelssincanım maşallah sende güzel haberlerle dönmüşsün bebeklerin sıkış-pıkış olsalarda haberleri güzelinşallah beklenilen tarihte ve sağlıklıca kucaklarına alırsın
iyi geceler kizlar.nasilsiniz.papatya masallah kuzularina,cok sevindim iyi olmalarina
Ne guzel bebeklerine kavusacaksin.masallah sana cok ozeniyorum. Bir hamilelikte 2 cocuk oldu. Hem de biri kiz biri erkek.
Bu arada yemek yedim ama esimi uyandirmadan mutlu olamiycam galiba. Ilgilenmesi lazim benle.
iyi geceler gececi grup beni de aranıza alınçok değişiğim 2 gündür karnımda değişik kasılmalar tepecikler falan çıkıyo anlayamadım bi de belimden kasığıma doğru değişik kasılmalar yaşıyorum kürek kemiğimi de artık kasılmadan hissetmiyorum fakat acı yok bu arada papatyacım çok sevindim senin adına sen bu gidişle 37+ doğurursun görümcem de ikizlerini öyle doğurmuş muhabbeti gecince aklıma sen geldin
kelebex cim benim de yatmam lazım, kayınvalidemlerdeyim,
iyi geceler canım
canım hoş geldin şu an hiç iyi değilim hemenn çıkacağımmmidemmmm koşmam lazım sonra da yatarımm yarın doktor kontrolüm var ( daha önce bahsettim mi bilmiyorum ilçedeyim ve dr. um il merkez de ) biz öğleden önce yollara düşüp öğleden sonra kontrole yetişme telaşesiyle koştur-koştur nerdeyse tüm günümüz il de geçiyor eve döndüğümde pestilim çıkıyor akşamı buluyor zaten evde oluşum bu yüzden geçde olsa girer yazarım kontrol gelişmelerini ayy inşallah eve dönmek nasip olur nedense gidince kalacağım gibi bir takıntım başladııı :18::18::18: hatta hastane çantalarımızı yanımızda götürsek mi diye düşünmüyor değilim :18:
oda takımınız hayırlı olsun cnmnasılsınız bakalım bende önce uyananlar olmuşş =) bende karnım çok acıktıııı hemen kalktım eşimi kaldırdım markette ne bulursan al gel koş dedim bizim kide tamam cnm dedi ekmek alır gelirim =((( öldürüyr gülmekten beni bu adam =)))
kızlar oda takımı geldi dün bebişimin acaip bir koku var pencere açık ama evide soğutyr doğal olarak bakalım =) bugün silerim ..... Bebiğim gelsin artıkkk ben onuda istiyrmmm =)
Herkese gnydn.kızlar 3 güdür başım acayip ağırıyor.hele bugun dahada kötü.drye msj attım ne ilaç içeyim diye ama.döneceğini sanmıyorum.sizin içtiğiniz bi alç varmı.zararı olmayan
kızlar biz doktorumuzdan geldik
çok şükür her şey yolunda
rahim ağzında ve bebeklerin suyunda problem yok
nst ye bağlamadılar, elle muayene etti göbeğimii,
sancı daha aşağılara inmemiş dedi
haftaya tekrar çağırdı, kuzular öyle sıkışmış ki
ölçümleri bile doğru düzgün yapılamadı
ama kiloları 2 kiloya çok yaşlaşmışlar
karnımdaki yamulmaları sordum, küçücük alanda
kendilerine şekil alıyorlar, almaya çalışıyorlar dedi,
derin de ince, yağlı olsan bunları ( yamulmaları )daha az hissederdin dedi
Herkese gnydn.kızlar 3 güdür başım acayip ağırıyor.hele bugun dahada kötü.drye msj attım ne ilaç içeyim diye ama.döneceğini sanmıyorum.sizin içtiğiniz bi alç varmı.zararı olmayan
Slm anneler size danışmak istediğim bikaç şey var bebişleriniz için güvenli yatış/yatış destek yastığı,emzirme yastığı aldınız mı aldıysanız markalarını veya resimlerinizi eklerseniz çok sevinirim.En çok tercih edilen işe yarayan tipler hangileri bilmediğimden halâ karar veremedim.Bu arada yarın muayenemiz var (32+6).Muayene öncesi kişisel temizliğimizide (epilasyon) yaptırdık.Keşke doğuma kadar hep böyle temiz kalsam