2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472

Bitseydi keske su kusmalar ya.:26:
Iyi geceler sana da.

iyi geceler gececi grup beni de aranıza alın çok değişiğim 2 gündür karnımda değişik kasılmalar tepecikler falan çıkıyo anlayamadım bi de belimden kasığıma doğru değişik kasılmalar yaşıyorum kürek kemiğimi de artık kasılmadan hissetmiyorum fakat acı yok bu arada papatyacım çok sevindim senin adına sen bu gidişle 37+ doğurursun görümcem de ikizlerini öyle doğurmuş muhabbeti gecince aklıma sen geldin

Hosgeldin.
Anlattigin kasilmalar bende de oluyor. Nasil anlatsam sanki bebegim ayagini sol tarafima dayamis da geriniyormus gibi bi kac yerde gerginlik ve sislik oluyor.

Neyse kizlar esime sarilarak onu uyandirmaya karar verdim arin tatil ne de olsa.

şifacımmm avatarlar için çok teşekkürler... inan değiştirmeyi çok istiyodum ayağıma geldi yani

evet aynen öyle normal demekki bi yandan hemen doğsun istiyorum bi yandan beklesin hormonlarım beni bu hale getirdi kuruntu sanırım

canım maşallah sende güzel haberlerle dönmüşsün bebeklerin sıkış-pıkış olsalarda haberleri güzel inşallah beklenilen tarihte ve sağlıklıca kucaklarına alırsın
inşallah şifacım, hepimizinki zamanında gelssin

iyi geceler kizlar.nasilsiniz.papatya masallah kuzularina,cok sevindim iyi olmalarina

sağol canım, sen de güzel haberlerle döndün maşallah kuzularımıza

Ne guzel bebeklerine kavusacaksin. masallah sana cok ozeniyorum. Bir hamilelikte 2 cocuk oldu. Hem de biri kiz biri erkek.
Bu arada yemek yedim ama esimi uyandirmadan mutlu olamiycam galiba. Ilgilenmesi lazim benle.

o zaman git uyandır, mutlu ol, nazını çeksin azcık

hoş geldin aramızaaaa
ayyy inşallah canım ya
hepimizinki zamanında gelsin canım

iyi geceler canım. arabayla mı gidiyosunuz. mesafeniz uzakmış araba varsa alın yanınıza çantayı ne olur ne olmaz. iyi haberlerle gel inşallah

nasılsınız bakalım bende önce uyananlar olmuşş =) bende karnım çok acıktıııı hemen kalktım eşimi kaldırdım markette ne bulursan al gel koş dedim bizim kide tamam cnm dedi ekmek alır gelirim =((( öldürüyr gülmekten beni bu adam =)))
kızlar oda takımı geldi dün bebişimin acaip bir koku var pencere açık ama evide soğutyr doğal olarak bakalım =) bugün silerim ..... bebiğim gelsin artıkkk ben onuda istiyrmmm =)

Günaydın kızlar
Bende wc ye kalktım da baktım herkes uyuyor bende uyumaya devam edicem sanırım :) gözlerim çapaklanmış neden olurki?
Adanam hayırlı olsun canım

Gunaydın kızlar
Bugun kontrolum var
Fotoğrafcı ısını halletcem
Birde oğlumun odasına perde bakıcam
İşim çok
Cars gunu nişanı gelip açılmaları başlayan arkadaşım hala doğurmadı bebek inmio doğum kanalına sezeryane alcaklar muhtemelen

Herkese gnydn.kızlar 3 güdür başım acayip ağırıyor.hele bugun dahada kötü.drye msj attım ne ilaç içeyim diye ama.döneceğini sanmıyorum.sizin içtiğiniz bi alç varmı.zararı olmayan

oda takımınız hayırlı olsun cnm

Herkese gnydn.kızlar 3 güdür başım acayip ağırıyor.hele bugun dahada kötü.drye msj attım ne ilaç içeyim diye ama.döneceğini sanmıyorum.sizin içtiğiniz bi alç varmı.zararı olmayan

benim doktorum çok ağrım olursa minoset içebileceğimi söylemişti. çok fena baş ve diş ağrılarında minoset içtim ben. sanırım hamilelere uygun ağrıkesici o. ama sen yine de doktorundan bi cevap bekle bence..

MAŞALLAH KUZUCUKLARINA.NE GÜZEL HABERLERLE GELMİŞSİN.

herkese günaydınnnnn bugün nedense çok mutluyum ankarada hava misss güneşli ondan heralde

tatlım emziren ve hamile bayanlara parol ve minoset veriyor doktor ben parol kullanmıştım

bende alıp almama konusundA kararsızdım ama aldım kitty yan yatış yastığı,baby jem emzirme yastığı sevi bebe de olabilir paketi atmışım.yan yatış yastığı işe yarıycak bence yan yatırmak önemli emzirme yastığını da beğendim içinde minik toplar var gibi güzel görünüyor koluma geçiricek kısmı da var ekliyorum foto kırmızı kulaklı gözlü olan emzirme yastığı.Yan yatış yastığı 11 diğeri 13 lira çok pahalı bişey almaya gerek yok bence

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…