nasılsınız görüşmeyeli. 1 gün girmedim. nerdeyse 20 sayfa atlamış maşallah. oku oku 2.5 saat geçmişş.
ben göbişimdeki kasılmalar, ayağımdaki uyuşmalarla, birde bol bol tıkınmakla geçiriyorum saatlerimi.
bir de haftaya finalleri atlatırsam içim rahatlayacak.
iyi geceler kizlar. pazar aksamdan beri acaip bir kasik agrim var. pazartesi nst ye girdim agri cikmadi acilmada yokmus ama kasik agrim her gecen gun sanki artiyor. bu sekilde agrilari olan var mi?
geçmiş olsun cnm. kasık ağrısı arada bir bende yaşıyorum. sıklaşırsa dr a soracağım. dinlenmene bak cnm.
günaydın kızlar
oğluşum 2 gündür rahatsız ateşi çıkıyo geceleri
ilaç kullanmaya başladık eğer bu gecede ateşi çıkarsa acile götürücem
benim ağrılarım çoğaldı
gece belime vuran ordanda kasıklarıma yayılan şiddetli ağrım oldu 3 kere
bu sabahtan beri yok sanırım işaretler başladı artık
bende rahatsızım sanırım oğlumdan hastalık geçti
dün çok üşüyodum
bu günde çok halsizim eklemlerim ağrıyo
yazılarınızı takib edemiyorum artık
oğluşumla ilgilenmek zorundayım vaktim olmuyo
bu sabahtan beride evi iyice havalandırdım oğlumun odasını dip köşe temizledim
şimdi temiz temiz yatıyo yavrum
bende sıcak bi duş alıcam biraz uzanıcam ayakta durucak halim yok hiç
oğlun için geçmiş olsun, salgın var dikkat edin valla.
ağrılar beni çok korkutuyor, şiddetlenirse ararım herhalde doktoru.
evet canım erkenciydm :) günaydın herkese kontrole gittim geldim. Bu Doktor teyzemız de dedi duruş şeklinden dolayı normal doğum olmaz bi hafta daha bekleyelim ona göre karar veririz normal yada sezeryana şekil değiştirme ihtimali düşük dedi. Suyumuzu az buldu bol bol su içip kesin yatıyorsun pazartesi tekrar görecem dedi. Korktgum gibi oldu çok güzel haberlerle dönemedim
ama şükür nst normal çıktı sancı falan yokmuş.
korkulacak bişey yok bence canım son hafta da dönebilir hiç bwlli olmaz. konuşmaları biraz seni endişendirmiş. p.tesi güzel haberler alırsın inşallah. suya diikat, en az 2 lt günde.
bi sorun olmamasına sevindim cnm, hep böyle güzel haberlerle dönersin inşallah. hakikatten ne utangaçmış yavrucuğun, ben çatlardım heralde şimdiye öğrenemeseydim. aldıklarının rengini de seçerken zorlanıyosundur heralde.
Kızlar bebeğim aşağıya doğru baskı yapıyor sanki çıkacakmış gibi hissediyorum böle bir şey batıyor gibi idrar keseme de baskı yapıyor biraz daha zorlarsa sanki kesem patlayacakmış gibi oluyor benim gibi olan var mı yoksa erken doğum belirtisi mi bu durmuyor hiç
evet bennn.çok sık olmasa da hem rahme hem idrar kesisne baskı yapıyo, rahatsız edici tabi, tuvaletim yokken bile wc ye gitmek zorunda kalıyorum..erken doğum belirtisi olduğunu sanmıyorum, sadece sığamıyorlar artık o kadar.
doktoru aradım
dosyanıza baktım sancınız normal ama ben yinede yarın sizi görmek istiyorum dedi
sancı çıktığını ben gördüm sanırım ciddi boyutta değil
yada beni yeniden görüp emin olmak istiyo ben strese girmim diyede bişey söylemedi
neyse yinede içim rahatladı
şimdi rahatlıkla banyomu yapıp dinlenebilirim
yarında tekrar giderim
açık söylemek gerekirse çok endişelenmiştim
bebeğin kilosuda 2.100gr mış daha çok küçük ya doğarsa diye çok korktum
umarım güzel haberler alırsın cnm.
kızlar biz doktorumuzdan geldik
çok şükür her şey yolunda
rahim ağzında ve bebeklerin suyunda problem yok
nst ye bağlamadılar, elle muayene etti göbeğimii,
sancı daha aşağılara inmemiş dedi
haftaya tekrar çağırdı, kuzular öyle sıkışmış ki
ölçümleri bile doğru düzgün yapılamadı
ama kiloları 2 kiloya çok yaşlaşmışlar
karnımdaki yamulmaları sordum, küçücük alanda
kendilerine şekil alıyorlar, almaya çalışıyorlar dedi,
derin de ince, yağlı olsan bunları ( yamulmaları )daha az hissederdin dedi
çok çok çooook sevindim bu haberlere. demek 20 sinde alıcaklar. Allahımmm çok heycanlı. çok az kalmışş. birbirinden hiç ayırma annesi onları. birlikte uyusunlar.canlarımm benim.
Yine uyuyamadim.
Bebegim sol tarafima tam belime kurulmus.:26:
Karnim cok gergin ve karnim ac. Bir yandan da midem bulaniyor.
Esim uyuyor. Tam uzanamiyorum. Nefes almakta zorlaniyorum.
Mutsuz hissediyorum kendimi.
benimkide sağ tarafa çok yumuluyo. kaburgalarıma baskı yapıyo sıklıkla. az kaldı biraz daha sabretmeliyiz cnm.
yaaa bi de bana sorun :2: hala iyileşemedim bi terliyorum üstüm başım ıslanıyor gidip üstümü değiştiriyorum sonra üşüyorum falan.. zaten bebek sıkıştırıyo bi de burnum genzim tıkalı nefes alamıyorum iyice bunalıyorum oooof çıldırcam..
ah canım ya içmiyomusun bişiler. bitki çayı nane ihlamur limon, pekmez iç . artık iyileşşş. üzülüyorum sen böyle yazdıkça.
şifacım senin bulantı ve kusmaların ne zaman geçicek ya. çok zor bi durum. 2.ayımda yurt dışına geziye çıkmıştım, rezillik içinde her sabah kusmaktan bıkmıştım artık. Allah sabır versin cnm.
[
nasılsınız bakalım bende önce uyananlar olmuşş =) bende karnım çok acıktıııı hemen kalktım eşimi kaldırdım markette ne bulursan al gel koş dedim bizim kide tamam cnm dedi ekmek alır gelirim =((( öldürüyr gülmekten beni bu adam =)))
kızlar oda takımı geldi dün bebişimin acaip bir koku var pencere açık ama evide soğutyr doğal olarak bakalım =) bugün silerim ..... bebiğim gelsin artıkkk ben onuda istiyrmmm =)
hayırlı olsunn. güle güle sağlıcakla kullanın inşallah. :))
herkese güzel bir haftasonu dilerim.. alışverişe ve hazırlıklara devam edenlerede kolay gelsin diyorumm :)
benim yapılcak bi işim kalmamış düşünüyorumda bulamadım şimdi..yatış modundayım artık
hava güzel eşimle yürüyüşe çıkarız artık birazdan
eveeet bu hafta sonu artık tüm eksiklerimizi tamamlicaz hayırlısyla. artık çantamı hazırlayıp, kıyafetleri yıkayıp, ütüleyip bebeğimi beklemek istiyorum. korkularımı yenmem için kendime zaman tanımam lazım. herkese kolay gelsinnn.