Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aynen benimde bebeğim sol tarafımı çok seviyor evet evet çokkk gergin karnım offff benimde midem kötü yine her an lavaboya koşabilirim yarın için heyecanlıyım dr. kontrolümüz varYine uyuyamadim.
Bebegim sol tarafima tam belime kurulmus.:26:
Karnim cok gergin ve karnim ac. Bir yandan da midem bulaniyor.
Esim uyuyor. Tam uzanamiyorum. Nefes almakta zorlaniyorum.
Mutsuz hissediyorum kendimi.
kızlar biz doktorumuzdan geldik
çok şükür her şey yolunda
rahim ağzında ve bebeklerin suyunda problem yok
nst ye bağlamadılar, elle muayene etti göbeğimii,
sancı daha aşağılara inmemiş dedi
haftaya tekrar çağırdı, kuzular öyle sıkışmış ki
ölçümleri bile doğru düzgün yapılamadı
ama kiloları 2 kiloya çok yaşlaşmışlar
karnımdaki yamulmaları sordum, küçücük alanda
kendilerine şekil alıyorlar, almaya çalışıyorlar dedi,
derin de ince, yağlı olsan bunları ( yamulmaları )daha az hissederdin dedi
Yine uyuyamadim.
vee belim ve sırtım da acayip ağrıyorrr artık doya doya oturup yatamıyorumaynen benimde bebeğim sol tarafımı çok seviyor evet evet çokkk gergin karnım offff benimde midem kötü yine her an lavaboya koşabilirim yarın için heyecanlıyım dr. kontrolümüz var
Yine uyuyamadim.
geçmiş olsun canım bende çok sık terliyorummmm yazlık kıyafetlerle dolaşıyorumm eşim şaşırıyor üşümüyor musun diyor griptim uzunca süre önce ama grip çabuk gitti ama ama ama öksürük kaldı iyileşmemiz lazım bebişlere kavuşmamıza az kaldıyaaa bi de bana sorun :2: hala iyileşemedim bi terliyorum üstüm başım ıslanıyor gidip üstümü değiştiriyorum sonra üşüyorum falan.. zaten bebek sıkıştırıyo bi de burnum genzim tıkalı nefes alamıyorum iyice bunalıyorum oooof çıldırcam..
geçmiş olsun canım bende çok sık terliyorummmm yazlık kıyafetlerle dolaşıyorumm eşim şaşırıyor üşümüyor musun diyor griptim uzunca süre önce ama grip çabuk gitti ama ama ama öksürük kaldı iyileşmemiz lazım bebişlere kavuşmamıza az kaldı
canım avatar resmine bayıldım güle güle kullan
aynen benimde bebeğim sol tarafımı çok seviyor evet evet çokkk gergin karnım offff benimde midem kötü yine her an lavaboya koşabilirim yarın için heyecanlıyım dr. kontrolümüz var
canım çok sevindim, maşallah size.. Ayy biribirlerinden ayırma annesi onları ya, ne güzel yaşam boyu ayrılmasınlar inşallah.
ya ben yazsam bunları yazardım, satımızda aynı senle.ama ben mutsuz olmamaya çalışıyorum hepsi küçük sıpalarımızın halt yemesi. napalım katlanıcaz
canım açlık da mide bulantısı yapar. kalk hiç bişi olmazsa azıcık ekmek falan at ağzına..
ayyy evet yaa bende korkuyorumm her öksürdüğümde :18: bebeiş çıkıverecek zannediyorumsaol canım ay öksürmekten içim dışıma çıktı zaten.. bebiş doğuverecek öksürürken diye korkuyorum
bu arada avatarların topiği için teşekkürler aldım hemen bi tane
evet evet rica ederim canım baktım aramızda avatar resmi olmayan arkadaşlar vardı aklıma geldi link ekleyim istedimaynı anda yazmışız teşekkürler canım
evet canım bebeğimi göreceğim hemde nst ye gireceğim heheheh bu arada hesabına bayıldım ne de olsa tuvalete kalkmışken hallet bariNe guzel bebegini goreceksin.
Haklisin ama garip bir uzuntu cokuyor ustume bir agirlik geliyor.
Birazdan tuvaletim gelir zaten. Iki kere kalkmak icin enerji harcamiyim. Bir kalkista halledeyim o isleri.:26:
ayyyyyy maşallahhhhh minnaklarınaben onların karmakarışık hallerini yerim.... herşeyin yolunda olmasına sevindim tatlım...demek beraber uyuyacaklar ha kıyamam annesi koy beşiğe koyun koyuna uyusunlar:13:
cnm doğum tarıhı ıle ılgılı herhangi bir öngörüde bulundu mu dr un?
Slm anneler size danışmak istediğim bikaç şey var bebişleriniz için güvenli yatış/yatış destek yastığı,emzirme yastığı aldınız mı aldıysanız markalarını veya resimlerinizi eklerseniz çok sevinirim.En çok tercih edilen işe yarayan tipler hangileri bilmediğimden halâ karar veremedim.Bu arada yarın muayenemiz var (32+6).Muayene öncesi kişisel temizliğimizide (epilasyon) yaptırdık.Keşke doğuma kadar hep böyle temiz kalsam
Yine uyuyamadim.
aynen benimde bebeğim sol tarafımı çok seviyor evet evet çokkk gergin karnım offff benimde midem kötü yine her an lavaboya koşabilirim yarın için heyecanlıyım dr. kontrolümüz var
canım çok sevindim, maşallah size.. Ayy biribirlerinden ayırma annesi onları ya, ne güzel yaşam boyu ayrılmasınlar inşallah.
yaaa bi de bana sorun :2: hala iyileşemedim bi terliyorum üstüm başım ıslanıyor gidip üstümü değiştiriyorum sonra üşüyorum falan.. zaten bebek sıkıştırıyo bi de burnum genzim tıkalı nefes alamıyorum iyice bunalıyorum oooof çıldırcam..
şubatın 20 si gibi alırız dedi canım
Sevi Bebe Çok Fonksiyonlu Yatış Yastığı - e-bebek.com
doğuma kadar değil canım keşke ömür boyu böyle kalsak
açlık mutsuzluk yapıyor, tembellik yapma canım, kalk bebeğin için yeeeeee annesi
güzel haberlerini bekliyoruz canım
amin canım, hem birbirlerinden hem bizden hiç ayrılmasınlar inşallah
ne uzun sürdü hastalığın canım yaaaa
valla üzülüyorum seni okudukça
canım hoş geldin şu an hiç iyi değilim hemenn çıkacağımm midemmmm koşmam lazım sonra da yatarımm yarın doktor kontrolüm var ( daha önce bahsettim mi bilmiyorum ilçedeyim ve dr. um il merkez de ) biz öğleden önce yollara düşüp öğleden sonra kontrole yetişme telaşesiyle koştur-koştur nerdeyse tüm günümüz il de geçiyor eve döndüğümde pestilim çıkıyor akşamı buluyor zaten evde oluşum bu yüzden geçde olsa girer yazarım kontrol gelişmelerini ayy inşallah eve dönmek nasip olur nedense gidince kalacağım gibi bir takıntım başladııı :18::18::18: hatta hastane çantalarımızı yanımızda götürsek mi diye düşünmüyor değilim :18:iyi geceler kizlar.nasilsiniz.papatya masallah kuzularina,cok sevindim iyi olmalarina
şubatın 20 si gibi alırız dedi canım
Sevi Bebe Çok Fonksiyonlu Yatış Yastığı - e-bebek.com
doğuma kadar değil canım keşke ömür boyu böyle kalsak
açlık mutsuzluk yapıyor, tembellik yapma canım, kalk bebeğin için yeeeeee annesi
güzel haberlerini bekliyoruz canım
amin canım, hem birbirlerinden hem bizden hiç ayrılmasınlar inşallah
ne uzun sürdü hastalığın canım yaaaa
valla üzülüyorum seni okudukça