2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
Eki Görüntüle 622488

kızlar üstteki grafik bebeğin kalp atış ritmi
alttaki ise annenin sancı

mutlaka solda sayılar var ordan yola çıkarak hemen hemen sancınızı görebilirsiniz

kızlar biz doktorumuzdan geldik
çok şükür her şey yolunda
rahim ağzında ve bebeklerin suyunda problem yok
nst ye bağlamadılar, elle muayene etti göbeğimii,
sancı daha aşağılara inmemiş dedi
haftaya tekrar çağırdı, kuzular öyle sıkışmış ki
ölçümleri bile doğru düzgün yapılamadı
ama kiloları 2 kiloya çok yaşlaşmışlar

karnımdaki yamulmaları sordum, küçücük alanda
kendilerine şekil alıyorlar, almaya çalışıyorlar dedi,
derin de ince, yağlı olsan bunları ( yamulmaları )daha az hissederdin dedi

canım doktorlar ultrasonda görebiliyorlar aşağı yukarı galiba ondan dememiştir sıkıntı etme kendine ben ilk doğum da arkadaşımla aynı dotora gittik aramızda 4 ay falan vardı bende çatı muayenesi itedi çatın dar görünüyor dedi ama arkadaşıma çatı muayenesi yaptı gerek görmedi canını sıkma doğum yaklaştıkça strese girme ve doktoruna güven artık bu saatten sonra doktorunla aranda güven oluşmalı

canım ultrasondaki kilolar +- 500 oyunuyor geçen haftalarda bendede aynı oldu hangi hafta hatırlamıyorum ama 1500 dedi 2 hafta sonra gittiğimizde yine 1500 dedi nasıl yani kilo almamışmı dedim bunlar net ağırlıklar değil dedi sonraki haftada 2200 çıktı 2 hafta sonra yani benim kide ilerde gidiyordu bakalım yarın ne diyecek

ay canım haydi gözün aydın maşallah önemlii olan 2 kiloyu aşmaları artık korkma biraz daha dişini sıksan maşallah ama hakikaten işin çok zorAllah güç kuvvetversin canım

papatyacım nasılsın canım ne yaptın gördünmü bebişlerini???

canım gördüm ama bir şeye benzetemedim
çok sıkışmışlar, çok üzüldümm ben onlara yaaaa
şimdi beraberler ya yapışık gibi
çok alışmışlar birbirlerine
doğduktan sonra da bir süre beraber yatmaları gerekiyormuş
hemen ayırmayacakmışız kuzuları birbirinden

hadi gözün aydın canım çok çok sevindimmm

ay canım haydi gözün aydın maşallah önemlii olan 2 kiloyu aşmaları artık korkma biraz daha dişini sıksan maşallah ama hakikaten işin çok zorAllah güç kuvvetversin canım

amin canım, allah hepimize sağlık ve güç versin
yükümüz gerçekten çok ağır

ay ben onları yerim yaaaa ay doğunca da koyun koyuna yatıcak minnoşlar ne güzel maşşallah papatya yaaaa

ayyyyyy maşallahhhhh minnaklarınaben onların karmakarışık hallerini yerim.... herşeyin yolunda olmasına sevindim tatlım...demek beraber uyuyacaklar ha kıyamam annesi koy beşiğe koyun koyuna uyusunlar:13:

cnm doğum tarıhı ıle ılgılı herhangi bir öngörüde bulundu mu dr un?

kızlar chicco trio enjoy fun aldım bebek arabası alan yada deneyen varmı memnunmusunz

canım bende e bebek ten aldım ama bebiş daha doğmadığı için kullanamadık =) ama şimdi alsaydım

Graco Symbio Bebek Arabası ya da Chicco I Move 360 Bebek Arabası + Auto Fix Oto Koltuğu Kırmızı alırdım =(((

Slm anneler size danışmak istediğim bikaç şey var bebişleriniz için güvenli yatış/yatış destek yastığı,emzirme yastığı aldınız mı aldıysanız markalarını veya resimlerinizi eklerseniz çok sevinirim.En çok tercih edilen işe yarayan tipler hangileri bilmediğimden halâ karar veremedim.Bu arada yarın muayenemiz var (32+6).Muayene öncesi kişisel temizliğimizide (epilasyon) yaptırdık.Keşke doğuma kadar hep böyle temiz kalsam

bebeğin ağrlığı hesaplanırken hangi değerlerle işlem yapıyorduk.bugün dr.a gittim .2 farklı değer söyledi.birde ben hesaplayım dedim .

graco çok güzel ama katlandığı zaman pusetin çıkması gerekiyormuş bana biraz zor geldi ı move da görüntü olarak değişik geliyo ne bileyim içim ısınmadı :) şnşallah enjoy kullanışlı olur ne kdr indirimdede olsa 870 lira fazla

bişey olmamasına sevindim canım yarın git bakalım ne dicek dr

Kızlar nst kağıdını size veriyorlar mı.benim dr vermedi.onda olması gerekiyormuş
benimki ilk başta alıyodu sonra bana vermeye başladı. bizim hastane biraz karıştı dr lar işten çıktı yoğum oldu falan uğraşmıyorlar heralde artık nst kağıdıyla falan :)

iznin hayırlı olsun canım bol bol dinlen

yaaa kıyamam ben onlara yerim ikisini de doğduktan sonrada uyusunlar beraber kuzucuklar

aa çok ilginç ilk defa duydum. Bende kuzumun pozisyonundan dolayı tedirgindim defalarca sordum en sonunda doktor güldü Onlar dışarıdan daha rahat anne karnında hiç şüphen olmasın dedi. Sağlık olsun biraz birlikte yatsınlar bakalım kuzularin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…