Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kocacığmi uğurladım biraz önce şehir dışına çıkmak zorunda kaldı enaz 3-4 gün en fazla 8gün sürecek gelmesi, tamda ona en ihtiyacımz olduğu zamanlarda çok ters oldu. hep gidiyordu normalde de ama bu sefer çok üzüldüm sanki gidişine
kızlar bu gün doktora gittim önceki bıraktığım doktora geri döndüm
doktor biraz sitem etti ama olsun
neyse ultrasona girdim bişey demedi
ara ara sancım olduğunu söyleyince nst istedi
o ara ben nst deyken işi çıkmış yerine başka bi doktoru bırakıp gitmiş
sonucuma diğer doktor baktı sancı görünüyo ama bana hiç bişey demedi
sancım olursa gidicekmişim olmazsa 2 hafta sonra kontrole çağırdı
bende eve geldim
ama içim hiç rahat değil nst de sancı çıkması önemli bi durum değilmiki
hiç bir açıklama yapmadığı için endişeliyim
kendi doktorumu aradım
ben telefon eder sorarım dönerim size dedi ama yarım saat geçti hala aramadı doktor
peki canım şunu biliyomusun. benim erken doğum riskim çok yüksek. şimdiden doğum kanalına girmiş bebeğim. 32. haftada rapor aldım diyelim 33 yada 34 de doğum yaptım sanırım kalan 6 haftam doğumdan sonraya eklenmiyomuş. erken doğumlarda bu yokmuş. öyle duydum. senin bilgin vamı.
Sağolasın...Doğru diyosun cnm.Bebiş etkilendimi stresimden diye vicdan azabı çekiyorum ya...
Bu arada iştah durumlarınız nasıl,genel soruyorum...benim açıldı gibi son aylara girince.normalde bu kadar iştahlı değildim hamilelikten önce...Yine de baskılamaya çalışıyorum...
kızlar bu gün doktora gittim önceki bıraktığım doktora geri döndüm
doktor biraz sitem etti ama olsun
neyse ultrasona girdim bişey demedi
ara ara sancım olduğunu söyleyince nst istedi
o ara ben nst deyken işi çıkmış yerine başka bi doktoru bırakıp gitmiş
sonucuma diğer doktor baktı sancı görünüyo ama bana hiç bişey demedi
sancım olursa gidicekmişim olmazsa 2 hafta sonra kontrole çağırdı
bende eve geldim
ama içim hiç rahat değil nst de sancı çıkması önemli bi durum değilmiki
hiç bir açıklama yapmadığı için endişeliyim
kendi doktorumu aradım
ben telefon eder sorarım dönerim size dedi ama yarım saat geçti hala aramadı doktor
günaydın güzel annelerrr , durumlar nasıl? benim dün akşam misafirim vardı herseye annem yardım etmesıne ragmen mısafırler gıttı yataga çakılı kaldım sağ bacağım kasıldı belim fena ağrıdı bundan sonra yatıcak gıbıyım bacağım hala geçmedi magnezyumda içtim fayda etmedı salı gunu kontrol var bakalım doktor ne diycek .bu arada çantamızı aldım sonunda paylaşıyorum hemen:)Eki Görüntüle 622027
ben de birazdan çıkıcam arkadaşlar doktor için
randevumuz 3.30 da
çıkmışken hasta bezi de alacağım, canped inki önerilmişti sanırım burada
bu bez eczanelerde mi satılıyor arkadaşlar?
çıkışta da kayınvalidemlere gideceğim
biraz geç cevap yazarım ama mutlaka yazarım canlar
lolo canım korkma tatlım eğer sancın ciddi bi rakam çıksaydı seni eve yollamazlardı ama merak ettim kaç çıkmış acaba :26: nst kağıdını buraya resim olarak ekleyebilir misin hadi duşunu al tatlım sıhhatler olsun hatta dr u sen ara unutmuştur mutlaka :102:rakam yazmıyoduki kağıtta
çizgiler yukarılara baya bi çıkmıştı
bazıları baya bi yukarıda bazılarıda biraz daha aşşağıdaydı
doktor adam gibi bişey söyleseydi iyi olucaktı ama
çok yorgun ve halsizim zaten
banyo yapıcaktım gündüz yapamadım
şimdi bi sıcak banyo yapıcam uzanıcam biraz
ayakta duracak halim yok
2 kez girdim nst ye hatta 3 bende 20 çıkıyordu bakalım yarın kaç çıkacakben canavar gibiyim valla son günlerde çok acıkıyorum
sancın kaç çıktı? benim 25 çıktı geçen hafta gittiğimde dr nırmal demişti. bi arkadaş daha vardı burada sanırım 20 lerde çıkan. sen yine de ara tabi dr u için rahat etsin.
Kızlar nst kağıdını size veriyorlar mı.benim dr vermedi.onda olması gerekiyormuş
makina farkeder.. ya biz anneler ne kadar çok kıloya takıyoruz bende öyleyim malesefff...sanki kılolu olunca saglıklı oluyomus gıbı bı kanı var bızde ama öyle degıl.. 4kg ın üstü cocuk genelde sekerden dolayı öyle oluyo..saglıklı degıl işte...
amannn ne bıleyım bı türlü kendıme şunu anlatamadım kı arkadaşım sana yardımcı olayım:44:
cnm korkutmak gibi olmasında normal akıntı olsa sıkıntı degılde kokulu olunca enfeksıyon göstergesi biliyorsun..bu yuzden ne kadar rahatsız olsanda fıtılı ihmal etme.. haftanda cok ılerı degıl çünkü...
bana verdiler canımKızlar nst kağıdını size veriyorlar mı.benim dr vermedi.onda olması gerekiyormuş
bence emin olmak istiyor dr. tekrarlamak daha iyi keşke hergün girsek nst ye kafamızda kurup-dökmektense neyse canım rahat bi uyku uyursun hadi bakalım sabah ola hayroladoktoru aradım
dosyanıza baktım sancınız normal ama ben yinede yarın sizi görmek istiyorum dedi
sancı çıktığını ben gördüm sanırım ciddi boyutta değil
yada beni yeniden görüp emin olmak istiyo ben strese girmim diyede bişey söylemedi
neyse yinede içim rahatladı
şimdi rahatlıkla banyomu yapıp dinlenebilirim
yarında tekrar giderim
açık söylemek gerekirse çok endişelenmiştim
bebeğin kilosuda 2.100gr mış daha çok küçük ya doğarsa diye çok korktum