2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
papatyacım senın kontrol kaçta.. sabırsılıkla seni bekliyorum hayırlı haberlerle gel cnm..

diğer arkadaslarında güzel haberlerini bekliyorum

ben de birazdan çıkıcam arkadaşlar doktor için
randevumuz 3.30 da

çıkmışken hasta bezi de alacağım, canped inki önerilmişti sanırım burada
bu bez eczanelerde mi satılıyor arkadaşlar?

çıkışta da kayınvalidemlere gideceğim
biraz geç cevap yazarım ama mutlaka yazarım canlar

selamlar kizlAR.ben doktordan geldim.cok sukur herseyimiz yolunda.nst yapildi,alttan bakildi bir sorunumuz yok simdilik.benimminigimin cinsyet.bu seferde belli olmadi.canimya cok utangacama 1 hafta geriden geliyor.:2::2:ama sorun degilmis.kizim 2 hafta geriden geliyordu.sadece 2 hafta gec oldu.ve kilosuda 3.5 di.ablasina benziycek kuzum
kontroled gidicek arkadaslar SWEET,PAPATYA,BELGIN,SELALMAZ insallah guzel haberlerle donersiniz sizde
bu arada diger kontrolum 18 subatda

Db55 ay canım keşke sende gelebilsen şöyle komşularına sana da yapsınlar candaş evet çorlu danim benim için değişiklik olucak hediye mi aldım şimdi komsuma gidiyorum

Ben hasta bezini eczaneden aldim ama markasini hatirlamiyorum.

hoşgeldin cnm... sevindik bi sıkıntı olmamasına..çok şükür... geriden gelen bebekler daha mı geç doğuyor bılmıyordum..benım arkadasım 4gun önce 41.haftada 3kg dogum yaptı demek bu yuzden 41 de geldı bebek.. alttan bakma sebebı neydı cnm?

SENİN BEBİŞ PEK Bİ NAZLIMI DESEK,İNATÇI MI DESEK,UTANGAÇMI DESEK BİLEMEDİM ORDAN ÇIKANA KADAR GÖSTERMEYECEK HERALDE.İYİ HABERLERLE GELMENE SEVİNDİM CNM.

tesekkur edrim canim.kisiden kisiye degisiyor bence.mesela benim bir arkadasim.34 hafrtada dogum yapti bebegi 4 kiloyduo yuzden erken geldi.gelisimin tamamlamisdi.alttan aciklik filan varmi diye kontrol etdi.canim

Son düzenleme:
ıyiki kan ilacini iciyorum o zman. Bize kan da verirler mi ameliyatta o zaman?

cnm benim ilk başlarda kanım çok çok düşüktü şimdide düşük ama önceleri kadar değil.ozamanlar dr bana bunu düzeltmemiz lazım doğumda sana kan vermek zorunda kalırız demişti.ozaman 6.5-7 gibiydi.şimdi çok şükür 9.5-10 gibi.bunada düşük dedi ama kan verme konusunda bişey demedi

SENİN BEBİŞ PEK Bİ NAZLIMI DESEK,İNATÇI MI DESEK,UTANGAÇMI DESEK BİLEMEDİM ORDAN ÇIKANA KADAR GÖSTERMEYECEK HERALDE.İYİ HABERLERLE GELMENE SEVİNDİM CNM.

hepsi canim karisikama artik ruyalarima giriyor.ordada belli olmuyorkotu kabuslarda goruyorum bu yuzden.

neden öyle olmuş ya üzüldüm şimdi...ama canını sıkma tatlım bazen böyle şeyleri çok takıyoruz.değiştirme şansın varsa değiştr yoksa üzülme..sen çoğu işini bitirdin çok şükür darısı bana bugün mobilyalar gelecek..bebeğin odasını dün akşam boşalttık ama yatak odamıza koydum bütün fazlalıkları derin dondurucum da dahil olmak üzere bebek arabası ütü masası halı offf !! bir tane kapalı balkonum olsaydı ne güzel olacaktı...şimdiden sıkıntı bastı bana ben çok eşyayı sevmem =((( bende haftaya yapacğım yıkama ve ütüleme işlerini ...umarım mobilyaların kokusu çabuk geçer =)

tesekkur edrim canim.kisiden kisiye degisiyor bence.mesela benim bir arkadasim.34 hafrtada dogum yapti bebegi 4 kiloyduo yuzden erken geldi.gelisimin tamamlamisdi.alttan aciklik filan varmi diye kontrol etdi.canim

34.haftada 4kg mı hay masallahhhhhh benim yavrum 34 de anca 2.5 kg olur miniğim benim

Ne guzel ya. Bir an once kavusmus yavrusuna. Ben de 36. haftadan sonra bol bol hurma yiycem gelsin diye. Kucagima alasim var bir an once.

Anladim cnm. Bende de kansizlik var da o yuzden endiselendim.

Ne guzel ya. Bir an once kavusmus yavrusuna. Ben de 36. haftadan sonra bol bol hurma yiycem gelsin diye. Kucagima alasim var bir an once.

ben hurma yemeye başladım bugün itibariyle cnm.. :26: :26: :26:
36.haftamız dolmak üzere..umarım erken değildir.takvimdede son 30 gün diyo az kaldı gibime geliyo zaten :18:

Yavuz emre şükğr manken gibi maşallah sekreter kızların dibi düşüyo bn Osman beye gidiyorum Emre de onun kankisi eşimle bigün acile gittik nöbetçiydi bu adam burda harcanıyo su gibi demişti hakketten hayatımda öyle doktor görmedim artist ne kelime biscolata reklamındaki erkekleri toplasan bi emre etmez Allah sahibine bağışlasın çok da iyi bi doktor

slmlar herkese.hayırlı cumalar..
kontrole gidenlerin güzel haberlerini almak sevindirici..maşallah size kızlar
hayırlısıyla sona yaklaşıyoruz artık.allah sorunsuz bi şekilde hamilelik sürecini tamamlamayı nasip etsin hepimize...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…