sifaacm sağol canım. Duruş şekli yüzgeliş olarak tanımlıyorlar netten bakarsan görebilirsin. Binde 2 kişide görülen bi durummuş normal doğum şansıda çok azms. Büyük ihtimal sezeryan olacak 15 20 gün kaldı en çok:)
hımm çok ilginçmiş :26: ne diyelim yeter ki sağlıklıca ve vaktinde gelsinler ne gerkirse katlanıcazz inşallah
canım görüşürüz, mide yanman mı var ?
yok canım halaaaaa ciddi anlamda bulantı-kusma sorunum devam etmekte
uff mahfoluyorum candaşımm ama bebeğim iyi bakalım her sıkıntıya katlanmadık mı bu da geçecek yeter ki bebişlerimiz sağlıklıca ve vaktinde gelsinler kollarımıza az kaldı az
kızlar canım sıkıldı yine, bebek odası dolap içleri için kapitoneler dikilmişti, dün odamızı tamamen yerleştirip son bi silip yıkadığım kapitonleri yerleştireyim dedim, facia, hiçbi ölçü verdiğim ölçülerle tutmuyo, hepsi yamuk yumuk kesilmiş, hem verdiğim ölçülerden büyükler, dikişler berbat, napıcam bilmiyorum, artık bu saatten sonra çarşıya nasıl gidilcek yeniden kime diktirilecek sinir oldum... bizde toparlanmaya çalışıyoruz 2 gündür, dün bebeğimin çamaşırlarını da yıkadım, şimdi ütülüycem onları, kalan havlu, nevresim, alt açma, emzirme yastığı, yatış destek yastığı kılıfı gibi şeyleri de yıkadık kurursa yarın da onları ütülerim artık, benim pijamalarım emzirme atletlerim de yıkancak bugün, yarın hepsi tamamlanır heralde artık... yavaş yavaş toparlanıyoruz artık da şu kapitoneler çok canımı sıktı, offffff.....
canım hiçç canını sıkma parasını almayı biliyorlar herkes işini iyi yapmalı tekrar düzeltilir ilgilensinler bi zahmet
Kizlar okudugum bir haber uzerine aklima boyle bir soru geldi.
Sezeryan dogumda mi cok kanama olur, normal dogumda mi? Ben regl olurken cok kanamam oluyordu korkuyorum simdi.
canım sezeryanda da kanam oluyormuş diye duydumm
ben de birazdan çıkıcam arkadaşlar doktor için
randevumuz 3.30 da
çıkmışken hasta bezi de alacağım, canped inki önerilmişti sanırım burada
bu bez eczanelerde mi satılıyor arkadaşlar?
çıkışta da kayınvalidemlere gideceğim
biraz geç cevap yazarım ama mutlaka yazarım canlar
canım bende canped aldım büyük marketlerde de bulabilirsin benim gibi
canım benim aslında benim bebek de göstermedi biz 34 haftalıkken sormuştuk dr a oda dediki ben emin olmasam dosyana kız diye yazmazdım dedi
bi daha bi daha bakmamın anlamı yok dedi
ne bileyim bende bu yüzden kızım geliyo diye yazdım
inşallah dr. amcası yanılmaz
canım aynen bende rüyalarımda görüyorummm bebişimi
34.haftada 4kg mı
hay masallahhhhhh
benim yavrum 34 de anca 2.5 kg olur miniğim benim
aynen benim bebiş 34 de 2 kilo 130 gr. dı bakalım yarın kaç kilo olmuş
Ne guzel ya. Bir an once kavusmus yavrusuna. Ben de 36. haftadan sonra bol bol hurma yiycem gelsin diye.
Kucagima alasim var bir an once.
Anladim cnm. Bende de kansizlik var da o yuzden endiselendim.
korkma canım inşallah kan ilacınla hallolacak
ben hurma yemeye başladım bugün itibariyle cnm.. :26: :26: :26:
36.haftamız dolmak üzere..umarım erken değildir.takvimdede son 30 gün diyo az kaldı gibime geliyo zaten :18:
evet bende yemeye başladım ama zaman zaman unuttuğum oluyor yaa
slmlar herkese.hayırlı cumalar..
kontrole gidenlerin güzel haberlerini almak sevindirici..maşallah size kızlar
hayırlısıyla sona yaklaşıyoruz artık.allah sorunsuz bi şekilde hamilelik sürecini tamamlamayı nasip etsin hepimize...
amin canım inşallah bu arada hayırlı cumalar
Kızlar bebeğim aşağıya doğru baskı yapıyor sanki çıkacakmış gibi hissediyorum böle bir şey batıyor gibi idrar keseme de baskı yapıyor biraz daha zorlarsa sanki kesem patlayacakmış gibi oluyor benim gibi olan var mı yoksa erken doğum belirtisi mi bu durmuyor hiç
ya o bende de var baklaım yarın kontrolüm var nst de usg de ne yorumlar alacağım :26:
kızlar akıntı ve su gelmesi ile ilgili yazmıştım ya. dayanamadım dr a ilçedeki dr.a gittim iyiki de gitmişim. su dediğim amniyotik su değilmiş.akıntıdan dolayı öyle oluyomuş. fitil verdi. alltan muayene etti çook kötüydü
iltihabı temizledi çok fazla iltihabın var dedi erken doğuma neden olabilir dedi peynir kesiği şeklindeymiş.ama iç çamaşırıma öyle gelmiyodu.tıkamış burayı dedi batikon sıktı temizledi iyice doraxyl diye fitil verdi.onu kullanacam. nst ye de girdim bu arada kendi drum hiç girdirmemişti normal dedi doktor hafif kasılmalar var o da çok normal dedi. bide kendi drum çatı muayenesine gerek yok demişti. burdaki ebeler normal doğumda önceden mutlaka yapılması lazım diyor. anlamadım gitti drları yaa.benimki niye gerek yok dedi ki.bugün sinir oldum druma bide özele gidiyorum.devlettekiler daha çok ilgilendi valla.
aa çok geçmiş olsun hadi iyiki gitmişsin dr a
dr. işi şans işi tatlım yaa kimimiz memnunuz kimimiz değil
ben çok memnunum dr umdan hepimz inşallah memnun kalalım
Bugun doktora gittik eşimle oğlum 2100 gr olmş maşallah ama önceden hep iki hafta ilerde görunuyodu şimdi durm acaba aşka doktora gittik utrason makinesi fark ediyomu acaba bilmyorum çok uzuldum niye böyle oldu geti gitti anlamadım
canım üzülme lütfe son ayda anne de bebek de fazla kilo alırmış
sağlık ocağı hemşiresi böyle söylemişti bana
mesela benimde bebeğim 34 de 2,130 gr. dı yarın kontrolüm var ve 36 hatalık olacağım bakalım fark kaç atmış