2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
canım iyi ki siteye uğramışım moralimi toplayıp..o kadar üzüldüm ki bebeğime kilosu çok geri diye.Tek ben değilmişim böyle üzülen demek ki.benim de en son geçen hafta 33.haftada ölçülmüştü 1750 gr.dı.1900 olmuştur inşallah yrn görücez.

Canım destekleriniz için sağolun..Benim de elden dua etmekten başka bir şey gelmiyo.Bebek iyi moral olacak hepimize.anneme de aynı şekilde.hasta yatağında dört gözle bebeği bekliyo.

selam kizlar.nasilsiniz.SELALMAZ bayildim cok guzel seyler yapmissin.eline saglik
yarin kontrol gunum.heyecanliyim.:18::18:insallah minik kusum iyidir.yanilmiyorsam papatyaninda kontrolu yarin.insallah guzel haberlerle doneriz
teşekkür ederim canım yarın benimde kontrolüm var inş kar yağmaz yağar ise sonra gidecez benim bulunduğumyerde yollar çok kötüde neyse ben yarın giderken çantalarıda götüreceğim ne olur ne olmaz hadi bakalım yarın doktor amcalar ne diyecek kuzulara

iyi geceler kizlar. pazar aksamdan beri acaip bir kasik agrim var. pazartesi nst ye girdim agri cikmadi acilmada yokmus ama kasik agrim her gecen gun sanki artiyor. bu sekilde agrilari olan var mi?

canım sancın çıkmadı ise bebek dönüyor olabilir ben ilk gebeliğimde bu tarz ağrılarda çok endişeleniyordum oda meğer bebek döndüğü için olur demişti doktor bazı doktorlar bu saatten sonra dönmez diyenler varmış ama bebek son saatlerde bile dönebilr diyorlar

canım korkutmak giib olmasın ama kusmalarını doktoruna sordun mu sancılarda kusma yapabiliyor neyse ki yarın gidiyorsun inş normaldir bende her sabah kusuyorum ama benim ki sürekli olan bir şey onuda mide yanması için kullandığım şuruba bağlıyorm çünkü ayıptır söylemesi balgam kusuyorum

Kızlar ya moralim çok bozuk o kadar dikkat etmeme rağmen çatlamaya başladım kilomuza kontrol edemiyorum artık siz ne durumdasınız ???

ooooooooooo canım bence çatlaklar kafaya takılacak enson şey çünkü benim zaten sürekli kilo alıp vermekten her yerim çatlak bundan dolayıda gebelikte çatlamışım çatlamamışım hiç bakmıyorum bile çünkü çatlak kaçınılmaz bir şey

vallahi cnaım benim bu bahsettiğim özel hastane devlet değil yani birde ben epidural olduğum için ayıktım yani demek istediğim sadece doktor bir kaç hemşire olmuyor hatta ben sezeryan oldum asansör bozuldu bir saat asansör bekledim ameliyathanedeki temizlikçiler falan yani tedirgin olun diye yazmıyorum yani kendinizi fazla kasmayın bunları geçin önemli olan sağlıklı bir doğum

canım Allah kavuştursun hakkikaten için zor ama Rabbim başka sıkıntı vermesin inş

kızlar benim dünden beri akıntımla birlikte su da geliyo gibi.ultrasona göre 36 haftalık hamileyim.benimle aynı durumu yaşayan yada bilgisi olan var mı hemen cevap verirseniz çok sevinirim. ona göre doktora gideceğim ilçede kalıyorum ile gitmem gerekecek.normal bi durumsa gitmeyeceğim.lütfen biri cevaplasın korktum da

vallahi cnaım benimde en çok kokrktuğum şeydir su gitmesi ama benim normal akıntım oluyor yani öyle aşırı bir akıntı olmuyor herzmaanki giib senin ki sonradan mı arttı ara sor istesendoktorunu aile hekimine sor hemen yollara düşmek istemiyorsan ama artık son haftalar

bendede aynı şey olmuştu her şey normal çıkmıştı fitil vermişti doktor kullandım geçti
ama sen yinede tedbirli ol
eğer seninki gerçekten suysa önemli bi durum

bendede aynı şey olmuştu her şey normal çıkmıştı fitil vermişti doktor kullandım geçti
ama sen yinede tedbirli ol
eğer seninki gerçekten suysa önemli bi durum

aslında çok bi su gelmesi olayı yok.iç çamaşırımda akıntının çevresi biraz ıslak oluyor. ilçedeki doktorlar ilgilenmiyor ki en iyisi dr.a gitmek içim rahatlasın en azından inş. önemli bi olay değildir.teşekkür ederim cevaplarınız için.

canım hoş geldiniz tekrar aramıza anneciğine çok çok geçmiş olsun acil şifalar dilerim tedaviye cevap verecek inşallah ve torununun doğumunda bulunamasa da bu anneanneye çok güç verecektir eminim sağlığına bir an önce kavuşması dileğiyle bu mübarek günde cani gönülden aminlerle ettiğimiz duaları Rabbim kabul etsin , sanada geçmiş olsun tatlım hassas gebelik dönemi geçirirsin inşallah bebeğin vaktinde ve sağlıklıca kucağına alacaksın

günaydınlar hayırlı cumalar olsun hepimize
günaydın rosem hayırlı cumalar nasılsın

Ayy ben de geliyim sizinle ruyamda goruyorum o yiyecekleri
canım benimm inşallah tadarsın o yiyecekleri

canım suyu özellikle sordum ben doktoruma su gelmesi nasıl bişi diye dr. dedi ki bayağı bayağı gelecek ıslanacak heryer dedi yani sende ki miktar nasıl :26: eğer ciddi bi su kaybıysa suyun mu geliyor ki :44: yine de dr. unla telefonla irtibata geçmeye bak sen o yönlendirsin seni çok iyi anlıyorum bende ilçedeyim il merkeze gidip-gelmek gayet yorucu eziyet resmen

Son düzenleme:
günaydın canım, bi dolan kendine gel, sen Çorlu da mı yaşıyodun canım ?
amin canım çok saol.Şansa bak asansörde bozulmuş, haklısın sağlık olsuunda takılmamak lazım

canım bence dr unu ara sor, suyun gelmiş olabilir, o ne derse öyle yaparsın.. yanlış yönlendirmeyelim biz seni.çok mu geldi suyun nasıl ne kadar ?

çok az geliyo akıntı ile birlikte enfeksiyon belirtisi de olabilir gibi geldi bana. miktarı çok az. nasıl anlatsam akıntının çevresi ıslanıyor sadece sanki önce biraz su gelmiş üzerine akıntı gelmiş gibi ( bilmem anlatabildim mi:)) en iyisi birazdan arayayım doktoru yada burdaki dra gideyim.

Herkese selam kızlarrr :) 3. bebegımzıde dogru dıger taraftan sanırım kk da yoktu o arkadasımız gercı ılerıdeydı bızden 39 + lardaydı masallah saglıklı bı oglu oldu esra arkadasımızında darısı bızım basımıza :)

maşallah maşallah
ne marifetlisiniz ya.ben hayatta beceremem hatta düşünemem bile öyle şeyleri.bravo size
süper

cnm annene çok geçmiş olsun.allah acil şifalar versin.inş torunu ona çok iyi gelecektir.sende kendine dikkat et.

Herkese günaydın.hayırlı cumalar.dün akşamdan beri nekadar konuşulmuş.1 saattir geçmişi okuyorum.maşallah topiğimize.bugün kontrolü olan arkadaşlarda güzel haberler gelmesi dileğiyle.

aaaa çok az sa korkma bile ama yinede dr. la telefonlaş dediğim gibi su gelmesi bayağı yoğun olacakmış bizzat dr . uma sormuştum çünkü ben de idrar kaçırma da mevcut dr.uma bu yüzden sormuştum nasıl ayırt edeceğim idrar da kaçırıyorum demiştim o da dediki rahatlıkla farkedeceksin idrardan ayırt edebileceksin

selam canım hoş geldin aaaa demek bi bebeğimiz daha doğdu tebriklerimizi iletin lütfen Rabbim sağlıklıca analı-babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah gözleri aydın olsun

günaydın güzel annelerrr , durumlar nasıl? benim dün akşam misafirim vardı herseye annem yardım etmesıne ragmen mısafırler gıttı yataga çakılı kaldım sağ bacağım kasıldı belim fena ağrıdı bundan sonra yatıcak gıbıyım bacağım hala geçmedi magnezyumda içtim fayda etmedı salı gunu kontrol var bakalım doktor ne diycek .bu arada çantamızı aldım sonunda paylaşıyorum hemen:)

günaydın kızlar

oğluşum 2 gündür rahatsız ateşi çıkıyo geceleri
ilaç kullanmaya başladık eğer bu gecede ateşi çıkarsa acile götürücem

benim ağrılarım çoğaldı
gece belime vuran ordanda kasıklarıma yayılan şiddetli ağrım oldu 3 kere
bu sabahtan beri yok sanırım işaretler başladı artık

bende rahatsızım sanırım oğlumdan hastalık geçti
dün çok üşüyodum
bu günde çok halsizim eklemlerim ağrıyo
yazılarınızı takib edemiyorum artık
oğluşumla ilgilenmek zorundayım vaktim olmuyo
bu sabahtan beride evi iyice havalandırdım oğlumun odasını dip köşe temizledim
şimdi temiz temiz yatıyo yavrum
bende sıcak bi duş alıcam biraz uzanıcam ayakta durucak halim yok hiç

Süpersin ya bende yarın eminönüne gidicem son eksiklerimiz için renkli keçe alıyım ordan yaptığın inek var ya ona bayıldım , polar var evde bende yapıcam bakıyım becerebilecekmiyim, örgü falan bilmem ama oyun halasını yapabilirim sanırım , bide emzirme önlüğü yapıcam kesicem annem makinada etrafından gecicek

çok geçmiş olsun Allah şifalar versin, artık zaman az kaldı doğum kasılmaları başlamış , Allah zamanında hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah.

bendeki durumun aynısı olmuş. geçen aylarda yaşadığımda kültür aldılar bişey çıkmadı bebeğin suyuda iyiydi.

ama hala devam edince aynı dediğin gibi sanki su dökmüşüm üstünde akıntı var. doktorum fitil verdi,

hemde görmeden çok çok iyi geldi her gün bi tane koyuyorum resmen durdu akıntı az az oluyor.

adını da yazayım kullanmanda bir sıkıntı yok devlet ödemiyor zaten reçeteli değil.

vagi-hex gebelerde bu öneriliyormuş. fitili gece yatmadan koy akıyor çünkü panik olma uyandığında

Son düzenleme:
cnm sanada oğlunada çok geçmiş olsun.

canım hoş geldin oğluna da geçmiş olsun sana da tatlım yaaa tüh bee ağrılar korkutuyor zaman zaman bizleri demi bende de bel ağrısı fazlaca oluyor hadi o zaman şimdiden sıhhatler olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…