2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
Güzel Anneler, dün bebek şekeri siparişlerim geldi bende yapmaya başladım nasıl olmuş ? $selimin şekeri.JPG

belgincim sen de mi uyandın erkenden arkadaşım?
günaydınnnnnnnnn

evet canım erkenciydm :) günaydın herkese kontrole gittim geldim. Bu Doktor teyzemız de dedi duruş şeklinden dolayı normal doğum olmaz bi hafta daha bekleyelim ona göre karar veririz normal yada sezeryana şekil değiştirme ihtimali düşük dedi. Suyumuzu az buldu bol bol su içip kesin yatıyorsun pazartesi tekrar görecem dedi. Korktgum gibi oldu çok güzel haberlerle dönemedim :KK43: ama şükür nst normal çıktı sancı falan yokmuş.

Güzel Anneler, dün bebek şekeri siparişlerim geldi bende yapmaya başladım nasıl olmuş ?Eki Görüntüle 622036
çokkkk tatlıymış canım ellerine sağlık :KK12::KK6::KK16:

evet canım erkenciydm :) günaydın herkese kontrole gittim geldim. Bu Doktor teyzemız de dedi duruş şeklinden dolayı normal doğum olmaz bi hafta daha bekleyelim ona göre karar veririz normal yada sezeryana şekil değiştirme ihtimali düşük dedi. Suyumuzu az buldu bol bol su içip kesin yatıyorsun pazartesi tekrar görecem dedi. Korktgum gibi oldu çok güzel haberlerle dönemedim :KK43: ama şükür nst normal çıktı sancı falan yokmuş.
hoş geldin tatlım duruş şekli nasıl ki bebeğinin :26: neyseki nst gzüel çıkmış hadi geçmiş olsun bol su içip dinlenmene bak bu arada sezeryan olacaksan eğer aynı dönemde olucazzzz :KK52: çünkü benimde beklenen doğum tarihim 2 mart :KK49: ve sezeryan olacağım 38 de :KK9::KK49::emir_bebek::nazar:

evet canım erkenciydm :) günaydın herkese kontrole gittim geldim. Bu doktor teyzemız de dedi duruş şeklinden dolayı normal doğum olmaz bi hafta daha bekleyelim ona göre karar veririz normal yada sezeryana şekil değiştirme ihtimali düşük dedi. Suyumuzu az buldu bol bol su içip kesin yatıyorsun pazartesi tekrar görecem dedi. Korktgum gibi oldu çok güzel haberlerle dönemedim :KK43: ama şükür nst normal çıktı sancı falan yokmuş.
hep kötü yanını düşünme cnm.bak nst güzel çıkmış.bebiş bönmez diyorlar ama bence dönebilir.hayırlısı ne olacaksa o olsun.sen ona takılma sedece su olayı için bol su iç ve bol dinlen.2 gün var pazartesiye

aslında çok bi su gelmesi olayı yok.iç çamaşırımda akıntının çevresi biraz ıslak oluyor. ilçedeki doktorlar ilgilenmiyor ki:KK43: en iyisi dr.a gitmek içim rahatlasın en azından inş. önemli bi olay değildir.teşekkür ederim cevaplarınız için.

tatlım korkma bende aynısını yaşıyrm doktoruma sormadım bile akıntı özellliklede sabah ilk tuvaletten sonra oluşyr neden anlamadım ama günde inanmayacaksınız rahatsız olduğum içinen az 5 tane iç çamaşırı değiştiryrm... benimde ilk gebeliğim. okadar çok telaşım yok normalde panik biriyim =) bu arada sizlerdede var mı bilmyrm ama ben 2 gündür uyuyamıyorum ??? offf !!!

Herkse gunaydınnnnnn, hepimiz için çok güzel bir gun olsun inşallahhh.
PAPATYAM inşallah iyi haberlerle gelirsin doktordan, hemen hbr ver bize.

günaydın arkadaşlar.Hamileliğimin başlarında buraya yazıp sizle paylaşmıştım bebek beklediğimi.Bir daha girip de yazamadım.Dün doğum iznine ayrıldım 33+1 de.Ben girmeyeli doğum yapan arkadaşımız ble olmuş.Çok duygulandım.Herkese hayırlı doğumlar diliyorum........Benim hamileliğime gelirsek,kimsenin canını sıkmak istemem ama sadece paylaşmak istedim,içime at at artık yıprandım,gebelik tansiyonuyla uğraşıyoruz hamileliğimin 4.ayından beri.3 aylık hamileydim,ani bir şekilde anneme lösemi teşhisi konuldu.Annem o tarihten beri şehir dışında hastanede yatarak kemoterapi tedavisi görüyor.doğumumda da olamayacak burda.olsun sağlığı iyi olsun da razıyım ben.bunlarla uğraşmaktan paylaşımda da bulunamadım.hamileliğimi de yaşayamadım.Allah bebeğime ve anneme sağlık versin.Bu arada geçen hafta dr. kontrolüne gittiğimizde bebeğin suyunun epey azaldığını ve ağırlığının biraz geriden geldiğini öğrendik.Tabi ki stres ve tansiyondan,erken doğumdan bahsetti dr.um.Bebek etkilenmeye başlamış dedi.yarın kontrolümüz var .İnşallah iyidir bebeğin durumu.:KK5:

canım ALLAH annene acil şifalar versin, burda geceyimben adlı arkadaşımında aynı tansiyon sorunu var hatta onun ki baya ileri gibi ama şükür şimdiye kadar iyi götürdü. Senin de oyle olacak inşallah ama stres cok büyük etken zor ama bebeğini düşünerek kendini motive et ve stres yapma...Suyun için de bol bol su iç ve bulabilirsen armut ye..

canım benim ya,burdaki tüm hamilelere ve sana dua ediyorum..Aynı benim durumum ,bir tek kafa ölçümü iyi durumda.Dr. korkma 34. haftayı atlatırsak tehlikeli zamanları atlatmış oluruz diyor.Çünkü su çok az durumda ve kilo alımı çok yavaşlamış bebeğin.Senin de iyi hbrlerini bekliyoruz inşallah.

AYŞEONUR VE bersu ne olur stres yapmayın, her şey guzel olacak bebişler sapasağlam gelecek inşallah
kızlar benim dünden beri akıntımla birlikte su da geliyo gibi.ultrasona göre 36 haftalık hamileyim.benimle aynı durumu yaşayan yada bilgisi olan var mı hemen cevap verirseniz çok sevinirim. ona göre doktora gideceğim ilçede kalıyorum ile gitmem gerekecek.normal bi durumsa gitmeyeceğim.lütfen biri cevaplasın korktum da:KK43:

benim de dun akşam oyle oldu avuc içi kadar ıslanmış, çok korktum. Bir daha olursa doktora gidicem ben de ne olur ne olmaz

günaydın kızlar

oğluşum 2 gündür rahatsız ateşi çıkıyo geceleri
ilaç kullanmaya başladık eğer bu gecede ateşi çıkarsa acile götürücem

benim ağrılarım çoğaldı
gece belime vuran ordanda kasıklarıma yayılan şiddetli ağrım oldu 3 kere
bu sabahtan beri yok sanırım işaretler başladı artık

bende rahatsızım sanırım oğlumdan hastalık geçti
dün çok üşüyodum
bu günde çok halsizim eklemlerim ağrıyo
yazılarınızı takib edemiyorum artık
oğluşumla ilgilenmek zorundayım vaktim olmuyo
bu sabahtan beride evi iyice havalandırdım oğlumun odasını dip köşe temizledim
şimdi temiz temiz yatıyo yavrum
bende sıcak bi duş alıcam biraz uzanıcam ayakta durucak halim yok hiç

canım sana da oğluşuna da geçmiş olsun, acil şifa dilerim. Dinlen bol bol

canım sancının çıkmamasına coooook sevindim. Am sen hala temzilik yaptım dfalan diyodun yeter artık DINLEN yat ve kalkma, suyu az olanlara armutun iyi geldiğini duymustum ama denemedim sadece duydum, bilginize.
doğum şeklini de kafana takma hayırlısı ne ise o olsun...

SELALMAZ, ellerine sağlık bayıldım yaptıklarına ve kısakndım :) neden ben bu kadar beceriksizim yaaaaaaaaa, evde boş boş oturuyorum su an elimden bi şey gelse yapsam ama yok ne başladıysam beceremedim:KK4::KK4:

Son düzenleme:
kızlar bana müsade midem kötü yine her zaman ki gibi :KK25::KK37: çıksam az dinlensem iyi olacak sizlere hoş sohbetler :KK54::KK55:

çokkkk tatlıymış canım ellerine sağlık :KK12::KK6::KK16:

hoş geldin tatlım duruş şekli nasıl ki bebeğinin :26: neyseki nst gzüel çıkmış hadi geçmiş olsun bol su içip dinlenmene bak bu arada sezeryan olacaksan eğer aynı dönemde olucazzzz :KK52: çünkü benimde beklenen doğum tarihim 2 mart :KK49: ve sezeryan olacağım 38 de :KK9::KK49::emir_bebek::nazar:

sifaacm sağol canım. Duruş şekli yüzgeliş olarak tanımlıyorlar netten bakarsan görebilirsin. Binde 2 kişide görülen bi durummuş normal doğum şansıda çok azms. Büyük ihtimal sezeryan olacak 15 20 gün kaldı en çok:)

günaydın arkadaşlar.Hamileliğimin başlarında buraya yazıp sizle paylaşmıştım bebek beklediğimi.Bir daha girip de yazamadım.Dün doğum iznine ayrıldım 33+1 de.Ben girmeyeli doğum yapan arkadaşımız ble olmuş.Çok duygulandım.Herkese hayırlı doğumlar diliyorum........Benim hamileliğime gelirsek,kimsenin canını sıkmak istemem ama sadece paylaşmak istedim,içime at at artık yıprandım,gebelik tansiyonuyla uğraşıyoruz hamileliğimin 4.ayından beri.3 aylık hamileydim,ani bir şekilde anneme lösemi teşhisi konuldu.Annem o tarihten beri şehir dışında hastanede yatarak kemoterapi tedavisi görüyor.doğumumda da olamayacak burda.olsun sağlığı iyi olsun da razıyım ben.bunlarla uğraşmaktan paylaşımda da bulunamadım.hamileliğimi de yaşayamadım.Allah bebeğime ve anneme sağlık versin.Bu arada geçen hafta dr. kontrolüne gittiğimizde bebeğin suyunun epey azaldığını ve ağırlığının biraz geriden geldiğini öğrendik.Tabi ki stres ve tansiyondan,erken doğumdan bahsetti dr.um.Bebek etkilenmeye başlamış dedi.yarın kontrolümüz var .İnşallah iyidir bebeğin durumu.:KK5:

canım Allah annene şifa versin, bebeğin de iyi canını sıkma onun için Allah ona da iyilik versin inşallah...

günaydın kızlar

benim ağrılarım çoğaldı

dün çok üşüyodum

geçmiş olsun canım...

kızlar canım sıkıldı yine, bebek odası dolap içleri için kapitoneler dikilmişti, dün odamızı tamamen yerleştirip son bi silip yıkadığım kapitonleri yerleştireyim dedim, facia, hiçbi ölçü verdiğim ölçülerle tutmuyo, hepsi yamuk yumuk kesilmiş, hem verdiğim ölçülerden büyükler, dikişler berbat, napıcam bilmiyorum, artık bu saatten sonra çarşıya nasıl gidilcek yeniden kime diktirilecek sinir oldum... bizde toparlanmaya çalışıyoruz 2 gündür, dün bebeğimin çamaşırlarını da yıkadım, şimdi ütülüycem onları, kalan havlu, nevresim, alt açma, emzirme yastığı, yatış destek yastığı kılıfı gibi şeyleri de yıkadık kurursa yarın da onları ütülerim artık, benim pijamalarım emzirme atletlerim de yıkancak bugün, yarın hepsi tamamlanır heralde artık... yavaş yavaş toparlanıyoruz artık da şu kapitoneler çok canımı sıktı, offffff.....

az miktarda sıvı akıntısından bahsedilmiş, bikaç gün önce bi kereliğine ben de çamaşırımda az bi akıntının çevresinde şeffaf su gibi bi akıntı farkettim acaba dedim ben de dikkat ettim sonrasında bi daha farketmedim ben de önemsemedim...

önceki aylarda da benim böyle akıntılarım oldu ara ara ama önemsemedim bol su içerek atlattım sanırım belki de o dönemde bende de iltihap vardı...

Herkse gunaydınnnnnn, hepimiz için çok güzel bir gun olsun inşallahhh.
PAPATYAM inşallah iyi haberlerle gelirsin doktordan, hemen hbr ver bize.

canım ALLAH annene acil şifalar versin, burda geceyimben adlı arkadaşımında aynı tansiyon sorunu var hatta onun ki baya ileri gibi ama şükür şimdiye kadar iyi götürdü. Senin de oyle olacak inşallah ama stres cok büyük etken zor ama bebeğini düşünerek kendini motive et ve stres yapma...Suyun için de bol bol su iç ve bulabilirsen armut ye..

AYŞEONUR VE bersu ne olur stres yapmayın, her şey guzel olacak bebişler sapasağlam gelecek inşallah

benim de dun akşam oyle oldu avuc içi kadar ıslanmış, çok korktum. Bir daha olursa doktora gidicem ben de ne olur ne olmaz

canım sana da oğluşuna da geçmiş olsun, acil şifa dilerim. Dinlen bol bol

canım sancının çıkmamasına coooook sevindim. Am sen hala temzilik yaptım dfalan diyodun yeter artık DINLEN yat ve kalkma, suyu az olanlara armutun iyi geldiğini duymustum ama denemedim sadece duydum, bilginize.

SELALMAZ, ellerine sağlık bayıldım yaptıklarına ve kısakndım :) neden ben bu kadar beceriksizim yaaaaaaaaa, evde boş boş oturuyorum su an elimden bi şey gelse yapsam ama yok ne başladıysam beceremedim:KK4::KK4:
inşallah gülüşümmmm bebiklerimizi hepimiz sapa sağlam sağlıklı bi şekilde alırız kucağımıza:KK16::emir_bebek:

kızlar canım sıkıldı yine, bebek odası dolap içleri için kapitoneler dikilmişti, dün odamızı tamamen yerleştirip son bi silip yıkadığım kapitonleri yerleştireyim dedim, facia, hiçbi ölçü verdiğim ölçülerle tutmuyo, hepsi yamuk yumuk kesilmiş, hem verdiğim ölçülerden büyükler, dikişler berbat, napıcam bilmiyorum, artık bu saatten sonra çarşıya nasıl gidilcek yeniden kime diktirilecek sinir oldum... bizde toparlanmaya çalışıyoruz 2 gündür, dün bebeğimin çamaşırlarını da yıkadım, şimdi ütülüycem onları, kalan havlu, nevresim, alt açma, emzirme yastığı, yatış destek yastığı kılıfı gibi şeyleri de yıkadık kurursa yarın da onları ütülerim artık, benim pijamalarım emzirme atletlerim de yıkancak bugün, yarın hepsi tamamlanır heralde artık... yavaş yavaş toparlanıyoruz artık da şu kapitoneler çok canımı sıktı, offffff.....

canım götür yaptırdığın yere düzeltsinler bozdukları işi, gerekirse alsınlar kumaşı diksinler baştan. sen ölçüleri verdin sonuçta. nasıl iş yapıyorlar anlamıyorum. Madem terzisin ya da bu işi yaptığını iddia ediyosun bi kapitoneyemi becerememiş.

az miktarda sıvı akıntısından bahsedilmiş, bikaç gün önce bi kereliğine ben de çamaşırımda az bi akıntının çevresinde şeffaf su gibi bi akıntı farkettim acaba dedim ben de dikkat ettim sonrasında bi daha farketmedim ben de önemsemedim...

önceki aylarda da benim böyle akıntılarım oldu ara ara ama önemsemedim bol su içerek atlattım sanırım belki de o dönemde bende de iltihap vardı...

ben de enfeksiıyon falan olabilir mi diye korkuyorum. Bir de akıntımda önceden koku olmadı şimdi hafif koku var, kaşıntı yok ama.

hep kötü yanını düşünme cnm.bak nst güzel çıkmış.bebiş bönmez diyorlar ama bence dönebilir.hayırlısı ne olacaksa o olsun.sen ona takılma sedece su olayı için bol su iç ve bol dinlen.2 gün var pazartesiye

evet canım şükür nst iyiydi. bebeğimn başı zaten aşagıda doğum şeklinde ama baş aşagıda olup durus seklıde farklı olabılıyormus bizim gibi. binde 2 kişiden birinde görülürmüş bu şekil, şekil değişmesi o yuzden zor dıyorlar

:

temizliği sağolsun anem ve temizlkçi yaptıda bende etraflarında dolanırken yoruldum halıyle, baktık bebiş sabırsz evın hazır olması lazımdı :) armutu da deneyelım bakalım zarar vermez. doğum şekline de takılmıyorum ztn bebısım ve benm ıcın en saglıklısı hangısı olacaksa o olsun.

Kizlar okudugum bir haber uzerine aklima boyle bir soru geldi.
Sezeryan dogumda mi cok kanama olur, normal dogumda mi? Ben regl olurken cok kanamam oluyordu korkuyorum simdi.

kizlar okudugum bir haber uzerine aklima boyle bir soru geldi.
Sezeryan dogumda mi cok kanama olur, normal dogumda mi? Ben regl olurken cok kanamam oluyordu korkuyorum simdi.

cnm sezeryanda daha çok kan kaybediliyormuş diye duymuştum.sonuçta ameliyat yani.

gunaydın gunaydınnnn :KK70::KK70: nasılsınızzzz kızlar gece neler kaynatmıssınız ole yaaaa kontrole gıdeceklerrr ınsallh harıka haberlerle donun cemremı bende merak ettım sımdııı yaa hayırdır ınsallhhh...

ppatyaa bak 30 haftalardasınnn umarım 38 de gorceksın :KK70:

inşallah canım

allah yardımcınız olsun canım, canı gönülden ettim duanı anneciğine ve kuzucuğuna

canım girmeyince korkuyoruz hakketen, evet ya başa dönmek çok kötü.
dr un ne dedi bu duruma ?
benimde ilk günlerdeki gibi ağzımın tadı bozuldu çok feci bişey, illa tadlandırmam lazım aralıklarla.
katılman acaba doğumla ilgilimi ? dr a sor canım aman ihmal etme.olas her durum içinde bizi haberdar etmeyi unutma

canım sende sezeryan olcan dimi ?

canım aslında girdim nete, hatta sen beni görmüşsün
cevap yazıp çıkamadım, kendimi banyoya zor attım
randevumuz 3.30 da
bakalım ne diyecek doktor amcamız

evet canım sezaryen olacağım
hem tüp bebek olduğu için riske atmak istemiyorlar
hem de kızımın kafası kasığımda
oğlumun kafası göğsümün altında,
zaten normal doğum olmazmış

canım korkutmak giib olmasın ama kusmalarını doktoruna sordun mu sancılarda kusma yapabiliyor neyse ki yarın gidiyorsun inş normaldir bende her sabah kusuyorum ama benim ki sürekli olan bir şey onuda mide yanması için kullandığım şuruba bağlıyorm çünkü ayıptır söylemesi balgam kusuyorum

hemşire söylemişti canım o ihtimali biliyorum ama kondurmak istemedim, bir kaç hafta dayansınlar istiyorum
sana da çok geçmiş olsun canım

günaydın kızlar

benim ağrılarım çoğaldı

dün çok üşüyodum

ikinize de çok geçmiş olsun canım

Güzel Anneler, dün bebek şekeri siparişlerim geldi bende yapmaya başladım nasıl olmuş ?Eki Görüntüle 622036

ellerine ve emeğine sağlık, çok güzel olmuş

inşallah sağlıcakla doğsun da dediğin gibi nasıl doğduğunun pek bi önemi yok belgincim
o zaman napıyoruz belgincim
suyu içip, totoyu sola devirip yatıyoruz

ayyyyy kıyamam ya
sen özendikçe böyle şeyler hep seni buluyor
kıvırcığa katılıyorum, dikenlere ver hatalarını telafi etsinler
ama yine de tüm bu olanlara fazla takılıp üzme kendini

X