2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
günaydınlarrrrrrrrr
geceleri topiği kapatıp sabahları açıyorum, bu aralar uyku bana uğramıyorrr

hayırlı cumalar kızlar
gönlümüzden geçen her duamız kabul olsun inşallahhhhhh
amin

Son düzenleme:
Kızlar ya moralim çok bozuk o kadar dikkat etmeme rağmen çatlamaya başladım kilomuza kontrol edemiyorum artık siz ne durumdasınız ???

gunaydın gunaydınnnn nasılsınızzzz kızlar gece neler kaynatmıssınız ole yaaaa kontrole gıdeceklerrr ınsallh harıka haberlerle donun cemremı bende merak ettım sımdııı yaa hayırdır ınsallhhh...

ppatyaa bak 30 haftalardasınnn umarım 38 de gorceksın

günaydın kızlarrr,

çok şükür hafta sonu geldii. normalde bugün sondu iş için. bi hafta daha uzattım.

hatta önümüzdeki hafta iyi olursam sonra bir hafta daha mı uzatsam diye düşünüyodum,

ama kendimde o enerjiyi göremiyorum artık. gerçekten çok yoruluyorum ve sabahları kalkmak

çok zor geliyor.

nasıl yani ameliyathane temizlikçisi vs. mi allahım korusun ya doktor hadi neyse görevini yapıyorda temizlikçi vs bende istemem.

devlet hastanelerinde duymuştum ama özel de böle şeyler yaşamayız değil mi

Gunaydin kizlar uyandik biz. Ruyamizda yemek gorduk yine. Is basa dustu biz yapicaz artik.

Kızlar ya moralim çok bozuk o kadar dikkat etmeme rağmen çatlamaya başladım kilomuza kontrol edemiyorum artık siz ne durumdasınız ???

Ben de kilomu kontrol edemiyorum. Gece yatiyorum uyumam lazim karnim acikiyor. Biraktim kilo kontrolunu

günaydın arkadaşlar.Hamileliğimin başlarında buraya yazıp sizle paylaşmıştım bebek beklediğimi.Bir daha girip de yazamadım.Dün doğum iznine ayrıldım 33+1 de.Ben girmeyeli doğum yapan arkadaşımız ble olmuş.Çok duygulandım.Herkese hayırlı doğumlar diliyorum........Benim hamileliğime gelirsek,kimsenin canını sıkmak istemem ama sadece paylaşmak istedim,içime at at artık yıprandım,gebelik tansiyonuyla uğraşıyoruz hamileliğimin 4.ayından beri.3 aylık hamileydim,ani bir şekilde anneme lösemi teşhisi konuldu.Annem o tarihten beri şehir dışında hastanede yatarak kemoterapi tedavisi görüyor.doğumumda da olamayacak burda.olsun sağlığı iyi olsun da razıyım ben.bunlarla uğraşmaktan paylaşımda da bulunamadım.hamileliğimi de yaşayamadım.Allah bebeğime ve anneme sağlık versin.Bu arada geçen hafta dr. kontrolüne gittiğimizde bebeğin suyunun epey azaldığını ve ağırlığının biraz geriden geldiğini öğrendik.Tabi ki stres ve tansiyondan,erken doğumdan bahsetti dr.um.Bebek etkilenmeye başlamış dedi.yarın kontrolümüz var .İnşallah iyidir bebeğin durumu.

günaydın arkadaşcıklarım dün hiç giremedim eşim laptopu iş yerine götürmüştü o kadar alışmışım ki yazmazamda okumaya dün bütün gün çatlaya yazdım hadi bakalım bugün kontrolü olanlar çok güzel haberlerle gelirler inşallah benimde salı günü kontrolüm var çatlıcam meraktan doktorlardan konuşulmulş nim doktorumda 1 ay önce değiştişim eski doktoru biliyodu yaşlıydı(i halttan anladığıda yoku değiştirdim ooohhhh canımada değsin)ama bu doktor filinta mubarek çok genç e yakşaklı eşim kontrole bende gerlcem dedi çok kıskançtır kendisi:18: bende kıskançlık yapmıcan bak senin gibi genç felan dedim adam kırmızı pelerin görmüş boğaya döndü:18: hadi hayırlısı artık didip görcez nolcanı:26:

senin eşin hep mi dışarda? allah yardımcın olsun canım hamileyken daha zor
hep dışarda canım, zaten evlendik sadece 45 gün birlikte kaldık, sonra piyango.adam memur oldu, hamileyken insan arıyo ya.annem gibi bakamazdı bana ama herşeyi üstün körü yaşamazdım o zman ailem çok rahtta olsa bebekle ilgili herşeyi diyemiyosun utanıyosun ..
ay canım ya eşin yanında değil mi senin mesleğiniz ne ki tayininiz olmuyor ya çok üzlüyorum bu durumdakilere ama inan ki bebek kısmeti ile gelir inş birrleşirsiniz
değil canım ya, eşim memur, bende devlette işçiyim.ben özelleştirilme aşamasında bi kurumun gen müd deyim diğer yerler özelleşti için benim tayinim olmuyo, eşimin kurumuda saçma sapan kanunlarla engelliyor, bu yıl şansımız çok yüksek.yine vermezlerse dava açacağız dönem uzayacak belki ama o zman gelebilir, ben gidersem özel şirkete gidebiliyorum.onuda kimse istemez.inş yavrumuz kısmetiyle gelcek diyoruz bizde, senelrdir bizim yapamadığımıza uğrunu değdirecek inş babasını getirecek.çok saol canm yaa
canım çok güzel olmuş.ellerine sağlık.
bunu daha çok beğendim, keçeden mi yaptın ?
selam kizlar.nasilsiniz.SELALMAZ bayildim cok guzel seyler yapmissin.eline saglik
yarin kontrol gunum.heyecanliyim.:18::18:insallah minik kusum iyidir.yanilmiyorsam papatyaninda kontrolu yarin.insallah guzel haberlerle doneriz
canım güzel haberlerle gelin inş.
canım girmeyince korkuyoruz hakketen, evet ya başa dönmek çok kötü.
dr un ne dedi bu duruma ?
benimde ilk günlerdeki gibi ağzımın tadı bozuldu çok feci bişey, illa tadlandırmam lazım aralıklarla.
katılman acaba doğumla ilgilimi ? dr a sor canım aman ihmal etme.olas her durum içinde bizi haberdar etmeyi unutma
evet gerçekten çok zordu o günler, onlar yaşanınca utanma filan kalmıyo.
yeterki iyi bişeyler duyalım derdinde oluyoruz.şükürler olsun o iyi şeyler bizimle.
kızlarda kendilerince haklı elbet ama olsun bunlar güzel utançlar.
canım sende sezeryan olcan dimi ?

ki 2. tüp bebek tedavimde kavuştum bebeğime Rabbim kimselere yaşatmasın sıkıntısızca kucaklarımıza alalım inşallah

bu arada bende cumartesi gidicem kontrole dr a
şükürler olsun canım ya kavştuk sonunda hepimiz, aa benimd kontrol cumartesi :)) haberleşiriz.
yaaa şaka gibi 30un altına düşmüş şafakk birdee doktorum sezeryan olur buyuk ıhtımalle demıstı 38de falan alınsa son 15 20 gün..
vay beee maşallah

canım ilkkez bugün mü gördün çatlakları ? bende olmadı şükür daha.ama kilo alımı cidden son haftalarda çok artıyomu geçen haftadan beri 750 gr filan almışım.aç karnına o da.

canım günaydın..

sonsyy, kızının adı çok güzel olmuş, sonunda buldun :) adıyla yaşasın kızmız..

allahım annene ascil şifalar ve uzun ömür nasip etsin arkadaşım üzme kendinide bebeğinide bak oda etkilenmiş inşallah yarın üzel haberlerle dönersin bebişin arayı kapatmıştır bendede aynı sorun var erken doğum olasılığım yüksek derken bide bebişin gelişimi geriden geliyodu kilo karın çeesi kemik boyu hepsi geride biş tek fafa 1 hafta öndeydi doktor 2 hafta müddet vermişdi salı günü belli olcak artık herşey rabbim korusun enlatlarımızı

canım çok üzüldüm ya ( Allah annenede sanada en bolundan şifalar versin yeterki o iyi olsunda sizin yanınıza sonrada gelir. Allah yardımcınız olsun...

çok geçmiş olsun arkadaşım, allah seninde anneninde tez zamanda şifasını versin.

bol bol dua et. kul olarak elimizden başka birşey gelmez.

Allah şuanda kimin ne sıkıntısı varsa, doğum anında olan varsa hepsine yardım etsin.

Gunaydin kizlar uyandik biz. Ruyamizda yemek gorduk yine. Is basa dustu biz yapicaz artik.

Ben de kilomu kontrol edemiyorum. Gece yatiyorum uyumam lazim karnim acikiyor. Biraktim kilo kontrolunu

bende yemek yememi kontrol edememeye başladım allammm

sanırım artık yuvarlanarak gidicez hastaneye

canım benim ya,burdaki tüm hamilelere ve sana dua ediyorum..Aynı benim durumum ,bir tek kafa ölçümü iyi durumda.Dr. korkma 34. haftayı atlatırsak tehlikeli zamanları atlatmış oluruz diyor.Çünkü su çok az durumda ve kilo alımı çok yavaşlamış bebeğin.Senin de iyi hbrlerini bekliyoruz inşallah.

süper yapmışsın bende yapmak istiyorum , ne tarz malzemeler kullandın yazabilirmisin

canım oyuncakları örmek için normal örgü ipleri ve tığ kullandım içine elyaf koydum uğur böceğinin içine poşet koydum am çok ses çıkaranalardan internetten araştırarak çok güzel açıklamalı örenekler var ben biraz kafama göre örüyorum hatta örenek olmasada bakarak örebiliyorum ama benim ihç örgü bilmeyen arkadaşlarım şu anda benden daha güzel örüyorlar:)halının zeminini polardan yaptım içine elyaf koydm metrelik elyaflardan sonra üzerinede keçe kullandım çizdim ve kestim diktim onlarından bazılarının içinede poşet falan koydum aslında çok keyifli bir uğraş daah sormak istediğin bir şey olursa sorabilirsin yardımcı olmaya çalışırım canım

inşallah gülüm rabbim hepimizin dualarını kabul etsin ben artık koca kafalı oğluşum diye seviyom karnımı hırs yapsında büyüsün bakayım azcık ben yarın 36 haftama gircem tek tesellim o baya gelişmişdir büyümüşdür diyorum ben en son 34. haftamda gittim kilosu1900dü:44:

canuım RABBİM öncelikle annene sağlık ve uzun ömür versin bu güzel günde dualarım annenle... tansiyon hamilelkte sıkıntılı oluyr ama hepsini atlatacağız canını sıkıp bebeğini etkileme.. bebeğimizi inşallah sağlıklı birşekilde kucağımıza alırız ...
kızlar bugün benim misafirim gelcek heyecanlıym ilk defa gelyrlar komşularım ee çalışan bayanlar evde olmayınca konu komşuyu tanımıyrz şimdi tanışacağız bakalım..hamile olduğumu bildikleri için çok parçalamıyrm kendimi.. herşeyi hazırladım ...
toplamda 9 kg oldu benim aldıgm kilo...ama yattım mı kalkamıyrm =)

canım çok üzüldüm ya ( Allah annenede sanada en bolundan şifalar versin yeterki o iyi olsunda sizin yanınıza sonrada gelir. Allah yardımcınız olsun...

amin canım inşallah.çok sağol..

Allah razı olsun canım.

Günaydın kızlar canım çok sıkılıyor du bugün komşum beni oturmaya çağırdı ilk defa gidicem çalışırken kimseye gidemiyordum iyi oldu çarşıya çıkıp bir hediye almam lazım sonra da oturmaya giderim oh gelsin börekler tatlılar pastalar

Ayy ben de geliyim sizinle ruyamda goruyorum o yiyecekleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…