evet aslında doktoru kadın erkek diye ayırıyoruz ama :) benim doktorum yani oğlumda erkekdi bunda kadın doktora gitmek istedim ama şöyle bir düşündüğümde ilk sezeryanımda sadece doktor yoktuki ameliyathanede çalıaşn temizlikcisinden anestezi uzmaanına kadar bir çok kişi vardı yani doktor kadın olsa ne olacakki orda bir çok erkek oluyor zaten bunu düşünüpte stres yapma o anda sen ve bebğin sağlığından başka bir şey gelmez eşinin aklına emin ol
Kızlar ya moralim çok bozuk o kadar dikkat etmeme rağmen çatlamaya başladım kilomuza kontrol edemiyorum artık siz ne durumdasınız???
hep dışarda canım, zaten evlendik sadece 45 gün birlikte kaldık, sonra piyango.adam memur oldu, hamileyken insan arıyo ya.annem gibi bakamazdı bana ama herşeyi üstün körü yaşamazdım o zman ailem çok rahtta olsa bebekle ilgili herşeyi diyemiyosun utanıyosun ..senin eşin hep mi dışarda? allah yardımcın olsun canım hamileyken daha zor
değil canım ya, eşim memur, bende devlette işçiyim.ben özelleştirilme aşamasında bi kurumun gen müd deyim diğer yerler özelleşti için benim tayinim olmuyo, eşimin kurumuda saçma sapan kanunlarla engelliyor, bu yıl şansımız çok yüksek.yine vermezlerse dava açacağız dönem uzayacak belki ama o zman gelebilir, ben gidersem özel şirkete gidebiliyorum.onuda kimse istemez.inş yavrumuz kısmetiyle gelcek diyoruz bizde, senelrdir bizim yapamadığımıza uğrunu değdirecek inş babasını getirecek.çok saol canm yaaay canım ya eşin yanında değil mi seninmesleğiniz ne ki tayininiz olmuyor ya çok üzlüyorum bu durumdakilere ama inan ki bebek kısmeti ile gelir inş birrleşirsiniz
canım çok güzel olmuş.ellerine sağlık.Eki Görüntüle 621601 Eki Görüntüle 621602 Eki Görüntüle 621603 Eki Görüntüle 621597 kızıma yaptığım oyun halısı tabiki yapalı 1 ay oldu şu anda bunlara uğraşacak hal kalmadı da resmi ancak yükleyebildim :) birde ördüğüm oyuncakları astım o resmi yükleyemiyorum neden se anlayamadım. bulutun içine poşet falan koydum ineğide örmedim polardan diktim onunda dudaklarında poşet var
bunu daha çok beğendim, keçeden mi yaptın ?Eki Görüntüle 621606 elim değmişken oğluşumun halısınıda yüklemek istedim erkek bebeği olacak arkadaşlara bir fikir olsun şu an için değil ama ilerde kullanabileceği ve severek oynayacağı bir oyuncak birde anne baba tarafından yapılınca :)
canım güzel haberlerle gelin inş.selam kizlar.nasilsiniz.SELALMAZ bayildim cok guzel seyler yapmissin.eline saglik
yarin kontrol gunum.heyecanliyim.:18::18:insallah minik kusum iyidir.yanilmiyorsam papatyaninda kontrolu yarin.insallah guzel haberlerle doneriz
canım girmeyince korkuyoruz hakketen, evet ya başa dönmek çok kötü.
canlar beni merak etmişsiniz çok sağolun
iki gündür çok zorlanıyorum, kusuyorum, sil baştan ilk aylara dönmek gibi
ve karnım yamuk yumuk oluyor, hem de kaskatı oluyor
çok korktum, sürekli yattım iki gündür
yarın kontrolümüz var, bakalım ne diyecek doktorumuz
evet gerçekten çok zordu o günler, onlar yaşanınca utanma filan kalmıyo.kızlar doktor konusu açılmış
utanmaktan ya da kıskanmaktan bahsedilmiş
bence hepiniz çok şanslı anne adaylarısınız ve bu konuları düşünebiliyorsunuz
ne demek istediğimi şule ve candaş anlayacaktır
ben bebeklerime tüp bebek yöntemi ile hamile kaldım
tüp bebek tedavisi esnasında her dün doktora gidiyorsunuz ve alttan bakılıyor,
yok rahim kalınlığı, yok yumurtaların mm leri yok bilmem ne
o anda düşündüğünüz tek şey doktordan güzel bir şey duymak
yoksa erkekmiş, utanmakmış aklınıza bile gelmiyor
bir de tedavi başarısızlıkla sonuçlanırsa tüm bu işlemler sil baştan yeniden yapılıyor
ne demek istediğimi anladınız sanırım arkadaşlar
bebklerimizi sağlıkla kucaüımıza alalım da gerisi boş
nerde göreceğiz bir daha doktorlarımızı
şükürler olsun canım ya kavştuk sonunda hepimiz, aa benimd kontrol cumartesi :)) haberleşiriz.ki 2. tüp bebek tedavimde kavuştum bebeğimeRabbim kimselere yaşatmasın sıkıntısızca kucaklarımıza alalım inşallah
bu arada bende cumartesi gidicem kontrole dr a
vay beee maşallahyaaa şaka gibi 30un altına düşmüş şafakk birdee doktorum sezeryan olur buyuk ıhtımalle demıstı 38de falan alınsa son 15 20 gün..
canım ilkkez bugün mü gördün çatlakları ? bende olmadı şükür daha.ama kilo alımı cidden son haftalarda çok artıyomu geçen haftadan beri 750 gr filan almışım.aç karnına o da.Kızlar ya moralim çok bozuk o kadar dikkat etmeme rağmen çatlamaya başladım kilomuza kontrol edemiyorum artık siz ne durumdasınız???
gunaydın gunaydınnnnnasılsınızzzz kızlar gece neler kaynatmıssınız ole yaaaa kontrole gıdeceklerrr ınsallh harıka haberlerle donun cemremı bende merak ettım sımdııı yaa hayırdır ınsallhhh...
ppatyaa bak 30 haftalardasınnn umarım 38 de gorceksın
allahım annene ascil şifalar ve uzun ömür nasip etsin arkadaşım üzme kendinide bebeğinide bak oda etkilenmiş inşallah yarın üzel haberlerle dönersin bebişin arayı kapatmıştır bendede aynı sorun var erken doğum olasılığım yüksek derken bide bebişin gelişimi geriden geliyodu kilo karın çeesi kemik boyu hepsi geride biş tek fafa 1 hafta öndeydi doktor 2 hafta müddet vermişdi salı günü belli olcak artık herşey rabbim korusun enlatlarımızıgünaydın arkadaşlar.Hamileliğimin başlarında buraya yazıp sizle paylaşmıştım bebek beklediğimi.Bir daha girip de yazamadım.Dün doğum iznine ayrıldım 33+1 de.Ben girmeyeli doğum yapan arkadaşımız ble olmuş.Çok duygulandım.Herkese hayırlı doğumlar diliyorum........Benim hamileliğime gelirsek,kimsenin canını sıkmak istemem ama sadece paylaşmak istedim,içime at at artık yıprandım,gebelik tansiyonuyla uğraşıyoruz hamileliğimin 4.ayından beri.3 aylık hamileydim,ani bir şekilde anneme lösemi teşhisi konuldu.Annem o tarihten beri şehir dışında hastanede yatarak kemoterapi tedavisi görüyor.doğumumda da olamayacak burda.olsun sağlığı iyi olsun da razıyım ben.bunlarla uğraşmaktan paylaşımda da bulunamadım.hamileliğimi de yaşayamadım.Allah bebeğime ve anneme sağlık versin.Bu arada geçen hafta dr. kontrolüne gittiğimizde bebeğin suyunun epey azaldığını ve ağırlığının biraz geriden geldiğini öğrendik.Tabi ki stres ve tansiyondan,erken doğumdan bahsetti dr.um.Bebek etkilenmeye başlamış dedi.yarın kontrolümüz var .İnşallah iyidir bebeğin durumu.
günaydın arkadaşlar.Hamileliğimin başlarında buraya yazıp sizle paylaşmıştım bebek beklediğimi.Bir daha girip de yazamadım.Dün doğum iznine ayrıldım 33+1 de.Ben girmeyeli doğum yapan arkadaşımız ble olmuş.Çok duygulandım.Herkese hayırlı doğumlar diliyorum........Benim hamileliğime gelirsek,kimsenin canını sıkmak istemem ama sadece paylaşmak istedim,içime at at artık yıprandım,gebelik tansiyonuyla uğraşıyoruz hamileliğimin 4.ayından beri.3 aylık hamileydim,ani bir şekilde anneme lösemi teşhisi konuldu.Annem o tarihten beri şehir dışında hastanede yatarak kemoterapi tedavisi görüyor.doğumumda da olamayacak burda.olsun sağlığı iyi olsun da razıyım ben.bunlarla uğraşmaktan paylaşımda da bulunamadım.hamileliğimi de yaşayamadım.Allah bebeğime ve anneme sağlık versin.Bu arada geçen hafta dr. kontrolüne gittiğimizde bebeğin suyunun epey azaldığını ve ağırlığının biraz geriden geldiğini öğrendik.Tabi ki stres ve tansiyondan,erken doğumdan bahsetti dr.um.Bebek etkilenmeye başlamış dedi.yarın kontrolümüz var .İnşallah iyidir bebeğin durumu.
günaydın arkadaşlar.Hamileliğimin başlarında buraya yazıp sizle paylaşmıştım bebek beklediğimi.Bir daha girip de yazamadım.Dün doğum iznine ayrıldım 33+1 de.Ben girmeyeli doğum yapan arkadaşımız ble olmuş.Çok duygulandım.Herkese hayırlı doğumlar diliyorum........Benim hamileliğime gelirsek,kimsenin canını sıkmak istemem ama sadece paylaşmak istedim,içime at at artık yıprandım,gebelik tansiyonuyla uğraşıyoruz hamileliğimin 4.ayından beri.3 aylık hamileydim,ani bir şekilde anneme lösemi teşhisi konuldu.Annem o tarihten beri şehir dışında hastanede yatarak kemoterapi tedavisi görüyor.doğumumda da olamayacak burda.olsun sağlığı iyi olsun da razıyım ben.bunlarla uğraşmaktan paylaşımda da bulunamadım.hamileliğimi de yaşayamadım.Allah bebeğime ve anneme sağlık versin.Bu arada geçen hafta dr. kontrolüne gittiğimizde bebeğin suyunun epey azaldığını ve ağırlığının biraz geriden geldiğini öğrendik.Tabi ki stres ve tansiyondan,erken doğumdan bahsetti dr.um.Bebek etkilenmeye başlamış dedi.yarın kontrolümüz var .İnşallah iyidir bebeğin durumu.
Gunaydin kizlar uyandik biz. Ruyamizda yemek gorduk yine. Is basa dustu biz yapicaz artik.
Ben de kilomu kontrol edemiyorum. Gece yatiyorum uyumam lazim karnim acikiyor. Biraktim kilo kontrolunu
allahım annene ascil şifalar ve uzun ömür nasip etsin arkadaşım üzme kendinide bebeğinide bak oda etkilenmiş inşallah yarın üzel haberlerle dönersin bebişin arayı kapatmıştır bendede aynı sorun var erken doğum olasılığım yüksek derken bide bebişin gelişimi geriden geliyodu kilo karın çeesi kemik boyu hepsi geride biş tek fafa 1 hafta öndeydi doktor 2 hafta müddet vermişdi salı günü belli olcak artık herşey rabbim korusun enlatlarımızı
süper yapmışsın bende yapmak istiyorum, ne tarz malzemeler kullandın yazabilirmisin
inşallah gülüm rabbim hepimizin dualarını kabul etsin ben artık koca kafalı oğluşum diye seviyom karnımı hırs yapsında büyüsün bakayım azcıkcanım benim ya,burdaki tüm hamilelere ve sana dua ediyorum..Aynı benim durumum ,bir tek kafa ölçümü iyi durumda.Dr. korkma 34. haftayı atlatırsak tehlikeli zamanları atlatmış oluruz diyor.Çünkü su çok az durumda ve kilo alımı çok yavaşlamış bebeğin.Senin de iyi hbrlerini bekliyoruz inşallah.
canım çok üzüldüm ya( Allah annenede sanada en bolundan şifalar versin yeterki o iyi olsunda sizin yanınıza sonrada gelir. Allah yardımcınız olsun...
çok geçmiş olsun arkadaşım, allah seninde anneninde tez zamanda şifasını versin.
bol bol dua et. kul olarak elimizden başka birşey gelmez.
Allah şuanda kimin ne sıkıntısı varsa, doğum anında olan varsa hepsine yardım etsin.
bende yemek yememi kontrol edememeye başladım allammm
sanırım artık yuvarlanarak gidicez hastaneye
Günaydın kızlarcanım çok sıkılıyor du bugün komşum beni oturmaya çağırdı ilk defa gidicem çalışırken kimseye gidemiyordum iyi oldu çarşıya çıkıp bir hediye almam lazım sonra da oturmaya giderim oh gelsin börekler tatlılar pastalar