- 4 Ağustos 2007
- 1.166
- 3
canım iyi ki siteye uğramışım moralimi toplayıp..o kadar üzüldüm ki bebeğime kilosu çok geri diye.Tek ben değilmişim böyle üzülen demek ki.benim de en son geçen hafta 33.haftada ölçülmüştü 1750 gr.dı.1900 olmuştur inşallah yrn görücez.inşallah gülüm rabbim hepimizin dualarını kabul etsin ben artık koca kafalı oğluşum diye seviyom karnımı hırs yapsında büyüsün bakayım azcık ben yarın 36 haftama gircem tek tesellim o baya gelişmişdir büyümüşdür diyorum ben en son 34. haftamda gittim kilosu1900dü:44:
Canım destekleriniz için sağolun..Benim de elden dua etmekten başka bir şey gelmiyo.Bebek iyi moral olacak hepimize.anneme de aynı şekilde.hasta yatağında dört gözle bebeği bekliyo.canuım RABBİM öncelikle annene sağlık ve uzun ömür versin bu güzel günde dualarım annenle... tansiyon hamilelkte sıkıntılı oluyr ama hepsini atlatacağız canını sıkıp bebeğini etkileme.. bebeğimizi inşallah sağlıklı birşekilde kucağımıza alırız ...
kızlar bugün benim misafirim gelcek heyecanlıym ilk defa gelyrlar komşularım ee çalışan bayanlar evde olmayınca konu komşuyu tanımıyrz şimdi tanışacağız bakalım..hamile olduğumu bildikleri için çok parçalamıyrm kendimi.. herşeyi hazırladım ...
toplamda 9 kg oldu benim aldıgm kilo...ama yattım mı kalkamıyrm =)