Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yarin herkesi kontrolu mu var ne. bn de nst ye gircem yarin. hayirli hebrlerle doneriz ins hepimiz
belgincim sanırım benim de doğumum yaklaştı, karnımı görünce çok korktum inanki
sanırım ben de nst ye bağlanacağım, boşver etraftan anlayış beklemiyoruz zaten, ne çektiğimizi biz biliyoruz
tek derdimiz içeride biraz daha durup sağlıkla doğmaları
sen neler neler yaşadın , milletin ne dediğini hiç önemseme
bu arada da eşine de allah kavuştursun canım
ki 2. tüp bebek tedavimde kavuştum bebeğime Rabbim kimselere yaşatmasın sıkıntısızca kucaklarımıza alalım inşallahbende varım tatlım bebeğime bir adım daha yaklaşmak için yapmadığım kalmamıştı ki tüp bebek tedavisiyle kapanışı yaptım Rabbime şükürler olsun göbişimde tekmeleriyle en zor anımda güç veren bebeğime kavuşmama da az kaldı yine ne gerekirse hazırım Rabbim hepimizin evlatlarını korusun ve sağlıklıca-vaktinde kucağımıza almayı o cennet kokusunu içimize çekmeyi nasip etsin inşallah
bende varım tatlım bebeğime bir adım daha yaklaşmak için yapmadığım kalmamıştı ki tüp bebek tedavisiyle kapanışı yaptım Rabbime şükürler olsun göbişimde tekmeleriyle en zor anımda güç veren bebeğime kavuşmama da az kaldı yine ne gerekirse hazırım Rabbim hepimizin evlatlarını korusun ve sağlıklıca-vaktinde kucağımıza almayı o cennet kokusunu içimize çekmeyi nasip etsin inşallah
canım nasılsın? seninle pek karşılaşamıyoruz bu aralar sanki?
cemreden haberin var mı?
yaaa şaka gibi 30un altına düşmüş şafakk birdee doktorum sezeryan olur buyuk ıhtımalle demıstı 38de falan alınsa son 15 20 gün..
yaaa şaka gibi 30un altına düşmüş şafakk birdee doktorum sezeryan olur buyuk ıhtımalle demıstı 38de falan alınsa son 15 20 gün..
evet cnm sen de cok az gırdın bu aralar dınlendiğini düşünmüştüm bende..seni ve bebeklerini takipteyim cnm
cemreyi cok merak edıyorum 3gundr yok.. bıraz daha gırmezse doğum yaptıgını dusunucem artık keşke faceden filan ekleseydim belki ordan haberim olurdu..
canlar beni merak etmişsiniz çok sağolun
iki gündür çok zorlanıyorum, kusuyorum, sil baştan ilk aylara dönmek gibi
ve karnım yamuk yumuk oluyor, hem de kaskatı oluyor
çok korktum, sürekli yattım iki gündür
yarın kontrolümüz var, bakalım ne diyecek doktorumuz
anaaaaaaaaaammm ne beceriklisin sen öyleeeeee
hadi nazlma ikimiz de güzel haberlerle dönelim inşallah
senin kusmaların ne durumda canım? hala devam ediyor mu?
ayyyyyyyyyyyyyyy
ben bile çok heyecanlandım şimdii
zorunlu olarak dinlendim canım, zaten sürekli yatıyordum ama şimdi bir de uyuyorum sürekli
nedendir anlamadım
sende de sıkıntı büyüktü canım, ama artık en sıkıntılı dönemleri atlattın sen de çok şükür
ayy çok fena bulantı kusma ilk aylarımı hatırladım ki şimdi daha zor olur.. geçer inşallah allah yardımcın olsun canım
aynen cnm ya 3.5 aydır 7/24 wc dısında yatıyorum.. hedef 28i atlatmaktı şükür bu haftaları gördük..dr um 36lardan bahsedıyor beni ümitlendırıyor ıns görürüz..vucudumuz sureklı dinlendı ama psıkolojık olarak günleri haftaları saymak cok yordu..acabalar,en ufak seyde vucudu dınlemeler,şu haftaya cıkarmıyım demeler vs... yıprattı...
ama bu günümüze hamdolsun..yavrum 2kg mı buldu artık...34 ude görürüm inş da sonrası allah kerım..senın ıçınde aynı dıleklerım gecerlı cnm..
canlar iyi geceler herkese yarın güzel haberlerle görüşmek üzere. Çok öptük sizi kuzumla.
Ben de senin gibiyim. Yataktan yemek icin cikiyorum sadece. Cok bunaliyorum evde.
Esin de cok kiskancmis ya Bir bakima insanin hosuna gider kiskanclik. Ben bayan doktorlara pek guvenemiyorum. Yasadigim deneyimler sonucunda tabi ki erkek doktora gidicem dedim en bastan.
Kızlar bu aralar her gün burdayım haftasonları hariç. Bir de eşimin nöbet sonrası izin günleri dışında. Eğer benden en az 3 gün haber alamazsanız bilin ki doğurdum
bugun teyzem bebeğimin çamaşırlarını ütülemeye gelecek. illa ben yapacağım dedi. o da geçen mart 2012 annesi. ben hep onun bebeğinin gelişimine baktım seneye bizimki de bu ayda böyle olacak falan filan.... şimdi çok tatlı kocaman oldu çok çabuk büyüyorlar kızlar tadını çıkararak büyütelim
dün bebeğimizin odasının perdesini de taktık. çok mutlu oldum. akşam chicco i feel de geldi renk güzel beğendim ismi de netleştirdik Derin olacak. oh be artık düşünmekten kurtuldum geriye bebek arabamız kaldı onu da hallederiz.
Hepinizi öpüyorum bugun giremem, haftasonu da geldi , artık pazartesi görüşmek üzere. Bugün cuma bol bol dua edin, Allah hepimize rahat doğum nasip etsin. Amin