2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
aslında bugün bende gececiydim ama örgü topiğimde tarifler paylaştım bol bol ve yoruldum uykumda geldi bana müsade kalıp sohbet etmeyi çok isterdim başka gecelere inşallah gece dostlarım

canım çok sağol, ya zaten kulak asmiyorum yoksaa zaten hiç derdim yokmuş gibi bide onlarla uğraşmak zorunda kalırdım :) ayrıca bebislerin için hem seviniyorum bu zamana kadar seninle oldukları için hemde dua ediyorum inşallah şöyle en az 3 hafta daha dayansinlar diye..

Iyi geceler kızlar kontrolü olanlar hayırlı haberlerle gelirler inşallah öpüyorum hepinizi bu gece uykum da yok

ki 2. tüp bebek tedavimde kavuştum bebeğime Rabbim kimselere yaşatmasın sıkıntısızca kucaklarımıza alalım inşallah

bu arada bende cumartesi gidicem kontrole dr a

kızlar benı neden uyku tutmuyosa...valla cok heyecanlı ve eglencelısınız ...kızm uyanıcak gıdıp dınlenıyım dıyorum ama sayfaları hızlı hızlı okuyorum...ben rısklı bı gebelık gecırdım tam 9 ay wc den baska yere adım atmadım hep yattım ve ınanın yeter kı ona kavusayım dıe nen az 50 kere alttan muayene ettıler ve hıc abartmıyorum 40 tanesı falan erkektı ...o an utanmıyosun sımdı aklıma gelıyo sımdı utanıyorum...yeter kı kavusayım guxel seyler desınler dıe karsıma gec cırılcıplak soyun dese soyunacaktım o kadar yanı

canım yanlış hatırlamıyorsam sizin de kontrolünüz vardı?
bebeğin böbreği ile ilgili güzel haberler vardır inşallah

yaaa şaka gibi 30un altına düşmüş şafakk birdee doktorum sezeryan olur buyuk ıhtımalle demıstı 38de falan alınsa son 15 20 gün..

canım nasılsın? seninle pek karşılaşamıyoruz bu aralar sanki?
cemreden haberin var mı?

evet cnm sen de cok az gırdın bu aralar dınlendiğini düşünmüştüm bende..seni ve bebeklerini takipteyim cnm
cemreyi cok merak edıyorum 3gundr yok.. bıraz daha gırmezse doğum yaptıgını dusunucem artık keşke faceden filan ekleseydim belki ordan haberim olurdu..

yaaa şaka gibi 30un altına düşmüş şafakk birdee doktorum sezeryan olur buyuk ıhtımalle demıstı 38de falan alınsa son 15 20 gün..

ayyyyyyyyyyyyyyy
ben bile çok heyecanlandım şimdii

zorunlu olarak dinlendim canım, zaten sürekli yatıyordum ama şimdi bir de uyuyorum sürekli
nedendir anlamadım
sende de sıkıntı büyüktü canım, ama artık en sıkıntılı dönemleri atlattın sen de çok şükür

ayy çok fena bulantı kusma ilk aylarımı hatırladım ki şimdi daha zor olur.. geçer inşallah allah yardımcın olsun canım

yarın kontrolü olanlar güzel haberlerle gelin inşallah. benim de ptesi var kontrolüm şimdiden heyecanlandım. bgn bütün cinlerim tepemdeydi ondan mıdır nedir kızım da fazla kıpırdamadı.. yarın coşar inşallah yoksa dr yolu görünüyor erkendden. zaten haftada 1 gidiyorum adam kovcak artık beni

aynen cnm ya 3.5 aydır 7/24 wc dısında yatıyorum.. hedef 28i atlatmaktı şükür bu haftaları gördük..dr um 36lardan bahsedıyor beni ümitlendırıyor ıns görürüz..vucudumuz sureklı dinlendı ama psıkolojık olarak günleri haftaları saymak cok yordu..acabalar,en ufak seyde vucudu dınlemeler,şu haftaya cıkarmıyım demeler vs... yıprattı...

ama bu günümüze hamdolsun..yavrum 2kg mı buldu artık...34 ude görürüm inş da sonrası allah kerım..senın ıçınde aynı dıleklerım gecerlı cnm..

canlar iyi geceler herkese yarın güzel haberlerle görüşmek üzere. Çok öptük sizi kuzumla.

ayy çok fena bulantı kusma ilk aylarımı hatırladım ki şimdi daha zor olur.. geçer inşallah allah yardımcın olsun canım

sağol canım

canım ben hamileliğimi öğrendim 1 hafta sonra yatmaya başladım, hala da yatıyorum
allah hepimizin yardımcısı olsun

canlar iyi geceler herkese yarın güzel haberlerle görüşmek üzere. Çok öptük sizi kuzumla.

iyi geceler canım
biz de herkesi öpüyoruz
iyi geceler

canım neden sürekli yatıyorsun rahatsız mısın? haftan da çok ileride değil. merak ettim seni. Çok yatma o da iyi değil. hareket et. Gel gezelim
Ben gündüzleri çok hareketliyim sanki hamile değilim ama akşam da koltukta yatamıyorum bebeğimin kafası yukarıda baskı yapıyo akşamları rahatsızım.

kadın doktor konusunda ben de senin gibi düşündüğüm için erkek doktor aradım hep. ama benim eşim ilginç bi şekilde hiç kıskanmadı hatta ben çatı muayenesi dediğimde ne olacak doktor o adamın işi onu mu düşünecek demişti. o benden rahat yani. bebeğimiz için rahat olmalıyız herşey onun için.
ama benim ilk başlarda henüz hastane netleştiremediğimden okula yakın diye gittiğim yenimahalle devlet hastanesindeki emre beyi görseydi kesin kıskanırdı adam artist gibiydi

Kızlar bu aralar her gün burdayım haftasonları hariç. Bir de eşimin nöbet sonrası izin günleri dışında. Eğer benden en az 3 gün haber alamazsanız bilin ki doğurdum

bugun teyzem bebeğimin çamaşırlarını ütülemeye gelecek. illa ben yapacağım dedi. o da geçen mart 2012 annesi. ben hep onun bebeğinin gelişimine baktım seneye bizimki de bu ayda böyle olacak falan filan.... şimdi çok tatlı kocaman oldu çok çabuk büyüyorlar kızlar tadını çıkararak büyütelim

dün bebeğimizin odasının perdesini de taktık. çok mutlu oldum. akşam chicco i feel de geldi renk güzel beğendim ismi de netleştirdik Derin olacak. oh be artık düşünmekten kurtuldum geriye bebek arabamız kaldı onu da hallederiz.

Hepinizi öpüyorum bugun giremem, haftasonu da geldi , artık pazartesi görüşmek üzere. Bugün cuma bol bol dua edin, Allah hepimize rahat doğum nasip etsin. Amin

güle güle kullanın tatlım =)derin ismi de çok güzel.. perdeyi nasıl aldınız benimde bugün odası gelecek ama perde ve halımızhala yok =)Rabbim hayırlısıyla güzel doğumlar nasip etsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…