2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
elim değmişken oğluşumun halısınıda yüklemek istedim erkek bebeği olacak arkadaşlara bir fikir olsun şu an için değil ama ilerde kullanabileceği ve severek oynayacağı bir oyuncak birde anne baba tarafından yapılınca :)

ya bu catal isine ben de cok gicik oluyorum, ne utanc verici bir pozisyon o ya burda da alttan muayenede illa catala cikariyolar, doktorum kadin gerci ama durus cok rahatsiz edici, ingilterede hic yok oyle bisey, dogumu bile normal, tek kisilik bir yatakta yapiyosun, uffff ben de hic istemiyorum yaaa, simdi pazar gunu gidicem doktora stres oldum

Harika şeyler yapmışsın canım eline sağlık

süper yapmışsın bende yapmak istiyorum , ne tarz malzemeler kullandın yazabilirmisin

selam kizlar.nasilsiniz.SELALMAZ bayildim cok guzel seyler yapmissin.eline saglik
yarin kontrol gunum.heyecanliyim.:18::18:insallah minik kusum iyidir.yanilmiyorsam papatyaninda kontrolu yarin.insallah guzel haberlerle doneriz

iyi geceler kizlar. pazar aksamdan beri acaip bir kasik agrim var. pazartesi nst ye girdim agri cikmadi acilmada yokmus ama kasik agrim her gecen gun sanki artiyor. bu sekilde agrilari olan var mi?

iyi geceler kizlar. pazar aksamdan beri acaip bir kasik agrim var. pazartesi nst ye girdim agri cikmadi acilmada yokmus ama kasik agrim her gecen gun sanki artiyor. bu sekilde agrilari olan var mi?
Ben de oluyor hatta adım atmakta zorlanıyorum,2 hafta once nstde sancı da çıkmadı ama çok canım yanıyor... son zamanlar ne hale gelirim hiç bir fikrim yok

Ben de oluyor hatta adım atmakta zorlanıyorum,2 hafta once nstde sancı da çıkmadı ama çok canım yanıyor... son zamanlar ne hale gelirim hiç bir fikrim yok

doktorum bana hamilelik bel bandi al dedi. siparis verdim ise yararmi bilmiyorum. agrim oldukca sanki dogum yaklasmis gibi hissediyorum ve korkuyorum erken gelirse diye:18:

doktorum bana hamilelik bel bandi al dedi. siparis verdim ise yararmi bilmiyorum. agrim oldukca sanki dogum yaklasmis gibi hissediyorum ve korkuyorum erken gelirse diye:18:
aynı korku bende de var canım hatta bu yüzden çantamız hazır temizliğimiz de yarı yarıya bitti.bant bebeğe zarar verir mi emin olamadım o yüzden almadım,çünkü benim küçük adam sürekli kasıklarımda,sıkışır mı diye tereddüt ettim...hayırlısıyla ve sağlıkla gelsin bebişlerimiz inşallah

düşüdüm de eşim gelmesin öyle bişey olursa valla bende utanırım hatta eşimden mi utanayım dr dan mı şaşırır kıpkırmızı olurum heralde

benim doktorum bayan ama ben gene utaniyorum alttan bakinca.esimde ayni odada duruyo zaten bakarken perde falanda yok.ama napiiim ki bisi olmaz diorum sonradan.

bende ayni hafatdayim.su aralik bendede kasik agrilarim oncekine gore azcik daha sik olmaya basladi.onceden cook az hissediyodum oda kisa suruyodu zaten.sonradan ozelliklede bugun biraz daha fazla hissettim.agri olarak cok siddetli deildi ama onceki zamana gore sik oldu.bakaicam sonraki gunlerdeki seyrine.

ıyıgeceler kızlar ben de 2012 nısan annesıyım bıraz baktım yazısmalarınıza da allahım en dogru zamanda kavustursun bebeklerınıze.kımsenın kucagını bos bırakmasın

cnm dr al dedi heralde zararli degildir

bnm bazen azaldigi oluyor ama hic gecmiyor hep bir agri var kasiklarda

Ya bugün bende pek giremedim ama şöyle bir geçmişe baktım. Papatya hiç uğramamış sanki Paptyam ses ver datlım

papatyayı gördm bi ara ama yazmadı.

canlar beni merak etmişsiniz çok sağolun
iki gündür çok zorlanıyorum, kusuyorum, sil baştan ilk aylara dönmek gibi
ve karnım yamuk yumuk oluyor, hem de kaskatı oluyor
çok korktum, sürekli yattım iki gündür
yarın kontrolümüz var, bakalım ne diyecek doktorumuz

anaaaaaaaaaammm ne beceriklisin sen öyleeeeee

yarin kontrol gunum.heyecanliyim.:18::18:insallah minik kusum iyidir.yanilmiyorsam papatyaninda kontrolu yarin.insallah guzel haberlerle doneriz

hadi nazlma ikimiz de güzel haberlerle dönelim inşallah
senin kusmaların ne durumda canım? hala devam ediyor mu?

selam gececileer, papatya geçmiş olsun canım bugün yokluğun tedirgin etmişti hepimizi. Yarın Benimde kontrolum var nst için. 2 doktora gidiyorum diye çevremdeki insanlar beni pimpirikli ilan etti ama içimin rahat etmesini istiyorum bunu anlayamıyorlar etraftakiler..

kızlar doktor konusu açılmış
utanmaktan ya da kıskanmaktan bahsedilmiş
bence hepiniz çok şanslı anne adaylarısınız ve bu konuları düşünebiliyorsunuz
ne demek istediğimi şule ve candaş anlayacaktır
ben bebeklerime tüp bebek yöntemi ile hamile kaldım
tüp bebek tedavisi esnasında her dün doktora gidiyorsunuz ve alttan bakılıyor,
yok rahim kalınlığı, yok yumurtaların mm leri yok bilmem ne
o anda düşündüğünüz tek şey doktordan güzel bir şey duymak
yoksa erkekmiş, utanmakmış aklınıza bile gelmiyor
bir de tedavi başarısızlıkla sonuçlanırsa tüm bu işlemler sil baştan yeniden yapılıyor
ne demek istediğimi anladınız sanırım arkadaşlar
bebklerimizi sağlıkla kucaüımıza alalım da gerisi boş
nerde göreceğiz bir daha doktorlarımızı

yarin herkesi kontrolu mu var ne. bn de nst ye gircem yarin. hayirli hebrlerle doneriz ins hepimiz

belgincim sanırım benim de doğumum yaklaştı, karnımı görünce çok korktum inanki
sanırım ben de nst ye bağlanacağım, boşver etraftan anlayış beklemiyoruz zaten, ne çektiğimizi biz biliyoruz
tek derdimiz içeride biraz daha durup sağlıkla doğmaları
sen neler neler yaşadın , milletin ne dediğini hiç önemseme
bu arada da eşine de allah kavuştursun canım

yarin herkesi kontrolu mu var ne. bn de nst ye gircem yarin. hayirli hebrlerle doneriz ins hepimiz

durum onu gösteriyor:) inşallah hayırlı güzel haberlerle döneceğiz iyi düşünelim iyi olsun :)

( tabi ben en başından beri belki 2-3 kez eve sorunsuz geldim ama hadi hayırlısı bide kocisi gönderdim şehir dışına olmaz olmaz da olur ya korkmuyo değilim yarınki kontrolden)

bende varım tatlım bebeğime bir adım daha yaklaşmak için yapmadığım kalmamıştı ki tüp bebek tedavisiyle kapanışı yaptım Rabbime şükürler olsun göbişimde tekmeleriyle en zor anımda güç veren bebeğime kavuşmama da az kaldı yine ne gerekirse hazırım Rabbim hepimizin evlatlarını korusun ve sağlıklıca-vaktinde kucağımıza almayı o cennet kokusunu içimize çekmeyi nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…