Kızlar ben alttan muayneden çok korkuyorum ve kendimi çok kasıyorum.hele o çatal denen yere çıkınca bitiyorum.acaba herzaman kontrole gittiğimizde sedye gibi yattığımız yerdemi bakılıyo yoksa çatalamı çıkıyoruz.neyle bakılcak.çok korkuyorummmmm
Eki Görüntüle 621601 Eki Görüntüle 621602 Eki Görüntüle 621603 Eki Görüntüle 621597 kızıma yaptığım oyun halısı tabiki yapalı 1 ay oldu şu anda bunlara uğraşacak hal kalmadı da resmi ancak yükleyebildim :) birde ördüğüm oyuncakları astım o resmi yükleyemiyorum neden se anlayamadım. bulutun içine poşet falan koydum ineğide örmedim polardan diktim onunda dudaklarında poşet var
Eki Görüntüle 621601 Eki Görüntüle 621602 Eki Görüntüle 621603 Eki Görüntüle 621597 kızıma yaptığım oyun halısı tabiki yapalı 1 ay oldu şu anda bunlara uğraşacak hal kalmadı da resmi ancak yükleyebildim :) birde ördüğüm oyuncakları astım o resmi yükleyemiyorum neden se anlayamadım. bulutun içine poşet falan koydum ineğide örmedim polardan diktim onunda dudaklarında poşet var
Ben de oluyor hatta adım atmakta zorlanıyorum,2 hafta once nstde sancı da çıkmadı ama çok canım yanıyor...iyi geceler kizlar. pazar aksamdan beri acaip bir kasik agrim var. pazartesi nst ye girdim agri cikmadi acilmada yokmus ama kasik agrim her gecen gun sanki artiyor. bu sekilde agrilari olan var mi?
Ben de oluyor hatta adım atmakta zorlanıyorum,2 hafta once nstde sancı da çıkmadı ama çok canım yanıyor...son zamanlar ne hale gelirim hiç bir fikrim yok
aynı korku bende de var canım hatta bu yüzden çantamız hazır temizliğimiz de yarı yarıya bitti.bant bebeğe zarar verir mi emin olamadım o yüzden almadım,çünkü benim küçük adam sürekli kasıklarımda,sıkışır mı diye tereddüt ettim...hayırlısıyla ve sağlıkla gelsin bebişlerimiz inşallahdoktorum bana hamilelik bel bandi al dedi. siparis verdim ise yararmi bilmiyorum. agrim oldukca sanki dogum yaklasmis gibi hissediyorum ve korkuyorum erken gelirse diye:18:
düşüdüm de eşim gelmesin öyle bişey olursa valla bende utanırım hatta eşimden mi utanayım dr dan mı şaşırır kıpkırmızı olurum heralde
Valla doğru söylüyosun canım perişanı. Zaten kendime bakamıyorum bi de üstüne onlar.. Gerçi çok şükür yemek falan yapıyor ama evdeki en zor iş 4 yaşındaki kızımı oyalamak ve o konuda da başarılı olduğu söylenemez :))
Ohoo ben bu saatte kalktım yemek yemeye :)) açlıkla uyandım resmen. Bikaç gündür benimde yediklerimde bariz bş artış var. Neyse sona geldik artık 2kilo fazla 2 kilo eksik takmıyorum. Acıktığımda ve bişeyler yediğimde kızım da karnımda kıpır kıpır oynuyor demekkş o da acıkmış oluyor.
ahhh! hamileyken ilgilenmeside cok zor be kuzum yaa.bide hastaymissin Allah yardimciniz olsun.basarili olabileceni sanmiyorum cunku o yastaki bir cocuga ne yapsan caresizdir iyi bilirim)) bu arada benim yememedeki o artis aylar oncesinden baslamisti bile.hiiic doymuyordum halada doymuyorum )) bide eennn guzel seylerden biriside biz yemek yedikten sonra bebislerimizin kipir kipir olmasiii.cook seviyorum o anii!
iyi geceler kizlar. pazar aksamdan beri acaip bir kasik agrim var. pazartesi nst ye girdim agri cikmadi acilmada yokmus ama kasik agrim her gecen gun sanki artiyor. bu sekilde agrilari olan var mi?
cnm dr al dedi heralde zararli degildiraynı korku bende de var canım hatta bu yüzden çantamız hazır temizliğimiz de yarı yarıya bitti.bant bebeğe zarar verir mi emin olamadım o yüzden almadım,çünkü benim küçük adam sürekli kasıklarımda,sıkışır mı diye tereddüt ettim...hayırlısıyla ve sağlıkla gelsin bebişlerimiz inşallah
bnm bazen azaldigi oluyor ama hic gecmiyor hep bir agri var kasiklardabende ayni hafatdayim.su aralik bendede kasik agrilarim oncekine gore azcik daha sik olmaya basladi.onceden cook az hissediyodum oda kisa suruyodu zaten.sonradan ozelliklede bugun biraz daha fazla hissettim.agri olarak cok siddetli deildi ama onceki zamana gore sik oldu.bakaicam sonraki gunlerdeki seyrine.
Ya bugün bende pek giremedim ama şöyle bir geçmişe baktım. Papatya hiç uğramamış sankiPaptyam ses ver datlım
papatyayı gördm bi ara ama yazmadı.
kızıma yaptığım oyun halısı tabiki yapalı 1 ay oldu şu anda bunlara uğraşacak hal kalmadı da resmi ancak yükleyebildim :) birde ördüğüm oyuncakları astım o resmi yükleyemiyorum neden se anlayamadım. bulutun içine poşet falan koydum ineğide örmedim polardan diktim onunda dudaklarında poşet var
yarin kontrol gunum.heyecanliyim.:18::18:insallah minik kusum iyidir.yanilmiyorsam papatyaninda kontrolu yarin.insallah guzel haberlerle doneriz
selam gececileer, papatya geçmiş olsun canım bugün yokluğun tedirgin etmişti hepimizi. Yarın Benimde kontrolum var nst için. 2 doktora gidiyorum diye çevremdeki insanlar beni pimpirikli ilan etti ama içimin rahat etmesini istiyorum bunu anlayamıyorlar etraftakiler..
selam gececileer, papatya geçmiş olsun canım bugün yokluğun tedirgin etmişti hepimizi. Yarın Benimde kontrolum var nst için. 2 doktora gidiyorum diye çevremdeki insanlar beni pimpirikli ilan etti ama içimin rahat etmesini istiyorum bunu anlayamıyorlar etraftakiler..
yarin herkesi kontrolu mu var ne. bn de nst ye gircem yarin. hayirli hebrlerle doneriz ins hepimiz
bende varım tatlımkızlar doktor konusu açılmış
utanmaktan ya da kıskanmaktan bahsedilmiş
bence hepiniz çok şanslı anne adaylarısınız ve bu konuları düşünebiliyorsunuz
ne demek istediğimi şule ve candaş anlayacaktır
ben bebeklerime tüp bebek yöntemi ile hamile kaldım
tüp bebek tedavisi esnasında her dün doktora gidiyorsunuz ve alttan bakılıyor,
yok rahim kalınlığı, yok yumurtaların mm leri yok bilmem ne
o anda düşündüğünüz tek şey doktordan güzel bir şey duymak
yoksa erkekmiş, utanmakmış aklınıza bile gelmiyor
bir de tedavi başarısızlıkla sonuçlanırsa tüm bu işlemler sil baştan yeniden yapılıyor
ne demek istediğimi anladınız sanırım arkadaşlar
bebklerimizi sağlıkla kucaüımıza alalım da gerisi boş
nerde göreceğiz bir daha doktorlarımızı