Cok iyi yapmissin. Ben de esim kiskansin diye biscolata reklami cikinca sarkiya eslik ediyorum.
kan hapını al ama canım bence önemli. kansızlık olmasa da alınması gerekiyormuş. şeker yüklemesi neden yapmadı ona şaşırdım çünkü önemli. bana 2 kez yaptı. ilkinde çıkmadı ikincisi de bebek biraz kilolu olunca yaptı onda da çıkmadı.Sonsycim ben yeni gittim daha doktora. Çatidan ben cekinmiyorum acikcasi.doktorlarimiz kac tane goruyolar.aliskinlar.ne zaman yapar bilmiyorum :) bide ben ne magnezyum ne bisey kullanmiyorum.doktor kan hapi vermisti hep unuttum almadim hic.ictigm bitane bile ilac yok.daha seker yuklemeside yaptirmadim.umarim sorum yasamam kizlar
kızlar benim doktorum bayan ama ben yinede utanıyrm çatı muayenesi herkes muhakkak oluyor mu??? kaçıncı haftada oluyr ?
Enise canim evet unutmazsam kullanmaya baslicam :) sonsy canim doktor istemisti bikere sunlari al gel diye.ben nasilsa onemli degildir diye yuklemeye gitmedim.kan ilacinida vereli cok oluyo icicem aklima gelmiyo.magnezyumada gerek yok demisti. Kan hapini nasil aliskanlik haline getircem bilmiyorum
kızlar dün değil önceki akşam annemde yemekteydik abim de vardı. ben abimle yanyana koltukta oturuyorum eşim de yemek masasında oturuyordu. tvde biscolata reklamı çıktıben gayri ihtiyari abime "bu adam bilgisayar mühendisiymiş" dedim. sonra eşimi farkettim bana ordan "demek öylee", "görürsün seeen" der gibi kafa salladı
eyvah dedim ben ne dedim böyle. hatırlarsanız hep ben böyle şeylere bozulurum. asla bir kadın hakkında yorum yaptırmam. bir keresinde ben bilmem eşim bilir programını izlerken "burada kadınlar neden hep mini etek giyiyor" demişti de sen nasıl böyle dersin diye tartışmıştım. meğer o aile programı eşleri nasıl izin veriyor anlamında demiş ama asla ben böyle anlamam tabisen kadınların bacağına mı bakıyorsun da böyle yorum yapıyorsun demiştim.
sonra o akşam benimle hiç konuşmadı eve geç geldik yine konuşmadan yattık uyuduk. dün akşam eve geldiğinde de suratı asıktı hoşgeldin dedim öptüm karşılık verdi ama çok da içten değildi. yemek yedik ben salonda bir koltukta o diğer koltukta uyuyakalmışız.
bugun konuştuk. ilgiisizsin dedim. ben sadece bir konuya üzüldüm onu da biliyorsundur açmadım konuyu ama üzüldüm o yüzden böyleyim. ama kötü bişey yok yani öyle düşünme bana ilgisiz filan diye dedi. ben de benim yaptığım seninkiler gibi bişeydi kötü bişey değildi dedim. kendini savunmaya geçme ben zaten konuyu açmadım sadece üzüldüm sen bu konularda hassassın daha dikkatli olacağını düşünüyorum ben de daha dikkat ederim dedi konuyu kapattı.
ama üzülmedim çünkü o da buna benzer davranışlar yapıyordu hep ben kıskanç durumuna düşüyordum bilmeden istemeden yaptım ama iyi oldu beni anlamış oldu
Teyzoşlar bizde dün gittik kontrole...2.900 olmuş bizim yakışıklı ..
Bende çatı muayenesinden tedirginlik duyduğum için hemen sordum,ne zaman yapılıyo diye...Doktorumuz da acele etme 37.haftada bakıcaz dedi...Bilmiyo ki korkumdan soruyorum...:18:
kızlarr günaydınnn :) doğumumuza cok az kaldı :) allahın izniyle saglıkla kucagmıza alırızz..
yalnızz isim konusunda ben hala netleşemedim,kızımın adını en ağır basan ''NİL'' oldu,ama iyice emin olmak istiyorumm,yardımcı olurmusunuzzz :)) sizler ne koyuyosunuzz :)
günaydın arkadaşlar..hepinize sağlıklı bir gün diliyorum.umarım herkesin keyfi yerindedir.arkadaşlar internetten bebek şekeri,hediyelik magnet alanlarınız var mı.bana güvenilir bir site önerebilir misiniz acaba.öpüyorum hepinizi
HERKESE GÜNAYDIN.NASILSINIZ.BİZ ÇOK ŞÜKÜR İYİYİZ.DÜN KONTROLUMUZ VARDI.BU SEFER ÇOK ŞÜKÜR SORUNSUZ GÜZEL HABERLERLE DÖNDÜK.KIZIM 48CM BOYUNDA 2700 GR OLMUŞ.BAŞIDA AŞAĞI DÖNMÜŞ.NSTYE GİRDİK KORKULACAK SANCI YOK DEDİ.SUYUMUZDA İYİYMİŞ.ÇATI MUAYNEMİZİ HAFTAYA YAPACAKMIŞ.BİZDEN HABERLER BÖYLE.
yeni bir gün daha başladı bebeğimize kavuşmaya bir adım daha yaklaştık
güzel bir gün olur inşallah ağrısız sıkıntısız bol tekmeli
cerencim valla adamın anlayası yoksa ister diş göster ister kapıyı göster odun her zaman odun canım sen eşine nazar değdirme değerini bil,anlayan adam gözünden de anlar halsiz bitkin olduğunu,ilgiye ihtiyacı olduğunu,sessizliğinden anlar... allah yardımcısı olsun arkadaşların evde huzur olmaması çok kötü bir durum hele ki bu günlerde inşallah geçici olur herkesin yuvası huzuruna kavuşur
İşte Selimin Yatağı henüz süslenmedi, biraz[ kokusu falan çıksın son halini yine paylaşırım sizinle
çatı muayenem olmayacak sezeryan olcam da her gittiğimde alttan muayene edermi acaba diye bende korkuyorum normalde uanmam böyle şeylerden de artık bizim dr la kanki gibi olduk eşimin muhabbeti kimsede yok valla kaptırıyolar gittiğimizde utandım bu adamdan ne yalan söyleyeyim
Teyzoşlar bizde dün gittik kontrole...2.900 olmuş bizim yakışıklı ..
Bende çatı muayenesinden tedirginlik duyduğum için hemen sordum,ne zaman yapılıyo diye...Doktorumuz da acele etme 37.haftada bakıcaz dedi...Bilmiyo ki korkumdan soruyorum...:18:
ya normalde ben de utanmam alttan usg ile muyane cok oldum. Ame gcen gun rahim boyunu ölçmek için yine muyaene edey,m dedi, normalde perde cekyolar ya, eşim dr masasının orada oturuyodu, öbür tarafta kaldı perde çekilince. Hoop bi baktım kalktı direk açtı perdeyi geldi, o an bi utandım göz göze gelince eşimle, sonra da doktorun bi huyu var işleme geçmeden önce illa pardon , özür dilerim diyo o insanı utandırıyo iyice. Eşimde ona takılmış bi de özür diliyo adam diyo.Ama mecbur yapacak bi şey yok,
maşallah oğluna kaç haftalık bebişin merak ettim benim oğlumun kilosuda 2900 doktorum çok fazla dedi senin doktorun kilosuna ne dedi. biide sat a göre 10 gün ileride usg de 36 haftalık çıktı
senin yine iyi benim 33+3 te 2750 gr idi. 2 hafta önden gidiyo, sana fazla dediyse benimki obez mi olacak ya
Enise canim evet unutmazsam kullanmaya baslicam :) sonsy canim doktor istemisti bikere sunlari al gel diye.ben nasilsa onemli degildir diye yuklemeye gitmedim.kan ilacinida vereli cok oluyo icicem aklima gelmiyo.magnezyumada gerek yok demisti. Kan hapini nasil aliskanlik haline getircem bilmiyorum
canım o tarz sancılar doğum sancısıda olabiliyomuş sanırım bende de oluyo şiddetli olursa aklında olsun aman inş sen ist a gitmeden gelmesin kzıın yaaa, şükür şimdi iyiyimişsiniz ...çok şükür ...bizde iyiyiz canım oğluşla çalışıyoruz :)
kocacığmi uğurladım biraz önceşehir dışına çıkmak zorunda kaldı enaz 3-4 gün en fazla 8gün sürecek gelmesi, tamda ona en ihtiyacımz olduğu zamanlarda çok ters oldu. hep gidiyordu normalde de ama bu sefer çok üzüldüm sanki gidişine
canım ben Ankarada Akay hastanesinde olcam, Tolga Ecemiş dr um ama anestezici dışardan gelcek.arkadaşlar merhaba, guruba bu gün üye oldum. ben de mart annesiyim ve bişey sormak istiyorumç. epidural sezeryan yapmak isteyen var mı. hangi hastanede hangi doktora yaptırcaksınız. bilgi veririsenşz sevinirim. teşekkür ederim
canm ben bu abajuru hep çok beğenmişimdir kızının odasında da çok hoş durur bence hem fiyatıda uygunEki Görüntüle 621262
kızlar bebeğimin odası için kırmızı olan abajuru beğendim.şifonyerin üstüne koycam, beşiğin yanında kırmızı
koltuğum var onunla kombin yapıcam. koçtaşta beğendim 24,90 tl fiyatı iyi mi sizce?
modeli nasıl ?
sonsy canım valla ne yalan söylim eşinin seni anlamasına çok sevindim iyi olmuş daha dikkatli olur bundan böyle.kızlar dün değil önceki akşam annemde yemekteydik abim de vardı. ben abimle yanyana koltukta oturuyorum eşim de yemek masasında oturuyordu. tvde biscolata reklamı çıktıben gayri ihtiyari abime "bu adam bilgisayar mühendisiymiş" dedim. sonra eşimi farkettim bana ordan "demek öylee", "görürsün seeen" der gibi kafa salladı
eyvah dedim ben ne dedim böyle. hatırlarsanız hep ben böyle şeylere bozulurum. asla bir kadın hakkında yorum yaptırmam. bir keresinde ben bilmem eşim bilir programını izlerken "burada kadınlar neden hep mini etek giyiyor" demişti de sen nasıl böyle dersin diye tartışmıştım. meğer o aile programı eşleri nasıl izin veriyor anlamında demiş ama asla ben böyle anlamam tabisen kadınların bacağına mı bakıyorsun da böyle yorum yapıyorsun demiştim.
sonra o akşam benimle hiç konuşmadı eve geç geldik yine konuşmadan yattık uyuduk. dün akşam eve geldiğinde de suratı asıktı hoşgeldin dedim öptüm karşılık verdi ama çok da içten değildi. yemek yedik ben salonda bir koltukta o diğer koltukta uyuyakalmışız.
bugun konuştuk. ilgiisizsin dedim. ben sadece bir konuya üzüldüm onu da biliyorsundur açmadım konuyu ama üzüldüm o yüzden böyleyim. ama kötü bişey yok yani öyle düşünme bana ilgisiz filan diye dedi. ben de benim yaptığım seninkiler gibi bişeydi kötü bişey değildi dedim. kendini savunmaya geçme ben zaten konuyu açmadım sadece üzüldüm sen bu konularda hassassın daha dikkatli olacağını düşünüyorum ben de daha dikkat ederim dedi konuyu kapattı.
ama üzülmedim çünkü o da buna benzer davranışlar yapıyordu hep ben kıskanç durumuna düşüyordum bilmeden istemeden yaptım ama iyi oldu beni anlamış oldu
canım allahın izniyle bişey olmaz hiç korkmaSonsycim ben yeni gittim daha doktora. Çatidan ben cekinmiyorum acikcasi.doktorlarimiz kac tane goruyolar.aliskinlar.ne zaman yapar bilmiyorum :) bide ben ne magnezyum ne bisey kullanmiyorum.doktor kan hapi vermisti hep unuttum almadim hic.ictigm bitane bile ilac yok.daha seker yuklemeside yaptirmadim.umarim sorum yasamam kizlar
Ah Belgin Ah. Allah kavuştursun canım. İnsan bu dönemde en çok eşini arıyor. En çok ondan destek ve ilgi istiyor gerisi boş
canım allah kavuştursun inş eşin gelene dek kızında gelmez, sıkıntınız olmazda.annenler filan yanında mı ?kocacığmi uğurladım biraz önceşehir dışına çıkmak zorunda kaldı enaz 3-4 gün en fazla 8gün sürecek gelmesi, tamda ona en ihtiyacımz olduğu zamanlarda çok ters oldu. hep gidiyordu normalde de ama bu sefer çok üzüldüm sanki gidişine
canım maşallah bebeğinin kilosu çok iyiymiş.senin yine iyi benim 33+3 te 2750 gr idi. 2 hafta önden gidiyo, sana fazla dediyse benimki obez mi olacak ya
Aman vallahi dursun yerinde.O kadar alış veriş yaptık burda doğarsa cıp cıbıldak kalırız ya.:18: Bir kaç ayakkabı ve 6 .aydan sonra giyebileceği badi haricinde hiçbirşeyyi yok burda kızımın.