kızlar dün değil önceki akşam annemde yemekteydik abim de vardı. ben abimle yanyana koltukta oturuyorum eşim de yemek masasında oturuyordu. tvde biscolata reklamı çıktı
ben gayri ihtiyari abime "bu adam bilgisayar mühendisiymiş" dedim. sonra eşimi farkettim bana ordan "demek öylee", "görürsün seeen" der gibi kafa salladı
eyvah dedim ben ne dedim böyle. hatırlarsanız hep ben böyle şeylere bozulurum. asla bir kadın hakkında yorum yaptırmam. bir keresinde ben bilmem eşim bilir programını izlerken "burada kadınlar neden hep mini etek giyiyor" demişti de sen nasıl böyle dersin diye tartışmıştım. meğer o aile programı eşleri nasıl izin veriyor anlamında demiş ama asla ben böyle anlamam tabi
sen kadınların bacağına mı bakıyorsun da böyle yorum yapıyorsun demiştim.
sonra o akşam benimle hiç konuşmadı eve geç geldik yine konuşmadan yattık uyuduk. dün akşam eve geldiğinde de suratı asıktı hoşgeldin dedim öptüm karşılık verdi ama çok da içten değildi. yemek yedik ben salonda bir koltukta o diğer koltukta uyuyakalmışız.
bugun konuştuk. ilgiisizsin dedim. ben sadece bir konuya üzüldüm onu da biliyorsundur açmadım konuyu ama üzüldüm o yüzden böyleyim. ama kötü bişey yok yani öyle düşünme bana ilgisiz filan diye dedi. ben de benim yaptığım seninkiler gibi bişeydi kötü bişey değildi dedim. kendini savunmaya geçme ben zaten konuyu açmadım sadece üzüldüm sen bu konularda hassassın daha dikkatli olacağını düşünüyorum ben de daha dikkat ederim dedi konuyu kapattı.
ama üzülmedim çünkü o da buna benzer davranışlar yapıyordu hep ben kıskanç durumuna düşüyordum bilmeden istemeden yaptım ama iyi oldu beni anlamış oldu