2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
canım allah kavuştursun inş eşin gelene dek kızında gelmez, sıkıntınız olmazda.annenler filan yanında mı ?

amin canım sağol. benimde korkum o inşallah babacığnı bekler prensesim, yanımdalar canım annemlerde kayinvalidemlerde benim evime yürüme mesafesi ile 5dakikadalar anneme geldim şimdi burada kalacağım zaten ama ne bileyim es farklıymıs daha bi can oluyormuş sanki heleki hassasiyetimzin son raddede olduğu dönemdeyken.. Nikahta Keramet vardır diye boşuna dememişler :)

ne kadar hızlı ilerliyor bu sayfa ya, maşallah sabahtan beri kaç sayfa olmuş. herkese aldığı ciciler hayırlı olsun, güle güle kullanalım inşallah.

canım aldığım şekerlerin linki:

3LÜ KAMPANYA 100 ADET YUSUFCUKLU en güzel Şeker GittiGidiyor'da 73423721

o linkteki puset sepet ve yazıyı da gönderdiler. bu da gelen şekerlerin resmi:

Eki Görüntüle 621465

bu da ölçülmüş hali, fikir olsun diye ölçüp ekledim:

Eki Görüntüle 621466

daha bir sürü modelleri var, beğendiğin olursa satıcı oldukça hızlı ve güvenilir, bana beklediğimden daha güzel ve hızlı geldi enazından.

Selam kızlar bir arkadasım 38.haftasında nişanı gelmiş açılmadı az eve yollamışlar 24 saat içinde dogum demişler anaaaaam çok heyecanlııııı

kızlar artık çok rahatsızım yatmaktan başka bişey yapamıyorum kızım iice aşağıya yerleşti çok ağırlık yapıyor inşallah hayırlısıyla geçer şu günlerde sağsalim doğururuz off

Canım teşekkürler hepsini kendim almadım annem aldı battaniyelerini falan hastane çıkışı hediye birde büyük olan şortlu takımların pamponlu olanı 7 tl diğeri 10 tl.filli takımlar 3 tl yani çok uygun denk geldiği için aldım aslında yeni doğduğunda giydirilebilecek pek bişey yok gibi geliyor çok kirleniyormuş falan kuzenim doğumdan 1 hafta sonra bebeğe bişeyler almak için dışarı çıkmak zorunda kalmış ama bence çok almamak lazım 0-3 ay hediye olarak da çok geliyormuş mevlütte falan.İnan dolap boş gibiydi böyle tek tek bakınca fazla geldi bana da.Eminim senin de çok cicileri vardır bebeğin sadece sana az geliyor.Sağlıkla doğsunlar inş.akşama misafir var temizlik yaptım ve çook zorlandım korkuyorum ya bu tempoya erken gelmesin bebişim

kızlar nasılsınız büütn gün evdeydim ama hiç halim yok sizde öylemisiniz özellikle sabahları kahvaltıyı yapıyorum elim ayağım tutmuyor yatıyorum geri

aman yalnız kalmada.benim eşim hiç yok ya :) hep uzakta, tayinimiz olmuyo 4 yıldır.ama 1 haftalığına gelse bile alışıyorum o gidişlerinde çok zorlanıyorum artık hamileyim oğlumlayım diye 2 günlük gel git sorun olmuyoda.neyse inş bu son ayrı günlerimiz olur hepimizin.

kızlar benim doktorum bayan ama ben yinede utanıyrm çatı muayenesi herkes muhakkak oluyor mu??? kaçıncı haftada oluyr ?

bende konuşmadım hiç çatı muayenesini, aynı şekilde çok tedirginim.

doktorum bayan ama ondanda çok utanıyorum.. bide benim eşim aşırı kıskanç

ve erkek doktor konusunda çok hassas, diyolar ki doğuma erkek girebilir falan

ağlıcak gibi oluyo... dün gece de benle konuşma yaptı hastaneyle anlaşma yapıcakmışım buna hangisi

uyarsa orda doğum yapcakmışım para önemli değil falan dedi. gece nöbet doktorlarını falanda sor

dedi. girer dedim öyle bişeyde... ben mahfolurum girmesin lütfen gerekirse eve ebe çağıralım diyo

dedim dua et allah büyüktür. benide stres yapma

sudeecim benim kocamda oyle.bu konuda asiri kiskanc oda.ustelik biz yurtdisinda yasiyoruz.yabanci dilimizde pek iyi degil.bide bana diyor eger erkek doktor olursa ben soyliycekmsim.istemiyorum filan.o digilde ya erkek dokt.saatine denk gelirsek diyorum.cildiyor adam.alir seni baska hastaneye goturuum diyor.ilk kizimda.hstanaye adim attik ilk sorusu dokt.kadinmi olmusdu.neyseki kadin oldu.ama sonra kanamam cok oldu.bas hekii cagirdilar.direkt girdi odaya.benimkinin gozler sasi oldubende zten o halde degildim.basim donuyor filan dedim.oda benimle ilgilendi.zaten dokt.2 dakika kaldi.simdi diyor gidince soracaz.bas hekim 2 tane 1 kadin 1 erkek.bu sefer cok zor olucak.artik biliyor kapii kilitler.

kızlar nasılsınız büütn gün evdeydim ama hiç halim yok sizde öylemisiniz özellikle sabahları kahvaltıyı yapıyorum elim ayağım tutmuyor yatıyorum geri

Ben de senin gibiyim. Yataktan yemek icin cikiyorum sadece. Cok bunaliyorum evde.

Esin de cok kiskancmis ya Bir bakima insanin hosuna gider kiskanclik. Ben bayan doktorlara pek guvenemiyorum. Yasadigim deneyimler sonucunda tabi ki erkek doktora gidicem dedim en bastan.

canım geçmişi kafana takma ama bundan sonra düzenli kullan bence, unutmamak için de telefonuna hatırlatma koy içeceğin saatlere...

Allah kavuştursun canım...

zaman zaman ben de aşağıda hissediyorum ama biraz yatıp dinlenince sanki daha yukarıda oluyo, sen de bol bol dinlen canım...

sevindim canım güzel haberlerle dönmene. umarım son zaman kadar sorunsuz atlatırız. şu çatı muayenesini bi bende sorayım, çok konuşulmuş. gerçi usg de rahime bakıp ölçüsnü söylüyor ama farklı bişi sanırım.

bu kadar kıskançlık biraz fazla sanki. hani kendimie kıskancım diyorum ama daha neler varmış. bence böyle ufak şeyler için birbirinizi üzmeye değmez bence. neysekiş sonradan konuşup halletmişssiniz.

8 gün mü? çok uzun ama birbirinizi özlemek için bi bahane olmuş. ben de bi süre biyerlere gidip de özlesem diyodum. ama şimdi göndermiyorum biyere. şurda alanya ya gidiyo haftada bir.ç bu haftadan sonra bidaha gitme dedim. nolur nolmaz. annenlerin yakınında olması çok iyi. en çok yardımı dokunacak onlar çünkü.

güzel ve sade bence. ben magnetli olanları tercih etmedim. toptancıdan aldım içine bibloları kendim yerleştirip yazısını da kendim yazıp çıkarıcam.paylaşırım burda.

ay bu kıskanç erkekler yok mu doktor sonuçta ne olacak ki.

mulbery aldıkların çooook güzel, güle güle kullanın inşallah.

sudecim abajurunu beğendim, biraz üzerinde süsleme yapılmasına bende katılıyorum.

Kızlar ben alttan muayneden çok korkuyorum ve kendimi çok kasıyorum.hele o çatal denen yere çıkınca bitiyorum.acaba herzaman kontrole gittiğimizde sedye gibi yattığımız yerdemi bakılıyo yoksa çatalamı çıkıyoruz.neyle bakılcak.çok korkuyorummmmm

canım allah kavuştursun çok zor ya. benim eşim bir gün çalışıyor bir gün evde çalıştığında yemeğe geliyor akşam gelmediği zaman bile kötü hissediyorum kendimi..

Selam kızlar bir arkadasım 38.haftasında nişanı gelmiş açılmadı az eve yollamışlar 24 saat içinde dogum demişler anaaaaam çok heyecanlııııı

ay valla çok heycanlı doğurunca haber ver bize

artık hiç halimiz kalmadı benimde hep uykum var

senin eşin hep mi dışarda? allah yardımcın olsun canım hamileyken daha zor

kızlar allah sabır versin size :) ben sancı çekicem yada ameliyata girme korkusuyla tir tir titricem kocam dr un erkek mi kadın mı olduğuna bakıcak sedyeden kalkar çeker vururum valla benimki de kıskanç da tersimi bilir ilk başta bikaç bişey söylemeye kalktı ilk gebeliğimde baktı ki benim kafa kızıyo vazgeçti

ilk gebeliğimde oldum çatı muayenesi anlatcam ama korkma :) çatala çıktım ve eliyle yaptı muayeneyi. ama herkese yapmıyorlar sanırım ultrasonda tam göremediklerine yada şüphe duyduklarına yapıyorlar

Doktordan yeni geldik.
Çok şükür checkup sonuçlarımın hepsi olumlu bir sıkıntı çıkmadı.
Kan değerlerim de yükselmiş.
Ama yine de günde iki tane demir hapına devam edeceğim.
Asla risketmeye gelmeyecek bir durum elbette ki
şuanlık kilosu 2735 gr.
Ultrason da ki tarihleri sat'a göre bakıldığından daha erkeni gösteriyor.
16-22 şubat arası duruyor ölçümler.
Çatı muayenesi nst vs hiçbir tetkike girmedim.
Diğer kontrolüm şimdi 13 şubat da olacak.
Maşallah gürbüz kızıma benim

ay canım ya eşin yanında değil mi senin mesleğiniz ne ki tayininiz olmuyor ya çok üzlüyorum bu durumdakilere ama inan ki bebek kısmeti ile gelir inş birrleşirsiniz

evet aslında doktoru kadın erkek diye ayırıyoruz ama :) benim doktorum yani oğlumda erkekdi bunda kadın doktora gitmek istedim ama şöyle bir düşündüğümde ilk sezeryanımda sadece doktor yoktuki ameliyathanede çalıaşn temizlikcisinden anestezi uzmaanına kadar bir çok kişi vardı yani doktor kadın olsa ne olacakki orda bir çok erkek oluyor zaten bunu düşünüpte stres yapma o anda sen ve bebğin sağlığından başka bir şey gelmez eşinin aklına emin ol

kızıma yaptığım oyun halısı tabiki yapalı 1 ay oldu şu anda bunlara uğraşacak hal kalmadı da resmi ancak yükleyebildim :) birde ördüğüm oyuncakları astım o resmi yükleyemiyorum neden se anlayamadım. bulutun içine poşet falan koydum ineğide örmedim polardan diktim onunda dudaklarında poşet var

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…