canım allah kavuştursun inş eşin gelene dek kızında gelmez, sıkıntınız olmazda.annenler filan yanında mı ?
aldığın şekerlerin linkini atar mısın? bana da fikir olur belkim bende internetten söylerim :26:
yanlış hatırlamıyosam zaten eşin sana karşı çok hassastı sürekli ayaklarını uzattırıyor,
seni ayağa kaldırmıyorduhatta sende bundan sıkılıyordun doğrumu hatırlıyorum
biz kadınlar hiç birşey beğenmeyiz işte. boşver telefonunda keyfini çıkar alınmış alınmıştır
:
cnm çok güzel kırmızı ben beyazını almıştım süsledim eklemiştim ama yine ekleyym bak =) Eki Görüntüle 621294
canım ya sen neler almışsın maşallah =) yaa ben çok mu az aldım bebişime =(( senin k,leri görnce şaşırdım he he =)
amin canım sağol. benimde korkum o inşallah babacığnı bekler prensesim, yanımdalar canım annemlerde kayinvalidemlerde benim evime yürüme mesafesi ile 5dakikadalar anneme geldim şimdi burada kalacağım zaten ama ne bileyim es farklıymıs daha bi can oluyormuş sanki heleki hassasiyetimzin son raddede olduğu dönemdeyken.. Nikahta Keramet vardır diye boşuna dememişler :)
kızlar benim doktorum bayan ama ben yinede utanıyrm çatı muayenesi herkes muhakkak oluyor mu??? kaçıncı haftada oluyr ?
bende konuşmadım hiç çatı muayenesini, aynı şekilde çok tedirginim.
doktorum bayan ama ondanda çok utanıyorum.. bide benim eşim aşırı kıskanç
ve erkek doktor konusunda çok hassas, diyolar ki doğuma erkek girebilir falan
ağlıcak gibi oluyo... dün gece de benle konuşma yaptı hastaneyle anlaşma yapıcakmışım buna hangisi
uyarsa orda doğum yapcakmışım para önemli değil falan dedi. gece nöbet doktorlarını falanda sor
dedi. girer dedim öyle bişeyde... ben mahfolurum girmesin lütfen gerekirse eve ebe çağıralım diyo
dedim dua et allah büyüktür. benide stres yapma
kızlar nasılsınız büütn gün evdeydim ama hiç halim yok sizde öylemisiniz özellikle sabahları kahvaltıyı yapıyorum elim ayağım tutmuyor yatıyorum geri
ağlıcak gibi oluyo... dün gece de benle konuşma yaptı hastaneyle anlaşma yapıcakmışım buna hangisi
uyarsa orda doğum yapcakmışım para önemli değil falan dedi. gece nöbet doktorlarını falanda sor
dedi. girer dedim öyle bişeyde... ben mahfolurum girmesin lütfen gerekirse eve ebe çağıralım diyo
Sonsycim ben yeni gittim daha doktora. Çatidan ben cekinmiyorum acikcasi.doktorlarimiz kac tane goruyolar.aliskinlar.ne zaman yapar bilmiyorum :) bide ben ne magnezyum ne bisey kullanmiyorum.doktor kan hapi vermisti hep unuttum almadim hic.ictigm bitane bile ilac yok.daha seker yuklemeside yaptirmadim.umarim sorum yasamam kizlar
kocacığmi uğurladım biraz önceşehir dışına çıkmak zorunda kaldı enaz 3-4 gün en fazla 8gün sürecek gelmesi, tamda ona en ihtiyacımz olduğu zamanlarda çok ters oldu. hep gidiyordu normalde de ama bu sefer çok üzüldüm sanki gidişine
kızlar artık çok rahatsızım yatmaktan başka bişey yapamıyorum kızım iice aşağıya yerleşti çok ağırlık yapıyor inşallah hayırlısıyla geçer şu günlerde sağsalim doğururuzoff
HERKESE GÜNAYDIN.NASILSINIZ.BİZ ÇOK ŞÜKÜR İYİYİZ.DÜN KONTROLUMUZ VARDI.BU SEFER ÇOK ŞÜKÜR SORUNSUZ GÜZEL HABERLERLE DÖNDÜK.KIZIM 48CM BOYUNDA 2700 GR OLMUŞ.BAŞIDA AŞAĞI DÖNMÜŞ.NSTYE GİRDİK KORKULACAK SANCI YOK DEDİ.SUYUMUZDA İYİYMİŞ.ÇATI MUAYNEMİZİ HAFTAYA YAPACAKMIŞ.BİZDEN HABERLER BÖYLE.
kızlar dün değil önceki akşam annemde yemekteydik abim de vardı. ben abimle yanyana koltukta oturuyorum eşim de yemek masasında oturuyordu. tvde biscolata reklamı çıktıben gayri ihtiyari abime "bu adam bilgisayar mühendisiymiş" dedim. sonra eşimi farkettim bana ordan "demek öylee", "görürsün seeen" der gibi kafa salladı
eyvah dedim ben ne dedim böyle. hatırlarsanız hep ben böyle şeylere bozulurum. asla bir kadın hakkında yorum yaptırmam. bir keresinde ben bilmem eşim bilir programını izlerken "burada kadınlar neden hep mini etek giyiyor" demişti de sen nasıl böyle dersin diye tartışmıştım. meğer o aile programı eşleri nasıl izin veriyor anlamında demiş ama asla ben böyle anlamam tabisen kadınların bacağına mı bakıyorsun da böyle yorum yapıyorsun demiştim.
sonra o akşam benimle hiç konuşmadı eve geç geldik yine konuşmadan yattık uyuduk. dün akşam eve geldiğinde de suratı asıktı hoşgeldin dedim öptüm karşılık verdi ama çok da içten değildi. yemek yedik ben salonda bir koltukta o diğer koltukta uyuyakalmışız.
bugun konuştuk. ilgiisizsin dedim. ben sadece bir konuya üzüldüm onu da biliyorsundur açmadım konuyu ama üzüldüm o yüzden böyleyim. ama kötü bişey yok yani öyle düşünme bana ilgisiz filan diye dedi. ben de benim yaptığım seninkiler gibi bişeydi kötü bişey değildi dedim. kendini savunmaya geçme ben zaten konuyu açmadım sadece üzüldüm sen bu konularda hassassın daha dikkatli olacağını düşünüyorum ben de daha dikkat ederim dedi konuyu kapattı.
ama üzülmedim çünkü o da buna benzer davranışlar yapıyordu hep ben kıskanç durumuna düşüyordum bilmeden istemeden yaptım ama iyi oldu beni anlamış oldu
kocacığmi uğurladım biraz önceşehir dışına çıkmak zorunda kaldı enaz 3-4 gün en fazla 8gün sürecek gelmesi, tamda ona en ihtiyacımz olduğu zamanlarda çok ters oldu. hep gidiyordu normalde de ama bu sefer çok üzüldüm sanki gidişine
ne kadar hızlı ilerliyor bu sayfa ya, maşallah sabahtan beri kaç sayfa olmuş. herkese aldığı ciciler hayırlı olsun, güle güle kullanalım inşallah.
canım aldığım şekerlerin linki:
3LÜ KAMPANYA 100 ADET YUSUFCUKLU en güzel Şeker GittiGidiyor'da 73423721
o linkteki puset sepet ve yazıyı da gönderdiler. bu da gelen şekerlerin resmi:
Eki Görüntüle 621465
bu da ölçülmüş hali, fikir olsun diye ölçüp ekledim:
Eki Görüntüle 621466
daha bir sürü modelleri var, beğendiğin olursa satıcı oldukça hızlı ve güvenilir, bana beklediğimden daha güzel ve hızlı geldi enazından.
Selam kızlar bir arkadasım 38.haftasında nişanı gelmiş açılmadı az eve yollamışlar 24 saat içinde dogum demişler anaaaaam çok heyecanlııııı
kızlar nasılsınız büütn gün evdeydim ama hiç halim yok sizde öylemisiniz özellikle sabahları kahvaltıyı yapıyorum elim ayağım tutmuyor yatıyorum geri
aman yalnız kalmada.benim eşim hiç yok ya :) hep uzakta, tayinimiz olmuyo 4 yıldır.ama 1 haftalığına gelse bile alışıyorum o gidişlerinde çok zorlanıyorum artık hamileyim oğlumlayım diye 2 günlük gel git sorun olmuyoda.neyse inş bu son ayrı günlerimiz olur hepimizin.
sudeecim benim kocamda oyle.bu konuda asiri kiskanc oda.ustelik biz yurtdisinda yasiyoruz.yabanci dilimizde pek iyi degil.bide bana diyor eger erkek doktor olursa ben soyliycekmsim.istemiyorum filan.o digilde ya erkek dokt.saatine denk gelirsek diyorum.cildiyor adam.alir seni baska hastaneye goturuum diyor.ilk kizimda.hstanaye adim attik ilk sorusu dokt.kadinmi olmusdu.neyseki kadin oldu.ama sonra kanamam cok oldu.bas hekii cagirdilar.direkt girdi odaya.benimkinin gozler sasi oldu bende zten o halde degildim.basim donuyor filan dedim. oda benimle ilgilendi.zaten dokt.2 dakika kaldi. simdi diyor gidince soracaz.bas hekim 2 tane 1 kadin 1 erkek.bu sefer cok zor olucak.artik biliyor kapii kilitler.
Kızlar ben alttan muayneden çok korkuyorum ve kendimi çok kasıyorum.hele o çatal denen yere çıkınca bitiyorum.acaba herzaman kontrole gittiğimizde sedye gibi yattığımız yerdemi bakılıyo yoksa çatalamı çıkıyoruz.neyle bakılcak.çok korkuyorummmmm
aman yalnız kalmada.benim eşim hiç yok ya :) hep uzakta, tayinimiz olmuyo 4 yıldır.ama 1 haftalığına gelse bile alışıyorum o gidişlerinde çok zorlanıyorum artık hamileyim oğlumlayım diye 2 günlük gel git sorun olmuyoda.neyse inş bu son ayrı günlerimiz olur hepimizin.