Ben en son geçen hafta gittim nstye girmedim yine. Nstye ne zaman başladılar sizde?
günaydın arkadaşlar..hepinize sağlıklı bir gün diliyorum.umarım herkesin keyfi yerindedir.arkadaşlar internetten bebek şekeri,hediyelik magnet alanlarınız var mı.bana güvenilir bir site önerebilir misiniz acaba.öpüyorum hepinizi
İşte Selimin Yatağı henüz süslenmedi, biraz[ kokusu falan çıksın son halini yine paylaşırım sizinle
İşte Selimin Yatağı henüz süslenmedi, biraz[ kokusu falan çıksın son halini yine paylaşırım sizinle
arkadaşlar merhaba, guruba bu gün üye oldum. ben de mart annesiyim ve bişey sormak istiyorumç. epidural sezeryan yapmak isteyen var mı. hangi hastanede hangi doktora yaptırcaksınız. bilgi veririsenşz sevinirim. teşekkür ederim
canım ben eminönünden alıcaktım ama kociş ctesi hep çalışıyor, bir türlü çıkamadık. sonunda gittigidiyordan istanbul-mega diye bir satıcıdan sipariş verdim. ctesi sabah 10gibi sipariş verdim, öğleden sonra isim etiketlerini felan ekleyip, hazırlayıp kargoya verdiler. ptesi elime ulaştı. boyut olarak oldukça büyük geldi, ben beğendim yani, güzel olmuş. birde yanında şekerleri içine koymak için puset şeklinde sepet hediye ettiler, pembe kurdelayla süslemişler felan, o da güzel birşey. ha birde duvara yapıştırmak için hoşgeldin bebeğim ve isim yazan, bikaç tane de kelebek olan sticker hediye ettiler.
birde kocalar şikayet edilmiş, ben şikayet etmiyeyim haksızlık olur adamcağıza. bizimkine kim dediyse birisi kadın doğum yapınca bilezik yapman lazım demiş, ama ben hiç sevmem öyle takılar:) o da benim takmayacağımı bildiği için düşünmüş düşünmüş ne alayım diye, gitmiş bir ton para verip yeni telefon almış bana, halbuki telefonum yeniydi:) getirdi geçen akşam, şimdiden vereyim de karıştırıp öğrenecek vaktin olsun, bebiş olunca verirsem vakit bulup karıştıramazsın diyor. kızdım bende gereksiz birşey şimdi bu, ne diye o kadar para verdin diye, baktım üzüldü, bebişin resmini çekersin güzel güzel, bana yollarsın gündüz felan diyor. uzatmadım bende artık, iyi tamam teşekkürler dedim bende, bu da doğurmadan doğum hediyem oldu:)
günaydın canlaarr herkes iyidir umarım. Temizliğin yorgunluğunu atıyor galiba vücudum heryerim kırılıyor resmen, boğazmda inmiş bide grip gelmiş herşey normalmis gibi
günaydınlar güzel anneler musmutlu huzurlu bir gün olur inşallah
3 günlük temizlik macerasından sonra çok yorgun ama işleri bitmiş bir haldeyim ufak tefek şeyler kaldı evim mis gibi oldubugün de bebişimin beşiği kurulacak inşallah çok yordum heralde kendimi akşam karnım sık sık kasıldı saat tuttum düzenli değildi Allahtan ama kızım akşam hareket ettikçe vajinamda sızlama bıçak saplanması gibi sızlamalar oldu canım acıdı ya normal mi bu anlamadım :44:
sen hele bi otur yav daha 2 gün önce sancın çıkmadı mı erken doğum tehliken var,
boşver arkadaşım temizlik yapılır her zaman. azar azar yap ne yoruyosun kendini
bugunlerde hiç keyfim yok. eşim bana da bebeğimize de çok ilgisiz. gelip yemek yiyip tv karşısında yatıyor. ne iyi misin diye soruyor ne de bi canım yansa of mof desem umrunda...
beni de kendinden soğutuyor
nil çok güzel bi isim nehir den sonra geldi aklıma da eşim nehiri daha çok sevdi yoksa nil koymayı düşünürdümkızlarr günaydınnn :) doğumumuza cok az kaldı :) allahın izniyle saglıkla kucagmıza alırızz..
yalnızz isim konusunda ben hala netleşemedim,kızımın adını en ağır basan ''NİL'' oldu,ama iyice emin olmak istiyorumm,yardımcı olurmusunuzzz :)) sizler ne koyuyosunuzz :)
güneş ismini de çok seviyorum benBen hep gunes dedim. Nasil sizce :)
herkese günaydın kızlar nasılsınız ?
şimdi nasılsın canım ? inş ilerlemez hastalığın..
hadi inş hayırla gelsin.su azalmasının en önemli seebi aslında stresmiş..
canım inş herşey güzel olur ferah tut gönlünü, benim bilgim yok ama ciddi bir durum olsa dr un mutlaka bşeyler derdi sana.
canım ya :) senin bu eşini cezalandıralım mı? kızın doğunca sevmeyi yasak edelim :))
Nil güzel bir isim.sade ve hoş. biz oğlumuza Meriç İnanç koayacağız.Biraz zor ama.
Güneş i beğenirim bende hep, benimde kardeşim kızına koycakmış ilerde :) isimle ilgili şunu duymuştum; dini açıdan uygun olmayan bir isim olabilirmilş, yakıcı anlamında filan ya.eğer buna önem verirsen aklında bulunsun diye yazıyorum.
maaşallah canım bebişineHERKESE GÜNAYDIN.NASILSINIZ.BİZ ÇOK ŞÜKÜR İYİYİZ.DÜN KONTROLUMUZ VARDI.BU SEFER ÇOK ŞÜKÜR SORUNSUZ GÜZEL HABERLERLE DÖNDÜK.KIZIM 48CM BOYUNDA 2700 GR OLMUŞ.BAŞIDA AŞAĞI DÖNMÜŞ.NSTYE GİRDİK KORKULACAK SANCI YOK DEDİ.SUYUMUZDA İYİYMİŞ.ÇATI MUAYNEMİZİ HAFTAYA YAPACAKMIŞ.BİZDEN HABERLER BÖYLE.
bende geçen hafta temizlikten sonra oldu böyle ağrılarım hatta yazmıştım sanırım artık temizlik bize göre değilgünaydınlar güzel anneler musmutlu huzurlu bir gün olur inşallah
3 günlük temizlik macerasından sonra çok yorgun ama işleri bitmiş bir haldeyim ufak tefek şeyler kaldı evim mis gibi oldubugün de bebişimin beşiği kurulacak inşallah çok yordum heralde kendimi akşam karnım sık sık kasıldı saat tuttum düzenli değildi Allahtan ama kızım akşam hareket ettikçe vajinamda sızlama bıçak saplanması gibi sızlamalar oldu canım acıdı ya normal mi bu anlamadım :44:
kızlar ben ara ara bu sezaryen ile kestikleri yerde (nasıl tarif edeceğimi bilemedim) kalp atışı gibi bir atma hissediyorum ve uzun da sürüyor. doktoruma sordum ama pek bişey diyemedi anne ile bebeğin arasındaki ilişkiye bağlı..., vuruyor olabilir..., bazı anneler hıçkırık diye adlandırıyor... filan gibi şeyler dedi ama bana hiç açkıklayıcı gelmedi. hıçkırık gibi bişey değil bu resmen kalp atışı gibi. 3-5dk sürüyor aralıksız atıyor.
bende geçen hafta temizlikten sonra düzelemedim bi daha.. böyle grip görmedim hayatımda aman dikkat et kendine :2:günaydın canlaarr herkes iyidir umarım. Temizliğin yorgunluğunu atıyor galiba vücudum heryerim kırılıyor resmen, boğazmda inmiş bide grip gelmiş herşey normalmis gibi
Eki Görüntüle 621262
kızlar bebeğimin odası için kırmızı olan abajuru beğendim.şifonyerin üstüne koycam, beşiğin yanında kırmızı
koltuğum var onunla kombin yapıcam. koçtaşta beğendim 24,90 tl fiyatı iyi mi sizce?
modeli nasıl ?
Akadaşlar bebişimiz için yaptığımız hazırlıkları paylaşıyorum.Bazı büyük kıyafetler indirimli bir mağazada çook ucuz olduğu için aldım.Banyo malzemelerini netten eczanemizde adlı siteden alıcam sebamed piyasaya göre çok uygun.park yatağımız için pamuk saten beyaz kumaş ve fırfırlardan süsletiyoruz pikocuya odasını çocuk odası şeklinde aldık tek kişilik yatak dolap ve çalışma masası beyaz bir takım henüz halı ve perde yapılmadı gelince onları da paylaşırım. Eki Görüntüle 621281 Eki Görüntüle 621284 Eki Görüntüle 621277 Eki Görüntüle 621278 Eki Görüntüle 621279 Eki Görüntüle 621280 Eki Görüntüle 621282 Eki Görüntüle 621283
Eki Görüntüle 621262
kızlar bebeğimin odası için kırmızı olan abajuru beğendim.şifonyerin üstüne koycam, beşiğin yanında kırmızı
koltuğum var onunla kombin yapıcam. koçtaşta beğendim 24,90 tl fiyatı iyi mi sizce?
modeli nasıl ?
Akadaşlar bebişimiz için yaptığımız hazırlıkları paylaşıyorum.Bazı büyük kıyafetler indirimli bir mağazada çook ucuz olduğu için aldım.Banyo malzemelerini netten eczanemizde adlı siteden alıcam sebamed piyasaya göre çok uygun.park yatağımız için pamuk saten beyaz kumaş ve fırfırlardan süsletiyoruz pikocuya odasını çocuk odası şeklinde aldık tek kişilik yatak dolap ve çalışma masası beyaz bir takım henüz halı ve perde yapılmadı gelince onları da paylaşırım. Eki Görüntüle 621281 Eki Görüntüle 621284 Eki Görüntüle 621277 Eki Görüntüle 621278 Eki Görüntüle 621279 Eki Görüntüle 621280 Eki Görüntüle 621282 Eki Görüntüle 621283
Eki Görüntüle 621262
modeli nasıl ?
sabah mesaj attım o da aradı konuştuk birazdan paylaşıyım çok komikcanım konuşmayı dene bence. bi ara benimki de öyleydi konuştuk tatlıya bağladık. bazılarını arada dürtmek gerekiyor
hıçkırıktır canım o dr nasıl bilemedi ki?
canım hiç canını sıkma bazen öyle gelir insanlara bunun hamilelikle bir ilgisi yok..fazla ilgili olmalarıda can sıkıyr cnm benim ki gnde 30 defa arıyor beni tam bulaşığa başlıyrm telefon çalıyr 10 dkk önce konuştum o değildir diyip elimi yıkayıp salona geçyrm bakyrm yine o açıyrm nasılsın 2 -3 saat arama diyrm tamam diyr 20 dkk sonra yine aryr.hap içtin mi ?süt içtin mi? pekmez ye..öyle oturma .. bilgisayrı uzak tut göbeğine..çorap niye giymedin..karnını tuttun ağrıyor mu ? off sıkıntı basıyr =)
bugunlerde hiç keyfim yok. eşim bana da bebeğimize de çok ilgisiz. gelip yemek yiyip tv karşısında yatıyor. ne iyi misin diye soruyor ne de bi canım yansa of mof desem umrunda...
beni de kendinden soğutuyor
kızlarr günaydınnn :) doğumumuza cok az kaldı :) allahın izniyle saglıkla kucagmıza alırızz..
yalnızz isim konusunda ben hala netleşemedim,kızımın adını en ağır basan ''NİL'' oldu,ama iyice emin olmak istiyorumm,yardımcı olurmusunuzzz :)) sizler ne koyuyosunuzz :)
ben de kızıma isim konusunda netleştiremeyenlerdenim. ben herşeyde böyleyim gerçiönce bi kaç ay Çağıl dedim. Ama emin olarak değil :) Sonra Derin ismine takıldım (intikam dizisinden önce ) Çağılı unuttum. Ama hala emin değilim. bakıyorum internette.
Nil güzel isim.
Sizin adamlari napmak lazim bilemedim. Ben ole olsa cildirirdim burnundan getirirdim muhakkak :) dun yine hasta oldum midem cok bulaniyo diye mesaj attim hemen isten izin alip gelmis :) biraz dis mi gostermek lazim kocalara dimi kizlar :)
bu aralar ben de çok yemeye başladım. dün yemekten sonra koltukta uyumuşum gece 11de uyandım canım abur cubur istedi yemesem daha iyi derken aklımdan bir türlü çıkaramadım süt ısıttım birkaç abur cubur ile yedimsabah kalktım sanki 3 gündür bişey yememişim gibi deli gibi açım. tostu nasıl yaptım bilmiyorum acele acele onu yedim hızlı hızlı şimdi de yine bişeyler yiyorum yazmıyım ne yediğimi hepimiz hamileyiz canınız ister
bir sonraki muayenen ne zaman canım. ben en son pazartesi gitmiştim 31+5 te bir sonrakine okullar açılınca 14 şubat perşembe 34+1de gideceğim. 35.haftamda izne ayrılacağım.
bu çatı muayenesi ne zaman acaba ben çok utanıyorumdoktorum erkek
kızlar ben ara ara bu sezaryen ile kestikleri yerde (nasıl tarif edeceğimi bilemedim) kalp atışı gibi bir atma hissediyorum ve uzun da sürüyor. doktoruma sordum ama pek bişey diyemedi anne ile bebeğin arasındaki ilişkiye bağlı..., vuruyor olabilir..., bazı anneler hıçkırık diye adlandırıyor... filan gibi şeyler dedi ama bana hiç açkıklayıcı gelmedi. hıçkırık gibi bişey değil bu resmen kalp atışı gibi. 3-5dk sürüyor aralıksız atıyor.
cnm ya bende dün gece uyuyamadm eşim nasıl yorulmuş ki gece yatağa yatar yatmaz uyudu kalktım lavaboya herzaman kalkıp beni götüren kocam hissetmedi bile kalktığımı.. neyse 1 saat gözüm kapanmadı döndüm durdum ben kalkıp diğer odaya falan gidemem gece tek başıma korkarm=( neyse saat gece 1 oldu eşimin teli çaldı uyandırdım mecbur kalktı internetten şirkete bağlanması gerekyrdu bende hemen peşinden geçtim açtım tv yi 1 saat takıldım o işlerini halletti bende mayıştım tabi uyuyakalmışım =) normalde kafamı yastığa koyar koymaz uyurdum hey gidi günlerhey =)
Bebişimizin odasını tamamladık.
Eşyaları yıkandı sadece az ütüsü kaldı.
Hastane çantalarımız pardon valizlerimiz de hazır
Bugün de hastanemize karar verdik.
Odaları ve ünitelerini gezdim.
İçim rahatladı.
Doktorum dışarıdan geleceği için benim için bu konu çok önemliydi.
Hiçbir problem olmayacağını söylediler.
Yarın doktorumuzla kontrolümüz var.
3 hafta önce kan sayım değerim tam sınırdaydı.
İlaç ve yiyecek takviyesi sonrasında tekrardan kan verdim.
Yarın test sonucumu da almış olacağım..
Şeker, guatr,demir tüm tetkiklere bakılacak..
Umarım iyi neticeler alırım.:26::26:
Şimdilik benden bu kadar..
Herkese sağlıklı huzurlu hamilelikler diliyorum..
iyi geceler arkadaşlar ben buün kendimi tanıyamıyorum sürekli bişeyler yemek istiyorum eşim de 1 haftadır diyette o azııkla yetiniyo ben utanıyorum kendimden nasıl durdurucqm kendimi bilmem ..
Ben en son geçen hafta gittim nstye girmedim yine. Nstye ne zaman başladılar sizde?
Sonsyle dogum tarihleri resmen ayni .ayni gun mu dogurcaz ne :) dini acidan uygun olmadgni bilmiyodum gunes isminin.cok sagol arastircam bunu :)
HERKESE GÜNAYDIN.NASILSINIZ.BİZ ÇOK ŞÜKÜR İYİYİZ.DÜN KONTROLUMUZ VARDI.BU SEFER ÇOK ŞÜKÜR SORUNSUZ GÜZEL HABERLERLE DÖNDÜK.KIZIM 48CM BOYUNDA 2700 GR OLMUŞ.BAŞIDA AŞAĞI DÖNMÜŞ.NSTYE GİRDİK KORKULACAK SANCI YOK DEDİ.SUYUMUZDA İYİYMİŞ.ÇATI MUAYNEMİZİ HAFTAYA YAPACAKMIŞ.BİZDEN HABERLER BÖYLE.
günaydınlar güzel anneler musmutlu huzurlu bir gün olur inşallah
bir sonraki muayenen ne zaman canım. ben en son pazartesi gitmiştim 31+5 te bir sonrakine okullar açılınca 14 şubat perşembe 34+1de gideceğim. 35.haftamda izne ayrılacağım.
bu çatı muayenesi ne zaman acaba ben çok utanıyorumdoktorum erkek
ben 31.haftada ağrım olup da gittiğimde girmiştim ilk, sonra er tesi gün doktor kontrolüm vardı, onda da nst istedi. dün yine kontrolüm vardı ve yine nst ye girdim, sanırım artık her gittiğimde isteyecek.. ama çok sıkıcı birşey, hiç beğenmedim. bir sonraki kontrolüm 15gün sonra, sonrasında haftada bir çağıracağım dedi. 37.hafta da çatı muayenesi varmış. şimdilik herşey yolunda çok şükür.
canım ben eminönünden alıcaktım ama kociş ctesi hep çalışıyor, bir türlü çıkamadık. sonunda gittigidiyordan istanbul-mega diye bir satıcıdan sipariş verdim. ctesi sabah 10gibi sipariş verdim, öğleden sonra isim etiketlerini felan ekleyip, hazırlayıp kargoya verdiler. ptesi elime ulaştı. boyut olarak oldukça büyük geldi, ben beğendim yani, güzel olmuş. birde yanında şekerleri içine koymak için puset şeklinde sepet hediye ettiler, pembe kurdelayla süslemişler felan, o da güzel birşey. ha birde duvara yapıştırmak için hoşgeldin bebeğim ve isim yazan, bikaç tane de kelebek olan sticker hediye ettiler.
çok güzelmiş, güle güle kullanın, bende düz beyaz aldım, çok sade ve şık duruyor. güzel günlerde sağlıkla yatsınlar inşallah içinde...
birde kocalar şikayet edilmiş, ben şikayet etmiyeyim haksızlık olur adamcağıza. bizimkine kim dediyse birisi kadın doğum yapınca bilezik yapman lazım demiş, ama ben hiç sevmem öyle takılar:) o da benim takmayacağımı bildiği için düşünmüş düşünmüş ne alayım diye, gitmiş bir ton para verip yeni telefon almış bana, halbuki telefonum yeniydi:) getirdi geçen akşam, şimdiden vereyim de karıştırıp öğrenecek vaktin olsun, bebiş olunca verirsem vakit bulup karıştıramazsın diyor. kızdım bende gereksiz birşey şimdi bu, ne diye o kadar para verdin diye, baktım üzüldü, bebişin resmini çekersin güzel güzel, bana yollarsın gündüz felan diyor. uzatmadım bende artık, iyi tamam teşekkürler dedim bende, bu da doğurmadan doğum hediyem oldu:)
Eki Görüntüle 621262
modeli nasıl ?
kızlar dün değil önceki akşam annemde yemekteydik abim de vardı. ben abimle yanyana koltukta oturuyorum eşim de yemek masasında oturuyordu. tvde biscolata reklamı çıktıben gayri ihtiyari abime "bu adam bilgisayar mühendisiymiş" dedim. sonra eşimi farkettim bana ordan "demek öylee", "görürsün seeen" der gibi kafa salladı
eyvah dedim ben ne dedim böyle. hatırlarsanız hep ben böyle şeylere bozulurum. asla bir kadın hakkında yorum yaptırmam. bir keresinde ben bilmem eşim bilir programını izlerken "burada kadınlar neden hep mini etek giyiyor" demişti de sen nasıl böyle dersin diye tartışmıştım. meğer o aile programı eşleri nasıl izin veriyor anlamında demiş ama asla ben böyle anlamam tabisen kadınların bacağına mı bakıyorsun da böyle yorum yapıyorsun demiştim.
sonra o akşam benimle hiç konuşmadı eve geç geldik yine konuşmadan yattık uyuduk. dün akşam eve geldiğinde de suratı asıktı hoşgeldin dedim öptüm karşılık verdi ama çok da içten değildi. yemek yedik ben salonda bir koltukta o diğer koltukta uyuyakalmışız.
bugun konuştuk. ilgiisizsin dedim. ben sadece bir konuya üzüldüm onu da biliyorsundur açmadım konuyu ama üzüldüm o yüzden böyleyim. ama kötü bişey yok yani öyle düşünme bana ilgisiz filan diye dedi. ben de benim yaptığım seninkiler gibi bişeydi kötü bişey değildi dedim. kendini savunmaya geçme ben zaten konuyu açmadım sadece üzüldüm sen bu konularda hassassın daha dikkatli olacağını düşünüyorum ben de daha dikkat ederim dedi konuyu kapattı.
ama üzülmedim çünkü o da buna benzer davranışlar yapıyordu hep ben kıskanç durumuna düşüyordum bilmeden istemeden yaptım ama iyi oldu beni anlamış oldu
Sonsycim ben yeni gittim daha doktora. Çatidan ben cekinmiyorum acikcasi.doktorlarimiz kac tane goruyolar.aliskinlar.ne zaman yapar bilmiyorum :) bide ben ne magnezyum ne bisey kullanmiyorum.doktor kan hapi vermisti hep unuttum almadim hic.ictigm bitane bile ilac yok.daha seker yuklemeside yaptirmadim.umarim sorum yasamam kizlar