2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
Ben en son geçen hafta gittim nstye girmedim yine. Nstye ne zaman başladılar sizde?

ben 31.haftada ağrım olup da gittiğimde girmiştim ilk, sonra er tesi gün doktor kontrolüm vardı, onda da nst istedi. dün yine kontrolüm vardı ve yine nst ye girdim, sanırım artık her gittiğimde isteyecek.. ama çok sıkıcı birşey, hiç beğenmedim. bir sonraki kontrolüm 15gün sonra, sonrasında haftada bir çağıracağım dedi. 37.hafta da çatı muayenesi varmış. şimdilik herşey yolunda çok şükür.

canım ben eminönünden alıcaktım ama kociş ctesi hep çalışıyor, bir türlü çıkamadık. sonunda gittigidiyordan istanbul-mega diye bir satıcıdan sipariş verdim. ctesi sabah 10gibi sipariş verdim, öğleden sonra isim etiketlerini felan ekleyip, hazırlayıp kargoya verdiler. ptesi elime ulaştı. boyut olarak oldukça büyük geldi, ben beğendim yani, güzel olmuş. birde yanında şekerleri içine koymak için puset şeklinde sepet hediye ettiler, pembe kurdelayla süslemişler felan, o da güzel birşey. ha birde duvara yapıştırmak için hoşgeldin bebeğim ve isim yazan, bikaç tane de kelebek olan sticker hediye ettiler.

İşte Selimin Yatağı henüz süslenmedi, biraz[ kokusu falan çıksın son halini yine paylaşırım sizinle

çok güzelmiş, güle güle kullanın, bende düz beyaz aldım, çok sade ve şık duruyor. güzel günlerde sağlıkla yatsınlar inşallah içinde...

birde kocalar şikayet edilmiş, ben şikayet etmiyeyim haksızlık olur adamcağıza. bizimkine kim dediyse birisi kadın doğum yapınca bilezik yapman lazım demiş, ama ben hiç sevmem öyle takılar:) o da benim takmayacağımı bildiği için düşünmüş düşünmüş ne alayım diye, gitmiş bir ton para verip yeni telefon almış bana, halbuki telefonum yeniydi:) getirdi geçen akşam, şimdiden vereyim de karıştırıp öğrenecek vaktin olsun, bebiş olunca verirsem vakit bulup karıştıramazsın diyor. kızdım bende gereksiz birşey şimdi bu, ne diye o kadar para verdin diye, baktım üzüldü, bebişin resmini çekersin güzel güzel, bana yollarsın gündüz felan diyor. uzatmadım bende artık, iyi tamam teşekkürler dedim bende, bu da doğurmadan doğum hediyem oldu:)

Son düzenleme:
günaydın canlaarr herkes iyidir umarım. Temizliğin yorgunluğunu atıyor galiba vücudum heryerim kırılıyor resmen, boğazmda inmiş bide grip gelmiş herşey normalmis gibi

İşte Selimin Yatağı henüz süslenmedi, biraz[ kokusu falan çıksın son halini yine paylaşırım sizinle

ayy çok güzelmiş beşiğiniz bayıldımmm. güle güle kullan bide önü iniyor benimkini sabit yapmışlar sinir oldum.

hoşgeldinn, ben doktorumla epidural sezeryanı değilde epidural normal doğumu sordum. oda buna son anda karar veririz.

epiural için, dayanamayacağın sancı olursa sana soruyoruz zaten önceden planlama dedi. önce normal olursa iç gerek yok dedi.

senin özel bi durumun mu var, neden sezeryan olmak istiyorsun?

aldığın şekerlerin linkini atar mısın? bana da fikir olur belkim bende internetten söylerim :26:

yanlış hatırlamıyosam zaten eşin sana karşı çok hassastı sürekli ayaklarını uzattırıyor,

seni ayağa kaldırmıyordu hatta sende bundan sıkılıyordun doğrumu hatırlıyorum

biz kadınlar hiç birşey beğenmeyiz işte. boşver telefonunda keyfini çıkar alınmış alınmıştır

günaydın canlaarr herkes iyidir umarım. Temizliğin yorgunluğunu atıyor galiba vücudum heryerim kırılıyor resmen, boğazmda inmiş bide grip gelmiş herşey normalmis gibi

sen hele bi otur yav daha 2 gün önce sancın çıkmadı mı erken doğum tehliken var,

boşver arkadaşım temizlik yapılır her zaman. azar azar yap ne yoruyosun kendini

kızlar bebeğimin odası için kırmızı olan abajuru beğendim.şifonyerin üstüne koycam, beşiğin yanında kırmızı

koltuğum var onunla kombin yapıcam. koçtaşta beğendim 24,90 tl fiyatı iyi mi sizce?

modeli nasıl ?

canım merhaba :) Bende pazardan beri temizlikle uğraşıyordum dün bitirdim çok şükür ama aynı şeyi Bende yaşadım dün gece yani böyle iğne batırıp çekiyorlarmis gibii kemiklerim ayrılıyor gibi ağrım oldu vajinada ama ben yorgunluktandr diye düşündüm bak seninde öyleymiş.. Bu arada güle güle otur miss evinde:)

sen hele bi otur yav daha 2 gün önce sancın çıkmadı mı erken doğum tehliken var,

boşver arkadaşım temizlik yapılır her zaman. azar azar yap ne yoruyosun kendini

ah canım arkadaşim :) sancı çıkınca bizde panık olduk zaten temizlik işlerimi hızlandırdım sağolsun annem geldi bide Yardımcı kadın geldi birlikte yaptılar ama yine de yorulmuşum onlarla birlikte

Akadaşlar bebişimiz için yaptığımız hazırlıkları paylaşıyorum.Bazı büyük kıyafetler indirimli bir mağazada çook ucuz olduğu için aldım.Banyo malzemelerini netten eczanemizde adlı siteden alıcam sebamed piyasaya göre çok uygun.park yatağımız için pamuk saten beyaz kumaş ve fırfırlardan süsletiyoruz pikocuya odasını çocuk odası şeklinde aldık tek kişilik yatak dolap ve çalışma masası beyaz bir takım henüz halı ve perde yapılmadı gelince onları da paylaşırım.

bugunlerde hiç keyfim yok. eşim bana da bebeğimize de çok ilgisiz. gelip yemek yiyip tv karşısında yatıyor. ne iyi misin diye soruyor ne de bi canım yansa of mof desem umrunda...
beni de kendinden soğutuyor

canım konuşmayı dene bence. bi ara benimki de öyleydi konuştuk tatlıya bağladık. bazılarını arada dürtmek gerekiyor

nil çok güzel bi isim nehir den sonra geldi aklıma da eşim nehiri daha çok sevdi yoksa nil koymayı düşünürdüm

Ben hep gunes dedim. Nasil sizce :)
güneş ismini de çok seviyorum ben

saol canım inşallah
maaşallah canım bebişine
bende geçen hafta temizlikten sonra oldu böyle ağrılarım hatta yazmıştım sanırım artık temizlik bize göre değil

hıçkırıktır canım o dr nasıl bilemedi ki?

güle güle sağlıklı günlerde kullanın canım çok güzel

bende geçen hafta temizlikten sonra düzelemedim bi daha.. böyle grip görmedim hayatımda aman dikkat et kendine :2:

ben beğendim canım üzerine süsleyebilirsin de

en son resimdeki tavşanlı olan alt açma dimi? bayıldım güle güle kullanın sağlıklı günlerde inşallah çok güzel hepsi

öyle bir terlemişim ki gece.. kalktım ıhlamur içtim iyice ter bastı. şimdi bi duşa gireyim kendime gelirim :2: :2: :2:

cnm çok güzel kırmızı ben beyazını almıştım süsledim eklemiştim ama yine ekleyym bak =)

canım ya sen neler almışsın maşallah =) yaa ben çok mu az aldım bebişime =(( senin k,leri görnce şaşırdım he he =)

çok güzelmiş canım ben de alıyım
canım konuşmayı dene bence. bi ara benimki de öyleydi konuştuk tatlıya bağladık. bazılarını arada dürtmek gerekiyor

hıçkırıktır canım o dr nasıl bilemedi ki?
sabah mesaj attım o da aradı konuştuk birazdan paylaşıyım çok komik

hıçkırık öyle mi oluyor çok ilginç geldi bana. hıçkırık sadece karnımın hoplaması şeklinde diye düşünürdüm hep bu atış gibi demek hıçkırıkböyle oluyomuş.

haklısın böyle de çok zor. insan rahat rahat istediğini yapamıyor.

canım aldığın her şey çok güzel çok gibi gözüküyor ama bir kısmı da büyüğünce kullansın diye sanırım. güle güle kullanın.

kızlar dün değil önceki akşam annemde yemekteydik abim de vardı. ben abimle yanyana koltukta oturuyorum eşim de yemek masasında oturuyordu. tvde biscolata reklamı çıktı ben gayri ihtiyari abime "bu adam bilgisayar mühendisiymiş" dedim. sonra eşimi farkettim bana ordan "demek öylee", "görürsün seeen" der gibi kafa salladı

eyvah dedim ben ne dedim böyle. hatırlarsanız hep ben böyle şeylere bozulurum. asla bir kadın hakkında yorum yaptırmam. bir keresinde ben bilmem eşim bilir programını izlerken "burada kadınlar neden hep mini etek giyiyor" demişti de sen nasıl böyle dersin diye tartışmıştım. meğer o aile programı eşleri nasıl izin veriyor anlamında demiş ama asla ben böyle anlamam tabi sen kadınların bacağına mı bakıyorsun da böyle yorum yapıyorsun demiştim.

sonra o akşam benimle hiç konuşmadı eve geç geldik yine konuşmadan yattık uyuduk. dün akşam eve geldiğinde de suratı asıktı hoşgeldin dedim öptüm karşılık verdi ama çok da içten değildi. yemek yedik ben salonda bir koltukta o diğer koltukta uyuyakalmışız.

bugun konuştuk. ilgiisizsin dedim. ben sadece bir konuya üzüldüm onu da biliyorsundur açmadım konuyu ama üzüldüm o yüzden böyleyim. ama kötü bişey yok yani öyle düşünme bana ilgisiz filan diye dedi. ben de benim yaptığım seninkiler gibi bişeydi kötü bişey değildi dedim. kendini savunmaya geçme ben zaten konuyu açmadım sadece üzüldüm sen bu konularda hassassın daha dikkatli olacağını düşünüyorum ben de daha dikkat ederim dedi konuyu kapattı.

ama üzülmedim çünkü o da buna benzer davranışlar yapıyordu hep ben kıskanç durumuna düşüyordum bilmeden istemeden yaptım ama iyi oldu beni anlamış oldu

Son düzenleme:
bugunlerde hiç keyfim yok. eşim bana da bebeğimize de çok ilgisiz. gelip yemek yiyip tv karşısında yatıyor. ne iyi misin diye soruyor ne de bi canım yansa of mof desem umrunda...
beni de kendinden soğutuyor

Benim esim de oyle bebegime dokunsun bana dokunsun istiyorum beyefendinin kolu agriyormus uzun sureli dokunamazmis.

Nil cok guzel bir isim.Kizim olsaydi Elif dusunuyordum.

Derin daha guzel sanki.

Sizin adamlari napmak lazim bilemedim. Ben ole olsa cildirirdim burnundan getirirdim muhakkak :) dun yine hasta oldum midem cok bulaniyo diye mesaj attim hemen isten izin alip gelmis :) biraz dis mi gostermek lazim kocalara dimi kizlar :)

Masallah. Ne guzel.

Ben de cok yemeye basladim. Bugun ruyamda neler gordum neler. O yuzden gec uyandim. Ziyafet vardi ruyamda. Canimin cektigiyle kaldim. Yanlizlik zor.

Cati muayenesi ben de olmak istiyorum. Sirf meraktan Cekinme bir sey olmaz. Benim 5-6. haftamda doktor keseyi gormek icin alttan bakmisti. Doktor gelene kadar bir tedirginlik oluyor ama gelince utanma kalmamisti ben de.

Ben de deoluyor. Genellikle senin tarif ettigin yerde. Baska yerde de oluyor. Hickirik diyorduk biz. Neymis ki acaba? :26:

Benim esim de uyumak icin gozumun icine bakiyordu, En son tmm uyu dememle arkasini donmesi bir oldu. Gece uykum gelmiyor.

baya işler hallolmuş inşallah sonuçların da iyi gelir canım...

iyi geceler arkadaşlar ben buün kendimi tanıyamıyorum sürekli bişeyler yemek istiyorum eşim de 1 haftadır diyette o azııkla yetiniyo ben utanıyorum kendimden nasıl durdurucqm kendimi bilmem ..

boşver canım zaten ne kalmış şunun şurasında bikaç kilo eksik ya da fazla ne farkeder, ye canının istediğini, hem eşin hamile değil ki niye onunla kıyaslıyosun kendini :) gerçi bence o da yanlış zamanda başlamış diyete :)

Ben en son geçen hafta gittim nstye girmedim yine. Nstye ne zaman başladılar sizde?

benim ilk nst 35+5 te başlıycak canım, ondan sonra her hafta için randevu verdi doktorum...

Sonsyle dogum tarihleri resmen ayni .ayni gun mu dogurcaz ne :) dini acidan uygun olmadgni bilmiyodum gunes isminin.cok sagol arastircam bunu :)

ben her aklıma gelen ismi diyanetin internet sitesinde soruyorum canım dinen uygun mudur diye, bikaç hafta içinde mutlaka cvp veriyolar tavsiye ederim, bikaç isimden böyle vazgeçmiştim, gerçi hala karar verdiğimiz bizim yok...

maşallah güzel kızına...

ne güzel temizlik de bitmiş, ay ben çok geç kalıyorum daha çok işim var... beşiğinizi de güle güle kullanın canım... o bıçak saplnaması gibi bikaç gün önce bi kere ben de oldu ama tekrarlamayınca bişey yapmadım...

bana doktorum çatı muayenesi 37 haftada demişti sanırım doktorum... bi sor istersen muayeneden önce...

güle güle kullanın canım...

eşin seni düşünerek bi hediye seçmiş almış yapma böyle, sevindiğini belli et bence, içine sinsin adamın da, güle güle kullanın güzel güzel fotoğraflarını çekin bebeğinizin inşallah...

bence fiyat da model de çok iyi, odanın tarzına göfre hiç süslemesen de çok şık durur, cicili bicili bi kız odası olacaksa da adanamınki gibi de çok güzel olur, güle güle kullanın canım ben ikisini de çok beğendim...

neler neler alınmış, çok güzeller canım güle güle sağlıkla kullanın inşallah...

Cok iyi yapmissin. Ben de esim kiskansin diye biscolata reklami cikinca sarkiya eslik ediyorum.

Sonsycim ben yeni gittim daha doktora. Çatidan ben cekinmiyorum acikcasi.doktorlarimiz kac tane goruyolar.aliskinlar.ne zaman yapar bilmiyorum :) bide ben ne magnezyum ne bisey kullanmiyorum.doktor kan hapi vermisti hep unuttum almadim hic.ictigm bitane bile ilac yok.daha seker yuklemeside yaptirmadim.umarim sorum yasamam kizlar

çok güzeller Allah Sağlıklı günlerde kullanmayı nasip etsin

magnezyum ve demir ilaçı için geç kalmış sayılmasın, bebek bu haftadan sonra magnezyum ve demir depolamaya başlıyor, ne yazık ki yediğimiz gıdalardan yeterli derecede alamıyoruz bunları o yüzden kullanmaya başla doğuma daha var nasıl olsa ihmal etme lütfen güzel anne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…