2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
Sizin adamlari napmak lazim bilemedim. Ben ole olsa cildirirdim burnundan getirirdim muhakkak :) dun yine hasta oldum midem cok bulaniyo diye mesaj attim hemen isten izin alip gelmis :) biraz dis mi gostermek lazim kocalara dimi kizlar :)

kimse uyanmadımı daha. ben kahvaltımı bile yaptım ayol.. bugün çok yoğunum, dershanem tüm gün.

başka sefer inş diyelim..

:) dimi :)) beşik kaldı demek bi tek, oyun parkı mı mobilyamı alcaksınız ? sabah ilanda gördüm ikeanınki çok hoş duruyo mobilya istersieniz, ve 206 lira.uygun geldi bana

evet canım mobilya beşik düşünüyorum. sorma o kadar araştırdım ki ant.da bakmadığım mağaza kalmadı. eşimle bile tartıştığım oldu. sonunda baby homeda kafamıza yatan bi model bulduk. senin dediğine de hemen bakıyorum. uygunmuş fiyatı. teşekkürler.

Evet canım ya hem hastalık hem uykusuzluk hem hamilelik hiç çekilmiyor ( ıhlamur zararlı değilmi hamilelikte? Nane limon yaptım içtim ama pek işe yaramadı heralde

canım benim ya sen iyileşemedin bi türlü. neyseki benim şiddetli grip kalmadı. doktor ihlamur,nane,limon içebilirsin dedi. ben de kış çayı almıştım, şu içinde zencefil, zerdeçal,tarçın olanlardan ihlamur ve naane de koydum, işe yaradı. grip bikaçgünde gitti. tavsiye ederim.

onu bende çok merak ediyorum. ya dün eşim diyoki, bebeğe naptın nereye gitti diyo. nasıl yani küçülmüş mü dedim. biraz dedi. korktum kızlar. benim ki de aşağıya baskısı arttı. Allahım erken mi gelicek yoksaaaa.

Ben en son geçen hafta gittim nstye girmedim yine. Nstye ne zaman başladılar sizde?

cnm nts ye girme durumu sadece ağrılardan şikayetçi olduğumuz durumlarda giriliyo diye biliyorum. ben girmedim hiç mesela. dr. ağrılarını takip et gerekirse girersin dedi. rahat ol yan,i dr sana söyler onu zaten.

bugunlerde hiç keyfim yok. eşim bana da bebeğimize de çok ilgisiz. gelip yemek yiyip tv karşısında yatıyor. ne iyi misin diye soruyor ne de bi canım yansa of mof desem umrunda...
beni de kendinden soğutuyor

ayy benim gibisin aynı cnm. bazen diyorum eşime tv mi ben mi diye. biraz maç hastası. aslında hep ilgisizler sadece biz bu dönremlerde bunu fazla hissediyoruz bence. algisiz olduğu durumlarda gidip yanına ben ilgi istiyorum,o zaman ununtturuyorum tv yi. :))
bu arda evini de temizlemişsiniz.ohh. mis gibi olmuştur. sizi okudukça eve şöyle bi bakıyorum, bidaha bakasım gelmiyo. inşallah bikaç haftaya halledicem ben de.

herkese bol bol tekmeli, huzurlu günler diliyorum. kendinize dikkat edin..

Aminn canım. Nil güzel isim. İsim analizinde şöyle geçiyor : Sağduyulu. Her zaman her olaya hoş görü ile bakan. Kolay kolay hiçbir şeye kızmayan. Hassas ve duygusal. Aşk konusunda biraz şansı zorlanan. İş ve para bazen çok kolay kazanan. Sanatsal yeteneklerini ara ara ortaya çıkartarak hayranlık uyandıran. İş başarısında bazen en üst seviyeye çıkan bazen de çok zorlanan.

Ben kızıma Elif İlkim ismini koyacağım kısmetse

herkese günaydın kızlar nasılsınız ?

Günaydın tatlım. Fena sayılmayız ya. Dün biraz kötü bir gün geçirdim diyebilim Gündüz adet sancısı gibi yaşadım eve gidip birkaç saat yattım. Tekrar işe geldim iyiydim. Sonra çok iğrenç birşey oldu. Kaskatı kasıldı karnım. Bende kızımda çok korktuk. Neyse sizi de tedirgin etmeyeyim şimdi. Bugünde iç güveysinden halliceyim canım sen nasılsın?

Canım ben birmax.com dan aldım. ürünler kaliteli memnun kaldım. Birde küçük hed,yeler falan gönderiyorlar insan mutlu oluyor.

HERKESE GÜNAYDIN.NASILSINIZ.BİZ ÇOK ŞÜKÜR İYİYİZ.DÜN KONTROLUMUZ VARDI.BU SEFER ÇOK ŞÜKÜR SORUNSUZ GÜZEL HABERLERLE DÖNDÜK.KIZIM 48CM BOYUNDA 2700 GR OLMUŞ.BAŞIDA AŞAĞI DÖNMÜŞ.NSTYE GİRDİK KORKULACAK SANCI YOK DEDİ.SUYUMUZDA İYİYMİŞ.ÇATI MUAYNEMİZİ HAFTAYA YAPACAKMIŞ.BİZDEN HABERLER BÖYLE.

:)) canım ya su sıralar derin,duru inanılmaz fazla bizim buralarda :) bende o yüzden düşünmüyorum..eşim ''nil'' ismini beğeniyo :)

eşinin beğenmesi de önemli sonra sen koydun diyorlar. benim de eşim derini beğenince aileme de sordum (klasik hareketlerim ) onlar da beğendi artık isim de araştırmak istemiyorum. sen de beğeniyorsan nil olsun artık düşünme

bu aralar ben de çok yemeye başladım. dün yemekten sonra koltukta uyumuşum gece 11de uyandım canım abur cubur istedi yemesem daha iyi derken aklımdan bir türlü çıkaramadım süt ısıttım birkaç abur cubur ile yedim sabah kalktım sanki 3 gündür bişey yememişim gibi deli gibi açım. tostu nasıl yaptım bilmiyorum acele acele onu yedim hızlı hızlı şimdi de yine bişeyler yiyorum yazmıyım ne yediğimi hepimiz hamileyiz canınız ister

adam sanki numara yapıyomuşum gibi bir umursamaz uyuz oluyorum o haline. sanki naz yapıyorum hayret bişey. Amaaan ne dersen de ne yaparsan yap bunlar canları nasıl isterse öyleler... kendi bilir diyorum artık ben.

düşünüyorum da ben de çalışıyorum evlenmeden önce ev almış onu ödüyor ev eşyalarını aldı hala bişeyler alır taksite girer onları ödüyor. evi kirada, biz kirada oturuyoruz. kira ödüyor ama kira da alıyor. maaşı kalmıyor. ev kredisi çok yüksek. ee faturalar, ev masrafı bende. daha birkaç ay öncesine kadar benim evlenmeden önce aldığım araba kredisi yeni bitti ben ödüyordum. sanki herşey onda gibi havaya giriyor ev ödüyorsun ama evi de ben geçindiriyorum yanii. bu günlerde ona gıcık oluyorum ya aklıma da bunlar geliyor şeytan aklıma sokuyor. görevden geldi para ile hakkını yemeyeyim o paranın hepsini evine, bebeğimize harcadı. amaaan bu erkekler işte. Değişikler!

Sonsyle dogum tarihleri resmen ayni .ayni gun mu dogurcaz ne :) dini acidan uygun olmadgni bilmiyodum gunes isminin.cok sagol arastircam bunu :)
aaa ceren evett ama ben erken doğurcam gibi geliyor. ben 7 aylığım 7 aylık olmadı ama 9ay 10günü de tamamlayamam gibi geliyor. karnım da çok sıkı sanki artık yer yok:44:

yeni bir gün daha başladı bebeğimize kavuşmaya bir adım daha yaklaştık
güzel bir gün olur inşallah ağrısız sıkıntısız bol tekmeli

Sizin adamlari napmak lazim bilemedim. Ben ole olsa cildirirdim burnundan getirirdim muhakkak :) dun yine hasta oldum midem cok bulaniyo diye mesaj attim hemen isten izin alip gelmis :) biraz dis mi gostermek lazim kocalara dimi kizlar :)

cerencim valla adamın anlayası yoksa ister diş göster ister kapıyı göster odun her zaman odun canım sen eşine nazar değdirme değerini bil,anlayan adam gözünden de anlar halsiz bitkin olduğunu,ilgiye ihtiyacı olduğunu,sessizliğinden anlar... allah yardımcısı olsun arkadaşların evde huzur olmaması çok kötü bir durum hele ki bu günlerde inşallah geçici olur herkesin yuvası huzuruna kavuşur

'Çocuğa güzel bir ad koymak, evladın baba üzerindeki haklarındandır'

bu hadisi şerif üzerinden bakarsak anlamlı ve güzel bir isim koymak

bizim görevimiz. biliyorsunuz Kuranda geçen her kelime veya her madde

isim olmuyor. gerekirse koyduğumuz isim sıradan olsun ama anlamsız olmasından iyidir.

o yüzden inşallah bebelerimize anlamlı isimler koyalım

7 aylık doğurcam diye diye doğurcan en sonunda 40 kere söylemene az kaldı bak dikkat et

ya maddiyat kısmını sorma zaten. hiç çalıştığın eve getirdiğin göze gelmez. bide bunalıma giriyolar ya.

bu yüzden bende hiç çalışmamayı düşünemiyorum. aman neyse ne bilim seviyom ben kocamı çok,

bölede konuşunca vicdan azabı çekiyorumm

günaydınlar güzel anneler musmutlu huzurlu bir gün olur inşallah
3 günlük temizlik macerasından sonra çok yorgun ama işleri bitmiş bir haldeyim ufak tefek şeyler kaldı evim mis gibi oldu bugün de bebişimin beşiği kurulacak inşallah çok yordum heralde kendimi akşam karnım sık sık kasıldı saat tuttum düzenli değildi Allahtan ama kızım akşam hareket ettikçe vajinamda sızlama bıçak saplanması gibi sızlamalar oldu canım acıdı ya normal mi bu anlamadım :44:

Sonsycim ne yalan solim bende erken dogurcam gibi bi his var icimde :) hep diyorum anasina cekerse evhamli hemen gelir. Babasina cekerse 10 - 11 ay bile kalabilir Frezya haklisin canim.huyu suyu oleyse asla anlamaz.sende degistiremezsim.allah yinede kimsenin kocasini eksik etmesin basindan

merhaba güzel anneler..

Kocalar kaynatılmış bakıyorum..Bnm ki de hasta oldu 2 gündür ayrı yatıo benden bulaşmasın diye..

bebek olmadan ayrı düştük diyorum

bnm ki de çok ilgil sayılmaz her akşam soruyo bebeğm nasıl diye o kadar bitti.

ama bnm gibi hissetmesini de beklemiyorum açıkçası.

Tüm ev işlerimde yardım ediyo sağolsun.etmese de sorun etmem ..

herkesin iyi huyu farklıdır..Onlarda bu bekleyişten sıkılmış olabilir kızlar onlara da hak verin biraz..

bir sonraki muayenen ne zaman canım. ben en son pazartesi gitmiştim 31+5 te bir sonrakine okullar açılınca 14 şubat perşembe 34+1de gideceğim. 35.haftamda izne ayrılacağım.
bu çatı muayenesi ne zaman acaba ben çok utanıyorum doktorum erkek

günaydın kızlarrr,

ben artık doymuyorum hiç ya her saat acıkıyorum. allahtan meyve ile bastırıyorum ama,

ne olacak sonum böyle bilmem yerken kendimi kaybediyorum.
bende doymuyorum yaaa
hmm anladım canım inş beğendiğin bişey bulursun zor iş valla bebeklere eşya seçmek

canım o tarz sancılar doğum sancısıda olabiliyomuş sanırım bende de oluyo şiddetli olursa aklında olsun aman inş sen ist a gitmeden gelmesin kzıın yaaa, şükür şimdi iyiyimişsiniz ...çok şükür ...bizde iyiyiz canım oğluşla çalışıyoruz :)

bende bundan ötürü anlamlı koymakl istedm hep, İnanç biraz ordan geldi, inş inancıda bol olur kuzumun.

atık tünaydın zamanı sanırım , bütün gece uyumayınca bu saatte kaldık , kahvaltımızı yaptık, bugün çok heycanlıyım Bebeğimin yatağı geliyor hatta şuan içerde montaj oluyor, bittikden sonra size fotolarını çekip gösteririm, çalışırken erken kalkmak nasıl zor geliyordu, şimdi uyuyunca tuhaf oluyorum

kızlar ben ara ara bu sezaryen ile kestikleri yerde (nasıl tarif edeceğimi bilemedim) kalp atışı gibi bir atma hissediyorum ve uzun da sürüyor. doktoruma sordum ama pek bişey diyemedi anne ile bebeğin arasındaki ilişkiye bağlı..., vuruyor olabilir..., bazı anneler hıçkırık diye adlandırıyor... filan gibi şeyler dedi ama bana hiç açkıklayıcı gelmedi. hıçkırık gibi bişey değil bu resmen kalp atışı gibi. 3-5dk sürüyor aralıksız atıyor.

Son düzenleme:

bende de aynı durum var, kalp atışı gibi hıçkırıklarıymış meğer prensimin

bugunlerde hiç keyfim yok. eşim bana da bebeğimize de çok ilgisiz. gelip yemek yiyip tv karşısında yatıyor. ne iyi misin diye soruyor ne de bi canım yansa of mof desem umrunda...
beni de kendinden soğutuyor

canım hiç canını sıkma bazen öyle gelir insanlara bunun hamilelikle bir ilgisi yok..fazla ilgili olmalarıda can sıkıyr cnm benim ki gnde 30 defa arıyor beni tam bulaşığa başlıyrm telefon çalıyr 10 dkk önce konuştum o değildir diyip elimi yıkayıp salona geçyrm bakyrm yine o açıyrm nasılsın 2 -3 saat arama diyrm tamam diyr 20 dkk sonra yine aryr.hap içtin mi ?süt içtin mi? pekmez ye..öyle oturma .. bilgisayrı uzak tut göbeğine..çorap niye giymedin..karnını tuttun ağrıyor mu ? off sıkıntı basıyr =)

Ben en son geçen hafta gittim nstye girmedim yine. Nstye ne zaman başladılar sizde?

cnm ben daha hiç girmedim 34. haftadym 35. haftanın son günleri gidecğim doktora dedim geldiğimde hemen nst ye gireyim mi oda bana gel bakayım gerek duyarsam ben yönlendiririm dedi.kapısında 36. haftadan itibaren bütün hamileler nst ye girecek yazıyrdu..ama 36. haftada doğuranlar oluyr haksız mıyım =)

canım kuzeninin adı nil olmasaydı bende nil koymayı istiyordum..malesef koyamyrm. bence nil ismi süper..

canım odasının resmini ekle bizede fikir olur =) sen bütün işi bitirmişsin süper süper eline sağlık kafan rahat =)darısı bize =)

Esim uyudu ve benim uykum yok. Azicik da karnim acikti. Internette de hic birsey yok .

cnm ya bende dün gece uyuyamadm eşim nasıl yorulmuş ki gece yatağa yatar yatmaz uyudu kalktım lavaboya herzaman kalkıp beni götüren kocam hissetmedi bile kalktığımı.. neyse 1 saat gözüm kapanmadı döndüm durdum ben kalkıp diğer odaya falan gidemem gece tek başıma korkarm=( neyse saat gece 1 oldu eşimin teli çaldı uyandırdım mecbur kalktı internetten şirkete bağlanması gerekyrdu bende hemen peşinden geçtim açtım tv yi 1 saat takıldım o işlerini halletti bende mayıştım tabi uyuyakalmışım =) normalde kafamı yastığa koyar koymaz uyurdum hey gidi günlerhey =)

İşte Selimin Yatağı henüz süslenmedi, biraz[ kokusu falan çıksın son halini yine paylaşırım sizinle

Eklentiler

• $selimin yatağı.JPG
    34,1 KB · Görüntüleme: 34
  • $selimin yatağı2.JPG
    30 KB · Görüntüleme: 41
arkadaşlar merhaba, guruba bu gün üye oldum. ben de mart annesiyim ve bişey sormak istiyorumç. epidural sezeryan yapmak isteyen var mı. hangi hastanede hangi doktora yaptırcaksınız. bilgi veririsenşz sevinirim. teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…