- 26 Mart 2012
- 539
- 37
Ben en son geçen hafta gittim nstye girmedim yine. Nstye ne zaman başladılar sizde?
ben 31.haftada ağrım olup da gittiğimde girmiştim ilk, sonra er tesi gün doktor kontrolüm vardı, onda da nst istedi. dün yine kontrolüm vardı ve yine nst ye girdim, sanırım artık her gittiğimde isteyecek.. ama çok sıkıcı birşey, hiç beğenmedim. bir sonraki kontrolüm 15gün sonra, sonrasında haftada bir çağıracağım dedi. 37.hafta da çatı muayenesi varmış. şimdilik herşey yolunda çok şükür.
günaydın arkadaşlar..hepinize sağlıklı bir gün diliyorum.umarım herkesin keyfi yerindedir.arkadaşlar internetten bebek şekeri,hediyelik magnet alanlarınız var mı.bana güvenilir bir site önerebilir misiniz acaba.öpüyorum hepinizi
canım ben eminönünden alıcaktım ama kociş ctesi hep çalışıyor, bir türlü çıkamadık. sonunda gittigidiyordan istanbul-mega diye bir satıcıdan sipariş verdim. ctesi sabah 10gibi sipariş verdim, öğleden sonra isim etiketlerini felan ekleyip, hazırlayıp kargoya verdiler. ptesi elime ulaştı. boyut olarak oldukça büyük geldi, ben beğendim yani, güzel olmuş. birde yanında şekerleri içine koymak için puset şeklinde sepet hediye ettiler, pembe kurdelayla süslemişler felan, o da güzel birşey. ha birde duvara yapıştırmak için hoşgeldin bebeğim ve isim yazan, bikaç tane de kelebek olan sticker hediye ettiler.
İşte Selimin Yatağı henüz süslenmedi, biraz[ kokusu falan çıksın son halini yine paylaşırım sizinle
çok güzelmiş, güle güle kullanın, bende düz beyaz aldım, çok sade ve şık duruyor. güzel günlerde sağlıkla yatsınlar inşallah içinde...
birde kocalar şikayet edilmiş, ben şikayet etmiyeyim haksızlık olur adamcağıza. bizimkine kim dediyse birisi kadın doğum yapınca bilezik yapman lazım demiş, ama ben hiç sevmem öyle takılar:) o da benim takmayacağımı bildiği için düşünmüş düşünmüş ne alayım diye, gitmiş bir ton para verip yeni telefon almış bana, halbuki telefonum yeniydi:) getirdi geçen akşam, şimdiden vereyim de karıştırıp öğrenecek vaktin olsun, bebiş olunca verirsem vakit bulup karıştıramazsın diyor. kızdım bende gereksiz birşey şimdi bu, ne diye o kadar para verdin diye, baktım üzüldü, bebişin resmini çekersin güzel güzel, bana yollarsın gündüz felan diyor. uzatmadım bende artık, iyi tamam teşekkürler dedim bende, bu da doğurmadan doğum hediyem oldu:)
Son düzenleme: