2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
Bebeginin kilosu gayet normal bence.

Aklima ara sira bu tarz seyler geliyor. Erken gelirse, kuveze alirlarsa, daha pek cok kotu sey. Anlatmiyim korkutmiyim sizi.
Canım riskli dönemleri geçtik çok şükür allaha emanet bebişlerimiz. İlk kızım 38. Haftada doğdu ama küvezde kaldı. Arkadaşım 27 de doğum yaptı hiç küveze girmedi bebişi. Hiç belli olmuyor yani tatlım şimdiden düşünüp kendini de bebişini de sıkma

Çok çok geçmiş olsun canım. Su iç çikolata ye yapabilirsen azıcık ayaklarını uzat bi daha bak bebişe olmadı biraz elinle salla göbeğini. Benimki kıpırdamayınca hastanede küçük lüçük dürtmüştü hemşire uyanmıştı.

Peluş terlik bencede çok kullanışlı olmaz hastanede onunla fezceksin wc ye falan onunla gidiceksin ıslansa kuruması dert temizliği dert sabo olmasada yazlık terlik al bence. 2 pijama 1 gecelik götürcem ben pijama gşyerim gecen sefer öyle yapmıştım ama hemşireler gecelik giy derlerse diye bi tanede gecelik alayım yanıma. Biberon emzik kaynat temiz bi poşete koy sıkıca bağla ağzını ama ben gerek olacağını sanmam sütün gelmese de hastanede steril biberonlar vardır sen yinede bi sor ben sordum getireyimi diye gerek yok dediler.

Günaydın arkadaşlar çok hastayım ya hastaydım zaten dün de temizlik yapcaz diye yoruldum iyice beter oldum kolumu kıpırdatamıyorum..

günaydın arkadaşlar çok hastayım ya hastaydım zaten dün de temizlik yapcaz diye yoruldum iyice beter oldum kolumu kıpırdatamıyorum..
cnm geçmiş olsun.zaten ağırlaştık artık.kendimizi daha fazla yormayalım.madem temizlikte yaptın.bol bol dinlen artık

günaydın bayanlar =) benim bebiş beni dün hiç rahat bırakmadı bebek döndümü anlamadım ama din karnımın alt tarafı çok ağrıdı...gece 30 defa kalktım yine off az kaldı sabredelim =)
sizler nasılsınız bayanlar ? bebeğimizin daha fazla kilo alması için ne yapmamız gerekyr benim bebek 1960 gr 5 hafta kaldı sezeryan düşünyrm 2.500 gr doğar gibi geliyr sizce 5 haftada 500 gr alır mı? daha fazla alsın istyrm 3 kg olsun istyrm..ne yemeliym kayınvalidem 5 kg pekmez göndermiş işe yarar belki=)

cnm bence bebğin 5 haftada 1 kg hatta daha fazla alır diye düşünüyorum.son haftalar hızlı kilo alıyorlar çünkü.muz yemenide tavsiye ederim oda kilo aldırıyor

günaydınlar güzel anneler nasılsınız görüşmeyeli
ben yoğunluktan giremiyordum malum okul bitti izin başladı artık evdeyim kızıma hazırlık yapayım onu bekleyeyim zaman daralıyor git gide ne zaman gelecekleri belli olmaz bu bebişlerin

Herkese gunaydın canım sen neden hala duruyorsun hemen doktora git bence izin al çık git hemen

cnm bence bebğin 5 haftada 1 kg hatta daha fazla alır diye düşünüyorum.son haftalar hızlı kilo alıyorlar çünkü.muz yemenide tavsiye ederim oda kilo aldırıyor

inşallah tatlım..günde 1 tane bazende 2 tane yiyorum muz.şimdi pekmezede başladım...hurma alacağım günde 5-6 tanede hurma yiyeyim diyorum..inşallah 1 kg alır bebişim...

cnm geçmiş olsun.zaten ağırlaştık artık.kendimizi daha fazla yormayalım.madem temizlikte yaptın.bol bol dinlen artık
Evet dinlenmek lazım artık yoksa temizlik yaparken doğurcam valla :))

Canım dr kilosuna normal diyorsa takma kafana son zamanlarda çok hızlı alıyorlar heçen hafta 1 haftada 350 gr almıştı benimki. Bende hurmayla bozayı duydum bebişe kilo aldıran

hemen doktoruna git bence, gidemiyorsan da ulaş doktoruna canım, kafanı rahatlat

Günaydın arkadaşlar çok hastayım ya hastaydım zaten dün de temizlik yapcaz diye yoruldum iyice beter oldum kolumu kıpırdatamıyorum..

son zamanlarda ayapılacak şeyler değil bunlar canım
hem bebeğini hem kendini güzelce bir dinlendir

canım benimkiler ikiz olduğu halde 2 haftada 400gr dan fazla aldılar,
beş haftada rahat bir kilo alır kuzucuğun merak etme

Canım telefonla da ara da rahatlat içini. Biz ne desek de senin için rahat etmez şimdi

Tatlım niyeeee yordun kendini okadaaarrrr

Tatlım o yine alacağı kadar alır benceeeeee... Zaten son haftalarda iki katı hızlı büyüyorlarrr

aaaaaaaaaaaaaa bu kk beni ödüllendirmiş
üç tane kalp vermiş

ya aslında yapmazdım da kayınvalidemler geliyor bugün mecbur yaptım yani
haıylı olsun papatya

ya ben bebeğimle ilgili kabuslar görüyorum..çok üzülüyorum ya canım sıkılıyo gün boyu hayır her gece okumadan da yatmam oysaki ama nie böyle oluyor ya tövbe yarabbi tövbe...

ya ben bebeğimle ilgili kabuslar görüyorum..çok üzülüyorum ya canım sıkılıyo gün boyu hayır her gece okumadan da yatmam oysaki ama nie böyle oluyor ya tövbe yarabbi tövbe...

Tatlım hamilelikte. Olurmuş böyle şi ler kafana takmaaaaaaa.....
Öyle derler yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…