Canım riskli dönemleri geçtik çok şükür allaha emanet bebişlerimiz. İlk kızım 38. Haftada doğdu ama küvezde kaldı. Arkadaşım 27 de doğum yaptı hiç küveze girmedi bebişi. Hiç belli olmuyor yani tatlım şimdiden düşünüp kendini de bebişini de sıkmaBebeginin kilosu gayet normal bence.
Aklima ara sira bu tarz seyler geliyor. Erken gelirse, kuveze alirlarsa, daha pek cok kotu sey. Anlatmiyim korkutmiyim sizi.
Günaydın herkese.kızlar dün işten eve giderken ayağın öyle bir kaydıki anlatamam.allahtan eşimin koluna girmiştim düşmedim.o olmasaydı sırt üstü yere çakılırdım.ama bacak arası 1 metre kadar acıldı.ve sonra eve gidene kadar sanki ara ara sızı yaptı karnım.eve gidince uzandım biraz.herzaman kıpır kıpır olan kızım dünden beri sadece 1 kere kısa bir tekme attı.şimdi korkuyorum bişey oldumu diye.çalışıyorumda.
Kızlar herkese günaydın..
ben de haftasonu çantamı hazırlayacağım..ama karar veremediğim şeyler var..Mesela hastaneye giderken veya çıkarken nasıl bir kıyafet giymeli...
hastane terliği nasıl olmalı? Sabo ları istemiyorum ama diğerleri de ev terliği gibi olur mu peluş terlikler acaba?
Hastanede kaç takım gecelik veya pijama gerek.Ben 2 adet düşünüyorum 3. ye ihtiyaç olur mu dersiniz?
Bir de yanımızda götüreceğimiz emzik,biberon u önce kaynatsak mı evde?henüz paketinde bnmkiler.?
Ben şimdi bide doğumdan sonra ne giyeceğimi düşünğyorum rahat emzirebileceğim önden düğmeli kıyafetler almam lazım sanırım..
cnm geçmiş olsun.zaten ağırlaştık artık.kendimizi daha fazla yormayalım.madem temizlikte yaptın.bol bol dinlen artıkgünaydın arkadaşlar çok hastayım yahastaydım zaten dün de temizlik yapcaz diye yoruldum iyice beter oldum kolumu kıpırdatamıyorum..
günaydın bayanlar =) benim bebiş beni dün hiç rahat bırakmadı bebek döndümü anlamadım ama din karnımın alt tarafı çok ağrıdı...gece 30 defa kalktım yine off az kaldı sabredelim =)
sizler nasılsınız bayanlar ? Bebeğimizin daha fazla kilo alması için ne yapmamız gerekyr benim bebek 1960 gr 5 hafta kaldı sezeryan düşünyrm 2.500 gr doğar gibi geliyr sizce 5 haftada 500 gr alır mı? Daha fazla alsın istyrm 3 kg olsun istyrm..ne yemeliym kayınvalidem 5 kg pekmez göndermiş işe yarar belki=)
Günaydın herkese.kızlar dün işten eve giderken ayağın öyle bir kaydıki anlatamam.allahtan eşimin koluna girmiştim düşmedim.o olmasaydı sırt üstü yere çakılırdım.ama bacak arası 1 metre kadar acıldı.ve sonra eve gidene kadar sanki ara ara sızı yaptı karnım.eve gidince uzandım biraz.herzaman kıpır kıpır olan kızım dünden beri sadece 1 kere kısa bir tekme attı.şimdi korkuyorum bişey oldumu diye.çalışıyorumda.
cnm bence bebğin 5 haftada 1 kg hatta daha fazla alır diye düşünüyorum.son haftalar hızlı kilo alıyorlar çünkü.muz yemenide tavsiye ederim oda kilo aldırıyor
Evet dinlenmek lazım artık yoksa temizlik yaparken doğurcam valla :))cnm geçmiş olsun.zaten ağırlaştık artık.kendimizi daha fazla yormayalım.madem temizlikte yaptın.bol bol dinlen artık
günaydın bayanlar =) benim bebiş beni dün hiç rahat bırakmadı bebek döndümü anlamadım ama din karnımın alt tarafı çok ağrıdı...gece 30 defa kalktım yine off az kaldı sabredelim =)
sizler nasılsınız bayanlar ? bebeğimizin daha fazla kilo alması için ne yapmamız gerekyr benim bebek 1960 gr 5 hafta kaldı sezeryan düşünyrm 2.500 gr doğar gibi geliyr sizce 5 haftada 500 gr alır mı? daha fazla alsın istyrm 3 kg olsun istyrm..ne yemeliym kayınvalidem 5 kg pekmez göndermiş işe yarar belki=)
Günaydın arkadaşlar çok hastayım yahastaydım zaten dün de temizlik yapcaz diye yoruldum iyice beter oldum kolumu kıpırdatamıyorum..
sizler nasılsınız bayanlar ? bebeğimizin daha fazla kilo alması için ne yapmamız gerekyr benim bebek 1960 gr 5 hafta kaldı sezeryan düşünyrm 2.500 gr doğar gibi geliyr sizce 5 haftada 500 gr alır mı? daha fazla alsın istyrm 3 kg olsun istyrm..ne yemeliym kayınvalidem 5 kg pekmez göndermiş işe yarar belki=)
Günaydın arkadaşlar çok hastayım yahastaydım zaten dün de temizlik yapcaz diye yoruldum iyice beter oldum kolumu kıpırdatamıyorum..
hemen doktoruna git bence, gidemiyorsan da ulaş doktoruna canım, kafanı rahatlat
son zamanlarda ayapılacak şeyler değil bunlar canım
hem bebeğini hem kendini güzelce bir dinlendir
canım benimkiler ikiz olduğu halde 2 haftada 400gr dan fazla aldılar,
beş haftada rahat bir kilo alır kuzucuğun merak etme
aaaaaaaaaaaaaa bu kk beni ödüllendirmiş
üç tane kalp vermiş
Canım telefonla da ara da rahatlat içini. Biz ne desek de senin için rahat etmez şimdi
Tatlım niyeeee yordun kendini okadaaarrrr
Tatlım o yine alacağı kadar alır benceeeeee... Zaten son haftalarda iki katı hızlı büyüyorlarrr
Günaydın herkese.kızlar dün işten eve giderken ayağın öyle bir kaydıki anlatamam.allahtan eşimin koluna girmiştim düşmedim.o olmasaydı sırt üstü yere çakılırdım.ama bacak arası 1 metre kadar acıldı.ve sonra eve gidene kadar sanki ara ara sızı yaptı karnım.eve gidince uzandım biraz.herzaman kıpır kıpır olan kızım dünden beri sadece 1 kere kısa bir tekme attı.şimdi korkuyorum bişey oldumu diye.çalışıyorumda.[/QU
geçmiş olsun canım.. doktorunu aradın mı?
geçmiş olsun canım.. ben 15 gündür hastayım...
bişey soracam kızlar.. siz uyumuyor musunuz? bence bu uyuma fırsatlarını değerlendirin çünkü doğunca 2 sene uykusuz her gece olacak... ben dün saat 10 olmadan uyumuşum kızımla.. mide ağrısı çekenler doktorundan şurup istesin.. ben ilaç ismi vermeyecem ama içtiğim şurup bayağı rahatlatıyor beni....
Günaydın herkese.kızlar dün işten eve giderken ayağın öyle bir kaydıki anlatamam.allahtan eşimin koluna girmiştim düşmedim.o olmasaydı sırt üstü yere çakılırdım.ama bacak arası 1 metre kadar acıldı.ve sonra eve gidene kadar sanki ara ara sızı yaptı karnım.eve gidince uzandım biraz.herzaman kıpır kıpır olan kızım dünden beri sadece 1 kere kısa bir tekme attı.şimdi korkuyorum bişey oldumu diye.çalışıyorumda.[/QU
geçmiş olsun canım.. doktorunu aradın mı?
geçmiş olsun canım.. ben 15 gündür hastayım...
bişey soracam kızlar.. siz uyumuyor musunuz? bence bu uyuma fırsatlarını değerlendirin çünkü doğunca 2 sene uykusuz her gece olacak... ben dün saat 10 olmadan uyumuşum kızımla.. mide ağrısı çekenler doktorundan şurup istesin.. ben ilaç ismi vermeyecem ama içtiğim şurup bayağı rahatlatıyor beni....
Uyumamak ya da uyuyamamak işte bütün mesele bu :)
Uyumamak ya da uyuyamamak işte bütün mesele bu :)
bence uyumaya çalışmak en büyük mesele... ilk gebeliğimde de bol bol uyumuştum, şimdi de uyuyorum....
ya ben bebeğimle ilgili kabuslar görüyorum..çok üzülüyorum ya canım sıkılıyo gün boyuhayır her gece okumadan da yatmam oysaki ama nie böyle oluyor ya tövbe yarabbi tövbe...