2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
o dert bende de her gece var mutlaka gece bikaç kere kalkıyorum süt içiyorum biraz yürüyorum geçmezse ilaç içiyorum öyle yatıyorum çok sinir bozucu bişey..
ilaç işe yarar mı acaba. çok stresliysem benim midem alarm verir hemen,yanmaya başlar. daha önce ilaç kullanmıştım 4-5 yıl önce,ama faydasını görmemiştim hiç,hatta gaviskon diye bir şurup verdi,daha kötü yapmıştı midemi kullanamadım:-(

Tatlım Peluş ev ayakkabısı ile zorlanırsın...
Kalkacaksın yürüyüş falan yapacaksın wc ye gideceksin
Onu giy çıkar eğil kalk zorlanırsın bence
Bir de foto makinesini pilini falan unutma canım

yine uyuyamadım yaa bazen çok hareketli uyutmuyor bu yaramaz... doğsun da bir ben de onu uyutmam :))

Ah bi uyusa da uyusam diye gözlerinin içine bakarsın o zaman daaa
Sanki çok tecrübeliymişim gibi konuştum sanırım

Niye komik olsun kız onun adı anne külodu
Evet lohusa külodu diye de satılanlar varmış ama onlar pahalı oluyormuş anne külodu alırsın dediydi ablam
Daha ucuza hem kullan at dedi zaten kirlenecek orada dedi...

kesinlikle ilgileniyorum ve çok begendım cnm..hemen girip bakıcam belki alırım bile...büyüklüğü nasıl acaba?:44: bu arada hayırlı olsun.... benim hastane cantam hazırlandı ve bi köşede bekliyo

Ohhh ne güzelll....
Ben kaldım bi hazırlıksız

Büyüklüğünü bilmiyorum canım yaaa şöyle bi baktım fiyatı da iyi geldi amaaaan dedim aldım gitti

canım ben özellikle doğum sonrası için kilot almadım
ve benimkiler hep düşük bellidir
şimdi senin söylediklerinden sonra kafama takıldı
sezaryenin yeri tam olarak nerede oluyor
anne kilotu alayım mı?

Tatlım arkadaş cevap vermiş ama senin kullandığın külotların hizasında oluyooo
Anne külodu Alman lazımmmm

Son düzenleme:
o kadar aşağıdamıymış,biraz daha yukarıda olur diyordum. hastaneden çıkarken giymek içiin yüksek belli kıyafet getirmek lazım o zaman. ben hiç hamile kıyafeti almadım,normalde kullandığım düşük belli kıyafetler oluyor hala. yeni aldığım eşofmanlar da düşük bel.

ben normalde ilaç kullanmadım hiç midem için ama geçen hamileliğimde biraz yanmıştı gaviscon içtim bende işe yarıyordu bu sefer çok çok fena yanma var gece gündüz ki gece çok daha fazla oluyor yattığım için heralde. renie verdi dr onu içiyorum ama içtikten sonra bir süre yatmıyorum çünkü mideden gaz çıkmasını sağlıyor hemen yatarsam yanmaya devam ediyor hatta daha beter oluyor.

evet canım ben de öyle sanmıştım geçen sefer ders oldu bana yüksek bel eşofman gibi bişeyler al olmazsa hamile pantolonları çok pahalı 1-2 sefer giyceksin zaten. ama normal düşük bel pantolon çok sıkar allah korusun patlatmayın dikişlerinizi

eee cemrem foto makinesi pili dedin de iyiki dedin kameraya hafıza kartı alcaktım şarj edicektim unuttum gitti masanın üstüne koyayım da yarın aklımda bulunsun

ayy keske sırınyerde olsaydınnn görüşürdük D: evet hastane hakkında kotu hıcbırsey duymadım ınsallh ıyı olacak hersey canım hayırlısı sıfa ıyı dıyorlar arkadasım yenı dogum yaptı hastaneden memnun kaldıı ... ama kafanda soru ısaretı kalmasın yoksa ınsan bosubosuna korkularla ugrasıyorrr... konus doktorunlaaa ...inşallah sag salım kavusuruz canım bebeşlerimizeeee

Zatennn gecelik götürüyoruz ya o sebeptennnnnn
Olmadı bi de anne pijaması götürürüz....
Ben arada giyiyorum da anneminkilerden kocacık gülüyooooo

LCW de ucuz oluyo tatlım oradan alabilirsin benceeee

LCW de ucuz oluyo tatlım oradan alabilirsin benceeee

okul için bir tane hamile pantolonu almıştım kumaş. bir tane de spor bir şey alayım hastaneden çıkarken giymek için. sıkıntı olmasın o telaşede sonra. yarın çarşıya çıkıcam,bakayım. sağol canım...

Zatennn gecelik götürüyoruz ya o sebeptennnnnn
Olmadı bi de anne pijaması götürürüz....
Ben arada giyiyorum da anneminkilerden kocacık gülüyooooo
2 gecelik bir pijama aldım,hastanede sıkıntı olmaz herhalde. dediğin gibi anne pijaması aldım ben de ,göbeğimin üstüne kadar çıkıyor beli. çıkarken giymek için birşeyler lazım ama yüksek belli.

benimki de kıpır kıpır
çok uykum geldi kızlar ben kaçtım uykum kaçmadan
iyi geceler hepinize

Bebeginin kilosu gayet normal bence.

Erken doğum riski varsa vuruluyor diye biliyorum ben vurulalı 3 hafta falan oldu. Niye sordunki?

Aklima ara sira bu tarz seyler geliyor. Erken gelirse, kuveze alirlarsa, daha pek cok kotu sey. Anlatmiyim korkutmiyim sizi.

Kızlar herkese günaydın..

ben de haftasonu çantamı hazırlayacağım..ama karar veremediğim şeyler var..Mesela hastaneye giderken veya çıkarken nasıl bir kıyafet giymeli...

hastane terliği nasıl olmalı? Sabo ları istemiyorum ama diğerleri de ev terliği gibi olur mu peluş terlikler acaba?

Hastanede kaç takım gecelik veya pijama gerek.Ben 2 adet düşünüyorum 3. ye ihtiyaç olur mu dersiniz?

Bir de yanımızda götüreceğimiz emzik,biberon u önce kaynatsak mı evde?henüz paketinde bnmkiler.?

Ben şimdi bide doğumdan sonra ne giyeceğimi düşünğyorum rahat emzirebileceğim önden düğmeli kıyafetler almam lazım sanırım..

Hastaneye girerken ki kıyafet çok önemli olmasa gerek çünkü orada çıkaracaksın zaten hastaneden çıkan doğum yapmış kişiler üzerindeki genel izlenimim. Eşofmanın üstüne mont giyorlar

Sabo terlikler yüksek. Onun dışında çok özel olmayan bi terlik tercih etmei düşüyorum. Çünkü zaten kirlenecekler

Emzik ve biberon kaynatılmalı

Evet önden düğmeli olması lazımmmm bence de tatlımmmm

Kolay gelsin sanaaaaa

Günaydın herkese.kızlar dün işten eve giderken ayağın öyle bir kaydıki anlatamam.allahtan eşimin koluna girmiştim düşmedim.o olmasaydı sırt üstü yere çakılırdım.ama bacak arası 1 metre kadar acıldı.ve sonra eve gidene kadar sanki ara ara sızı yaptı karnım.eve gidince uzandım biraz.herzaman kıpır kıpır olan kızım dünden beri sadece 1 kere kısa bir tekme attı.şimdi korkuyorum bişey oldumu diye.çalışıyorumda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…