2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
ya ben bebeğimle ilgili kabuslar görüyorum..çok üzülüyorum ya canım sıkılıyo gün boyu:KK14: hayır her gece okumadan da yatmam oysaki ama nie böyle oluyor ya:KK14::KK14: tövbe yarabbi tövbe...

bunlar doğal... ilk gebeliğimde ben de kabuslar görürdüm... üzme kendini...

selam kizlar.diger mart topiginde okudum.axoy dilara nickli kullanici dogum yapmis.2 kilo dogmus bebis.10 gun kuvezde kalmis.eve cikacaklar.insallah.ay cok heyecanlandim.:18::18::18:saglikla buyutsun insallah:KK16::KK16::KK16:

selam kizlar.diger mart topiginde okudum.axoy dilara nickli kullanici dogum yapmis.2 kilo dogmus bebis.10 gun kuvezde kalmis.eve cikacaklar.insallah.ay cok heyecanlandim.:18::18::18:saglikla buyutsun insallah:KK16::KK16::KK16:

hadi ya merak ederim ben şmdi kac haftalık doğmuş diye bende okuyayım bari.. maşallah kuzuya:nazar: darısı bize diyecem ama erkenden değil zamanında:KK16::emir_bebek:

hadi ya merak ederim ben şmdi kac haftalık doğmuş diye bende okuyayım bari.. maşallah kuzuya:nazar: darısı bize diyecem ama erkenden değil zamanında:KK16::emir_bebek:

amin canim.33 34 haftada dogurmusdur bence.:KK16::KK16:

ya ben bebeğimle ilgili kabuslar görüyorum..çok üzülüyorum ya canım sıkılıyo gün boyu:KK14: Hayır her gece okumadan da yatmam oysaki ama nie böyle oluyor ya:KK14::KK14: Tövbe yarabbi tövbe...

cnm hamilelikte öyle kabuslar görülmesi normalmiş.bende bebekle ilgili değil ama acayip kötü kabuslar görüyodum.adı üstünde kabus.takma kafana

Canlar günaydınlar,

Şükrancım geçmiş olsun. Niye çalışıyon ya söylede doktora git. Onu yapmasanda git yat tatlım ya

Bir arkadaş falan var mı canım. Karşı tarafta olaydın benim teyze kızı gelirdi sanaaaaa

Ah cemrem ben Artvinde oturuyorum tatlım. Gerçi sende haklısın Ümraniyedeki evime davet ettim. Bazen bende karıştırıyorum:KK53::KK53:

günaydın bayanlar =) benim bebiş beni dün hiç rahat bırakmadı bebek döndümü anlamadım ama din karnımın alt tarafı çok ağrıdı...gece 30 defa kalktım yine off az kaldı sabredelim =)
sizler nasılsınız bayanlar ? bebeğimizin daha fazla kilo alması için ne yapmamız gerekyr benim bebek 1960 gr 5 hafta kaldı sezeryan düşünyrm 2.500 gr doğar gibi geliyr sizce 5 haftada 500 gr alır mı? daha fazla alsın istyrm 3 kg olsun istyrm..ne yemeliym kayınvalidem 5 kg pekmez göndermiş işe yarar belki=)

Muz, tahin, yumurta, pekmez benim bildiklerim. Birde sola yatmak

Martın 3. bebeği desene:KK52: Çok şükür sağlıklıymış.

Son düzenleme:
cnm hamilelikte öyle kabuslar görülmesi normalmiş.bende bebekle ilgili değil ama acayip kötü kabuslar görüyodum.adı üstünde kabus.takma kafana

bunlar doğal... ilk gebeliğimde ben de kabuslar görürdüm... üzme kendini...

anladım.. teşekkürler kızlar ama işte işin içinde bebek olunca insan takmadan yapamıyor:KK50:

merhaba kızlar ben 35. hafta itibariyle raporumu aldım.darısı diğer çalışanların başına artık evde dinlenerek büyütücem bebğimi inş.
doktor kontrolüm vardı bugün nst ye girdim çok şükür gayet iyi çıktı herşey
2560 gr olmuş kızım 48,5 cm boyuda sizlerin kiloları nasıl ?

canlar günaydınlar,

şükrancım geçmiş olsun. Niye çalışıyon ya söylede doktora git. Onu yapmasanda git yat tatlım ya

ah cemrem ben artvinde oturuyorum tatlım. Gerçi sende haklısın ümraniyedeki evime davet ettim. Bazen bende karıştırıyorum:KK53::KK53:

Muz, tahin, yumurta, pekmez benim bildiklerim. Birde sola yatmak

martın 3. Bebeği desene:KK52: çok şükür sağlıklıymış.

cnm çalışmak zorundayım.ben kasadayım.diğer arkadaşlar bu akşam sayım var ona hazırlık yapıyorlar.medicalparktaki doktorumu aradım ama ona ulaşmak ne mümkün.diğer dr ile görüştüm.sancın kanaman olursa ve akşama kadar bebeğin hiç hareket etmezse hastaneye git dedi.

merhaba kızlar ben 35. Hafta itibariyle raporumu aldım.darısı diğer çalışanların başına artık evde dinlenerek büyütücem bebğimi inş.
Doktor kontrolüm vardı bugün nst ye girdim çok şükür gayet iyi çıktı herşey
maşallah kuzuna.herşeyin güzel çıkmasınada sevindim.bende çarşamba gideceğim drye.bakalım biz kız ne durumda.

merhaba kızlar ben 35. hafta itibariyle raporumu aldım.darısı diğer çalışanların başına artık evde dinlenerek büyütücem bebğimi inş.

boyunu bilmiyorum ama oğlum 34. haftada 2600 gramdı.. ben her hafta gidiyorum kontrole... evinde iyi dinlenmeler canım....

cnm çalışmak zorundayım.ben kasadayım.diğer arkadaşlar bu akşam sayım var ona hazırlık yapıyorlar.medicalparktaki doktorumu aradım ama ona ulaşmak ne mümkün.diğer dr ile görüştüm.sancın kanaman olursa ve akşama kadar bebeğin hiç hareket etmezse hastaneye git dedi.

bebekte durum nasıl? hareket var mı?

boyunu bilmiyorum ama oğlum 34. haftada 2600 gramdı.. ben her hafta gidiyorum kontrole... evinde iyi dinlenmeler canım....

bebekte durum nasıl? hareket var mı?

ooo maşallah bebeğin gayet iyi gidiyo.benim doktorum benimkine iri bebk diyo seninki daha da iri olucak belliki.sağlıklı olsunlar inş.

ya ben bebeğimle ilgili kabuslar görüyorum..çok üzülüyorum ya canım sıkılıyo gün boyu:KK14: hayır her gece okumadan da yatmam oysaki ama nie böyle oluyor ya:KK14::KK14: tövbe yarabbi tövbe...

Ben de neredeyse her gece kötü rüyalar görüyorum, hep erken doğumla ilgili, daha 31+1 deyiz. 2gun önce kontrolde 1500gramdı. Dün rüyamda doğurmuşum bebeğim küvezde ama iki mercimek tanesi kadar doğmuş nasıl giydircem diyordumm. Stres heyecan son zamanlarımızda bize böyle şeyler gördürüyo işte.

merhaba iyi dinlenmeler begüm. bende 1 hafta sonra 35 olucam ve bende 35 de alıcam artık raporumu çalışırken hiçbişey yapamadım. artık rapor alınca. Maşallah bebişinin kilosu iyi. Bende 32 haftada gitmiştim en son kilosu 2,200 gr bakalım haftaya nekadar olucak

X