2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
merhaba arkadaslar, hergün girip okumaya calissamda yazmaya pek firsatim olmadi, haftasonu bebisimin giysilerini yikayip ütüledim cantami hazirladim, derken öyle gecti, dünde doktordaydik, 1 900 olmus bana göre az, ama doktora göre iyi, artik takmiyorum saglikli olsunda... ev islerine basliycam boya kagit yaptik camlari silicem mutfak dolaplarimi firin filan derken bir aya ancak bitiririm yavas yavas artik, biray sonra annem gelicek nasibse, yarinda gidip yatagini pusetini emzirme yastigimizi alicaz isler cook anliycaginiz, eminim hepimizin ayni biryandanda telas ve heyecan karisimi duygular, biryanda sikayetler artiyor derken günlerimiz geciyo, umarim herkes iyidir hepinize saglikli, bol tekmeli, mutlu huzurlu aksamlar.... buarada zemzem suyuna 141 ayetelkürsi okuyup doguma giderken sancilar basladiginda icince kolay dogum oluyomus, burada bir komsu denedi ve hemencik kolayca cikariverdi tabi hersey Allahtan dua etmek bizden

arkadaslar bebegim icin aldıgım emzik ve biberonu nasıl dezenfekte edebilirim kaynatsam emzik erirmi acaba?????

arkadaslar bebegim icin aldıgım emzik ve biberonu nasıl dezenfekte edebilirim kaynatsam emzik erirmi acaba?????

erimez merak etme 5 dk kaynat. bebeğin ağzına girecek herşeyi kaynattıktan sonra vermemiz gerekiyor. zaten ürünün arkasında yazar genelde.

kızlarr an itibariyle hem bebisimin hem benim hastane çantamız hazır bulunmakta sizinle de paylaşaym istedim eksiklerim varsa ekleme yapın lütfen :]

bebisime;
* 2tane 10'lu hastane çıkışı battaniyeler dahil
* bi takım iç dış zıbın diyorlar ya tam adını bilemiyorum :)
* bi kaç tane çorap, eldiven, önlük, ağız silme mendilleri
*15 tane bebek bezi / 1paket ıslak pamuk mendil( unibaby marka))
*her ihtimale karşı ufak bi biberon, emzik
* polar battaniye( çıkışta kullanmak için)

Kendime;
*2 takım pijama
*3takım çamaşır(atlet-külot) 1tane emzirme sutyeni, 2 çift çorap , terlik( pelus ev ayakkabıları varya onlardan aldım)
*göğüs pedi, göğüs ucu kremi, ultra kanatlı uzun ped, küçük paket ıslak mendil, ufak tefek tokalar ve taç.

yine uyuyamadım yaa bazen çok hareketli uyutmuyor bu yaramaz... doğsun da bir ben de onu uyutmam :))

canım ben de bu hafta hazırlayacağım çantamı ben çantama terlikte koyuyorum yani ilk doğumumda koymuştum vekullandım hatta annemede koymuştum birde ben iç çamaşırımıher zaman kullandığım çamaşırın büyük bedenini koymultum külottan bahsediyorum sezeryan olduğum için lastiği tam dikişe gelmişti ve giyemedim eşim gidip şu beli yukardan olan nasıl anlatayım hani anne külotları derlerya biraz komik oldu ama ondan aldı ve onu kullandım ve gene çantama onu koyacağım ayrıca hastane evimize uzak ve sezeryan olacağı için 2gün falan hastanede kalacağımız için eşime bile yedek çamaşır ve giyecek üst koymuştum ve kullanmıştı aklınızda bulunsun.benim aklıma gelenler bunlar

Son düzenleme:

canım teşekkür ederim öncelikle, Bende külot olarak hem kendi bedenimden bir beden büyük hemde yüksek belli aldım. Hastane evime yürüyüş mesafesi ile bile 5dakika bu yüzden dış giyim konusunda sadece Kendime hastaneden çıkarken giyeceğim kıyafetim olacak.

Canlar bu bebek çantasını yeni aldım
Sizce nasıl
Morhipo da vardı
Oradan aldım
İlgilenenlere duyurulur

kesinlikle ilgileniyorum ve çok begendım cnm..hemen girip bakıcam belki alırım bile...büyüklüğü nasıl acaba?:44: bu arada hayırlı olsun.... benim hastane cantam hazırlandı ve bi köşede bekliyo

benim okulum menemende olduğu için 2yıldır menemende oturuyorum canım,annemler şirinyerde oturuyorlar.buca kadın doğuma iyi diyorlar hastanede yeni yapıldı sayılır.ben kordon tıp merk.mete beye gidiyorum,doğumu karataş hastanesinde yapıyor.karataş hakkında da çok farklı şeyler söylüyorlar.kimisi çok gzl,iyi diyor.kimiside iyi değil diyor.bir dahaki kontrolde dr.ile konuşmayı düüşünüyorum hastane hakkında.

kesinlikle ilgileniyorum ve çok begendım cnm..hemen girip bakıcam belki alırım bile...büyüklüğü nasıl acaba?:44: bu arada hayırlı olsun.... benim hastane cantam hazırlandı ve bi köşede bekliyo

canım durdun durdun sonunda hepimizden önce hazırladın çantanııııı
ohhhhhhh rahat rahat bekle artık doğumu canım

iyi geceler arkadaşlar,
gece gece uyandım,kulaklarımdan dahi ateş fışkırıyor. reflü oldum :-( normalde hiç bir problemim yok,ama yatınca berat oluyorum.midemin dolu olmasıyla da alakalı değil. hele gece uyanıp susadıysam,dayanamaz su içersem yine yanıyorum. çok berbat bir şey. biraz süt yudumluyorum şimdi,ilaçlık oldum herhalde. doktoruma yazdırayım.

bende bugün hazırlamaya başladım hastane çantamı. aslında baya geç kaldım ama ne bileyim içimden gelmedi hazırlamak. sanki çantayı hazırlayınca hemen doğuma alacaklarmış gibi iç çamaşırlarımı yıkıcam yarın onları da koydummu tamamdır. eşime kıyafet koymak hiç aklıma gelmemişti bak koyayım bende

canım ben özellikle doğum sonrası için kilot almadım
ve benimkiler hep düşük bellidir
şimdi senin söylediklerinden sonra kafama takıldı
sezaryenin yeri tam olarak nerede oluyor
anne kilotu alayım mı?

o dert bende de her gece var mutlaka gece bikaç kere kalkıyorum süt içiyorum biraz yürüyorum geçmezse ilaç içiyorum öyle yatıyorum çok sinir bozucu bişey..

anne kilotu alayım mı?

bana sormamışsın ama cvp vereyim yine de
sezeryan yeri tam özel bölgenin bittiği yer. hani bikini çizgisi derler ya orası
normal öamaşırlar da oraya geliyor kayıyor falan hem can yakıyor hem dikişleri tahriş falan etme riskiş var
ben de geçen sefer normal çamaşır götürmüştüm. annemler çıkıp hamile kilodu getirmişlerdi bu sefer direk hamile kilodu aldım onu götürcem hastaneye

anne kilotu alayım mı?
ablam düşük belliler de olur demişti bana ama, ben çeşit çeşit koydum 4-5 tane, yüksek belli büyük bedenli aldım. bazıları hasta bezi kullanmış buradakilerin. dedim ne olur ne olmaz...
bir de emzirme atleti ,sütyeni şart mı ki. bir tane emzirme sütyenim var ama çok da rahat gelmedi kullanması, yarım dikişsiz atletleri seviyorum ben,yumuşacık,esnek daha kolay sanki onu kullanmak..

ayyyyy sağol canım cevabın için
aaaaaaaaaaaaa ben ne cahil mişim ya
ben sezaryen kesiğini göbek deliğinin hemen altı zannediyordummmmmm

anaaaaaaaaaaam alacaklar hiç bitmiyor
sürekli yeni şeyler çıkıyor alınacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…