arkadaslar bebegim icin aldıgım emzik ve biberonu nasıl dezenfekte edebilirim kaynatsam emzik erirmi acaba?????
doğru canım, erken doğum olursa doğumdan bir kaç saat öncesinde bile vurulabiliyormuş bu iğne
cemre alış veriş kurdu oldun çıktın valla
güle güle kullanın maviş maviş
kızlarr an itibariyle hem bebisimin hem benim hastane çantamız hazır bulunmakta sizinle de paylaşaym istedim eksiklerim varsa ekleme yapın lütfen :]
bebisime;
* 2tane 10'lu hastane çıkışı battaniyeler dahil
* bi takım iç dış zıbın diyorlar ya tam adını bilemiyorum :)
* bi kaç tane çorap, eldiven, önlük, ağız silme mendilleri
*15 tane bebek bezi / 1paket ıslak pamuk mendil( unibaby marka))
*her ihtimale karşı ufak bi biberon, emzik
* polar battaniye( çıkışta kullanmak için)
Kendime;
*2 takım pijama
*3takım çamaşır(atlet-külot) 1tane emzirme sutyeni, 2 çift çorap , terlik( pelus ev ayakkabıları varya onlardan aldım)
*göğüs pedi, göğüs ucu kremi, ultra kanatlı uzun ped, küçük paket ıslak mendil, ufak tefek tokalar ve taç.
canım ben de bu hafta hazırlayacağım çantamı ben çantama terlikte koyuyorum yani ilk doğumumda koymuştum vekullandım hatta annemede koymuştum birde ben iç çamaşırımıher zaman kullandığım çamaşırın büyük bedenini koymultum külottan bahsediyorum sezeryan olduğum için lastiği tam dikişe gelmişti ve giyemedim eşim gidip şu beli yukardan olan nasıl anlatayım hani anne külotları derlerya biraz komik oldu ama ondan aldı ve onu kullandım ve gene çantama onu koyacağım ayrıca hastane evimize uzak ve sezeryan olacağı için 2gün falan hastanede kalacağımız için eşime bile yedek çamaşır ve giyecek üst koymuştum ve kullanmıştı aklınızda bulunsun.benim aklıma gelenler bunlar
Canlar bu bebek çantasını yeni aldım
Sizce nasıl
Morhipo da vardı
Oradan aldım
İlgilenenlere duyurulur
canım kusura bakma net gidip geldi hep bugun yaaa yazamdım bucadayım buca kadın doğum dev has. gıdıyorum doktorum Halit Bey ...sen neresındesın özele mi gidiyorsunnnn.....
kıvırcıgımmmm ahh ahh benim burda pek tanıdığımm yok arkadşlarım vardı ama hepsının bebişleri varr ablam gelince inşallhhh gider içeriz canımmm
yok canım erimez tabi saatlerce kaynatma 5 dk falan yeterliarkadaslar bebegim icin aldıgım emzik ve biberonu nasıl dezenfekte edebilirim kaynatsam emzik erirmi acaba?????
kesinlikle ilgileniyorum ve çok begendım cnm..hemen girip bakıcam belki alırım bile...büyüklüğü nasıl acaba?:44: bu arada hayırlı olsun.... benim hastane cantam hazırlandı ve bi köşede bekliyo
iyi geceler arkadaşlar,
gece gece uyandım,kulaklarımdan dahi ateş fışkırıyor. reflü oldum :-( normalde hiç bir problemim yok,ama yatınca berat oluyorum.midemin dolu olmasıyla da alakalı değil. hele gece uyanıp susadıysam,dayanamaz su içersem yine yanıyorum. çok berbat bir şey. biraz süt yudumluyorum şimdi,ilaçlık oldum herhalde. doktoruma yazdırayım.
canım ben özellikle doğum sonrası için kilot almadım
ve benimkiler hep düşük bellidir
şimdi senin söylediklerinden sonra kafama takıldı
sezaryenin yeri tam olarak nerede oluyor
anne kilotu alayım mı?
canım durdun durdun sonunda hepimizden önce hazırladın çantanııııı
ohhhhhhh rahat rahat bekle artık doğumu canım
ablam düşük belliler de olur demişti bana ama, ben çeşit çeşit koydum 4-5 tane, yüksek belli büyük bedenli aldım. bazıları hasta bezi kullanmış buradakilerin. dedim ne olur ne olmaz...canım ben özellikle doğum sonrası için kilot almadım
ve benimkiler hep düşük bellidir
şimdi senin söylediklerinden sonra kafama takıldı
sezaryenin yeri tam olarak nerede oluyor
anne kilotu alayım mı?
bana sormamışsın ama cvp vereyim yine de
sezeryan yeri tam özel bölgenin bittiği yer. hani bikini çizgisi derler ya orası
normal öamaşırlar da oraya geliyor kayıyor falan hem can yakıyor hem dikişleri tahriş falan etme riskiş var
ben de geçen sefer normal çamaşır götürmüştüm. annemler çıkıp hamile kilodu getirmişlerdi bu sefer direk hamile kilodu aldım onu götürcem hastaneye