2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472

Biz bugun kontrole gittik. Bebegimin kilosu 2250. Doktor 3500 la dogurursun dedi. Tosun gibi masallah dedi. Ben de kilolumu yani dedim. Yok dedi normal dedi. Dolma gibi gorunyor herseyi dedi. Sevdi bebegimi.
Yani dogurana kadar 1 kilo rahat alirlar.

Kusmamam icin ilac verdi.

arkadaslar az evvel 7. ayda "mart annelerinin gobek pozlari" adli topikte yazmissiniz "acaba kalp atisini duyabilir miyim" "kese gorunecek mi" gibi seyler....ben ilk hamile oldumu 2.5 aylikken ogrendim)benim olayim biraz karisikti o zamanlar.bebisimi ilk gordumde hem hareket ediyodu hem kalbi atiyoduu...hic beklemedim))suandaysa dogum icin safak sayiyoruuzz! ahhh!ahhhh!

kızlar nasılsın ız benim ağrılarım kasılmalarım okdar arttıki artık saate bakıyorum 20 dk.bir geliyor..hemen hemen her gün acildeyiz bakıyuorlar alttan muayenede acıklık olmadığından eve gönderiyorlar kızlar anlamıyorumm birtürlü illaki açılmamı olması gerekiyor ? bu gidişle evde doğurcam benim gibi olan varmı? sürekli kasılması olan? ağrısı olan? 37.haftadayımm buaradaa

Kizlar estetik dikis yaptirmak isteyen var mi ? Doktorunuzla konustunuz mu? Ben estetik dikis istiyorum. O dikislerin alinmasina gerek yokmus kendi kayniyormus.

Kizlar estetik dikis yaptirmak isteyen var mi ? Doktorunuzla konustunuz mu? Ben estetik dikis istiyorum. O dikislerin alinmasina gerek yokmus kendi kayniyormus.

benim ilki estetikti yani yapıştırıyolar dikiş falan yok. bunda da öyle olacaktır muhtemelen son zamanlarda kim doğum yapsa herkesin estetikti

canım ne zamandır oluyo kasılmaların? kasılma açılma da yapar diye biliyorum ama emin değilim sezeryan oldum çünkü ilkinde sancım hiç gelmeden. ya çok merak ettim şimdi başka dr a gitseniz? kendi dr un ne diyor?

maaşallah canım bebişine

kızlar nasılsınız:))) biz iyiyiz doktordan geldik kuzumla:))) bana bi poz verdi aklım şaştı. işaret parmağı burnuna dokunuyordu... doktora sordum kime benziyor diye aynı babası dedi:))))dudakları kocaman kocaman dolgun:)))yanaklar tombiş tombiş:)))boyumuz aynı değişmemiş 48 cm kilomuz 2700 göstermiş ult. 2600 falan gerçek kilosu dedi. 3 buçuğu bulur inş dedi. çok mutlu oldum.doktora sordum benim karnım küçücük dedim bana böyle diyo kadınlar. o da bana sen bu bölgenin hamile kadınlarına bakma sende hiç yağ yok dedi:))) adam benim soruma güldü resmen.....karnım 6 aylık gibi duruyor:))))70 kilo olmuşum.56 ile başlamıştım çok iyi dedi:)))) alt tarafta sancım çok dedim. korkma artık doğsa bile dedi:))))nst ye girdik. yavrumun kalbi kuş gibiydi:))) en çok pozu bizi deli etti babasıyla:)))) ya o dudakların üstünde işaret parmağının ne işi var:))))neyse kızlar öpüyorum hepinizi:))))

Allah nazarlardan korusun yavrularımızı:))

kasılması 20dk düşen arkadaşımız yok sanırım zaten olmasında bizim haftalar seninki kadar ileri değil.. cnm benim maşallah 37 ye gelmişsin doğum yaklaşmış okadar agrının olması normal.. eger sezeryanlık bi durumun yoksa normal olacaksa doğum açılmayı bu yüzden takip ediyorlardır..

maşallah yavruna cnm benim yavrumuda esnerken görmüştuk..minicik ağzını kocaman açmıştı benimde karnım küçük gören 5 aylıkmısın diyo demek yağ olmdaığı içinmiş sevindim

kasılmalarım son 1 haftadır arttı öncedende vardı ama bukadar sık değildi dediğim gibi yarımsaatte bir oluyor ağrılı oluyor devlette baktırıyorum genelde gece olunca artık dayanamıyrum ebeler kontrol ediyor..en son kastım kendimi alttan muayene sırasında cünkü izin bile vermedi gevsemem için izin istemiştim öküz gibi girdiitırnakları canımı yaktı doğum falan yok sende dedi..hanımefendiyi uykusundan uyandırdııımm diye saldıı başından.bundan önceki ebe de kasma kendini acılman olup olmadığını anlayamam demişti ve bende rahat bırakmıştım canımda yanmamıstı ...bilmiyorum açılmam var sanırımmm

ay canım başka dr a özel hastaneye gitme ihtimalniz varmı? eşin yanında mı? bu arada nette şöyle bi yazı buldum
Yalancı/Gerçek Sancı Sıklık / Düzen Yalancı Sancılar düzensizdir ve aralıkları azalmaz, yani sıklaşmazlar. Gerçek Sancılar düzenli aralıklarla gelir ve 30 ila 70 saniye arasında sürer. Zaman geçtikçe aralıkları kısalır.
Hareket etmekle değişiyor mu sancı? Yalancı Sancılar hareket ile veya dinlenme ile hatta sadece pozisyonunuzu değiştirmeniz üzerine durabilir. Gerçek Sancılar hareket, dinlenme veya pozisyon değiştirmenize rağmen devam ederler.
Sancıların şiddeti nedir? Yalancı Sancılar genelde zayıftır ve şiddetleri zamanla artmaz / veya sancılar başta şiddetlidir ancak zamanla azalırlar. Gerçek Sancıların şiddeti zaman ilerledikçe artar.
Sancıyı nerede hissedersiniz? Yalancı sancılar genelde karnın ön kısmında veya kasıklarda hissedilir. Gerçek Sancılar genelde sırtın alt kısmından başlar, oradan bele ve karına yayılır.

senin sancın hangisine benziyo?

kızlar dün dr kontrolümüz vardı.herşey iyiydi çok şükür.SATa göre doğum 12 mart görünüyor her gittiğimiz öne geliyordu.bu seferde 28 şubat dedi yaaa panik oldum şubatı duyunca:) kilosu 2750 gr. 35+2 haftalık dedi dr.

Merhaba guzel anne adaylari :)) ben de ogretmenim ve nihayet ciktim tatile. 32+1 deyim. Bugun doktora gittim ve iki hafta calisabilir raporu aldim gecerken de okula biraktim. OZel okulda calisiyorum bu arada. Artik p.tesi islemleri yaparlar. Okullar acilinca da calisamaz raporumu alicam. Yerime ikinci donem icin ogretmen alindi. Eylulde de kismetse baslicam. Oglum da cok sukur iyidi. İki kilo olmus masallahi var. Herkese iyi aksamlarrrr...

Kızlar bende tinaztepede yapicam doğumumu aylin barbaros orası ile ilgili bilginiz var mi acaba

Oğluşum tek kale tek kişilik maç yapıyo içerdeeeee
Hop oraya hep burayaaaaaaa

Maşallah kuzucuguna

kızlar bugün anne tarafım misafirliğe geldiler bana sabah ben bi kek yaptım sadece ama masam evlere senlikti her helen bişey yapmış getirmiş birsürü hediye geldi kullanmaya kıyamıcam çoğunu bebişime çeyiz diyemi saklasam napsam hurcun içindeler yarın ayırıcam bugün çok yedim şiştim yatcam şimdi gelen hediyelerden en işime yarayacak olanı meme emdirme geceliği piyasada hiç görmemiştim görsem alırdım saol halacım bu arada misafirlerin arasında bi hemşire vardı.çok kafamızı karıştırdı.son regl tarihine göre doğurmam gereken tarih 8 şubat dedi şaştım kaldım son regl tarihim 31 mayıs drum 7 mart dedi bu kadın 8 şubat bi görseniz çokda emin şaka gibi yaniiii

ayyyy ne guzeeell! sansliymissiiin!.....ben yalnizim maalesef.butun ailem akrabalarim hepsi turkiyede.burda kimsem yok.bi tek esimin ailesi var. :-((

kızlar şubat annelerini okudum
epey bi doğuran var, göğüs ucu kreminin işe yaramadığını, neredeyse ilk bir hafta ağlaya ağlaya emzirdiklerini yazmışlar
doğumdan 2 hafta önce kremi kullanmaya başlamışlar, doğum sonrasında da devam etmişler
ama sonuç maalesef çok acılı olmuş
hatta krem yerine doğal yağların daha faydalı olduğunu yazmışlar
örneğin zeytin yağı, tahin yağı
hatta sana yağı var ya bildiğimiz margarinin
onun bile faydasını gördüğünü yazan olmuş

canım ben özellikle doğum sonrası için kilot almadım
ve benimkiler hep düşük bellidir
şimdi senin söylediklerinden sonra kafama takıldı
sezaryenin yeri tam olarak nerede oluyor
anne kilotu alayım mı?

canım sezeryan yeri tam üstü oluyor :) anladın sen onu yani göbeğe yakın falan olmuyor ben hastanedeyken giydim olmadı eşim gitti hemen aldı geldi hatta şu anda bile karnım büyüdükçe normal külotlarımı giyemiyorum dikiş yerim kaşınıyor şimdiden giyiorum ilkinde böyle bir sorunum olmamıştı.

anladım canım, desene anne kilotu da alacağız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…