2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
Yatış pozisyonlarınızı nasıl ayarlıyorsunuz arkadaşlar:44:
Sağa yatma,sırtüstü yatma
Sol tarafıma yatınca da sürekli kemiklerim kaburgalarım artık uyuşuyor birbirine karışıyor

Sabah kontrole gitmiştim. Ben ne yana yatarsam yatayım sabah sırtüstü uyanıyorum. Sordum doktora sırt üstü yatmanın bir sakıncası var mı diye. Yok dedi. Bebeğin kilosu düşükse önem kazanıyor benim anladığım.

sağolsun alt komşum sıcak çorba getirmiş, yedim ama onu da çıkardım. bugün midem hiçbirşey kabul etmiyor. o bişi değil de kusarken ıkınıyorum ya, ya erken doğuma sebebiyet verirse!! bebek alt bölgeye baskı yapmaya başladı bugün..

ayarlayamıyorum desem yeridir. sağa da sırt üstü de yatıorum artık. yoksa solumu kalktığımda hiç hissetmiyorum. acaba gelişiminin de geride olması bu yüzden midir???

Canım öncelikle anne ve babanın doğum kilosu bebeği etkilermiş. Sen veya eşin minyon doğduysanız veya kilolu doğduysanız kalıtsal oluyormuş. İkinci faktörde tabi yenenler içilenler vs. Ama sola yatmak bence bu konuda olmazsa olmaz. Çünkü yediğin besinler sola yattığında kan yolu ile bebeğe daha çok gidiyor. Ben bu konuda biraz netde arştırmıştım. Birde Kağan Kocatepe' nin kitabında okumuştum

candaşım geçen yılki sözleşmeye göre 2.250.TL miş canım. Bu aralar artış olması bekleniyormuş Çok iyi geldi ya

ayy nerdeyse dogurcaz daha kusmalarimiz bitmiyor. Ben kusarken ikinmiyorum, kustuktan sonra cok rahatliyorum. Her gun kusmayi adet haline getirdim artik.

o zman bizim yavrunun 3,5 üzeri doğması gerek :))) solada yatıyorum. ben 4 kilo eşim 3,5 doğmuş.ya bu arada sağa yatınca pıtır pıtır oynuyo sıpa, rahatsızmı oluyo yavrum nedir anlamadım.hemen dönüyorum o zmanç
candaşım geçen yılki sözleşmeye göre 2.250.TL miş canım. Bu aralar artış olması bekleniyormuş Çok iyi geldi ya

ayyy canm çok sevindim ya :)) süper :)) eşinle aynı bankada değilseniz bence o da bi araştırsın, aynı bankadaysanız ikinizede vermezler herhalde.yaa off bizimkiler fos, bi sendika veriyo çeyrek altın parası.

bide dün ark ın dediği şey ssk kurum kesintisi sanırım, çalışmadığımız dönemde primlerimiz yatmayacak bunu alanlar olmuş.personele sordum adam anlamadı ne oldu, ismini tam öğrenebilrsem sgk dan sorcam, eğer ki o kesintiyse epey alırım bende.

isteksizlik kişiden kişiye değişiyor sanırım, ama çok sık olmamak şartıyla ve karnının üstüne baskı olmayacak şekilde

düşük tehliken vs de yok ise son aya kadar hatta son güne kadar girebiliyorsun tabii göbeğinden girebilirsen

kızlar bebek banyosu araştırırken şu videoyu izledim ağladım

canım benim ya küçücük
Yeni Doğan Bebek ve Banyosu - YouTube

ay ben bu videodan çok etkilendim nasıl korkuyo yavrum titreye titreye ağlıyo
ne kadar savunmasız ve muhtaçlar

canım artık biliyorsun türkiye başörtü sorunu kalmadı hemen hemen her sektorde eğer çok koyu değilse iş veren

çalıştırılıyor. ama benim şahsi kanaatim buraya geldiğinde ancak bulursun. ordan bulman zor sonuçta iş yerleri seni görmek isteyecekler.

rızık allahtandır. sen gel ülkene dilin de varmış lise mezunu olman çokta etkilemez. umarım gönlünce olur herşey..

vayyy vayyy vayyyy şuleee hanımmmmm

bize ne ısmarlıyon istanbula geldiğinde ilk misafirin benimmm

duygularima tercuman oldun frezya cim!...esinin ailesiyle falan mi kaliyosun ki.Allah bu hayirli gunde gonlunun istedini versin insallah.

maşşallah sizin kilolara ben çokta kilolu olsun istemiyorum nasıl çıkarcam ben onu sonra:26:

ya bu dediğin ssk kurum kesintisi diye bişey mi varmış o neymiş kiii nerden alınıyor allammmm bana da söleyinnn nolurrr

para paraaa paraaaa

Meriçim tombik olcak ozaman Kız tabi rahatsız oluyordur. Bende sırt üstü yatıp ayaklarımıda uzatınca kızıyor vuruyor. Bacaklarımı kendime doğru çekip sırt üstü yatarsam rahat ediyor vurmuyor Şimdiden dayak yiyoruz Canım eşimle ayna bankadayız kız hatta benim müdürüm ya kocam Bizim sendika her ikimizede yarım altın parası verecek

Ya ben o arkadaşın ne dediğini anlamadım İyi birşey demiştir ama anlamadım ya

vayyy vayyy vayyyy şuleee hanımmmmm

bize ne ısmarlıyon istanbula geldiğinde ilk misafirin benimmm

Canım başımla beraber. Ben ümraniyedeyim beklerim

Son düzenleme:

zaten oraya gelince arstirmami dahada artiracam.tek istegim sorun yasamamak ozellikle turban konusunda.amiin insallah hepimizin gonlunden gecen en hayirlisiyla olur!cook tesekkur ederim canim )

Ya ben seni sevdiğimi söyledim değilmi
:)) söylememiş olsan kaç yazarki , hep hissetiriyosun :)) bende seni çoook seviyorum canım benim :))
ayy ben yatamıyorum ya nefesim kesiliyo bayılcak gibi oluyorum
vallla :)) benim sezeryanya sorun yok, seninkide 3-3,5 oldu mu tamadı hem ele avuca gelir hem normalden kolay doğurursun :)) face nisan annelerine sordum ordan biride anlttı böyle anladım ben tam ismini bekliyorum o paranın, aklımda sen ilk sıradasın zaten.hemen söylerim, inş alırız o paralarıda yavrularla yer içer gezerz.canım sen ücretli izin bitince başlıcan mı ?
tombik olcak gibi ya :)) ooo süper 2 çyrekte bankadan kızımıza süper :)) demek eşin senin müdürün :))) ne güzell yaa :))
zaten oraya gelince arstirmami dahada artiracam.tek istegim sorun yasamamak ozellikle turban konusunda.amiin insallah hepimizin gonlunden gecen en hayirlisiyla olur!cook tesekkur ederim canim )

canım inş hakkında hayırlısı, artık eskisi gibi sorun yok.gelince iş bulursun diye tahmin ediyorum

2 yarım datlım

ya bende bilmiyorum napıcamı her gün fikir değiştitiyorum dün çalışmıcam diyodum en azından 1 yaşına kadar.

bugün yine fikrim değişti burda bi abla var beni çok etkiliyo diyor ki, sıkıntıya düşme gül gibi işin var eğer buraya yerine

birini almazlarsa geri başla çocuk birşekilde büyür vs deyince bende etkileniyorum. çünkü biz ev kredisi ödüyoruz,

ben çalışmazsam ucu ucuna geçinicez allah yardım eder gerçi ama

en iyisi doğunca karar vermek sanırım. olmadı tazminatımı alıp işsizlik maaşına başvururum 1 sene

sıkışmayız.

Çoooooookkk geçmiş olsun canımmmmmmm
Çok zor hamilelikte hastalık cooookkkkk :2:
Tez zamanda iyileşirsin inşallah canım

Eki Görüntüle 615974 İşte huzur dedikleri bu olsa gerekk

Ohhhhhh
Ne güzellllllllll

Canım 50 şeker ve şeker sepeti 187,5 tl oluyormuş

Ayyyyy ne kaddar iyi imişşşşş yav bankacı olaydık iyiydiiii

2013 canım hoş geldin yazısın hazırları da satılıyormuş
Keçe arttı benim ben de keçeden yapayım diyordum. Ablam diyo ki şimdi uğraşıyorsun ama o zaman aklına bile gelmeyecek bunlar diyo. Beli bize kızacaksın bile diyooo...
Bunlar heyecan işteeeeee

Belgincim güzel haberlerine sevindikkkk ama dikkat etmeye devam inşallah

Son düzenleme:
ben duz lise fen bolumunden mezunum.tesekkur ediyirum bilgilerin icin yeni kullanici!yardimci olmanizi istedim konu is imkani nasil ve turban sorunu yasamadan rahatca is bulabilecegim bir ortam.hic bisey dort dortluk olamaz biliyorum ama..istee...cunku oraya yerlesmek istiyoruz.e bende elim bos donmek istemiyorum acikcasi.)) arapcayida ogreniyorum zaten,bakalim o konudada biseyler olur insallah.tekrar cok tesekkurler ilgilendin icin.))[/QUOTE]

daha önce de belirtmişler artık türbanlı olarak da çok rahat iş bulabilirsin, hatta bazı firmalarda bu durum tercih sebebi bile olabiliyo canım, fransız ticaret derneğine üye Türk firmalarının listesini alıp o firmalara türbanlı fotoğrafınla başvuru yapabilirsin, zaten bu durumunun sorun olmadığı firmalardan dönüş alırsın, bahsettiğim kariyer sitelerine de fotoğraflı cv koyarsan yine senin bu durumuna uygun firmalardan cvp gelecektir... bu işler biraz da kısmet meselesi tabi, iyi şanslar sana canım hakkınızda hayırlısı olsun, ama bil ki türbanlı oluşun iş bulman için sorun değil artık Türkiyede, ve yabancı dilinin hatta ingilizce dışında bi yabancı dilinin olması çok büyük bi avantaj...

ayarlayamıyorum desem yeridir. sağa da sırt üstü de yatıorum artık. yoksa solumu kalktığımda hiç hissetmiyorum. acaba gelişiminin de geride olması bu yüzden midir???

ben de eskiden bu sola yatmanın bu kadar önemli olduğunu bilmiyodum bebeğimin gelişimi 1 hafta geriden geliyodu, sonradan dikat ettim şu an normale döndü son 2 muayenedir, benim de aklıma gelmişti acaba sola yatmadığım için miydi diye... olabilir belki, sen de bundan sonra dikkat et canım, zaten son dönemde çok çabuk kilo alıp çok çabuk toparlanıyolar canını sıkma sen de...

bulantı kötü ya,bende hiç olmadı ama olsa hep paniklerdim acaba bebeğe bi zararı oluyo mu diye, bişeyler yemeye çok zorlama o zaman canım, tadına bak canının çektiğinin...

Cemrem öğretmen olaydık daha iyiydi beya. Bak bugün tatile girildi. Biz çalışıyoz.

Benimde bu hazırlıkları bitirdiğimde birine devretmem lazım. Biz uğraşamayız. Birinin bunları yapması lazım. Keşkem benimde bir ablam olaydı

Ya keçe çok mantıklı ama burda keçe nerde bulcan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…