Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cemrem öğretmen olaydık daha iyiydi beya. Bak bugün tatile girildi. Biz çalışıyoz.
Benimde bu hazırlıkları bitirdiğimde birine devretmem lazım. Biz uğraşamayız. Birinin bunları yapması lazım. Keşkem benimde bir ablam olaydı
Ya keçe çok mantıklı ama burda keçe nerde bulcan..
Kizlar ciger gelistirici igneyi bebek kacinci haftada gelirse vuruyorlar. Doguma almadan hemen once mi vuruyorlar?
34 ten sonra vurmuyorlar galiba canımmm
Merhaba herkese...
Bugün ben de hastayım biraz.Kuzum da pek hareektli değil.Yavaş yavaş hareketleri .Bi doğsalar da koklasak. Her çocuk farklı oluyor ya.Meraklanıyor insan nasıl kime benziyor diye. Benim 3 yaşında bi oğlum,14 aylık bir de kızım var. Kaza ile hamile kaldım.İlk başlarda istemedim pek. Ama doğduğunda o da bizim ailemizin bi parçası oluverecek.Sağlıklı sıhhatli doğsunlar hepsi inş.
amaninn çizelgede 48 gün var.Ben ne edeceğim bilmem...Annem gelecek bi süre. Bir de eşim polis bu sene şark var.3 çocukla nasıl gideceğiz neresi çıkacak bakalım.allahım 3 meleğimin yüzüne bakar da iyi bi yer çıkar inş.
ya bende bilmiyorum napıcamı her gün fikir değiştitiyorum dün çalışmıcam diyodum en azından 1 yaşına kadar.
bugün yine fikrim değişti burda bi abla var beni çok etkiliyo diyor ki, sıkıntıya düşme gül gibi işin var eğer buraya yerine
birini almazlarsa geri başla çocuk birşekilde büyür vs deyince bende etkileniyorum. çünkü biz ev kredisi ödüyoruz,
ben çalışmazsam ucu ucuna geçinicez allah yardım eder gerçi ama
en iyisi doğunca karar vermek sanırım. olmadı tazminatımı alıp işsizlik maaşına başvururum 1 sene
sıkışmayız.
ben duz lise fen bolumunden mezunum.tesekkur ediyirum bilgilerin icin yeni kullanici!yardimci olmanizi istedim konu is imkani nasil ve turban sorunu yasamadan rahatca is bulabilecegim bir ortam.hic bisey dort dortluk olamaz biliyorum ama..istee...cunku oraya yerlesmek istiyoruz.e bende elim bos donmek istemiyorum acikcasi.)) arapcayida ogreniyorum zaten,bakalim o konudada biseyler olur insallah.tekrar cok tesekkurler ilgilendin icin.))
hiç sorma cnm bende aynı sıkıntıyı yasıyorum yanı hem calısmak ıstıyorum hem de yavrumun yanında olmak..gercı maddı cok sıkıntım yok.. evım kıra degıl..sadece öğrenim borcu ve araba kredim var.. ama zaten özel sektördeyim kafama göre anlasabılecegım sartlar olursa 3-4 gun ve mesaısız calısma gıbı ozaman calısabılırım..ama bilmiyorumm işte:26:ya bende bilmiyorum napıcamı her gün fikir değiştitiyorum dün çalışmıcam diyodum en azından 1 yaşına kadar.
bugün yine fikrim değişti burda bi abla var beni çok etkiliyo diyor ki, sıkıntıya düşme gül gibi işin var eğer buraya yerine
birini almazlarsa geri başla çocuk birşekilde büyür vs deyince bende etkileniyorum. çünkü biz ev kredisi ödüyoruz,
ben çalışmazsam ucu ucuna geçinicez allah yardım eder gerçi ama
en iyisi doğunca karar vermek sanırım. olmadı tazminatımı alıp işsizlik maaşına başvururum 1 sene
sıkışmayız.
Kizlar ciger gelistirici igneyi bebek kacinci haftada gelirse vuruyorlar. Doguma almadan hemen once mi vuruyorlar?
Erken doğum riski varsa vuruluyor diye biliyorum ben vurulalı 3 hafta falan oldu. Niye sordunki?
herkese günaydınn.hayırlı cumalar
evet akşamki havadan sonra bgn çok güzel bir hava var izmirde
neresindesin canım izmirin? hangi dr gidiyorsun?
canim seni anlaya biliyorum.endiseler cok.nasil olucak baka bilecekmiyim.kizim sevecekmi.benim kizimda kucuk.kardesi dogunca 28 aylik olucak/insallah.ama bende heyecan cokbaska turlu bir heyecan.ve eminim yakinda sende o heyecani fazlasiyla yasayacaksin
haklısın canım insan biraz çekiniyor benim kızım 3.5 yaşında herşeyini, kendi yapabiliyor artık o yüzden biz eşimle evimizde bebek kokusunu çok özledik. kıskanırmı alışacakmı diye tabiki bende düşünüyorum ama bu dünyada onu yalnız bırakmayıp bir kardeş verdiğimiz için büyüyünce çok dua etcekler eminim. kendini boşuna üzme bence
anneler bu hıçkırık diye nitelendırdıgımız periyodik seyirmeler benım yavrum da cok sık oluyor..gunde 4 kez fılan ve yaklaşık 3 dk sürüyo.. benımle aynı durumda olanınız varmı?
hadi ya! suyun azalmıstı cnm dogum olabılır dıyemı vurdular? benım öyle bir sıkıntım yok ama o rısk bende de var ve dr dogum yaklasırsa vurucaz dedı.. hatta papatya da sormustu 24 saat öncesi bile yeterlidir demıstı dr u..yanlış mı hatırlıyorum acaba?
Canlar bu bebek çantasını yeni aldım
Sizce nasıl
Morhipo da vardı
Oradan aldım
İlgilenenlere duyurulur
ben duz lise fen bolumunden mezunum.tesekkur ediyirum bilgilerin icin yeni kullanici!yardimci olmanizi istedim konu is imkani nasil ve turban sorunu yasamadan rahatca is bulabilecegim bir ortam.hic bisey dort dortluk olamaz biliyorum ama..istee...cunku oraya yerlesmek istiyoruz.e bende elim bos donmek istemiyorum acikcasi.)) arapcayida ogreniyorum zaten,bakalim o konudada biseyler olur insallah.tekrar cok tesekkurler ilgilendin icin.))