2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
Kizlar ciger gelistirici igneyi bebek kacinci haftada gelirse vuruyorlar. Doguma almadan hemen once mi vuruyorlar?

Cemrem öğretmen olaydık daha iyiydi beya. Bak bugün tatile girildi. Biz çalışıyoz.

Benimde bu hazırlıkları bitirdiğimde birine devretmem lazım. Biz uğraşamayız. Birinin bunları yapması lazım. Keşkem benimde bir ablam olaydı :KK50:

Ya keçe çok mantıklı ama burda keçe nerde bulcan..

Bir arkadaş falan var mı canım. Karşı tarafta olaydın benim teyze kızı gelirdi sanaaaaa

Merhaba herkese...
Bugün ben de hastayım biraz.Kuzum da pek hareektli değil.Yavaş yavaş hareketleri .Bi doğsalar da koklasak. Her çocuk farklı oluyor ya.Meraklanıyor insan nasıl kime benziyor diye. Benim 3 yaşında bi oğlum,14 aylık bir de kızım var. Kaza ile hamile kaldım.İlk başlarda istemedim pek. Ama doğduğunda o da bizim ailemizin bi parçası oluverecek.Sağlıklı sıhhatli doğsunlar hepsi inş.

ayyyyyyy maşallah size
hem de 3. çocuk maşallah maşallah

amaninn çizelgede 48 gün var.Ben ne edeceğim bilmem...Annem gelecek bi süre. Bir de eşim polis bu sene şark var.3 çocukla nasıl gideceğiz neresi çıkacak bakalım.allahım 3 meleğimin yüzüne bakar da iyi bi yer çıkar inş.

miniğiniz kısmetiyle gelir ve güzel bir yere gidersiniz inşallah

ya bende bilmiyorum napıcamı her gün fikir değiştitiyorum dün çalışmıcam diyodum en azından 1 yaşına kadar.

bugün yine fikrim değişti burda bi abla var beni çok etkiliyo diyor ki, sıkıntıya düşme gül gibi işin var eğer buraya yerine

birini almazlarsa geri başla çocuk birşekilde büyür vs deyince bende etkileniyorum. çünkü biz ev kredisi ödüyoruz,

ben çalışmazsam ucu ucuna geçinicez allah yardım eder gerçi ama :KK43::KK43:

en iyisi doğunca karar vermek sanırım. olmadı tazminatımı alıp işsizlik maaşına başvururum 1 sene

sıkışmayız.

sudecim ben ayni sekilde dusunmuyorum.bence ne olursa olsun onun en ihtiyac duydugu anda yaninda ol.....tamam cocuk buyur ama nasil buyur....dunyaya her gelen canli acda kalsa susuzda olsa illaki buyur ama bence onemli olan iyi bir egitim ve en onemlisi annesinin sevgisini alarak buyumesi.para simdide oluyo2 yil sonrada 5 yil sonrada .ama minik bebisin her zaman ayni zamanda olmuyo....o buyuyo...senide anliyorumki maddi acidan zorlanicani dusunuyosun.ama sen ALLAH a guven.o dunyaya gonderdigi hic bir canliyi riziksiz birakmaz.benim icimden gecen seyler bunlar .yanlis anlama sakin.akil vermek haddime dusmez.

ben duz lise fen bolumunden mezunum.tesekkur ediyirum bilgilerin icin yeni kullanici!yardimci olmanizi istedim konu is imkani nasil ve turban sorunu yasamadan rahatca is bulabilecegim bir ortam.hic bisey dort dortluk olamaz biliyorum ama..istee...cunku oraya yerlesmek istiyoruz.e bende elim bos donmek istemiyorum acikcasi.:-))) arapcayida ogreniyorum zaten,bakalim o konudada biseyler olur insallah.tekrar cok tesekkurler ilgilendin icin.:-)))

daha önce de belirtmişler artık türbanlı olarak da çok rahat iş bulabilirsin, hatta bazı firmalarda bu durum tercih sebebi bile olabiliyo canım, fransız ticaret derneğine üye Türk firmalarının listesini alıp o firmalara türbanlı fotoğrafınla başvuru yapabilirsin, zaten bu durumunun sorun olmadığı firmalardan dönüş alırsın, bahsettiğim kariyer sitelerine de fotoğraflı cv koyarsan yine senin bu durumuna uygun firmalardan cvp gelecektir... bu işler biraz da kısmet meselesi tabi, iyi şanslar sana canım hakkınızda hayırlısı olsun, ama bil ki türbanlı oluşun iş bulman için sorun değil artık Türkiyede, ve yabancı dilinin hatta ingilizce dışında bi yabancı dilinin olması çok büyük bi avantaj...

ayyyy!bak ben fransiz dernegi falan bilmiyodum.cok iyi oldu soledigin:-)) ama genel olarak hangi illerde mevcuttur bilemiyorum ama arastirim olmazsa.coook tesekkurler icim dahada rahatladi.tabiki insallah guzel kismetler cikar!!!!ayyy tekrar tesekkurler yaaaa!!!!

ya bende bilmiyorum napıcamı her gün fikir değiştitiyorum dün çalışmıcam diyodum en azından 1 yaşına kadar.

bugün yine fikrim değişti burda bi abla var beni çok etkiliyo diyor ki, sıkıntıya düşme gül gibi işin var eğer buraya yerine

birini almazlarsa geri başla çocuk birşekilde büyür vs deyince bende etkileniyorum. çünkü biz ev kredisi ödüyoruz,

ben çalışmazsam ucu ucuna geçinicez allah yardım eder gerçi ama :KK43::KK43:

en iyisi doğunca karar vermek sanırım. olmadı tazminatımı alıp işsizlik maaşına başvururum 1 sene

sıkışmayız.
hiç sorma cnm bende aynı sıkıntıyı yasıyorum yanı hem calısmak ıstıyorum hem de yavrumun yanında olmak..gercı maddı cok sıkıntım yok.. evım kıra degıl..sadece öğrenim borcu ve araba kredim var.. ama zaten özel sektördeyim kafama göre anlasabılecegım sartlar olursa 3-4 gun ve mesaısız calısma gıbı ozaman calısabılırım..ama bilmiyorumm işte:26:
Kizlar ciger gelistirici igneyi bebek kacinci haftada gelirse vuruyorlar. Doguma almadan hemen once mi vuruyorlar?

cnm ben dr uma sordum..baktık ki kontrolde dogum baslamıs yada baslamak uzere anca ozaman vuruyoruz öncesinde kullanmıyoruz dedi..

Bugün temizlik yaptık bütün gün eşimle beraber çook yorulduk kasıklarım fena ağrıyor uzandım ama :KK43:

Erken doğum riski varsa vuruluyor diye biliyorum ben vurulalı 3 hafta falan oldu. Niye sordunki?

hadi ya! suyun azalmıstı cnm dogum olabılır dıyemı vurdular? benım öyle bir sıkıntım yok ama o rısk bende de var ve dr dogum yaklasırsa vurucaz dedı.. hatta papatya da sormustu 24 saat öncesi bile yeterlidir demıstı dr u..yanlış mı hatırlıyorum acaba?

herkese günaydınn.hayırlı cumalar
evet akşamki havadan sonra bgn çok güzel bir hava var izmirde:KK16:
neresindesin canım izmirin? hangi dr gidiyorsun?

canım kusura bakma net gidip geldi hep bugun yaaa yazamdım bucadayım buca kadın doğum dev has. gıdıyorum doktorum Halit Bey ...sen neresındesın özele mi gidiyorsunnnn.....
kıvırcıgımmmm ahh ahh benim burda pek tanıdığımm yok arkadşlarım vardı ama hepsının bebişleri varr ablam gelince inşallhhh gider içeriz canımmm :KK70::KK70:

Canlar bu bebek çantasını yeni aldım
Sizce nasıl
Morhipo da vardı
Oradan aldım
İlgilenenlere duyurulur

Eklentiler

• $image.jpg
    $image.jpg
    16,9 KB · Görüntüleme: 24
Kordan kanı bankacılığı ile ilgili konuşulmuş dostlar
Allah göstermesin acil bi durum olursa yeni bi bebekle sorun hallolur diye düşünüyorummmm

Edlin evet canım suyum azalınca her an doğuma alınabilirim diye verdi dr. Ne kadar zamanda etki ediyor sormadım hiç. Ama iğne yapılmadan doğum olursa bebeğe yapıyolar iğneyi diye okudum biyerde

Kıvırcık sen nerde oturuyosun? Bende izmirliyim ama urfadayım çok özledim izmiri :KK43:(

canim seni anlaya biliyorum.endiseler cok.nasil olucak baka bilecekmiyim.kizim sevecekmi.benim kizimda kucuk.kardesi dogunca 28 aylik olucak/insallah.ama bende heyecan cok:KK9::KK9:baska turlu bir heyecan.:KK16::KK16::KK16::KK16:ve eminim yakinda sende o heyecani fazlasiyla yasayacaksin:KK16::KK16:

haklısın canım insan biraz çekiniyor benim kızım 3.5 yaşında herşeyini, kendi yapabiliyor artık o yüzden biz eşimle evimizde bebek kokusunu çok özledik. kıskanırmı alışacakmı diye tabiki bende düşünüyorum ama bu dünyada onu yalnız bırakmayıp bir kardeş verdiğimiz için büyüyünce çok dua etcekler eminim. kendini boşuna üzme bence

destekler için teşekkürler arkadaşlar.. bi de ben 2. gebeliği hiç düşünmüyordum, eşim istiyordu... hamile olduğumu duyunca şok oldum.... yeni yeni alıştım hamileliğe...

hadi ya! suyun azalmıstı cnm dogum olabılır dıyemı vurdular? benım öyle bir sıkıntım yok ama o rısk bende de var ve dr dogum yaklasırsa vurucaz dedı.. hatta papatya da sormustu 24 saat öncesi bile yeterlidir demıstı dr u..yanlış mı hatırlıyorum acaba?

doğru canım, erken doğum olursa doğumdan bir kaç saat öncesinde bile vurulabiliyormuş bu iğne

Canlar bu bebek çantasını yeni aldım
Sizce nasıl
Morhipo da vardı
Oradan aldım
İlgilenenlere duyurulur

cemre alış veriş kurdu oldun çıktın valla
güle güle kullanın maviş maviş

ben duz lise fen bolumunden mezunum.tesekkur ediyirum bilgilerin icin yeni kullanici!yardimci olmanizi istedim konu is imkani nasil ve turban sorunu yasamadan rahatca is bulabilecegim bir ortam.hic bisey dort dortluk olamaz biliyorum ama..istee...cunku oraya yerlesmek istiyoruz.e bende elim bos donmek istemiyorum acikcasi.:-))) arapcayida ogreniyorum zaten,bakalim o konudada biseyler olur insallah.tekrar cok tesekkurler ilgilendin icin.:-)))

daha önce de belirtmişler artık türbanlı olarak da çok rahat iş bulabilirsin, hatta bazı firmalarda bu durum tercih sebebi bile olabiliyo canım, fransız ticaret derneğine üye Türk firmalarının listesini alıp o firmalara türbanlı fotoğrafınla başvuru yapabilirsin, zaten bu durumunun sorun olmadığı firmalardan dönüş alırsın, bahsettiğim kariyer sitelerine de fotoğraflı cv koyarsan yine senin bu durumuna uygun firmalardan cvp gelecektir... bu işler biraz da kısmet meselesi tabi, iyi şanslar sana canım hakkınızda hayırlısı olsun, ama bil ki türbanlı oluşun iş bulman için sorun değil artık Türkiyede, ve yabancı dilinin hatta ingilizce dışında bi yabancı dilinin olması çok büyük bi avantaj...

ben de eskiden bu sola yatmanın bu kadar önemli olduğunu bilmiyodum bebeğimin gelişimi 1 hafta geriden geliyodu, sonradan dikat ettim şu an normale döndü son 2 muayenedir, benim de aklıma gelmişti acaba sola yatmadığım için miydi diye... olabilir belki, sen de bundan sonra dikkat et canım, zaten son dönemde çok çabuk kilo alıp çok çabuk toparlanıyolar canını sıkma sen de...

bulantı kötü ya,bende hiç olmadı ama olsa hep paniklerdim acaba bebeğe bi zararı oluyo mu diye, bişeyler yemeye çok zorlama o zaman canım, tadına bak canının çektiğinin...[/QUOTE]

dikkat etmekte fayda var. son 1.5 ay dayanıcaz, sol tarafımda uyuyamıyorum ama yapıcak bişi yok sağda dinlenip tekrar sola geçicez artık. ki zaten sağa yatınca tekmelerinden rahatsız olduğunu anlıyorum.

bulantı yoktu zaten ama biraz da mideyi üşütünce bugün rezil rüsvan geçti benim için. ne varsa yumurtada var, ne zaman yesem midem kalkıyor.

X