2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
nasılsınız? tatile girecek olna öğretmen arkadaşlarım, gözünüz aydın. yeni bakanınız sizin ve tüm öğrenciler için hayırlı olur inşallah..

ben hala iyileşemedim kızlar, fena halde grip,baş ağrısı, bel ağrısı, heryerim dökülüyo anlayacağınız. hortlak gibi geziyorum evde..

dün kontrolümüz vardı, yine göztermedi yüzünü bebişim. olsun onun iyi olması bana yetti. 32+4 deyim, 1840 gr olmuş bebeğim. dr. çok normal değil dedi. biraz canım sıkıldı. ve bebeğim doğum kanalına girmiş, 2 hafta yatmam gerekiyomuş,yürüyüş bile yasak. erken doğuma sebep olabilirmiş. çok korktum ya, ben çok hareketli biriyim sanırım ondan. artık kalan alışverişi de ertelemem gerekiyo sanırım.
Allahım nolur erken gelmesin ya.. daha çok minik, dr. bu şekilde giderse 3.300 le doğum yaparsın dedi.
ben de 32+2 de gittim doktora, 1880 gramdı, tam gününde gidiyor gelişimi. benim doktor normal dedi.iri bir bebek olmaz ama çok zayıf da olmaz,ikisi de iyi değil dedi.3.300 gayet normal bir kilo. 3 kiloyu bulsun da daha ne. dikkat et kendine bebişine.

benim de 2. gebeliğim ama ben heyecanlı değilim.. kızım daha 27 aylık.. çok küçük geliyor bana. üstüne kuma geliyor.. ben çok endişeliyim, bebek gelince kızım ne yapacak diye...
şükürler olsun tatil başladı... artık evimde kızımla bol bol zaman geçirecem.. hatta şimdi onunla kule yapmaca oynamaya gidiyorum.. herkese öpücükler...

canim seni anlaya biliyorum.endiseler cok.nasil olucak baka bilecekmiyim.kizim sevecekmi.benim kizimda kucuk.kardesi dogunca 28 aylik olucak/insallah.ama bende heyecan cok:KK9::KK9:baska turlu bir heyecan.:KK16::KK16::KK16::KK16:ve eminim yakinda sende o heyecani fazlasiyla yasayacaksin:KK16::KK16:

nasılsınız? tatile girecek olna öğretmen arkadaşlarım, gözünüz aydın. yeni bakanınız sizin ve tüm öğrenciler için hayırlı olur inşallah..

ben hala iyileşemedim kızlar, fena halde grip,baş ağrısı, bel ağrısı, heryerim dökülüyo anlayacağınız. hortlak gibi geziyorum evde..

dün kontrolümüz vardı, yine göztermedi yüzünü bebişim. olsun onun iyi olması bana yetti. 32+4 deyim, 1840 gr olmuş bebeğim. dr. çok normal değil dedi. biraz canım sıkıldı. ve bebeğim doğum kanalına girmiş, 2 hafta yatmam gerekiyomuş,yürüyüş bile yasak. erken doğuma sebep olabilirmiş. çok korktum ya, ben çok hareketli biriyim sanırım ondan. artık kalan alışverişi de ertelemem gerekiyo sanırım.
Allahım nolur erken gelmesin ya.. daha çok minik, dr. bu şekilde giderse 3.300 le doğum yaparsın dedi.

cnm yatarsan az hareket nedersen allahın ızını ıle bıseycık olmaz.. ben 19 haftada amelıyat oldum ve bu gune kadar yatarak geldık ..inş bi kaç hafta daha sıkıntı yasamam.. kılosu da ıyı hıccc sıkıntı yapmaa 3.300 olsa daha ne.

anneler bu hıçkırık diye nitelendırdıgımız periyodik seyirmeler benım yavrum da cok sık oluyor..gunde 4 kez fılan ve yaklaşık 3 dk sürüyo.. benımle aynı durumda olanınız varmı?

kızlaar ben geldiimm şükür iyi haberler getirdim size, sancım çıkmadı bu sefer ama hala Cook aşağıda bebek istirahate devam dedi doktor teyzemız haftaya yine kontrole çağırdı, doğum ile ilgili bişey sordum daha çok erken konuşmak için ama tabiki herşey yolunda giderse normal doğurtucam seni korkuyorum filan deme sakin dedi :) :)

güzel haber cnm :) inşallah birkaç hafta daha sabredicek o zaman miniğin.. :)

anneler bu hıçkırık diye nitelendırdıgımız periyodik seyirmeler benım yavrum da cok sık oluyor..gunde 4 kez fılan ve yaklaşık 3 dk sürüyo.. benımle aynı durumda olanınız varmı?

evet edlin bende yaşıyorum bunu.hatta az evel bitti seyirmeler..günde bir kaç kez oluyor bedendede.
ya sağ kasığımda ya da sol kasığımda oluyor.çünkü kafasını döndürüyor bol bol..
bu yüzden vajinaya baskı çok oluyor bende..tuvalet sıkıntısı yaşıyorum bolca.. :)
hele dışarıdayken tuvalet aramak işkence oluyor eşime artık :KK1:

Birde herkese hayırlı cumalar..Rabbim dualarımızı kabul etsin,sağlıklı bir şekilde bebişlerimize kavuştursun bizleri :))

bende oluyo,doktora sordum kaslarının geliştiğini gösterir dedi..kaslı oğlum benim :KK8::KK8:

güzel haber cnm :) inşallah birkaç hafta daha sabredicek o zaman miniğin.. :)

evet edlin bende yaşıyorum bunu.hatta az evel bitti seyirmeler..günde bir kaç kez oluyor bedendede.
ya sağ kasığımda ya da sol kasığımda oluyor.çünkü kafasını döndürüyor bol bol..
bu yüzden vajinaya baskı çok oluyor bende..tuvalet sıkıntısı yaşıyorum bolca.. :)
hele dışarıdayken tuvalet aramak işkence oluyor eşime artık :KK1:

Birde herkese hayırlı cumalar..Rabbim dualarımızı kabul etsin,sağlıklı bir şekilde bebişlerimize kavuştursun bizleri :))

anladım cnm.. gercı arastırdım normalmiş ama ben cok rahatsız oluyorum bebegım adına yani..sanki sıkıntı yaşıyormuş gibi yoruluyomuş gibi düşünüyorum :KK9:

benim melegimdede oluyo.ama kac kez oldunu saymadim ama;bir ara tedirgin olmustum niye bu kadar hickiriyo diye.hatta bazen uzun surerdi hickiriklari.ama ben normal oldunu dusunuyorum canim.

anladım cnm.. gercı arastırdım normalmiş ama ben cok rahatsız oluyorum bebegım adına yani..sanki sıkıntı yaşıyormuş gibi yoruluyomuş gibi düşünüyorum :KK9:

evet normal olduğu için bende doktoruma bile sormadım.. :) vakit geçiriyorlar işte içerde napsınlar :KK9:
bizlerde ağrılarını sıkıntılarını yaşıyoruzz.amaa herşeye değer onlar için..
bi doğsun diyorum bende öpülmedik yerini bırakmıcam kuzumunn :emir_bebek:

Ben bişey sormak istiyorum biraccık ayıp ama şu son dönemdeki kabızlık beni korkutuyo acaba tuvaletini yaparken bebeği duşuren olmuşmudur yani kendini sıkıyosunya kabız olunca ozaman

CANIM yaa benim bebek geçen hafta 1960 dı 5 haftada 3 kg olur mu sence çok merak ediyrm =(

olur olur merak etme hatta geçer bile kızımın ultarason kağıtlarını saklamıştım onunla karşılaştırıyorum şimdi. şu ana kadar hep aynı gidiyorlar kızım 38 haftada 3080 olarak doğmuştu. son haftalarda inanılmaz kilo alıyolar. mesela en son kontrolümde 33 haftalıkken oğlum 2055 di. pazartesi 35 haftalık olcam 2600 bekliyorum. bakalım tutcakmı???

Yatış pozisyonlarınızı nasıl ayarlıyorsunuz arkadaşlar:44:
Sağa yatma,sırtüstü yatma :KK37:
Sol tarafıma yatınca da sürekli kemiklerim kaburgalarım artık uyuşuyor birbirine karışıyor:KK31:

geçmiş olsun canım dinlen yorma kendini bak zaten hastaymışsın. doğum iznine ayrıldın mı yoksa çalışıyor musun hala ? ama korkma bak ben 1750gram doğmuşum. Dua et, Allah hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin.

Bakan değişti inşallah hepimiz için iyi olur. Gidenden daha kötü olamaz diye düşünüyorum inşallah öyledir

ben yazın ayrılmıştım canım işten. hamileliğimi duyunca da devam etmedim bidaha.
inşallah cnm Allah hepimizin gönlüne göre hayırlı doğumlar yapmasını nasip eder inşallah.

Ben bişey sormak istiyorum biraccık ayıp ama şu son dönemdeki kabızlık beni korkutuyo acaba tuvaletini yaparken bebeği duşuren olmuşmudur yani kendini sıkıyosunya kabız olunca ozaman

aklına getirme böyle kötü şeyleri..evet çok ıkınmak iyi değil.çözüm olarak kabıızlığını geçirmeyi dene..
hamileliğin son dönemlerinde kabızlık büyük sıkıntı çünkü..ama bu beslenme düzeniyle alakalı.
mesela ben bol su içiyorum ve katı yiyecekler tüketmiyorum pek.beyaz ekmek hamurişi gibi...
kabızlık gibi bi sorun yaşamıyorum son ayımda olmama rağmen..
ama kabızlık yaşayan çok hamile var.ben çözümün yeme alışkanlığını değiştirmekle çözüleceğini düşünüyorum..

kabızlık sebebiyle bebeğini düşüren olmuşmudur diye kendini strese sokma.
yediklerine dikkat et sorunu kökten çözmeyi dene bence :KK34:
birde hoşaf ve kuru kayısının kabızlığa iyi geldiğini biliyorum..

benim de 2. gebeliğim ama ben heyecanlı değilim.. kızım daha 27 aylık.. çok küçük geliyor bana. üstüne kuma geliyor.. ben çok endişeliyim, bebek gelince kızım ne yapacak diye...
şükürler olsun tatil başladı... artık evimde kızımla bol bol zaman geçirecem.. hatta şimdi onunla kule yapmaca oynamaya gidiyorum.. herkese öpücükler...

haklısın canım insan biraz çekiniyor benim kızım 3.5 yaşında herşeyini, kendi yapabiliyor artık o yüzden biz eşimle evimizde bebek kokusunu çok özledik. kıskanırmı alışacakmı diye tabiki bende düşünüyorum ama bu dünyada onu yalnız bırakmayıp bir kardeş verdiğimiz için büyüyünce çok dua etcekler eminim. kendini boşuna üzme bence

benim melegimdede oluyo.ama kac kez oldunu saymadim ama;bir ara tedirgin olmustum niye bu kadar hickiriyo diye.hatta bazen uzun surerdi hickiriklari.ama ben normal oldunu dusunuyorum canim.

evet normal olduğu için bende doktoruma bile sormadım.. :) vakit geçiriyorlar işte içerde napsınlar :KK9:
bizlerde ağrılarını sıkıntılarını yaşıyoruzz.amaa herşeye değer onlar için..
bi doğsun diyorum bende öpülmedik yerini bırakmıcam kuzumunn :emir_bebek:
tesekkurler arkadaslar.. içim rahatladı.. sanki her belirti sadece bende varmış gıbı hıssedıyorum:KK9:hele bı doğsun yakışıklı oglum annesi onu hammmmm yapacak :KK16:minicik ayaklarını mideme sokuyo o ayakları ısırcammm:KK56:
cnm kabızlıga dıkkat..bebegını dusurenı bılmem ama bu haftalarda dogumu baslatabılıyomus ıkınmak..ben bunun için kabızlık şurubu kullandım..
Sol tarafıma yatınca da sürekli kemiklerim kaburgalarım artık uyuşuyor birbirine karışıyor:KK31:

kesınlıkle sol.. yorulunca 15 dk saga yatıp solu dınlendırıyorum..sırt üstü hiç yatmıyorum... gece de allah kerım..ne vazıyetteyım bılmıyorum...

Yatış pozisyonlarınızı nasıl ayarlıyorsunuz arkadaşlar:44:

bu yatış pozisyonlarıne karışık bi konu :) alışkanlıklar var ve değişmiyo.
ben hem sağıma hem soluma yatıyorum.sadece sırt üstü yatmıyorum hiç.
en başından beri takıntı yapmadım hiç sağa yatıyım ya da sola yatıyım diye.. :44:

Karışık değil aslında bizler karışık hale sokuyoruz :KK37::KK37:
Konu basit, çözüm tek.
Sola yat..:KK9::KK9:
Ama biz, oraya da yatsam mı buraya da yatsam mı ayağımı kaldırsam mı hafif eğik bükümlü yatsam mı olur mu demeden edemiyoruz.. :KK52:
Kendi kendime güldüm şimdi :KK53::KK9::KK35:

X