2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
kizlaar bisi soracam;hepiniz turkiyenin farkli bolgelerinde kaliyosunuz o yuzden bana yardimci olabileceginizi dusunuyorum.fransizca dili uzerine bisiler yapamk istiyorum.ben belcikada kaliyorum.burdan alabilecegim bir diplomayla oralarda is imkani olurmu sizce?ben buraya geldikten sonra orda olan bitenden azcik kaldim.oyuzden yardimci olursaniz sevinirim.bide ben kapaliyim.acikcasi basimi acmak istemiyorum.yardimci olur musunuz bana?

kesinlikle katılıyorummm
anneme soruyorum solunamı yatıyordun hamileyken diye.
biz sağ sol bilmezdik o zamanlar.ama hepimiz taş gibi çocuuklar doğurduk diyor..
bazen akışına bırakmak en iyisi galiba..bebişler Allah'a emanet.. :))

ya dr. 1840 grama normal değil dedi ya. ondan bebeğim geriden geliyo, kanala girdiğini ve erken doğum riskinden bahsedince endişelendim işte. yatıp dinlenicem artık. zaten hastalıktan kalkamıyorum yerimden.ateşim de çıktı yaa. ne zormuş hamilelikte..biri çorba falan getirse de içsem. sabah yediklerimi de çıkardım. açım ama kalkamıyorumm. (

Benim annemde doğum yapalı 29 sene olmuş..
Hiçbir şey hatırlamıyor..
Ne o zamanlar vitamin, ne sağ-sol yatış şekli, ne omega 3'ü, ne emzirme sütyeni, ne de başka birşey varmış.
Dediğiniz gibi Allaha emanet...
Şimdi de bizde ki mantığın öyle olması gerek sanırım..
Rahat, sakin,relax o lalalallaalaoaalaoalaoala

Yatış pozisyonlarınızı nasıl ayarlıyorsunuz arkadaşlar:44:
Sağa yatma,sırtüstü yatma
Sol tarafıma yatınca da sürekli kemiklerim kaburgalarım artık uyuşuyor birbirine karışıyor

ben sola ve sağa yatıyorum sadece sırtüstü yatmıyorum artık, tek bi tarafa yatınca benim de kalça kemiklerimde ağrı oluyo onçin sağa ve sola atıyorum sırayla...

mesleğini bilmiyorum ama türkiyede yabancı dilinin olması çok büyük avantaj, yabancı bi firmada çok rahat hem de yüksek ücretli iş bulabilirsin, artık biçok özel şirkette türban da sorun olmuyo, nasıl yardımcı olabiliriz bilmiyorum ama, şimdiden oradayken türkiyedeki kariyer sitelerinde cv oluşturup iş bakabilirsin...

yok mu canım akraba, komşu falan , arasan gelmezler mi bi çorba yapmaya... geçmiş olsun bu arada...

Sol tarafıma yatınca da sürekli kemiklerim kaburgalarım artık uyuşuyor birbirine karışıyor

ben onceden zaten sol tarafima yatinca en iyi sekilde uyuyodum.zaten bebege en iyi kan akisi sola yattimiz zamanlarda oluyo.sagima yattimda nefes almakta zorlaniyorum oyuzden bende uzun sure sola yatinca omuzlarim kemiklerim butun sol yanim uyusuyo.ahh zor oluyo tabi bazen azcik saga donerek yada sirtustu durarak rahatladiktan sonra tekrar sola donup yatiyorum.:-( azcik daha sabir diyorum!

aynennn aynenn.. bizlerde güzel düşünelim güzel olsun.. :))

Candaşçım ağzın bal yesin Bu arkadaşlar devlet bankası mı özel bankamı? Bende bankacıyım malum alacağım bir şey varsa kaçırmayalım ya...

seninde :)) canım benim babamda bankadan emekli oda almıştı gerçi onunki ziraatti ama.ark ımın ark ı iş bankasında çalışıyor 3-4 sene evvel 1000 liramı ne almış.bi danış kesin vardır.

kızlar şimdi koşturmacalarım var raporumu onaylatcam dönünce okuycam geçmişide.öptüm hepinizi.

Herkese günaydınlarrrrr
hayırlı cumalar

Canlar bunlar son olarak karar verdiğim bebek şekeri ve de sepeti sizce nasıl??

sana da hayırlı cumalar canım
ben gerçekten çok beğendim
kaç tanesi kaç liraya gelecek?

şule içinden gelen hiçbir şeyi ertelemiyorsun ya
dilediğince yaşıyorsun ya
helal olsun sana arkadaşım

aaaaa frezya hiç yakışmadı sana
ne demek ne derler
kim ne derse desin
sen onlara ayak uydurma canım, onlar san alışsınlar, ayak uydursunlar

anneler bu hıçkırık diye nitelendırdıgımız periyodik seyirmeler benım yavrum da cok sık oluyor..gunde 4 kez fılan ve yaklaşık 3 dk sürüyo.. benımle aynı durumda olanınız varmı?

evet canım bende de var ama zamanlamasına hiç dikkat etmedim

anneler bu hıçkırık diye nitelendırdıgımız periyodik seyirmeler benım yavrum da cok sık oluyor..gunde 4 kez fılan ve yaklaşık 3 dk sürüyo.. benımle aynı durumda olanınız varmı?

evet cnm ya hergün yaşıyorum. özellikle yemek yedikten sonra, hafif dışarıdan görülmeyen seyirmeler. doktora da söyledim hıçkırıklarını duyuyorum diye. sıkıntı yaratacak bi durum söz konusu değil yani..

Merhaba herkese...
Bugün ben de hastayım biraz.Kuzum da pek hareektli değil.Yavaş yavaş hareketleri .Bi doğsalar da koklasak. Her çocuk farklı oluyor ya.Meraklanıyor insan nasıl kime benziyor diye. Benim 3 yaşında bi oğlum,14 aylık bir de kızım var. Kaza ile hamile kaldım.İlk başlarda istemedim pek. Ama doğduğunda o da bizim ailemizin bi parçası oluverecek.Sağlıklı sıhhatli doğsunlar hepsi inş.

amaninn çizelgede 48 gün var.Ben ne edeceğim bilmem...Annem gelecek bi süre. Bir de eşim polis bu sene şark var.3 çocukla nasıl gideceğiz neresi çıkacak bakalım.allahım 3 meleğimin yüzüne bakar da iyi bi yer çıkar inş.

Ben bişey sormak istiyorum biraccık ayıp ama şu son dönemdeki kabızlık beni korkutuyo acaba tuvaletini yaparken bebeği duşuren olmuşmudur yani kendini sıkıyosunya kabız olunca ozaman

bende kabızlık yok ama bazen kendimi sıkıyorum, o zaman endişelendiğim oluyor. ama zannetmiyorum düşüğe sebebiyet vereceğini.

ayarlayamıyorum desem yeridir. sağa da sırt üstü de yatıorum artık. yoksa solumu kalktığımda hiç hissetmiyorum. acaba gelişiminin de geride olması bu yüzden midir???

ayarlayamıyorum desem yeridir. sağa da sırt üstü de yatıorum artık. yoksa solumu kalktığımda hiç hissetmiyorum. acaba gelişiminin de geride olması bu yüzden midir???

şulecim orantılarsak yüzde 70 sağıma yatıyorum ben..ama benimde bebeğimin gelişimi bir hafta önde gidiyor.
34.haftada 2500 gr olmuş..bu yüzden alakası yoktur heralde sağa yatmakla gelişim geriliğinin diye düşünüyorum :44:
son haftalarda kapatır kilo açığını bebeğin merak etme.. :))
fakat sırt üstü hiç yatmadığım için bilmiyorum nasıl bi sıkıntı yaratır..normaldede sırt üstü uyuyamazdım ben :)

Son düzenleme:

Canım gözün aydın ne güzel bir haber. Dinlenmeye devam tatlım

sağol canımmm. yok maalesef bugun gidemiyoruz dr iptal etti. pazartesiye kaldı..

Kıvırcığım sendende pazertesi güzel haberler alacağız. Peki kasılma varmı bu aralar.

Ya canım yat dinlen tabi ama bence kendini boşuna üzüyorsun canım 33 haftada bebek kilosu ortalama 2000 oluyormuş ama alt limit 1480 üst limit 2750 bunların dışındaysa sorun var. Ama seninki 1840 gr Annelik haklısın herşeyin en iyisi olsun istiyorsun ama tombik bir bebeğe değil sağlıklı bir bebeğe ihtiyacımız var canım. Sen biran evvel iyileşmeye bak. Bol bol soluna yat. pekmez, muz ye inşallah biraz daha kilosuda farkedecek kızımızın.

Ya ben seni sevdiğimi söyledim değilmi

şule içinden gelen hiçbir şeyi ertelemiyorsun ya
dilediğince yaşıyorsun ya
helal olsun sana arkadaşım

Teşekkür ederiz utandık vallahi. Canım uzun zamandır çocuk özlemi olunca içimde bir sürü şey birikmiş. Şimdi görmemişn oğlu olmuş gibi aklıma ne gelse yapıyorum

Arkadaşım geçmiş olsun. Maşallah sana 3. bebek demek. Çok şanslısın. Allahım bizede nasip eder inşallah. Bu bebişinin cinsiyeti neydi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…