Karışık değil aslında bizler karışık hale sokuyoruz
Konu basit, çözüm tek.
Sola yat..
Ama biz, oraya da yatsam mı buraya da yatsam mı ayağımı kaldırsam mı hafif eğik bükümlü yatsam mı olur mu demeden edemiyoruz..
Kendi kendime güldüm şimdi
Hayırlı Cumalar diyeyim ve öncelikle öğretmen arkadaşlarım tatiliniz hayırlı olsunBende istiyom tatil ya
Papatyam kuzummm41 kere maşallah kuzularıma. Ay nasıl karşık kuruşuk içerde onlar değilmi
Cemrem bende onu daha çok beğenmiştim zaten sepette güzelmiş
Sulecim canım bebeğin sağlıklı canım. Sen neyi taktın kafaya. Kiloyumu?
Kızlar hastane odasında yatağın başındaki duvara veya ikramlık köşesine duvara böyle birşey hazırlayacağım. Az evvel karton aldım. Size fikir olsun
Eki Görüntüle 615883
kesinlikle katılıyorummm
anneme soruyorum solunamı yatıyordun hamileyken diye.
biz sağ sol bilmezdik o zamanlar.ama hepimiz taş gibi çocuuklar doğurduk diyor..
bazen akışına bırakmak en iyisi galiba..bebişler Allah'a emanet.. :))
Yatış pozisyonlarınızı nasıl ayarlıyorsunuz arkadaşlar:44:
Sağa yatma,sırtüstü yatma
Sol tarafıma yatınca da sürekli kemiklerim kaburgalarım artık uyuşuyor birbirine karışıyor
kizlaar bisi soracam;hepiniz turkiyenin farkli bolgelerinde kaliyosunuz o yuzden bana yardimci olabileceginizi dusunuyorum.fransizca dili uzerine bisiler yapamk istiyorum.ben belcikada kaliyorum.burdan alabilecegim bir diplomayla oralarda is imkani olurmu sizce?ben buraya geldikten sonra orda olan bitenden azcik kaldim.oyuzden yardimci olursaniz sevinirim.bide ben kapaliyim.acikcasi basimi acmak istemiyorum.yardimci olur musunuz bana?
ya dr. 1840 grama normal değil dedi ya. ondan bebeğim geriden geliyo, kanala girdiğini ve erken doğum riskinden bahsedince endişelendim işte. yatıp dinlenicem artık. zaten hastalıktan kalkamıyorum yerimden.ateşim de çıktı yaa. ne zormuş hamilelikte..biri çorba falan getirse de içsem. sabah yediklerimi de çıkardım. açım ama kalkamıyorumm.(
Sol tarafıma yatınca da sürekli kemiklerim kaburgalarım artık uyuşuyor birbirine karışıyor
Benim annemde doğum yapalı 29 sene olmuş..
Hiçbir şey hatırlamıyor..
Ne o zamanlar vitamin, ne sağ-sol yatış şekli, ne omega 3'ü, ne emzirme sütyeni, ne de başka birşey varmış.
Dediğiniz gibi Allaha emanet...
Şimdi de bizde ki mantığın öyle olması gerek sanırım..
Rahat, sakin,relax o lalalallaalaoaalaoalaoala
Candaşçım ağzın bal yesinBu arkadaşlar devlet bankası mı özel bankamı? Bende bankacıyım malum alacağım bir şey varsa kaçırmayalım ya...
mesleğini bilmiyorum ama türkiyede yabancı dilinin olması çok büyük avantaj, yabancı bi firmada çok rahat hem de yüksek ücretli iş bulabilirsin, artık biçok özel şirkette türban da sorun olmuyo, nasıl yardımcı olabiliriz bilmiyorum ama, şimdiden oradayken türkiyedeki kariyer sitelerinde cv oluşturup iş bakabilirsin...
ben duz lise fen bolumunden mezunum.tesekkur ediyirum bilgilerin icin yeni kullanici!yardimci olmanizi istedim konu is imkani nasil ve turban sorunu yasamadan rahatca is bulabilecegim bir ortam.hic bisey dort dortluk olamaz biliyorum ama..istee...cunku oraya yerlesmek istiyoruz.e bende elim bos donmek istemiyorum acikcasi.)) arapcayida ogreniyorum zaten,bakalim o konudada biseyler olur insallah.tekrar cok tesekkurler ilgilendin icin. ))
Herkese günaydınlarrrrr
hayırlı cumalar
Canlar bunlar son olarak karar verdiğim bebek şekeri ve de sepeti sizce nasıl??
Hayırlı Cumalar diyeyim ve öncelikle öğretmen arkadaşlarım tatiliniz hayırlı olsunBende istiyom tatil ya
Papatyam kuzummm41 kere maşallah kuzularıma. Ay nasıl karşık kuruşuk içerde onlar değilmi
Cemrem bende onu daha çok beğenmiştim zaten sepette güzelmiş
Sulecim canım bebeğin sağlıklı canım. Sen neyi taktın kafaya. Kiloyumu?
Kızlar hastane odasında yatağın başındaki duvara veya ikramlık köşesine duvara böyle birşey hazırlayacağım. Az evvel karton aldım. Size fikir olsun
Eki Görüntüle 615883
canım benim ne güzel yapabiliyorsun ben de hevesleniyorum aslında ama burda çevrenin tepkisinden geri çekiyorum kendimi ,basit bi kapı süsünü bile görmemişlik kokoşluk olarak görür bunlar benim ilk göz ağrım olacak ama onların hepsinde 2 3 tane çocuk hangisine kapı süsü yapmışlar ki anlasınlar başka bi şehirde başka bi evde ikinci bebğimde yaparım hepsini diye erteliyorum heveslerimi allahım nasip eder inşallah kendi evimde olmayı..
anneler bu hıçkırık diye nitelendırdıgımız periyodik seyirmeler benım yavrum da cok sık oluyor..gunde 4 kez fılan ve yaklaşık 3 dk sürüyo.. benımle aynı durumda olanınız varmı?
anneler bu hıçkırık diye nitelendırdıgımız periyodik seyirmeler benım yavrum da cok sık oluyor..gunde 4 kez fılan ve yaklaşık 3 dk sürüyo.. benımle aynı durumda olanınız varmı?
evet cnm ya hergün yaşıyorum. özellikle yemek yedikten sonra, hafif dışarıdan görülmeyen seyirmeler. doktora da söyledim hıçkırıklarını duyuyorum diye. sıkıntı yaratacak bi durum söz konusu değil yani..[/QUOT
bende bende her gün değil ama oğluşum hıçkırıyorben hiç korkmadım daha önce okumuştum.nefes egzersizleri yaparken bebeklerde oluyormuş.çok seviyorum o anları.annesinin karnında hıçkırırmış oyyyy
Ben bişey sormak istiyorum biraccık ayıp ama şu son dönemdeki kabızlık beni korkutuyo acaba tuvaletini yaparken bebeği duşuren olmuşmudur yani kendini sıkıyosunya kabız olunca ozaman
ayarlayamıyorum desem yeridir. sağa da sırt üstü de yatıorum artık. yoksa solumu kalktığımda hiç hissetmiyorum. acaba gelişiminin de geride olması bu yüzden midir???
kızlaar ben geldiimm şükür iyi haberler getirdim size, sancım çıkmadı bu sefer ama hala Cook aşağıda bebek istirahate devam dedi doktor teyzemız haftaya yine kontrole çağırdı, doğum ile ilgili bişey sordum daha çok erken konuşmak için ama tabiki herşey yolunda giderse normal doğurtucam seni korkuyorum filan deme sakin dedi :) :)
sağol canımmm. yok maalesef bugun gidemiyoruz dr iptal etti. pazartesiye kaldı..
ya dr. 1840 grama normal değil dedi ya. ondan bebeğim geriden geliyo, kanala girdiğini ve erken doğum riskinden bahsedince endişelendim işte. yatıp dinlenicem artık. zaten hastalıktan kalkamıyorum yerimden.ateşim de çıktı yaa. ne zormuş hamilelikte..biri çorba falan getirse de içsem. sabah yediklerimi de çıkardım. açım ama kalkamıyorumm.(
seninde :)) canım benim babamda bankadan emekli oda almıştı gerçi onunki ziraatti ama.ark ımın ark ı iş bankasında çalışıyor 3-4 sene evvel 1000 liramı ne almış.bi danış kesin vardır.
kızlar şimdi koşturmacalarım var raporumu onaylatcam dönünce okuycam geçmişide.öptüm hepinizi.
şule içinden gelen hiçbir şeyi ertelemiyorsun ya
dilediğince yaşıyorsun ya
helal olsun sana arkadaşım
Merhaba herkese...
Bugün ben de hastayım biraz.Kuzum da pek hareektli değil.Yavaş yavaş hareketleri .Bi doğsalar da koklasak. Her çocuk farklı oluyor ya.Meraklanıyor insan nasıl kime benziyor diye. Benim 3 yaşında bi oğlum,14 aylık bir de kızım var. Kaza ile hamile kaldım.İlk başlarda istemedim pek. Ama doğduğunda o da bizim ailemizin bi parçası oluverecek.Sağlıklı sıhhatli doğsunlar hepsi inş.