Ben de kullanamazdim icinde salyangoz kremi varsa.
Benim goguslerim degisik oldu yara dedikleri bu mu acaba? Kenarlari kahverengi benekler seklinde dokununca hafif aciyor. Bir gogsumun ucunun kenari siyah oldu kanamis kabuklasmis gibi. O yuzden krem suruyorum artik.
Aslinda herkese yapmalari gerek bu genetik testini. Illa sorun ortaya cikinca mi arastirip test yapmak gerekiyor yani?
Kızlar ne olacak bu unutkanlık.... Kaç kez yemek yaktım. Ama bugün gördüğüm manzara karşısında şok oldum Dün akşam yemek sonrasında içim yandı soda içeyim dedim. Sıcakmış Buzluğa koydum. Koyuş o koyuş unutmuşumBu öğlen balık çıkarmak için buzluğu bir açtımki...... camlar minik minik buzlara ve buzluktaki donduruğum sebze ve etlere yapışmış
Ben de kullanamazdim icinde salyangoz kremi varsa.
Benim goguslerim degisik oldu yara dedikleri bu mu acaba? Kenarlari kahverengi benekler seklinde dokununca hafif aciyor. Bir gogsumun ucunun kenari siyah oldu kanamis kabuklasmis gibi. O yuzden krem suruyorum artik.
amaaan ne gıcık şimdi onları temizlemek. ama sen hamilesin diye böyle, ben de eşim de heralde bi 10 defa şişe patlatmışızdır buzlukta.Kızlar ne olacak bu unutkanlık.... Kaç kez yemek yaktım. Ama bugün gördüğüm manzara karşısında şok oldum Dün akşam yemek sonrasında içim yandı soda içeyim dedim. Sıcakmış Buzluğa koydum. Koyuş o koyuş unutmuşumBu öğlen balık çıkarmak için buzluğu bir açtımki...... camlar minik minik buzlara ve buzluktaki donduruğum sebze ve etlere yapışmış
Seni çok iyi anlıyorum tatlım ama napalım bebişlerimiz için biraz daha sabredicezve Allah' ın izniyle karşılığınıda alacağız.Bebek için birşeyler yapıyomusun bebek şekeri vs. İstersen onlarla uğraşarak zamanın biraz daha hızlı geçmesini sağlayabilirsin.
of of büyük geçmiş olsun ve kolay gelsin .Bütün bu unutkanlıklar ve sakarlıkların sebebi gebeliğiimiz çok takma kafana geçici.Bebişleri için katlanmaya değer
benim göğüslerde kaşıntı, acıma falan yok. ama dikkat et canım göğüs uçlarını bu dönemlerde uyarmak iyi değil erken doğumu tetikliyor. kremi dikkatli sür
amaaan ne gıcık şimdi onları temizlemek. ama sen hamilesin diye böyle, ben de eşim de heralde bi 10 defa şişe patlatmışızdır buzlukta.
çok deneyimliyiz o konuda
Kızlar bu doğum parası ve süt parası,çocuk yardımı hakkında bilgisi olan var mı?
ben bugun memura sordum doğum parasını eşiniz memursa o alıyor çocuk yardımını da o alıyor dedi. eşim bu aralar bunları merak ediyor da
kizlar bebeklerimizin kordon bagi kanini kordon bagi bankasina verecek olan var mi?
evet ya bu genetik testleri cok pahalı oluyo.. vay yavrum vay bu kadın doğumda ne paralar dönüyo ya... işte ucunda evlat olunca göze gelmiyoYapmazlar canımya. Çok maliyetli. Gerçi bunca sıkıntı yaşamadan önce yapılmasını yeğlerdim ama düşük olmadan bunu yapmıyorlar. Ben 3.500.-TL' ye yaptırdım
kizlar bebeklerimizin kordon bagi kanini kordon bagi bankasina verecek olan var mi?
Kızlar bu doğum parası ve süt parası,çocuk yardımı hakkında bilgisi olan var mı?
ben bugun memura sordum doğum parasını eşiniz memursa o alıyor çocuk yardımını da o alıyor dedi. eşim bu aralar bunları merak ediyor da
evet ya bu genetik testleri cok pahalı oluyo.. vay yavrum vay bu kadın doğumda ne paralar dönüyo ya... işte ucunda evlat olunca göze gelmiyo
hımm böyle bişey mi varmış ben bilmiyordum..yani o kordonu kesınce bize mi veriyorlar kı.. cahilliğimi mazur gör cnm:44:
evet ya bu genetik testleri cok pahalı oluyo.. vay yavrum vay bu kadın doğumda ne paralar dönüyo ya... işte ucunda evlat olunca göze gelmiyo
hımm böyle bişey mi varmış ben bilmiyordum..yani o kordonu kesınce bize mi veriyorlar kı.. cahilliğimi mazur gör cnm:44:
bu gögüs ucu kremi ben de sürüyordum dün kuzenimden duydum erken doğum olur diye. şimdi de sizlerden... korktumsürmeyeyim artık :)
bu gögüs ucu kremi ben de sürüyordum dün kuzenimden duydum erken doğum olur diye. şimdi de sizlerden... korktumsürmeyeyim artık :)
hım çok güzel birşeymiş aslında.. düşünülebilir..yok kordondaki kani bir seye aliyorlar. Sonra kan hucrelerini donduruyorlar sakliyorlar. Bu islem maliyetliymis. Bagislama sansimiz da varmis. Baskalarina faydali olabiliyoruz.
güldürdün beni kız. yok kordonu vermiyorlar canım kordon kanını saklayan kordon kanı bankaları var. doğuma seninle birlikte giriyorlar ve bebğin kordonundan kan alıyorlar ayrıca istersen kordonun kendini de saklıyorlar. İlerde cocugun bir hastalıgı olursa bundan kök hücre üretip tedavi ediyorlar