Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben ilk zamanlar bebe yağı aldım, sonra mustela kullanmaya başladım ama hiç düzenli kullanmıyorum. çok kaşınınca aklıma geliyo. henuz çatlağım yok ama kasıntım çok. bazen badinin ustunden kaşıyorum acaip yanıyo sizin de oyle oluyo mu? sonra pişman oluyorum çatlıcak diye odum kopuyo ama dedikleri doğru çatlıyacağı varsa ne yapsan boşçatlak için krem ve yagdan bahsetmişsiniz.. ben en basından beri hiç kullanmadım yani çok üşendim.. bi heves iki aylıkken aktardan yağ karısımı yaptırdım hatta yagın içinde salyangoz kremi bile vardı.. eve geldim elime azıcık aldım anam bu yağı kullanamam dedim gıttım yıkadım elimi yagıda baska hamile arkadaşa verdim
henüz çatlak matlak yok zaten boyum uzun çok göbeğimde cıkmadı çıkmayacak da heralde.. küçük ya nie büyümüyosa sanki (
ben de hamileliğim öncesinde 1 buçuk sen falan içmiştim canım bebişimizi beklerken, ama hamilelik başlayınca erken kesti doktorum, ama bana da verdiği demir hapının içinde var folik asit, eleviti de içiyorum... senin de aldığın kadarı yeter korkma hiçbişeycik olmıycak... kucağımıza sağlıkla sıhhatle alalım inşallah...
Ebahhh ım canım hoşgeldin. hazırlıklar bitmiş ohh ne guzelll
2013 canım cok cok geçmiş olsun, ıhlmaur-bal iyi geliyor. dikkat et kendine
ben ilk zamanlar bebe yağı aldım, sonra mustela kullanmaya başladım ama hiç düzenli kullanmıyorum. çok kaşınınca aklıma geliyo. henuz çatlağım yok ama kasıntım çok. bazen badinin ustunden kaşıyorum acaip yanıyo sizin de oyle oluyo mu? sonra pişman oluyorum çatlıcak diye odum kopuyo ama dedikleri doğru çatlıyacağı varsa ne yapsan boş
ben ilk zamanlar bebe yağı aldım, sonra mustela kullanmaya başladım ama hiç düzenli kullanmıyorum. çok kaşınınca aklıma geliyo. henuz çatlağım yok ama kasıntım çok. bazen badinin ustunden kaşıyorum acaip yanıyo sizin de oyle oluyo mu? sonra pişman oluyorum çatlıcak diye odum kopuyo ama dedikleri doğru çatlıyacağı varsa ne yapsan boş
Canım benim durum biraz farklı. Normal testlerde değil genetik testte çıktı bu durum. Ama çok şüküür iğne kullanmış olmam bebeğimde bir sorun olmamasına naden olmuş.
Genetik test mi biz böyle bir test yaptırmadık ama ya bi problem varsa Allah korusun.
günaydın annişler..
eşimin hastalığını atlattık ama sağolsun ben de nasibimi aldım sayesinde.. dün duştan sonra başladı grip, beynimin içi kazan gibi oldu valla..umarım onun kadar ktü olmam.
lolo geçmiş olsun tatlım, inşallah ameliyata gerek kalmadan atlatırsın, hiç kolay bişi değil.
kızlar sabah haberlerde 3 çocuk yapana devletten mama ve bez yardımı verileceği söyleniyodu.
herkese mutlu huzurlu, bol tekmeli günler diliyorum.. umarım akşama güzel haberlerle dönücemm.
Allah iyiliğini versin kıvırcığım Kız benim folik asit sorunum çıktı. Birde heterezigotmuşum. Ihlamur bal ona damı iyi geliyor
kızlarr bu haftam çok zor geçiyor dayanamıyacağım galiba yarın kontrolüm var doktor dosyamı verecekmiş pazartesi de onunla gidip 32. hafta raporumu alacağım benim son 3 haftaya kadar çalışmam gerek oğlumla mümkün olduğunca çok birlikte kalmak istiyorum.Az önce hesap yaptım kafam karıştı yardım edin lütfen. son 3 hafta dedikleri 36+1 mi yoksa 37+1 mi?
kıvırcığımmm hoşgeldinnn bayadır uğramıyodun artık gel sık sık... inşallah erken doğumunda olmaz bu yavrular pek beklemicek mi ne :18:
kaşıntı meselesi benim başımın belası ne iç çamaşırı takabiliyorum takmassam göbeğime değiyolar daha beter oluyo
ayy parçalayasım geliyo kaşıntıdan. bilmiyorum napıcam. dayanmaya çalışıyorum ama kremlesemde hala aynıı
Canım endişelenme benimki bambaşka. Uzun seneler hamile kalamadım. Kaldıktan sonrada düşük oldu. Bu bebeğimde tüp bebek transferden sonra pıhtılaşma şüphesi ile iğne başlamıştı. Heterezigot Pıhtılaşma sorunumun yanında genetik folik asit eksikliğim varmış. Sen kafana takma benim durum bayaa karışık
Ama siz anlaşarak mı aldınız bu nickleri. Ben karısştırmısımm işte napıyımmmm. 2013 sen de iç uhlamur bal hasta olmazsın, belki iyi gelir heterezıgota ( ayy yazarken zorlandım) canım geçmiş olsun
şule2013 sen kesin ıhlamur- bal iç.. çok çok geçmiş olsun. ay ne karışmış be yaaaaaaaa
Kafanı daha da karıştırayım ikimizn adı da Şule
ee biliyorum işte ondan karışıyor zaten balım.
Bende aynen senin gibi yapmayı planlıyorum.Bebeğimle daha çok vakit geçirebilmek adına.Son 3 hafta 37+0
Bu çok kötü oldu yaa off dinlenme hayallerim 1 hafta daha ertelendi deseneKaburgalarım ağrıyor, çok halsizim, bazen patlayacakmışım gibi oluyorum.Nasıl geçecek bu zaman
çatlak için krem ve yagdan bahsetmişsiniz.. ben en basından beri hiç kullanmadım yani çok üşendim.. bi heves iki aylıkken aktardan yağ karısımı yaptırdım hatta yagın içinde salyangoz kremi bile vardı.. eve geldim elime azıcık aldım anam bu yağı kullanamam dedim gıttım yıkadım elimi yagıda baska hamile arkadaşa verdim
henüz çatlak matlak yok zaten boyum uzun çok göbeğimde cıkmadı çıkmayacak da heralde.. küçük ya nie büyümüyosa sanki (
Canım benim durum biraz farklı. Normal testlerde değil genetik testte çıktı bu durum. Ama çok şüküür iğne kullanmış olmam bebeğimde bir sorun olmamasına naden olmuş.