2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
canım hoş geldin nasılsın taşındınmı merak ettik seni

anneler ben ve kızım geldik....
yasal iznim başladı evdeyim artık ama oturmak yatmak hak getire....
evi taşıdım yerleştim ama hala eksikler var....
dün eşimin oğlunun odasının son halini verdim
kızımın neredeyse tüm eşyalarını ütüledim,bugün bir kısım daha kaldı ama üşendim hala kalkamadım
c.tesi ablam gelecek onunla yerleştiricez odasını herşeyi hazır dolaplar yerleşecek,halısı serilicek,hastane çantalarımız hazırlanacak ve biz artık doğumu beklicez....
gün geçtikçe daha da ağırlaşıyorum...yatarken resmen kalça kemiklerimin ağrısına uyanıyorum....her gece düzenli olarak saat 04.00 da uyanıyorum sanki biri beni boğuyor,kalkıyorum ev içinde geziyorum bazen sabaha kadar uyuyamıyorum bazen nerede olursa orada sızıp kalıyorum....
ama az kaldı...biraz daha sabır...yarın kontrolümüz var....bir de benim yaramaz kızım sağ tarafımı mesken tuttu sol taraf tamamen boşaldı...karnım saçma sapan bir hal aldı karnımın yarısı şiş geziyorum...benden şimdilik bu kadar....kızım ve ben herkesi selamlıyoruz.....

arkadaşlar dişim felaket ağrıyor yarın doktordan randevu aldım ama nasıl duraccağım yarına kadar bilmem ne yapabilirim?ilaç da kullanmak istemiyorum

geçmiş olsun canım, hiç bi bilgim yok benim de...

geçmiş olsun, Allah yardımcın olsun canım...

Esneyip durdum ama yine uykum kaçtı. Bu arada benim göbeğimin üst çevresi çok gerildi acıyo. Yarın doktor randevum var ona sorucam ama normal midir size de oluyormu??

benim de bazen oluyo gerildiği için acıyo gibi geliyo bana, yine de doktoruna sor istersen...

geçmiş olsun inşallah sen de çabucak toparlarsın inşallah canım...

canım gerçekten çok tatlı, bizimki bu kadarını bile göstermiyo...

evler hep aynı yok bi farkımız :) gözümüz aldıkça toplıycaz napalım...

iyi bari canım birden endişelenmeyin hemen bak bi sorun yokmuş şükür...

hadi hayırlı olsun canım,
o uykusuzluk bende de haaalaa var, gece 4ten 5ten aşağı uyuyamıyorum, hangi tarafıma yatarsam bi süre sonra o tarafta benim de kalça kemiklerim ağrıyo sık sık değiştiriyorum kendimi bi sağa bi sola, o bile artık nasıl zorluyo çok hantallaştım göbeğim de çok büyüdü çok zorlanıyorum ben... benim kızım da baştan beri solda genelde, o yüzden sola gönül rahatlığıyla yatamıyorum o tarafa yatınca kıpır kıpır orda eli mi ayağımı, korkuyorum bişey olcak diye...

Oh oh maşallah size. Işık kımızda aynı benimki gibi sağ taraftan kaburgamı delip yukarı çıkmaya çalışıyor demek
Bende şu bankadan bir ayrılsam evime bir kavuşsam senin gibi. Mislar gibi eşyalrını yıkasam sonra öpüp koklasam onları.... İşleri bitir dinlenmey yatmaya bak canım. Yollarda çok helak olmuştun sende.

iyi bari canım birden endişelenmeyin hemen bak bi sorun yokmuş şükür...

Sorma canım ya annelik endişeden ibaret işte. Folik asit eksikliğinde bir sürü anomoli oluyor. Aklım çıktı. Ama iyikide iğne vuruluyormuşum. Ben uzun süre çocuk istediğim için uzun yıllar folik asit içmiştim. Hamilelğin ilk 5 ayındada içtim. 8. ayda tekrar başlıyacağım. Arada kullanmadığım 3 ay için üzüldüm ama allahtan elevit içiyprum onun içinde az miktarda olsa da folik asit takviyesi bulunuyor.

korkma canım yaa olcak bitcek :)
ayy canım hadi gözümüz aydın olsun.çok şükür ya.valla bende rahatladım.ben hetrezigotmu homozigotmuyum bilmiyorum bile yaa :) bi öğrenemedim gitti.çok sevindim canım ya tekrardan şükürler olsun...
Candas'cım, o kamu için sanırım. Özel sektörde 1 saatten 1,5 saate çıktı o kadar diye biliyorum. O da 1 sene. Sen emin misin?
canım ben kamuda çalışıyorum ark ım öyle kullandı, ondan biliyorum ama özel sektörde nasıl onu bilmiyorum.
canım iznin hayırlı olsun.dikkat kendine yinede artık doğumların eli kulağında ...kızının adı Işık mı olcak ? ben çok severim Işık adını.favorilerimdendi...

benim dr um 10. haftada folbiolu kesip elevite geçirmişti benide.

bugüne kadar çok yoruldum eğil kalk uzan...
bu zamana kadar minnoş kızıma birşey olmadıysa bir daha da olmaz yazık çok yoruldu...
ya evde iş yapıyorum ya sokaklarda alışveriş peşindeyim....eşime ıkınmama bile gerek kalmıcak sanırım diyorum...ah uh hop doğdu olacak.....

ebahcımmm hoşgeldinnn,

seni merak ediyoduk iyi olduğuna sevindim.

izne ayrılıyoruz güya ama evde işler biter mii.

bende haftaya son çalışıyorum 2 hafta uzattım çalışmayı. ev beni bekliyooo

canım sıkıntı yapma. dediğin gibi elevitin içinde folik asit var bende o şekilde bırakmıştım.

ama şuan da da alıyorsun dime folik asit eksikliğini??

bebeğe bi yan etkisi oluyormuymuş?

Sağol Candaşım. Dünden beri kafam allak bullak olmuştu Çok şükür ya. Bir dünya anomoli oluyor. Folik asit eksikliğinde. Benim doktorda aa çok kullanmışsın keselim artık demiştide öyle kesmiştik 5. ayda. iyikide fazla içmişim. Bende Heterizigot olduğumu yeni öğrendim Bu tanımlamaları teee lise yıllarında duymuştum. Birde şimdi öğrenmiş oldum

canım sıkıntı yapma. dediğin gibi elevitin içinde folik asit var bende o şekilde bırakmıştım.

ama şuan da da alıyorsun dime folik asit eksikliğini??

bebeğe bi yan etkisi oluyormuymuş?

Canım genetik testte çıktı eksiklik. Ömür boyu kullanmam gerekiyormuş. Olmazmı bebek için bir sürü olumsuzluklar var. Ama çok şükür ben kan sulandırıcı iğne olduğum için olumsuzları engellemişiz. Şimdi hem folbiol hem iğne devam edicem.

bu arada kızımın kordonu boynunda 2 tur dönmüştü en son kontrolde 3 tur olduğunu gördü doktor,
sıkıntı olurmu dedim...5 tur dolanmış kordonlu bebeğe normal doğum yaptırmış yeterki suyun olsun sorun olmaz dedi....yaramaz kız içerde kaynıyor kordonlara dolanıyor...

gunaydin herkese.hasta olan arkadaslara gecmis olsun.cabucak atlatin insallah.Ebah hosgeldin.zor dimi tasinmak.3 4 haftaya bizde tasincaz insallah/kizina masallah/yaramaz
canım hala belli olmadı demek :)) evet artık erkeksede kabullencek napalım naz etmeseydi dimi :)) ben kızınla neden ayrı kaldın anlayamadım canım ya ?
evet candasim 2 kustum hastanede kaldimya o yuzden.hergun geliyordu yanima ama yinede uzuluyordum

valla taşınanlara allah kolaylık versin bizim ev de iyice karıştı boya olcak bütün ev odaların yeri değişecek dolaplar sökülüp tekrar takılacak offff offf yoruldum valla :)

canım merhaba Bende aynı şeyi yaşıyorum mesajını okurken ben ne zaman yazdım bunu diye düşündüm:):) cuma gün Benimde nst kontrolüm war 4-5 günde bi gidiyorum nst için umarım güzel haberlerle geliriz. Senin sancı aralığı kaç çıkıyor?

valla taşınanlara allah kolaylık versin bizim ev de iyice karıştı boya olcak bütün ev odaların yeri değişecek dolaplar sökülüp tekrar takılacak offff offf yoruldum valla :)

canım Allah kolaylık versin bizde bi bebek odasının boyası yüzünden baya dertlendim ben geç kalıyorum diye...

ben de hamileliğim öncesinde 1 buçuk sen falan içmiştim canım bebişimizi beklerken, ama hamilelik başlayınca erken kesti doktorum, ama bana da verdiği demir hapının içinde var folik asit, eleviti de içiyorum... senin de aldığın kadarı yeter korkma hiçbişeycik olmıycak... kucağımıza sağlıkla sıhhatle alalım inşallah...

Benimde bu hafta son.ama bugün itibariyle grip oluyorum her tarafım ağrıyo boğazlarım şişti .şu 2 günü nasıl geçircem bilmiyorum

aman allah korusun dikkatli ol

Saolun arkadaşlar çok şükür kızım hareket ettikçe içim rahat o da hissetti heralde acilde geçirdiğimiz bikaç günden sonra hep kıpır kıpır :)

Canım geçmiş olsun ben takip edemedim ama acillik neyin olmustu ki umarım atlatmışssındır. Grip için de çok geçmiş olsun, ıhlamur bal iç...

ayy kız catlamıyomusun sen cinsiyetini bilmeden. neyse sağlıklı olsunda. canım kızına babası idare edicek artık hem bu sefer kalsan kalsan 2 gun ayrı kalırsın, ondan sonra her sey bitecek 4 kişilik ailenle ayrılmadan bearbersin. canını sıkma güzelim

sağol canım benim.sen de yorma kendini Eda hnmı da üzme...boşveeer kalsın işler. gerci hareket iyi ben oturdum kaldım nasıl doğurcam bilmiyorum :18::18:

çok çok geçmiş olsun. hem hamilelik hem bu ağrılar çok zordur senin için. Allah yardım etsin,,
inşallah hepimiz ruyandaki gibi doğururuz.

canım senin ki krampda olabilir rahim buyumesindenkaynaklanan. benim karnım taş kesiliyordu ve gerginlik gibi kasılma hissediyordum bunu doktora soyleyince hemen nstye aldı sancı çıktı ama ben oyle sancı gibi hissetmiyoru. sen de danış doktoruna ağrılarını gerekli gorurse nst ister zaten

canım durumlarımzı yanı hemn hemen aynı senle zaten, face de konusyoruz ya Elbasani ben ben sancı aralığımı bilmiyorum hiç sormadım doktora o da bi şey demedi ama çok çok yuksek değil herlade.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…