kızlar doktoru aradım sürekli akıntım oluyor su gibi, bazen akışkan ve
iç çamaşırım hep ıslak. bebeğin suyu iyi çıktı. o yüzden fitil yazdı bana,
adı vagi-hex vajinal fitil... kulanan var mı aranızda ?
geçmiş olsun gülüm aynı sorun bendede varsdı doktor banada suyu ii die test yapmadı DONAXYL die bi fitil verdi 7 tane onu bitirdim şikayetim çok azaldı şimdide tam geçsin die CLEOCİN VAJİNAL KREM verdi oda 7 tane onu bitirip GYNO-TRAVOGEN VERDİ İÇİNDE 1 TANE FİTİL VAR kuan arkadaşım ilaçlarını enfeksiyon daha risklikızlar doktoru aradım sürekli akıntım oluyor su gibi, bazen akışkan ve
iç çamaşırım hep ıslak. bebeğin suyu iyi çıktı. o yüzden fitil yazdı bana,
adı vagi-hex vajinal fitil... kulanan var mı aranızda ?
hıııı göstericem ben sana gelince sevgiyiiiiii
geelliiiin geliiinn yatamazsın biz geldiğimizde koşturucaksın evde gelinlik yapacaksın
cemrecim cvbım sanaydı demin ay yanlış kişiye cvp vermişim
selam canlaaarrr
yoktum ne zamandır ihmal ettim burayı
dr suyun azalmış deyince biz bi panik olduk hele bi de internetten baktım ben bikaç gün bu yüzden bebeklerini kaybeden falan olduğunu öğrenince çok fena oldum
başka 2 dr a daha gittik suyu az dediler ama öyle çok çok az değilmiş şuan için sıkıntı yokmuş hareketlerini saymamı falan söylediler
bikaç gece acile gittik hareket etmedi nst de sıkıntı çıktı falan onlarla uğraştık
yorgunluk pek iyi gelmiyormuş suyun azalmasının belli bi sebebi yokmuş ama yorgunluk ve stres çok tetikliyormuş ben de izne ayrıldım maalesef doğum sonrasına 2 haftamı atabildim. kızım iyi olsun da napalım belki doğum izni 6 aya çıkar biz doğurana kadar :)
bencee korkudan sezeryan olmaa, aslında bende korkuyorum ama kafamda şunu şartladım fıtrata uygun olan bu..
allah bir kolaylığını veriyor çünkü öyle diyorlar. en azından herşeyi oluruna bıraksan ters bi durum olursa öyle düşünürdün
sezeryanı :26: bide hep diyorlar ki normal doğumda bir gün çekiyorsun ama sezeryanı ömür boyu..
ne kadar teknoloji gelişmiş olsada.. diyceğim inşallah sende normal doğumu aklına koyarsın. burda okuduğum
bir çok doğum hikayesinde sezeryan yapmaya karar verip sancıyla gidip bi bakmışlar normal doğurmuşlar
aaaa bana yürüyüş yasak gülüşüm benim bebik çok aşağıga yürüyüşde rahimin açılmasını sağlayıp doğumu kolaylaştırıyo ya onun için
neyse canım artık sıkıntı yoksa iyi, ama iyi olmuş izne çıktığın bundan sonra daha dikkat etmek lazım...
Saolun arkadaşlar çok şükür kızım hareket ettikçe içim rahat o da hissetti heralde acilde geçirdiğimiz bikaç günden sonra hep kıpır kıpır :)canım gerçekten merak ettim seni son 2-3 gündür senden haber varmı diye bakıyorum hatta sevindim bir sorun olmadığına:) aman iyi olunda
Merhaba anneleer erkenden yatıyo musunuuz? Benim kız uyutmuyo beni :))
Benimki de dün uyutmadı ya sabah 6.30 olmuştu yattığımda :) şimdi çok uykum var yatıcam uyurum inşallah
kivircigim nasilsin guzelim/o yalnizligi o kadar iyi biliyorum.bende kizimda cok kotuydum.hastanede agliyordum.ben nasil bakacam diye.cok zor.simdi yine yalnizim malesef.bide 35 haftamda tasinicaz kismetse insallah kolay olur.kaynanam gelicek 1 ayligina.nisanin 15 tahlil yaptiricak diye geri donucek.aramizda 600 km.bidaha 2014 filan gelir.ama asil benim dusundugum.sey ayin 2 benim dogum tarihim kizimda 8 gun gecikmeli oldu.eger buda oyle olursa.ne yapicam.bide kizimi birakib hastaneye nasil gidicem.2 ay ayri kaldim.bidaha kaldiramam ya.İyi geceler canlar, hayırlı kandiller
Allah hepimizin gönlünden geçeni verssin, dualrımızı kabul etsin.
Nasılsınız bakalım, geçmişi parça parça okudum girmeyeli uzun zaman oldu çok birikmiş. En son nstde sancım çıkmıştı, ADALAT kullanmaya başladım ve sürekli yatıştayım. Ara ara hala kasılmaları hissediyorum ve korkutuyo beni, cuma tekrar nst ye giricem umarım sancım çıkmaz.
Yalnız olmak ne kadar zormus bu surecte onu anladım, o kadar duygusala bağladım ki zaten pişt desen ağlamak istiyorum ki çogu zaman ağlıyorum ama gecen gun annemi istiyoruuummmm ben diye ağlamak istedim. Eşim sağolsun işten gelip evdeki tüm işleri hallediyor, ertesi gune yemek yapıyor falan ama ikimizde zorlanıyoruz.
Bi yandan bebişin eşyalarını yıkamaya başladık, bugun ikinci makine çamaşırları attık ama daha bitmedi tabi. Ütüsüne de artık kadın alıcam başka çarem yok....minik minik çok güzeller ama.
SUDE geçmiş olsun canım, ihmal etme..
ŞİFA gözün aydın nazlı kızın cee yapmış, öğrenmesydin artık sürpriz olurdu valla iyi dayandın doğurucaz nerdeyse anca öğrendinç. Nazlıma ne yaptı acaba*
GECE sen nasılsın, daha iyi mi durumun.
arkadaşlar dişim felaket ağrıyor yarın doktordan randevu aldım ama nasıl duraccağım yarına kadar bilmem ne yapabilirim?ilaç da kullanmak istemiyorum
Kullanici kontrol paneli-profil ayarari- asagilarda ozel gun ve hitap sekli var tarih de giriyorsun oluyor.
Raporluysan okula neden gidiyorsun ki? Dinlen gitme.
Erken dogum korkusu bizi de sardi. Esim soruyor simdi dogum baslasa ne yapicaz diye?
Doktoru arayip hastaneye gidicez dedim. Medicana da acikde kadin dogumcu beklemiyor. Doktora ulasamazsak diye panik yaptik. Doktorla konuscaz bu konuyu.
Murat beyi. Kisisek numarasini aldin mi sen?
aman allah korusun,ne zorluk çekmiştir annen seni büyütürken, minnacık,ele avuca gelmemişsindir, nasıl tutacağını bilemez insan.
ödem sorunu bende de var,proteini artır diyor benim doktor,tuz uyarısı yapmadı hiç,sürekli protein al,et ye diyor. yiyorum ama yine de oluyor, spor ayakkabıyla gidiyorum okula , başka ayakkabı giyemiyorum,,3 gün kaldı okulun kapanmasına,idare etsinler artık:-( beyaz beyaz sırıtıyor ama napayım.
Merhaba anneleer erkenden yatıyo musunuuz? Benim kız uyutmuyo beni :))