- 10 Ekim 2012
- 320
- 24
- 40
Gunaydin anneler ve canlari,
Gecmis kandiliniz mubarek olsun, dualariniz kabul olsun, biz babamizi yine istanbula ugurladik sabah. Aslinda maca da kalmak istiyordu, kiramadi bizi aksam geri donecek :) (boyle bir ricayi kabul etmesi mucizeydi, Mertimiz gibi, o da tum dunya islerini Mertimize gore ayarliyor)
Gobegim iyice buyudu, artik catlak kremleri iki hafta dayanmiyor, catlaklarim uzaydan gorulebilecek duzeye geldi, gobegim de aciyor. Mertimizi gormeye 8gun kaldi teyzeleri, insallah yuzunu bu sefer gosterir de, bizim de bir ultrason pozumuz olur.
Galiba biz Marttan once gelecegiz, ben 42 esim 43 haftalikken dogmus sezeryan zoruyla, bizim usengeclik dogustanmis:) Mertimiz bize gore tez canli sanki.
Günaydın Mertin annesi , çatlaklar için kremleri bırakıp kayısı-buğday-susam yağından oluşan kompinasyonu dene ben ilk başta krem kullanıyordum baktık yetişmiyor sabah akşam sürmekte, şimdi söylediğim yağları aktardan alıyorum bir kavanoza karıştırıyorum sabah-öğle-akşam olmak üzere 3'e çıkardım çünkü deli gibi kaşınıyor Allah hepimize zamanında sağlıklı doğumlar nasip etsin tüm anneler prens ve prenseslerini kucağına alsın