- 25 Eylül 2008
- 615
- 11
canım bende göğüs pompası alsammı diye düşündüm çok ama sonra dr a sordum hastanede gerek olmayacak hastanenin pompaları var dedi eğer çalışan bi anne olacaksan sonra ihtiyacın olur evde bebeğine bakacaksan ihtiyacın olmaz aksi bir durumolmadıkça boşuna alma dedi.iyi geceler herkese..
papatyacım nemlendirici bende alıcam ama chicco düşünüyodum. fakir de fena değildir hani. ne de olsa alman malı.
geceleri sırt üstü yatınca karın ağrısı yaşayan var mı? ben farketmeden yattığımda dönüşlerde sıkıntı çekiyorum. kaburgalarıma da baskı yapıp canımı actıyo. uzanarak oturamıyorum bu yüzden. cnm kızım içi değer hepsi...
tuvalete gitme sıklığı bende de arttı. son zamanlarda rahim büyümesi sebebiyle mesaneye baskı oluyomuş. o yüzden.
ayşeonur cnm endişelenme bebeğin sağlıklıymış işte buna dua et sen. doğumun biraz geç olur o kadar. bu arada ant.da hangi hastaneye gidiyosun diye sormuştum cnm, bişi yazmadın..
bişi sorucam şu göğüs pompasını şimdiden almalımıyım sizce?? hastaneye giderken götürmeyi düşünüyodum. sütüm gelmezse hemşireler şırıngayla falan hallediyomuş diye duydum..
hurma yemeye başlayan var mı? kimseden ses çıkmadı. başlayalım mı artık?
bende bi yerde okumuştum canım doğumların yüzde 80 i muhtemel olarak verilen tarih ve önceki 15 gün aralığında gerçekleşiyomuş.bebeklerin sadece %5 i beklenen tarihinde doğarmış gerisi ya 2 hafta önce yada 2 hafta sonra gelıolarmış gerisi canları ne zaman çekerse artık belgesel izlemiştim geçenlerde natıonal geographıcin di çok güzeldi onda sööledi artık bizimkilerin ne zaman canları çekerse :)
valla benim görümcemler başımda olacak çok iiler saolsunlar 2 ay öncede bi ara gelip 1 hafta kaldılar yemek temizlik ne varsa yaptılar bende sadece işten gelip yemeklerini yiyip tvnin karşısına geçiyodumCANDAŞ cım göksu nun orada oturuyoruz. Oraya yakınız tatlım. 1 yatmam gerekmiyor canım ben öyle dedim ben bir ay yatarım diyeeemisafirle falan ilgilenmem anlamında yaniiiiii oooohoooo o kadar kişinin peşinde nasıl dolaşayım ben. O kadar yatmaya alışmışım oğluşum olacak.
Papatya cım tşk canım. Dediğim gibi işte. Şimdiden o zamanı düşünmek bile doğru değil zatiii...
Kocama da dedim. Misafirin ömrü wc nin yolunu öğrene kadar dedim. Ondan sonra misafirlik biter
hıııı göstericem ben sana gelince sevgiyiiiiii
geelliiiin geliiinn yatamazsın biz geldiğimizde koşturucaksın evde gelinlik yapacaksın
ooo şimdiden hazırlan sen hizmete ne yatması yandın sen