2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472

canım çok geçmiş olsun.... inşallah doğumdan önce iyleşir oğlun ...doğumdan sonrada gecer agrıların canımmm hemen ameliyat gerekmez inşallahhhhhh

günaydın annişler..

eşimin hastalığını atlattık ama sağolsun ben de nasibimi aldım sayesinde.. dün duştan sonra başladı grip, beynimin içi kazan gibi oldu valla..umarım onun kadar ktü olmam.

lolo geçmiş olsun tatlım, inşallah ameliyata gerek kalmadan atlatırsın, hiç kolay bişi değil.

kızlar sabah haberlerde 3 çocuk yapana devletten mama ve bez yardımı verileceği söyleniyodu.

herkese mutlu huzurlu, bol tekmeli günler diliyorum.. umarım akşama güzel haberlerle dönücemm.

canım çok çok geçmiş olsun oğluna da sana da acil şifalar diliyorum

geçmiş olsun canım aynı durumdayız. hapşururken doğurmazsam sonuna kadar doğurmam heralde.. mama ve bez yardımı iyi de bi de şu izinleri uzatsalar artık..

Selam canlarım benim. Hasta olan baya var sanırım. Hepinize çooook geçmiş olsun. C vitamini desteği ve bol suyu ihmal etmeyin

Şule doktora gideceksin sanırım bugün. İyi haberlerle gel canım

Güzel bol tekmeli bir gün diliyorum hepinize

gÜNAYDIN CCİ BEBE ANNELERİ,,

Bnm oğlum artık iyice büyüdü,,ayaklarını tutuyorum göbeğimde ...
çok merak ediyorum kilosu boyu nasıl oldu çünkü göbeğim son 1ay da inanılmaz büyüdü ve aşağı indi...

sancılardan bahsediyorsunuz ben hala anlayamadım şu sancı işini.
Ben de arada bir kasıklarımda adet sökülmesi gibi oluyor 2 3 dak sonra geçiyor, bir de günde 2 3 defa sanki alt bölgeme vuruyor zonklatıyor ...

bu bahsettiğiniz sancılardan değil sanırım..
Ben sezeryan olucam beni de nst ye alır mı acaba doktorum?
p.tesi kontrolümüz var sabırsızlanıyorum...

geçmiş olsun canım aynı durumdayız. hapşururken doğurmazsam sonuna kadar doğurmam heralde.. mama ve bez yardımı iyi de bi de şu izinleri uzatsalar artık..

Doğum izni ile ilgili akşam pek güzel haberler gelmedi. Malesef sıcak bakmıyormuş bakanımız. Başbakana iletse 1 yıl yaparmış mış mış....

günaydınlar..

hastalara,ağrısı ,sancısı olanlara geçmiş olsun..göbek kaşıntısı olanlara krem dışında yağ da kullanmalarını öneririm,iki hafta önce deli gibi kaşındı göbeğim,çok korktum çatlayacak diye .lierac dışında susam yağ,badem yağı,kakao yağı sürdüm çok şükür kaşıntı gitti,çatlak da yok henüz ama çok geriliyo göbeğim..bebekler büyüdü artık yerleri daraldı haliyle sıkıntımız artacak son zamanlarda..

doğum izni 6 aya çıkmayacak sanki,çok istiyorum ama bi türlü konuşmanın ötesine geçilmedi..3-5 çocuk istendiğine göre,kolaylık da tanımaları gerekir ...bekleyip görcez bakalım hazirana kadar çıkarsa yararlanabiliriz hayırlısı..

çalışabilir raporu almaya gittiğimde ,sancım olmamasına rağmen nts ye girdim ben de,doktor istedi..çok şükür bi sorun çıkmadı..ama doktor 2 hafta içinde bebek dönmezse sezeryan yaparız,poposu aşağıda şu an demişti..hataya yeniden gidicem bakalım dönmüş mü sıpa

hepinize güzel,sağlıklı günler..

Benim pihtilasma testim de sinirin altindaydi. Doktor bir sey olmaz demisti. Tekrar test yapma geregi bile duymadi.benim doktor biraz rahat adam galiba.

Folbidol e ben de sasirdim. Kan ilaci dese neyse.

Canım benim Aralık ayında yaptırdım testlerimi daha dün çıktı sonuzu. Bunlar normal testler gibi değil. Bir dünya kıvır zıvır var. mutasyonlar falan bende çok iyi anlamadım. Doktorumda telden aradı bugün yine mail attım şu folbiol olayı ile ilgili cevabı: Genetik olarak folik asit sentezinde gerekli olan bir enzim de defekt var bir süre sonra vucudunda folik asit eksiği çıkıyor ömür boyu takviye yapmak lazım.. böyle oldu.

Folik asit hamilelikte çok önemli derler ben de genel bir eksiklik varmış. Korktum şimdi. İnşallah kızıma bir etkisi olmamıştır bu eksikliğin

günaydın kızlarr,

off şu doğum yasasına bende çok sinirleniyorum. bakanın yaptığı da iş değil.

kadın istihdamı azalacakmış ne alakası var zaten millet işin içinden çıkamayınca ücretsiz izne ayrılıyo mecbur,

2 aylık çocuğunu bırakan çok az var. hem sanane kadın istihdamından. şu kadın milletvekilleri oturuyo ya. kalkın bi savunma yapın kardeşim.

Allahım başbakanımızın ağzını bağla dilini tut ta inşallah yasa çıksın

evet canım telefonda yazdı ama bebeğin suyundan değilse zaten enfeksiyon oluyor ya o yüzden çok sıkıntı değil.

ben daha öncede kültür aldırmıştım önemli bişey çıkmadı.

bende bugün beklicem düne göre akıntım daha az. eğer devam etmezse hiç almıyım.

ama bugünde çok olursa akşam eşim alsın kullanayım.

canım bunu değil ama ben de kullandım
içinde 3 tane vardı ve birer gün araile kullanılıyordu
ama şükür geçti
sen de kullan canım allah korusun tehlikeli bir durum o

evet canım azaldı gibi hissediyorum duruma göre kullanıcam mecbur.

kızlar günaydın nasılsınız ? bebeklerimizde iyidir inş :) sıkıntılar her geçen gün artsada mutlu sona az kaldı inş...

:)) valla resemn öyle :)) gidince sor bakalım folik asit esiğinmi varmış ? hoş var dese daha kötü hemen moralimizi bozuyoruz ya
Merhaba anneleer erkenden yatıyo musunuuz? Benim kız uyutmuyo beni :))
ben erken yatıyorum valla hiç bu kadar uykucu olmamıştım oğlumda maşallah rahatsız etmiyo beni
canım hala belli olmadı demek :)) evet artık erkeksede kabullencek napalım naz etmeseydi dimi :)) ben kızınla neden ayrı kaldın anlayamadım canım ya ?
deryacım inş oğlunuz sizin kadar bekletmez doğumu :) çatlakların ne zamandan beri oldu canım ? göbeğin çok mu büyüdü ? bende şimdilik bişey yok çokta büyümedi de merak ettim.
ben 10-15 gündür hiç sürmüyorum ya inş çatlamam
yok ya bi yere gelemez bunlar, bencede o yasa çıkmayacak.milletin ağzına laf veriyolar.çıkarsada seçim zamanı yaparlar, ee rant meselesi.
canım doğumdan sonra ilk 1 sene süt izni 2,5 saat oldu 2 yıl evvel sanırım ama kesin 2,5 saat oldu.12-18 ay arasıda 1,5 saatimiz var.

canım ggeçmiş olsun inş dahada zorlamaz seni.
bence alır, olası erken doğum ihtimali her zaman vardır diye düşünüyroum.

Son düzenleme:
:)) valla resemn öyle :)) gidince sor bakalım folik asit esiğinmi varmış ? hoş var dese daha kötü hemen moralimizi bozuyoruz ya

Evet varmış Hakkaten moralim çok bozuldu şimdi. Kızımı etkilermi bu eksikliklik? diye sordum şimdi yanıt bekliyorum

kızlar normal doğumdanda sezeryan den korkyrm ama artık kalbim rahatladı neden bilmyrm ama Rabbim neyi nasip ederse o olsun hangisi hakkımda hayırlıysa...
bu arada ben ev işini askıya aldım tezgah aldı başını gitti evi ....götürüyr =) bende oturyrm pasooo =) öğrenci evini geçti dicem ama nice temiz öğrenci evi vardır ayool =) neyse yarın karneyyi dağıtalım tatil başlasın işte ozaman temizlicem he hee =) sizler nasılsınız bakemmmm =)

Evet varmış Hakkaten moralim çok bozuldu şimdi. Kızımı etkilermi bu eksikliklik? diye sordum şimdi yanıt bekliyorum

Ohhh çok şükür Candaşım haber geldi: Yanıtı: Gelmez canım.. bir şey olmamışki işler yolunda folik asit eksik olunca kanda pıhtılaşmaya eğilim oluyor zaten biz clexan sana verdik, senin durumun heterozigot yani çok ağır değil, homozigot olsan ve başka faktörlerde olsa ağır bir durum olurdu

Aklım çıktı ya resmen

folik asit eksikliği ne demek kızlar ben anladm!!!!

Adanam ben clexsan kullanıyordum. Doktor kessekmi acaba diye genetik test istedi. Folik asit sentezinde gerekli olan bir enzim de defekt var bir süre sonra vucudunda folik asit eksiği çıkıyor ömür boyu takviye yapman lazım dedi.

canım doğumdan sonra ilk 1 sene süt izni 2,5 saat oldu 2 yıl evvel sanırım ama kesin 2,5 saat oldu.12-18 ay arasıda 1,5 saatimiz var.

Candas'cım, o kamu için sanırım. Özel sektörde 1 saatten 1,5 saate çıktı o kadar diye biliyorum. O da 1 sene. Sen emin misin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…